Το συγκεκριμενο το διαβασα σε αλλο forum :
Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες
της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από
τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν
και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές.
Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ..... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!
Μπείτε στο
www.petitiononline.com/forestgr
και υπογράψτε!!!
Πρέπει να μαζέψουμε χιλιάδες υπογραφές!
Στείλτε το μήνυμα σε φίλους!
Όλοι να συμβάλλουμε,
αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες
τις καμένες περιοχές!
( δεν ξερω αν υπαρχει ηδη στο forum μας αυτο το θεμα )
Εμφάνιση 1-15 από 23
-
24-09-07, 03:25 Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #1Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.
-
24-09-07, 04:42 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #2
Ναι το είχα ακούσει. Διάβασα και το εξής θεϊκό που το είπε ο Σουφλιάς: "Το να είναι το υπουργειο δημοσίων έργων μαζί με αυτό του περιβάλλοντος είναι προς όφελος του περιβάλλοντος." Έβαλα την τζίφρα μου.
-
24-09-07, 07:15 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #3
-
24-09-07, 09:01 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #4
-
24-09-07, 09:02 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #5
memix , χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, θα ήθελα και εγώ κάποια πηγή πριν να υπογράψω για οτιδήποτε!
Πίστευε και μη ερεύνα....
Ψήφιζε και μη ερεύνα....
-
24-09-07, 11:56 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #6
Επειδη με βαλατε και εμενα σε σκεψεις το εψαξα λιγο και απο οτι φαινεται οτι ειναι εν μερη αληθες
Μονο οι ευρωβουλευτες της Ν.Δ δεν το ψηφισαν το νομο
http://greekmedianews.blogspot.com/2...g-post_13.html
http://www.voanews.com/greek/2007-09-06-voa1.cfmΗ μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.
-
24-09-07, 12:40 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #7
Tι κάθεστε και ψάχνετε ; ; ;
Οι εκλογές έγιναν , ο λαός αποφάσισε , η κυβέρνηση συνεχίζει το πολύτιμο έργο της και η χώρα έχει και άλλα πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα π.χ. Γιωργάκης ή Βαγγελάκης ή το τρίτο πρόσωπο ; ; ; ;
Ήδη ξεκίνησε το κυβερνητικό έργο :
http://www.skai.gr/master_story.php?id=60548
Άλλωστε ο λαός αποφάσισε ...
-
24-09-07, 13:04 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #8
-
24-09-07, 14:02 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #9
Αν οι εκλογές μπορούσαν πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες...
Never underestimate the power of the dark side!!!
-
24-09-07, 14:09 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #10
Αααα μάλιστα ...τώρα κατάλαβα γιατί πρόκειται
Αν και συμφωνώ με την λογική του ψηφίσματος δεν το υπογράφω διότι δεν δίνω το δικαίωμα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (το οποίο δεν έχει και καμιά ισχύ ή αρμοδιότητα) να επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μου και να της υποδεικνύει τι πρέπει να κάνει και τι όχι
Τα μόνα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα για τέτοιου είδους θέματα είναι η Κομισιόν και το ευρωπαϊκό δικαστήριο
-
24-09-07, 14:25 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #11
-
24-09-07, 14:39 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #12
Γιατί εκπλήσσεσαι;
Να υπενθυμίσω τί ψήφισαν 3 εκ. βόιδια, πριν από 8 μέρες; -> Ασύμμετρο Στρατηγό Άνεμο.Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.
-
24-09-07, 14:53 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #13
-
24-09-07, 14:59 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #14
Και εγώ που το σκεφτόμουν για Μελίσια!! Βασικά την θεωρούσα την πιο ωραία περιοχή της Αθήνας.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
24-09-07, 15:02 Απάντηση: Τελικα δεν παιζόμαστε σαν χωρα !!!!! ( σχετικο με τις φωτιες ) #15
Antec P280 | beQuiet S9-700 | Arctic Liquid Freezer II 240 | MSI X470 Gaming Pro Max | R9 5900X | 3600CL16 32GB | RTX3070 | XPG8200Pro | ROG PG258Q
Παρόμοια Θέματα
-
Τελικά 'Ολοι τα παίρνουν' σε αυτή την χώρα;
Από 21century στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 09-08-08, 05:27 -
ψηφισμα για τις φωτιες...βαλτε υπογραφη...
Από pitsinis7 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 18-05-08, 06:59 -
24ος ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ - Διαμαρτυρία για τις φωτιές
Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-07, 23:06
Bookmarks