Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 56
    Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    USR9112
    Καλημέρα, σήμερα συμπληρώνονται 100 μέρες από την ημέρα που καταχωρήθηκε η αίτηση μου στην Forthnet. Είμαι αγανακτισμένος με την στάση της εταιρείας, την κοροϊδία που υφίσταμαι, καθώς και την τεράστια καθυστέρηση. Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας.

"Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την εντονότατη δυσαρέσκεια μου για την αντιμετώπιση μου από την εταιρεία “Forthnet”. Μέχρι σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου 2007, η εταιρεία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μου. Ας τα πάρουμε από την αρχή.
    Στις 20/5/2007 καταχωρήθηκε αίτηση μου για παροχή ADSL στο όνομα Αναστασία Πασχαλίδου στο τηλέφωνο 21098χχχχχ. Περίπου 20 μέρες αργότερα ξεκίνησε και η επικοινωνία μου με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας με σκοπό να μάθω την πορεία της αίτησης μου. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου με ενημέρωναν για τεχνικό πρόβλημα στο DSLAM Καλαμακίου όπου και ανήκω. Στις 3/8 λύθηκε το πρόβλημα και προωθήθηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ. Λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησα ξανά με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, όπου με διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και πως στις 24/8 θα είχα ενεργοποιηθεί όπως και οι υπόλοιποι πελάτες της εταιρείας από το ίδιο DSLAM που η αίτηση τους είχε καταχωρηθεί ίδια ημερομηνία με την δική μου αλλά και μέχρι αρχές Ιουνίου. Επικοινώνησα ξανά μία εβδομάδα αργότερα και μου είπαν πάλι πως στις 24/8 θα είχα ADSL. Στις 23/8 επικοινώνησα για τρίτη φορά για να μάθω πώς θα αποσταλούν οι κωδικοί. Η υπάλληλος τότε με ενημέρωσε πως δεν θα γινόταν την επομένη η ενεργοποίηση όπως με διαβεβαίωναν για δύο εβδομάδες και πως δεν υπήρχε κάποια άλλη ημερομηνία ενεργοποίησης. Να σημειώσω πως από τις 24/8 οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι, πελάτες της εταιρείας που ανήκουν στο DSLAM Καλαμακίου έχουν ενεργοποιηθεί.
    Καταγγέλλω την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της εταιρείας απέναντι μου καθώς και την ολιγωρία της όσον αφορά στην παροχή ADSL και ζητάω την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων της απέναντι μου. Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στην ΕΕΤΤ, το ΙΝΚΑ, την Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, την Forthnet καθώς και στο περιοδικό PC World."

Αυτά και ο Θεός βοηθός. Άντε να δούμε...

Downloads
    2
    Uploads
    0
    μάλλον είχε προσωπικά η 4νετ μαζί σου κ ενεργοποιησε όλους τους αλλους κ άφησε εσένα απ'εξω...

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Από την ημέρα που έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ θέλουν 20 εργάσιμες για να ενεργοποιηθείς.
    Αυτό δεν είναι δεσμευτικό.
    Δηλαδή όταν σου λένε 24/8 δεν σημαίνει ότι 100% στις 24/8 θα ενεργοποιηθείς.
    Συνήθως η ημερομηνία που σου δίνουν έχει απόκλιση +- 2-3 μέρες.
    Κάνε λίγο υπομονή.

Αν ήθελες να τους καταγγείλεις έπρεπε να το κάνεις όταν περίμενες 2 μήνες.
    Όχι τώρα που όλα φαίνονται ότι πάνε καλά.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    USR9112
    Φίλε denis τίποτα δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει ημερομηνία ενεργοποίησης, με δουλεύουνε και από υπομονή στέρεψα. Και στο κάτω κάτω άλλο να κάνεις καταγγελία όταν δεν υπάρχουν πόρτες και αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα και άλλο να κάνεις καταγγελία επειδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στον ΟΤΕ ούτε σε αυτούς (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους τουλάχιστον). Δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να απαντήσουν στο γιατί δεν με ενεργοποιούν.

Το avatar του μέλους Director CrisAK
    Director CrisAK Guest
    Κι εγώ συμφωνώ ότι λάθος στιγμή το κάνεις αυτό.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από m0rpheas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα, σήμερα συμπληρώνονται 100 μέρες από την ημέρα που καταχωρήθηκε η αίτηση μου στην Forthnet. Είμαι αγανακτισμένος με την στάση της εταιρείας, την κοροϊδία που υφίσταμαι, καθώς και την τεράστια καθυστέρηση. Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας.

"Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την εντονότατη δυσαρέσκεια μου για την αντιμετώπιση μου από την εταιρεία “Forthnet”. Μέχρι σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου 2007, η εταιρεία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μου. Ας τα πάρουμε από την αρχή.
    Στις 20/5/2007 καταχωρήθηκε αίτηση μου για παροχή ADSL στο όνομα Αναστασία Πασχαλίδου στο τηλέφωνο 21098χχχχχ. Περίπου 20 μέρες αργότερα ξεκίνησε και η επικοινωνία μου με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας με σκοπό να μάθω την πορεία της αίτησης μου. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου με ενημέρωναν για τεχνικό πρόβλημα στο DSLAM Καλαμακίου όπου και ανήκω. Στις 3/8 λύθηκε το πρόβλημα και προωθήθηκε η αίτηση μου στον ΟΤΕ. Λίγες ημέρες αργότερα επικοινώνησα ξανά με το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας, όπου με διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον ΟΤΕ και πως στις 24/8 θα είχα ενεργοποιηθεί όπως και οι υπόλοιποι πελάτες της εταιρείας από το ίδιο DSLAM που η αίτηση τους είχε καταχωρηθεί ίδια ημερομηνία με την δική μου αλλά και μέχρι αρχές Ιουνίου. Επικοινώνησα ξανά μία εβδομάδα αργότερα και μου είπαν πάλι πως στις 24/8 θα είχα ADSL. Στις 23/8 επικοινώνησα για τρίτη φορά για να μάθω πώς θα αποσταλούν οι κωδικοί. Η υπάλληλος τότε με ενημέρωσε πως δεν θα γινόταν την επομένη η ενεργοποίηση όπως με διαβεβαίωναν για δύο εβδομάδες και πως δεν υπήρχε κάποια άλλη ημερομηνία ενεργοποίησης. Να σημειώσω πως από τις 24/8 οι πιο πολλοί, αν όχι όλοι, πελάτες της εταιρείας που ανήκουν στο DSLAM Καλαμακίου έχουν ενεργοποιηθεί.
    Καταγγέλλω την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της εταιρείας απέναντι μου καθώς και την ολιγωρία της όσον αφορά στην παροχή ADSL και ζητάω την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων της απέναντι μου. Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται στην ΕΕΤΤ, το ΙΝΚΑ, την Γενική Γραμματεία Καταναλωτών, την Forthnet καθώς και στο περιοδικό PC World."

Αυτά και ο Θεός βοηθός. Άντε να δούμε...
    Για πες μας τι σου βγαζει εδω www.forthnet.gr/adslstatus

Director CrisAK Guest
    Δεν νομίζω να περιμένεις αντικειμενικότητα από το αποτέλεσμα του τι βγάζει εκεί?

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    ISP
    Nova
    Καλά κάνεις και καταγγέλεις .... κι ας λένε οι άλλοι

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Director CrisAK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω να περιμένεις αντικειμενικότητα από το αποτέλεσμα του τι βγάζει εκεί?
    Τι εννοεις;

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Φίλε denis τίποτα δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει ημερομηνία ενεργοποίησης, με δουλεύουνε και από υπομονή στέρεψα. Και στο κάτω κάτω άλλο να κάνεις καταγγελία όταν δεν υπάρχουν πόρτες και αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα και άλλο να κάνεις καταγγελία επειδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε στον ΟΤΕ ούτε σε αυτούς (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους τουλάχιστον). Δεν μπορούν ούτε οι ίδιοι να απαντήσουν στο γιατί δεν με ενεργοποιούν.
    το έχω αναφέρει και αλλού πιο αναλυτικά
    1) δεσμεύεται πόρτα εφόσον υπάρχουν ελεύθερες
    2) αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ
    3) μετά από 2 εβδομάδες σου έρχεται ημερομηνία ενεργοποίησης
    4) ενεργοποιήσαι μετά από 1 εβδομάδα

δηλαδή από την στιγμή που στέλνουν την αίτηση στον ΟΤΕ θέλεις άλλες 20 εργάσιμες για να ενεργοποιηθείς.

