παίδες έχω φάει τον κόσμο (λούστηκα και με ultrex) να βρω ένα download manager στο ubuntu που να του κάνω paste πολλά rapidshare links να βάζω username/pass (rapidshare premium) για όλα αυτα τα links μια φορά, κι όχι για το καθένα ξεχωριστά, και να το αφήνω να κατεβάζει
στους περισσότερους download managers που δοκίμασα, είτε standalone, είτε firefox plugin έπρεπε να βάζω username/pass σε κάθε link ξεχωριστά
έτρεξα επίσης το flashget μέσω του wine αλλά πάλι δεν μπορώ να κάνω paste τα links, φαίνεται ότι το clipboard δεν είναι monitored στο ububtu
Εμφάνιση 1-15 από 30
-
23-09-07, 04:21 download manager for ubuntu? #1
-
23-09-07, 10:22 Απάντηση: download manager for ubuntu? #2
Παρε αυτο το φοβερο scriptακι του φιλου eirik. Απλα κανε copy paste τα links σου σε ενα text file και ακολουθα τις οδηγιες. Το τρεχεις ετσι
Κώδικας:sh rapidget
Κώδικας:sh rapidget -f textfilename.txt
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teddyboy : 23-09-07 στις 10:23.
-
23-09-07, 10:52 Απάντηση: download manager for ubuntu? #3
Δουλεύει όμως μόνο για sites που έχουν κατευθείαν links, και όχι για αυτές που φτιάχνουν το link με κώδικα, nicht var?
-
23-09-07, 11:19 Απάντηση: download manager for ubuntu? #4
Καλημέρα.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ στο linux οπότε με την βοήθεια κάποιων παιδιών από το Insomnia.gr καταλήξα να φτιάξω ένα script με το οποίο κατεβάζοντας την σελίδα που έχει τα links (σε μορφή http://anonym.to?...) σου βγάζει ένα άλλο αρχείο με τα links απευθείας.
To script είναι σε ruby. Μπορέις να το βρείς εδώ.
Για να δουλέψει γράφεις
Κώδικας:ruby linkify.rb
Το ίδιο script μπορεί να δουλέψει και στα windows με τον ίδιο τρόπο.
Ελπίζω να σου χρησιμεύσει, εμένα πάντως μου έλυσε τα χέρια.
Υ.Σ.: Αφού πάρεις το output.html μπορείς να το ανοίξεις με τον Firefox και να κατεβάσεις τα αρχεία μέσω του DownThemAll!.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος n_dimos : 23-09-07 στις 11:23.
-
23-09-07, 11:21 Απάντηση: download manager for ubuntu? #5
Σου εχω λυση και για αυτο. Ενα δικο μου πολυ προχειρο scriptaki που κανει αυτο ακριβος περνει ενα url και βγαζει ενα textfile με τα links ενα σε καθε σειρα
Κώδικας:./linkmaker
Κώδικας:chmod 777 linkmaker
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teddyboy : 23-09-07 στις 12:02.
-
23-09-07, 11:53 Απάντηση: download manager for ubuntu? #6
Toν d4x τον δοκιμάσατε; Εμένα μια χαρά δουλεύει!
-
13-02-08, 22:29 Απάντηση: download manager for ubuntu? #7
Kαλησπέρα, είμαι νέος στo ubuntu αλλά πραγματικά θέλω και προσπαθώ να ασχοληθώ εντατικά σε σημείο που τα windows θα είναι απλά ένα ανενεργό λειτουργικό μέσα στο δίσκο μου.
έχω καταφέρει να κάνω με τα προγράμματα του ubuntu ότι έκανα και πριν στα windows εκτός από τον downloadmanager, αν το καταφέρω και αυτό θα κάνω αρκετό καιρό να ανοίξω τα windows.
Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε λέγοντας μου αναλυτικά πως θα έχω και θα κάνω έναν IDM για rapidshare να δουλέψει θα σας είμαι ευγνώμων.
-
14-02-08, 18:29 Απάντηση: download manager for ubuntu? #8
Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχει η διανομή 7.10 του ubuntu είναι οτι ο d4x που θεωρείται καλό εργαλείο για downloading (κατι αναλογο με flashget) δεν δουλεύει σωστά. Στο επίσημο forum του ubuntu (www.ubuntuforums.org) θα βρεις λεπτομέρειες αν ψάξεις για το συγκεκριμένο bug. Mετά από πολύ ψάξιμο βρήκα μια έκδοση του d4x που έχει ενσωματομένο fix για κατέβασμα απο rapid. Mπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://rapidshare.com/files/91799690...apfix.rar.html
Αποσυμπίεσε το και τρέξε το deb αρχείο. ΠΡΟΣΕΞΕ όμως... το ubuntu 7.10 θα θεωρήσει την έκδοση αυτή πιο παλιά από αυτή που προτείνει στο synaptic και θα σου ζητήσει να τρέξεις τη νέα. Μη το κάνεις . Αφού κάνεις εγκατάσταση επίσης θα σου βγάλει να κάνεις update την έκδοση... ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ γιατί πάλι δεν θα δουλεύει με rapidshare.
