Την Καλημέρα μου σε όλους.
Λοπόν χρειάζομαι την συμβουλή σας σε ένα θέμα το οποίο με τρέχει εδω και 1 χρόνο. Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε και να συμβουλέψετε όσο καλύτερα μπορείτε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πριν απο 2 χρονια αν δεν κάνω λάθος, έκανα αίτηση στην Tellas για παροχή κωδικού για 384 γραμμή (με τη γραμμή να βρίσκεται στον ΟΤΕ και το πάγιο της γραμμής να πληρώνεται σε αυτόν). Ταυτόχρονα ζήτησα και προεπιλογή φορέα (έπρεπε βέβαια να πάρω το πρόθεμα πριν το τηλέφωνο για να μεταφέρω τη χρέωση στην Tellas).
4 μήνες μετά με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν εαν ήθελα η προεπιλογή να γίνει μόνιμη (να μην χρειάζεται να καλώ το πρόθεμα πριν το τηλέφωνο) και απάντησα ότι δεν ενδειαφέρομαι και δεν θα ήθελα.
2 μήνες μετά (6 συνολικά απο τις αρχικές ενεργοποιήσεις) τηλεφωνικά ζήτησα να γίνει διακοπή της όποιας υπηρεσίας λαμβάνω απο την εταιρία τους, μιας και είχα βρεί άλλη εταιρία κατα τη γνώμη μου πιο φτηνή. Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να στείλω Fax και μου είπαν ακριβώς τι να γράψω, κατι που έκανα την επόμενη ημέρα.
2 χρόνια μετά λαμβάνω γράμμα απο την Tellas. Σκέφτηκα θα είναι διαφημιστικό και άνοιξα να δώ. Και αρχίζει του κουτρούλη ο γάμος.
Στο φάκελο υπήρχε σας παρακαλώ λογαριασμός 1290 ευρώ και ειδοποίηση ότι αν δεν εξωφλήσω τα χρέη θα ΄κάνουν νομικές ενέργειες.
Αρχίζει η εποικινωνία μαζί τους (αυτό πριν απο 2 εβδομάδες σχεδόν), όπου με ενημερώνουν ότι ουδέποτε δεν έστειλα fax, ότι η αυτόματη προεποιλογή έιναι σε λειτουργία και όλες μου οι κλήσεις πάνε στην Tellas, και ο κωδικός για την 384 γραμμή είναι valid.
Τους απαντάω ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω χρεώσεις κανονικότατες απο τον ΟΤΕ για κλήσεις και ότι 1 εβδομάδα απο όταν είχα στείλει το Fax οι υπηρεσίες ιντερνετ διακόπηκαν (ο κωδικός δεν λειτουργούσε και δεν είχα πρόσβαση στο email της Tellas).
Έλα όμως που έχω το fax που έστειλα και το report ότι έφτασε.
Και τώρα μου λένε ότι θα πρέπει να πληρώσω και κάποια ???? στιγμή θα μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλιώς θα ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες?
Τα γελία της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν λίστα με τα υποτιθέμενα τηλεφωνίματα που με χρεώνουν και είναι κάτι που απο όσο λένε δεν μπορούν να βρούν.
Επίσης με κατηγορούν ότι μου στέλνουν κάθε μήνα λογαριασμό και δεν έχω έρθει σε επικοινωνία ποτέ και δεν τους πληρώνω????
Έβαλα εχθές το δικηγόρο μου και ξεκινάω εγώ νομικές διαδικασίες. Θα τους τραβήξω στα δικαστίρια. Έτσι και αλλιώς την νομική προστασία την πληρώνω θα το τραβίξω όσο μπορώ.
Τι να πώ πια ρε γμτ. Ελλάδα και βρίσκουν και τα κάνουν
Εμφάνιση 1-15 από 35
-
09-10-07, 08:03 Μιας και πλέον ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #1
-
09-10-07, 08:35 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #2
Αν δεν είχες βάλει δικηγόρο, θα σου έλεγα να στείλεις καποιο mail σε αυτούς με CC στην ΕΕΤΤ, εξηγώντας τους ήρεμα τι σου συμβαίνει.
Τώρα, θα τα κάνει αυτός, καλύτερα.
Σε κάθε περίπτωση, βοήθειά σου. και καλά ξεμπερδέματα.
Φροντισε να μην χάσεις τίποτε από όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ολιγωρία τους, γιατί τότε μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα.
-
09-10-07, 09:10 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #3
-
09-10-07, 09:18 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #4
Θα σε συμβούλευα να πράξεις ότι τραβάει η ψυχούλα σου, ΑΛΛΑ, ΜΗΝ κοινοποιείς τίποτα μέχρι την τελική δικαστική απόφαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giatros.net : 09-10-07 στις 09:18.