Director CrisAK Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrg_polini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι εννοεις;
    Εννοώ ότι σε πολλούς όπως αναφέρουν έχει γίνει η αίτηση στον ΟΤΕ αλλά δεν αναγράφεται. Κάποιοι έχουν ενεργοποιηθεί ενώ ακόμα γράφει παραλαβή και καταχώρηση. Οπότε αν δεν γράφει ότι έγινε αίτηση στον ΟΤΕ δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει κιόλας.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Director CrisAK : 28-08-07 στις 18:56.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Κάποιοι έχουν ενεργοποιηθεί ενώ ακόμα γράφει παραλαβή και καταχώρηση.
    Αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Εννοώ ότι σε πολλούς όπως αναφέρουν έχει γίνει η αίτηση στον ΟΤΕ αλλά δεν αναγράφεται.
    Αυτό ισχύει.
    Το σύστημα μπορεί να εμφανίσει πληροφορία που έχουν γίνει πριν από 2-3 μέρες.

Περιοχή
    Κομοτηνη
    Downloads
    51
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Tellas
    Router
    speedtouch 585v6
    SNR / Attn
    33,5(dB) / 10(dB)
    Thumbs down
    Κοιτα εισαι σε λογικα πλαισια ακομη. Εγω εκανα αιτηση στις 30 Απριλιου και ενεργοποιηθηκε στις 25 Αυγουστου. Ναι καλα διαβασατε. Βεβαια το προβλημα ηταν γραφειοκρατικο. Μπερεψαν τα μπουτια τους τουλαχιστον 3 φορες, οποτε την τελευταια
    φορα πριν απο μια βδομαδα που τους πηρα εν εξαλω τελειωσαν τη διαδικασια σε τρεις μερες αναγνωριζοντας τουλαχιστον την ανικανοτητα τους. Αναβαθμιση δε χρειαζεται μονο η ταχυτητα αλλα και η εξηπηρετηση πελατων. Καπως ετσι ο ΟΤΕ θα ξαναπαρει πισω αυτους που εχει χασει .

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    USR9112
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από denis1276 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το έχω αναφέρει και αλλού πιο αναλυτικά
    1) δεσμεύεται πόρτα εφόσον υπάρχουν ελεύθερες
    2) αποστολή αίτησης στον ΟΤΕ
    3) μετά από 2 εβδομάδες σου έρχεται ημερομηνία ενεργοποίησης
    4) ενεργοποιήσαι μετά από 1 εβδομάδα

δηλαδή από την στιγμή που στέλνουν την αίτηση στον ΟΤΕ θέλεις άλλες 20 εργάσιμες για να ενεργοποιηθείς.
    Φίλε denis ωραία όλα αυτά αλλά όπως γράφω και παραπάνω το ποτήρι ξεχείλισε, άσε που οι περισσότεροι και με αίτηση καταχωρημένη πολύ μετά την δική μου έχουν ενεργοποιηθεί. Δεν έχω καμία όρεξη οι 3 μήνες να γίνουν 4 ή 5 επειδή αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nrg_polini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πες μας τι σου βγαζει εδω www.forthnet.gr/adslstatus
    Η τελευταία ενημέρωση είναι ότι η αίτηση εστάλη στον ΟΤΕ στις 3/8. Τίποτα νεότερο

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    Φίλε denis ωραία όλα αυτά αλλά όπως γράφω και παραπάνω το ποτήρι ξεχείλισε, άσε που οι περισσότεροι και με αίτηση καταχωρημένη πολύ μετά την δική μου έχουν ενεργοποιηθεί. Δεν έχω καμία όρεξη οι 3 μήνες να γίνουν 4 ή 5 επειδή αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
    Το ακριβή χρόνο ενεργοποίησης δεν μπορεί να σου τον δώσει καμιά εταιρεία.
    Δεν μπορούν να ον γνωρίζουν και είναι πολύ φυσικό άλλωστε.
    Η ενεργοποίηση δεν εξαρτάται μόνο από την εταιρεία αλλά και από άλλους (ΟΤΕ).

Σελ. 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ VIVODI
    Από makisfgr στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-08, 17:39
  2. Ομαδική καταγγελία κατά της Vivodi
    Από Abraxass στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-06-07, 03:12
  3. Καταγγελία κατά της Vivodi