Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζητησες μια τεκμηριωση και σου την εδωσα. Αν δεν θελεις να την δεις ,δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο. Επισης δεν μιλαμε για "μεγαλα συμφεροντα" (αληθεια που το ειδες αυτο και το επαναλαμβανεις συνεχως; ) αλλα για μια σταση καθαρα μονοπλευρη υπερ των εναλακτικων.

Όπως είπα και πιο πριν, δε διαφωνώ καθόλου στο γεγονός ότι η ΕΕΤΤ, όπως και κάθε δημόσια υπηρεσία, θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Εξακολουθώ ωστόσο να μην καταλαβαίνω με ποιον τρόπο η ελλιπής ανταπόκρισή της "τεκμηριώνει" τη μονόπλευρη στάση υπέρ των εναλλακτικών (αυτό το περί "μεγάλων συμφερόντων" το διάβασα σε πολλά posts προηγούμενων σελίδων).
Αν η εφαρμογή των νόμων που κάνει η ΕΕΤΤ σημαίνει μονόπλευρη στάση υπέρ του ενός ή του άλλου, τότε σημαίνει (για τον διαμαρτυρόμενο) ότι η ΕΕΤΤ δεν εφαρμόζει σωστά τη νομοθεσία. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια, στα οποία ο ΟΤΕ έχει προσφύγει στο παρελθόν για κάποια πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί και, από όσο γνωρίζω, σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιωθεί μέχρι τώρα.
Η "αίσθηση" μη ισομερούς αντιμετώπισης που μπορεί σήμερα να έχω εγώ, αύριο εσύ, μεθαύριο κάποιος άλλος, δε συνεπάγεται και "τεκμηρίωση" μονόπλευρης στάσης. Τεκμηρίωση σημαίνει συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί αν πάμε στα παράπονα για τους εναλλακτικούς και τον ΟΤΕ, όσα παράπονα έχει ένας χρήστης από έναν εναλλακτικό, άλλα τόσα έχει και ένας άλλος από τον ΟΤΕ, και δε νομίζω ότι οι παραπολούντες προς τον ΟΤΕ χρήστες έχουν "προτεραιότητα" στην εξυπηρέτησή τους...