Η κλιμακτήριος διαρκεί 6-24 μήνες και χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις αυπνία, αύξηση αρτηριακής πίεσης,αλλαγή διάθεσης,άγχος,ανησυχία κ.α.
-
09-10-07, 09:23 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #5
-
10-10-07, 00:22 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #6
καλησπέρα...διαβάζω και αναρωτιέμαι τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας και θα δουνε τα ματακια μας...Μοιάζει με σενάριο ταινίας!!! GnF προσπάθησε νηφάλια και με ηρεμία να δικαιωθείς και μην εφησυχάσεις με κάποιες απλές και προφορικές διαβεβαιώσεις ότι το προβλημά σου θα λυθεί...Κάθετι που θα οριστικοποιήσει τα περί μη οφειλής σου, να καταγράφεται επίσημα και ανάλογα υπογεγραμμένο. Για να κοιμάσαι ήσυχος!!
Θα σε συμβούλευα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να απευθυνθείς και στον ΟΤΕ ζητώντας του αναλυτικές καταστάσεις για την περίοδο που σε ενδιαφέρει καθώς και με όλες τις κλήσεις που έχεις πραγματοποιήσει.Καλή δύναμη και να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος σου... υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που έχουμε ταλαιπωρηθεί και ταλαιπωρούμαστε με άδικες χρεώσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεια.
-
10-10-07, 01:01 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #7
Βασικα αυτο περι μη κοινοποιησης η' εγω δεν καταλαβα η' δεν στεκει. Αν το πας δικαστικα στην αγωγη σου η' στις προτασεις σου που εχουν καποια προθεσμια πριν την δικη να κατατεθουν οφείλεις να κοινοποιήσεις τα στοιχεια που εχεις στα χερια σου, στη χειροτερη των περιπτωσεων κατα την διαρκεια της δίκης και εφοσον επικαλεστεις και αποδειξεις οτι τα στοιχεια ηρθαν στα χερια σου αργοτερα.
-
10-10-07, 01:01 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #8
Να σαι καλά αλλά πέων έχει καταντήσει τραγελαφικό εντελώς με τις εταιριούλες τους. Πραγματικά έχω αρχίσει να σκέφτομαι σε ποια καινούργια εταιρία θα γίνω θύμα. Πια θα με κλέψει καλύτερα, κοροϊδέψει, γελάσει και πάει λέγοντας.
Η θα καταντήσουμε να λέμε ότι "έτσι είναι τι να κάνουμε".
Λόγο τρέλας κρατάω όλους τους αναλυτικούς λογαριασμούς. 1 λάθος τους είναι ότι δεν μπορούν να βρούν λίστα με καμία κλήση και απλά λένε ότι τις έχω κάνει.
Τεσπα το νερό μπήκε στο αυλάκι και θα τους κινηγήσω όσο μπορώ. Ισως να πιασω και κάποια ακραία μέσα όπως τις την ενημέρωση. Θα δούμε. Προς το παρόν ο δικηγόρος λέει ότι μην μασάω ακόμα και να το λέω, και ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος. Αναμονή και αύριο για τις μυνήσεις και βλέπουμε.
Το χοντρό γέλιο είναι ότι σήμερα μιλάγαμε μέσω τηλεφώνου μαζί τους με ανοιχτή ακρόαση για να ακούω και εγώ εκτός απο τον δικηγόρο. Όταν τους είπε τι έχει γίνει του είπαν ότι πρέπει να πληρώσει. Όταν τους είπε ότι είναι εξουσιοδοτημένος νομικός εκπρόσωπος μου τον βάλανε σε αναμονή για κανα 5λεπτο, και κάποιος δικός τους νομικός εκπρόσωπος του μίλησε και του είπε ότι "την ίδια δουλειά κάνουμε, πιστεύω μπορούμε να βρούμε μια λύση". Ειναι τα σημεία που κοντεύεις να εκραγείς. Ο δικηγόρος μου του απάντησε ότι ναι την ίδια δουλειά κάνουν αλλά ευτηχώς δεν είναι ίδιοι και δεν υπάρχει καμιά λύση εκτός του να υπογράψουν χαρτί που να παραιτηθούν απο οποιαδήποτε οικονομικό ή άλλο αίτημα έχουν προς το πρόσωπό μου και να με αποζημιώσουν πλήρως για ότι έχω χάσει και ότι έχω περάσει (θυμίζοντάς του ότι υπάρχουν χαρτιά που δείχνουν ότι είμαι και κομματάκι δυσκολεμένος άνθρωπος).
Και εν αναμονή της απάντησης. Και της παιρετέρω ενημέρωσης.
