καλησπέρα είμαι καινούργιος στο site παρακαλώ να μου πείτε όσοι έχετε επιλέξει την vivodi για τα μαστορέματα που προυποθέτει η εγκατάσταση γραμμής
Για να εξηγούμε επειδή μένω με τους γονείς μου και δεν θέλω να γίνει το σπίτι ιράκ (σκαψίματα για πέρασμα γραμμής) είναι δυνατόν το καινούργιο καλώδιο να περάσει μέσα από την υπάρχουσα εγκατάσταση ; Αν μπορείτε πείτε μου δικά σας παραδείγματα, σας ευχαριστώ τα λέμε![]()
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
20-07-03, 23:52 πληροφορίες για την εγκατάσταση #1
-
21-07-03, 00:25 Re: πληροφορίες για την εγκατάσταση #2
Αρχικό μήνυμα από xtouloyp
Για την Vivodi, χρειάζεσαι ένα ζεύγος καλωδίων από το κουτί του ΟΤΕ μέχρι το σημείο που θέλεις να βάλεις το μοντεμ. Στα περισσότερα σπίτια, υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερη γραμμή, τουλάχιστον μέχρι τη πρώτη πρίζα του σπιτιού. Αν έχεις εγκατάσταση δεύτερης γραμμής σε όλο το σπίτι είσαι τυχερός (αν δεν την χρησιμοποιείς ήδη για τηλέφωνο, το οποίο θέλεις να κρατήσεις). Αλλιώς τραβάς τη δεύτερη γραμμή μέχρι το δωμάτιο που έιναι το pc, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά, με τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Δυστυχώς ο τρόπος που παρέχει το ADSL η Vivodi, έχει αυτά τα προβλήματα.
Παρόμοια Θέματα
-
ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ DOWNLOAD ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ???
Από staza στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-07, 13:52 -
Πληροφορίες για την όπερα στα Ελληνικά, που;
Από kubiak στο φόρουμ Πολιτιστικό στέκιΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 17-04-06, 19:20 -
Πληροφορίες για την φορθνετ και τις αιτησεις
Από hiphoper στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-04, 19:07 -
Πληροφορίες/βοήθεια για το Modem και την εγκατάσταση.
Από kubiak στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-04, 17:40 -
Νέες πληροφορίες για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και τα PINGS μέσω Tellas
Από ermis333 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 96Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-03, 06:11
Bookmarks