Aφου τελειώσεις με την εγκατάσταση τρέξε το flashgot ( Add-on για τον firefox). Aν δε ξέρεις πώς, πήγαινε στον firefox -> εργαλεία---> προσθετα -->Λήψη επεκτάσεων. Αφού το τρέξεις διάλεξε ως download manager τον d4x. (αν δε σου το βγαλει ως επιλογή στο flashgot κάνε μια επανεκκινηση και ανοιξε τον firefox. Δοκιμασε να κατεβάσεις κάτι και μετά θα δεις ως επιλογή τον d4x.
Σημειώνω οτι σε όλες τις προηγούμενες διανομές του ubuntu o d4x δουλευει κανονικά με rapid, δε χρειάζεται να κατεβάσεις την έκδοση που σου έδωσα παραπάνω. Μπορείς να εγκαταστήσεις κανονικά αυτή που έχει το synaptic.
-
05-03-08, 00:09 Απάντηση: download manager for ubuntu? #9
kaveiros εχω ενα προβλημα με αυτο:
οταν μαρκαρω τα αρχεια rapidshare απο φορουμ που ειναι σε CODE και παταω δεξι click-> flashgot selection, ανοιγει κανονικα το D4X αλλα τα αρχεια κατεβαινουν σαν να ειναι html ή κατι τετοιο γιατι ειναι 4kb περιπου το καθενα.
αντιθετα αν ανοιξω καθε ενα αρχειο σε καινουριο tab και μπω στο premium του rapidshare, διαλεξω server τοτε κατεβαινει κανονικα με το D4X
-
05-03-08, 01:09 Απάντηση: download manager for ubuntu? #10
-
05-03-08, 01:26 Απάντηση: download manager for ubuntu? #11
κατεβασα το aria μεσω synaptic εβαλα τα rar εκει μεσα αλλα παλι τα κατεβαζε με τον ιδιο τροπο που τα κατεβασε κ το d4x. εκτος αν εννοεις κατι αλλο
-
05-03-08, 12:49 Απάντηση: download manager for ubuntu? #12
και αλλη μια ερωτηση. πως κανω force version για το D4X? εχω επιλεξει την εκδοση ubuntu(now) και το update notify συνεχιζει...
το ιδιο γινεται και αν επιλεξω force version ubuntu(gutsy)
δοκιμασα και το lock version αλλα τπτ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante1 : 05-03-08 στις 12:50.
-
05-03-08, 15:11 Απάντηση: download manager for ubuntu? #13
Αυτό φίλε μου είναι bug του ubuntu και όπως βλέπω, ακόμα δεν βρέθηκε μια σοβαρή λύση για ένα τόσο σοβαρό πράγμα.Ψάξε στα bug reports και ίσως κάποιος να έχει κάνει τη ματσακονιά του
-
06-03-08, 22:53 Απάντηση: download manager for ubuntu? #14
δν βρηκα τπτ!!...και το προβλημα με το D4X συνεχιζει..τα links κατεβαινουν σαν html αν τα μαρκαρω και πατησω flashgot...μονο εγω εχω αυτο το προβλημα?
-
07-03-08, 00:30 Απάντηση: download manager for ubuntu? #15
Dante όλοι το έχουν αυτό το πρόβλημα.Ακου μία λύση. Κατέβασε konqueror και kget απο τον package manager της διανομής σου.Μετά μπές στο rapidshare.com με τον konqueror, κάνε login, και κάνε save το password σου εκεί(remember , ή save cookie ή κάπως αλλιώς.). Μόλις το κάνεις αυτό. Μπές απο firefox, επέλεξε το kget στο flashgot ,και είσαι έτοιμος.
By the way , κάντε και καμιά αναζήτηση.Τον δικό σας χρόνο θα γλιτώσετε
Παρόμοια Θέματα
-
Download Manager?
Από oizzon στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-08, 20:09 -
Download Manager
Από magus32 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-07, 10:23 -
Download Manager
Από hpstg στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-06, 14:23 -
Download Manager
Από aggelos7 στο φόρουμ Broadband SoftwareΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-06, 03:42
Bookmarks