-
10-10-07, 07:42 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #9
Εμενα μου ζητανε λεφτα για το TELLAS ADSL απο περιοδο Νοεμβριου 06 ως Απριλιο 07 που ουδεποτε ειχα!!! Απο Ιανουαριο 07 ειμαι συνδρομητης Ζιστο το οποιο πληρωνω και κανονικα. Το αλλο πακετο που κολλαει? και πως το ειχα? απο την στιγμη που εχω ιντερνετ απο το Ζιστο μονο η ΤΕΛΛΑΣ το ξερει. Και η πλακα ειναι οτι οποιος με παιρνει τηλεφωνο να μου πει οτι χρωσταω στο τελος οταν το συζηταμε και το ψαχνει εκεινη την ωρα παραδεχετε οτι ειναι λαθος της ΤΕΛΛΑΣ και μου ζηταει και συγνωμμη (τα ονοματα των υπαλληλων που εχω μιλησει ειναι στην διαθεση παντος ενδιαφερομενου) αλλα παρολα αυτα καθε λιγο ερχετε ειδοποιηση οτι χρωσταω και οτι αν δεν πληρωσω θα απευθυνθουν σε εξωτερικους συνεργατες, δικηγορο δηλαδη. Εδω βεβαια γελανε γιατι αν με παρει κανενας χασοδικης τους εχω κανει μηνυση με τη μια!!! Και χτες λοιπον με παιρνουν για αλλη μια φορα τηλεφωνο με το ιδιο σεναριο να παιζεται και παλι οπως ακριβως το περιγραφω και πιο πανω και κλεινοντας η κοπελλιτσα με ρωταει "Δηλαδη δεν προτιθεσται να τα πληρωσετε αυτα τα χρηματα" Φυσικα της απαντησα "Εσεις στην θεση μου θα τα πληρωνατε?" Και για αλλη μια φορα ξαναπηρα την συγνωμμη τους μεχρι να ξαναπαρω την επομενη ειδοποιηση τους
-
10-10-07, 14:43 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #10
Εμένα αντί για το Zisto tel+dsl που είχαχ υπογράψει με είχανε περάσει στο DSL και μου χρεώνανε τα τηλ ενώ δεν ήξερα τπτ.
Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και έγινε χαμός.
Πήγα απο κει και με διαβεβαιώνουν οτι όλα οκ και θα διορθωθεί στο επόμενο με ανάλογη πίστωση των λάθος χρεώσεων.
Πέρασαν 7 μήνες ... ερχόντουσαν οι λογαριασμοί και όλο και πιο φουσκωμένοι...
Ευτυχώς στον 8 διορθώθηκε....
-
10-10-07, 15:30 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #11
..Εγω ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω: Γιατί θα πρέπει να περνάμε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς να φταίμε σε τίποτα???!! Δηλαδή ποιοι και για ποιο λόγοι μας κάνουν να ταλαιπωρούμαστε έτσι??!!! Και μέχρι που μπορει να φτάσουν?? Εγώ το λέω και το ξαναλέω πρέπει να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί...χωρίς υστερίες και με καθαρό μυαλό να τους αντιμετωπίζουμε.
-
10-10-07, 20:19 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #12
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ
-
10-10-07, 20:49 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #13Η κλιμακτήριος διαρκεί 6-24 μήνες και χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις αυπνία, αύξηση αρτηριακής πίεσης,αλλαγή διάθεσης,άγχος,ανησυχία κ.α.
-
10-10-07, 21:02 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #14
Δεν σπέρνω κανένα πανικό. Έτσι όπως τα λέει θα πληρώσει. Δύσκολα ξεμπλέκεις από το νομικό τμήμα της Tellas, trust me.
-
10-10-07, 22:10 Απάντηση: Μιας και πλέων ή εγώ είμαι τρελός ή δεν τα βλέπω σφαιρικά τα πράγματα... #15Δικηγοροι, ζωγραφοι, δημοσιογραφοι, πολιτικοι. Οι μονοι ανθρωποι στον κοσμο που μπορουν να κανουν το μαυρο.....ασπρο
"Look in the doubt we've wallowed
Look at the leaders we've followed
Look at the lies we've swallowed
And I don't want to hear no more"
Παρόμοια Θέματα
-
Γιατί δεν βλέπω τον Host Server κλπ. πλέον?
Από kounoitsi στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-08, 08:35 -
Εγώ είμαι τρελός η δεν ξέρουν τι τους γίνετε??
Από nikoslykos στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-07, 11:21 -
HOL AnyGAME: Μήπως είμαι τρελός?
Από nrg_polini στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-06, 14:55 -
Όλοι μιλάνε για αναβάθμιση και αναβάθμιση δεν βλέπω εγώ..
Από RagSoul στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-06, 23:12 -
Μήπως είμαι τρελός..?
Από shakm στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 10-02-04, 17:40
Bookmarks