Καλημέρα, σήμερα συμπληρώνονται 100 μέρες από την ημέρα που καταχωρήθηκε η αίτηση μου στην Forthnet. Είμαι αγανακτισμένος με την στάση της εταιρείας, την κοροϊδία που υφίσταμαι, καθώς και την τεράστια καθυστέρηση. Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας.
"Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την εντονότατη δυσαρέσκεια μου για την αντιμετώπιση μου από την εταιρεία “Forthnet”. Μέχρι σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου 2007, η εταιρεία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μου. Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Στις 20/5/2007 καταχωρήθηκε αίτηση μου για παροχή ADSL στο όνομα Αναστασία Πασχαλίδου στο τηλέφωνο 21098χχχχχ. Περίπου 20 μέρες αργότερα ξεκίνησε και η επικοινωνία μου με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας με σκοπό να μάθω την πορεία της αίτησης μου. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου με ενημέρωναν για τεχνικό πρόβλημα στο DSLAM Καλαμακίου όπου και ανήκω. Στις 3/8 λύθηκε το πρόβλημα και προωθήθηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ. Λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησα ξανά με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, όπου με διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και πως στις 24/8 θα είχα ενεργοποιηθεί όπως και οι υπόλοιποι πελάτες της εταιρείας από το ίδιο DSLAM που η αίτηση τους είχε καταχωρηθεί ίδια ημερομηνία με την δική μου αλλά και μέχρι αρχές Ιουνίου. Επικοινώνησα ξανά μία εβδομάδα αργότερα και μου είπαν πάλι πως στις 24/8 θα είχα ADSL. Στις 23/8 επικοινώνησα για τρίτη φορά για να μάθω πώς θα αποσταλούν οι κωδικοί. Η υπάλληλος τότε με ενημέρωσε πως δεν θα γινόταν την επομένη η ενεργοποίηση όπως με διαβεβαίωναν για δύο εβδομάδες και πως δεν υπήρχε κάποια άλλη ημερομηνία ενεργοποίησης. Να σημειώσω πως από τις 24/8 οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι, πελάτες της εταιρείας που ανήκουν στο DSLAM Καλαμακίου έχουν ενεργοποιηθεί.
Καταγγέλλω την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της εταιρείας απέναντι μου καθώς και την ολιγωρία της όσον αφορά στην παροχή ADSL και ζητάω την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων της απέναντι μου. Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στην ΕΕΤΤ, το ΙΝΚΑ, την Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, την Forthnet καθώς και στο περιοδικό PC World."
Αυτά και ο Θεός βοηθός. Άντε να δούμε...
Εμφάνιση 1-15 από 56
-
28-08-07, 14:19 Καταγγελία κατά της Forthnet #1
-
28-08-07, 15:31 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #2
μάλλον είχε προσωπικά η 4νετ μαζί σου κ ενεργοποιησε όλους τους αλλους κ άφησε εσένα απ'εξω...
-
28-08-07, 18:06 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #3
Από την ημέρα που έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ θέλουν 20 εργάσιμες για να ενεργοποιηθείς.
Αυτό δεν είναι δεσμευτικό.
Δηλαδή όταν σου λένε 24/8 δεν σημαίνει ότι 100% στις 24/8 θα ενεργοποιηθείς.
Συνήθως η ημερομηνία που σου δίνουν έχει απόκλιση +- 2-3 μέρες.
Κάνε λίγο υπομονή.
Αν ήθελες να τους καταγγείλεις έπρεπε να το κάνεις όταν περίμενες 2 μήνες.
Όχι τώρα που όλα φαίνονται ότι πάνε καλά.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
28-08-07, 18:14 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #4
Φίλε denis τίποτα δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει ημερομηνία ενεργοποίησης, με δουλεύουνε και από υπομονή στέρεψα. Και στο κάτω κάτω άλλο να κάνεις καταγγελία όταν δεν υπάρχουν πόρτες και αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα και άλλο να κάνεις καταγγελία επειδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στον ΟΤΕ ούτε σε αυτούς (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους τουλάχιστον). Δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να απαντήσουν στο γιατί δεν με ενεργοποιούν.
-
28-08-07, 18:22 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #5
Κι εγώ συμφωνώ ότι λάθος στιγμή το κάνεις αυτό.
-
28-08-07, 18:26 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #6
Για πες μας τι σου βγαζει εδω www.forthnet.gr/adslstatus
-
28-08-07, 18:28 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #7
Δεν νομίζω να περιμένεις αντικειμενικότητα από το αποτέλεσμα του τι βγάζει εκεί?
-
28-08-07, 18:33 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #8
Καλά κάνεις και καταγγέλεις .... κι ας λένε οι άλλοι
-
28-08-07, 18:41 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #9
-
28-08-07, 18:54 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #10
το έχω αναφέρει και αλλού πιο αναλυτικά
1) δεσμεύεται πόρτα εφόσον υπάρχουν ελεύθερες
2) αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ
3) μετά από 2 εβδομάδες σου έρχεται ημερομηνία ενεργοποίησης
4) ενεργοποιήσαι μετά από 1 εβδομάδα
δηλαδή από την στιγμή που στέλνουν την αίτηση στον ΟΤΕ θέλεις άλλες 20 εργάσιμες για να ενεργοποιηθείς.| "Anyone can build a fast CPU.
-
28-08-07, 18:55 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Director CrisAK : 28-08-07 στις 18:56.
-
28-08-07, 19:04 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #12
-
28-08-07, 20:45 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #13
Κοιτα εισαι σε λογικα πλαισια ακομη. Εγω εκανα αιτηση στις 30 Απριλιου και ενεργοποιηθηκε στις 25 Αυγουστου. Ναι καλα διαβασατε. Βεβαια το προβλημα ηταν γραφειοκρατικο. Μπερεψαν τα μπουτια τους τουλαχιστον 3 φορες, οποτε την τελευταια
φορα πριν απο μια βδομαδα που τους πηρα εν εξαλω τελειωσαν τη διαδικασια σε τρεις μερες αναγνωριζοντας τουλαχιστον την ανικανοτητα τους. Αναβαθμιση δε χρειαζεται μονο η ταχυτητα αλλα και η εξηπηρετηση πελατων. Καπως ετσι ο ΟΤΕ θα ξαναπαρει πισω αυτους που εχει χασει .
-
29-08-07, 13:15 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #14
Φίλε denis ωραία όλα αυτά αλλά όπως γράφω και παραπάνω το ποτήρι ξεχείλισε, άσε που οι περισσότεροι και με αίτηση καταχωρημένη πολύ μετά την δική μου έχουν ενεργοποιηθεί. Δεν έχω καμία όρεξη οι 3 μήνες να γίνουν 4 ή 5 επειδή αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι η αίτηση εστάλη στον ΟΤΕ στις 3/8. Τίποτα νεότερο
-
29-08-07, 14:09 Απάντηση: Καταγγελία κατά της Forthnet #15
| "Anyone can build a fast CPU.
Παρόμοια Θέματα
-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ VIVODI
Από makisfgr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-08, 17:39 -
Ομαδική καταγγελία κατά της Vivodi
Από Abraxass στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 45Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-07, 03:12 -
Καταγγελία κατά της Vivodi