Όπως είπα και πιο πριν, δε διαφωνώ καθόλου στο γεγονός ότι η ΕΕΤΤ, όπως και κάθε δημόσια υπηρεσία, θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Εξακολουθώ ωστόσο να μην καταλαβαίνω με ποιον τρόπο η ελλιπής ανταπόκρισή της "τεκμηριώνει" τη μονόπλευρη στάση υπέρ των εναλλακτικών (αυτό το περί "μεγάλων συμφερόντων" το διάβασα σε πολλά posts προηγούμενων σελίδων).
Αν η εφαρμογή των νόμων που κάνει η ΕΕΤΤ σημαίνει μονόπλευρη στάση υπέρ του ενός ή του άλλου, τότε σημαίνει (για τον διαμαρτυρόμενο) ότι η ΕΕΤΤ δεν εφαρμόζει σωστά τη νομοθεσία. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια, στα οποία ο ΟΤΕ έχει προσφύγει στο παρελθόν για κάποια πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί και, από όσο γνωρίζω, σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιωθεί μέχρι τώρα.
Η "αίσθηση" μη ισομερούς αντιμετώπισης που μπορεί σήμερα να έχω εγώ, αύριο εσύ, μεθαύριο κάποιος άλλος, δε συνεπάγεται και "τεκμηρίωση" μονόπλευρης στάσης. Τεκμηρίωση σημαίνει συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί αν πάμε στα παράπονα για τους εναλλακτικούς και τον ΟΤΕ, όσα παράπονα έχει ένας χρήστης από έναν εναλλακτικό, άλλα τόσα έχει και ένας άλλος από τον ΟΤΕ, και δε νομίζω ότι οι παραπολούντες προς τον ΟΤΕ χρήστες έχουν "προτεραιότητα" στην εξυπηρέτησή τους...
Εμφάνιση 196-196 από 196
-
16-10-07, 02:35 Απάντηση: Απόφαση της ΕΕΤΤ σχετικά με τα νέα πακέτα της ΟΤΕ Α.Ε. #196Πως νιώθουμε παράφορα, πως ζούμε έτσι αδιάφορα....
Παρόμοια Θέματα
-
Το club της αναμονής για ενεργοποίηση στα νέα πακέτα Single και Double Play της HOL
Από Tem στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 2952Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 17:10 -
Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση επιβολής προστίμου της ΕΕΤΤ
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 38Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-08, 00:13 -
ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με την συνέντευξη του Προέδρου της ΕΕΤΤ κ. Αλεξανδρίδη στο ADSLgr
Από nm96027 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-08, 14:31 -
Ανακοίνωση ΟΤΕ σχετικά με το πρόσφατο πρόστιμο της ΕΕΤΤ
Από rho στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 36Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-07, 13:15 -
οτε Α.Ε.: Ανακοίνωση προς ΧΑ για την απόφαση της ΕΕΤΤ
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-03-05, 16:34
Bookmarks