Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 35
    Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    λοιπόν....

Μου προτείνουνε δώρο 2 χρόνια παραμονή στο δύκτιο της Tellas και τηλέφωνο και ιντερνετ, στην μεγαλύτερη ταχύτητα που παρέχει το δύκτιό τους, σε.............περίπτωση που ξεχάσω το "ατυχές αυτό συμβάν.
    Και βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου μου, του το παρουσιάσανε σαν οτι μας κάνουνε και χάρη............ και του είπαν ότι μπορούν να κάνουν μια προσπάθεια για να γίνει.

Χαρτιά που έχω και πρέπει να εξηγήσουν:

Λένε ότι οι κλήσεις μου χρεωνόντουσαν όλες στην Tellas με ενεργοποιημένη την προεποιλογή φορέα χωρίς γνώση μου (κάποιον βρήκαν τηλεφωνικά και τον ρώτησαν και απάντησε απο ότι λένε ναι). Ελα όμως που έχω τον τελευταίο 1,5 χρόνο, περι τις 30 κλήσεις χρεωμένες απο τον Οτε (αποδεδειγμένα) σε σχεδόν ίδιες ώρες (δηλαδή την ώρα που σχολάω).
    Εντωμεταξύ οι ίδιοι αδυνατούν να μου δείξουν κατάσταση με τις κλείσεις μου. Λένε ότι απλά δεν μπορούν να τις βρούν. Παίρνεις τηλέφωνο και δεν φένεται πουθενά. Μαφία όλου του κόσμου τρέξτε στην tellas που δεν κρατάει αρχεία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σε εμένα.

Λένε ότι οι υπηρεσίες ιντερνετ δεν διακοπηκαν ποτέ. Ελα όμως που ο κωδικός της dsl έγινε πρώτα inactive και μετά απο 1 μήνα άλλαξα πάροχο, και ταχύτητα γραμμής σε 512 και με το δώρο αναβάθμιση του Οτε σε 1024 την ίδια μέρα. Κατά τα άλλα συχέχιζα να χρειάζομαι τον κωδικό για την 384. Ελα όμως που το εμαιλ της tellas (@tellas) μου είχε κόψει την πρόσβαση ακριβώς απο τον ίδιο χρόνο που ο κωδικός δεν δούλευε.

Λένε ότι μου έχουν στείλει λογαριασμούς που δεν πλήρωνα. Και ότι μου τους έστελναν κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα που λένε. Αύριο λοιπόν θα μάθουμε και αν έχει σταλεί γράμμα προς τη διεύθυνσή μου απο την Tellas. Τουλάχιστον ο δικηγόρος λέει ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα.
    Και ας δώ πως θα εξηγήσουν και αυτό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν πρέπει να.... μασάω. Τουλάχιστον έτσι ακριβώς το είπε.

Downloads
    35
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    DSLAM
    Tellas - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Speedtouch 585
    SNR / Attn
    9,5(dB) / 9,5(dB)
    από περιέργεια φίλε, τα βήματα ολα της σύνδεσης/διακοπής, τα έκανες απεύθείας με την ετιαρία ή σε κάποιον reseller?
    κατα τα άλλα πιστεύω θα δικαιωθείς, χωρίς αποδείξεις κλήσεων δεν μπορώ να καταλάβω πως ζητάνε τις χρεώσεις. Κυρίως όμως, η τακτική του "μεγάλου δώρου" δείχνει πως την έχουν πολύ άσχημα και απο πολλες πλευρές αν εκδικασθεί το θέμα σου.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wireless_surfer : 10-10-07 στις 23:11.

Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από wireless_surfer Εμφάνιση μηνυμάτων
    από περιέργεια φίλε, τα βήματα ολα της σύνδεσης/διακοπής, τα έκανες απεύθείας με την ετιαρία ή σε κάποιον reseller?
    κατα τα άλλα πιστεύω θα δικαιωθείς, χωρίς αποδείξεις κλήσεων δεν μπορώ να καταλάβω πως ζητάνε τις χρεώσεις. Κυρίως όμως, η τακτική του "μεγάλου δώρου" δείχνει πως την έχουν πολύ άσχημα και απο πολλες πλευρές αν εκδικασθεί το θέμα σου.
    Απευθεία στην Tellas μετά απο διαφήμιση γράμμα που είχα λάβει σπίτι.

Κατα το δικηγόρο δεν την έχουν άσχημα ποτέ. απλά θα χαλάσουν πιο πολλά και ίσως χάσουν πιο πολλά ακόμα αν το θέμα μαθευτεί. Εκεί είναι που πονάνε διότι αν καταλαβαίνω δεν χαμπαριάζουν τίποτα άλλο.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GnF : 10-10-07 στις 23:26.

Περιοχή
    Στο Ιατρείον
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    ISP
    Μεριζόμενο
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΟΣ
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Salt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σπέρνω κανένα πανικό. Έτσι όπως τα λέει θα πληρώσει. Δύσκολα ξεμπλέκεις από το νομικό τμήμα της Tellas, trust me.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ακολουθήσει το τρόπο που πιστεύεις ότι χρήζει εμπιστοσύνης θα πληρώσει.
    Η κλιμακτήριος διαρκεί 6-24 μήνες και χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις αυπνία, αύξηση αρτηριακής πίεσης,αλλαγή διάθεσης,άγχος,ανησυχία κ.α.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Gnf, έχεις νεότερα από το "μέτωπο"?? Δικαιώθηκες? Απέδειξες τα αυτονόητα??

Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikmak1975 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Gnf, έχεις νεότερα από το "μέτωπο"?? Δικαιώθηκες? Απέδειξες τα αυτονόητα??
    Τίποτα νεότερο μαν. Εγώ τρέχω σαν τρελός με το μεταχειρισμένο αμάξι που αγοράσαμε (ανταλακτικά, καθαρισμός), ο δικηγόρος μου είπε να περιμένουμε νεότερα απο αυτούς και να μην πιέσουμε άλλο για λίγο, και βλέπουμε.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    GNF η tellas είναι εταιρεία απατεώνων
    'εχει καταδικαστεί μέχρι σήμερα πολλές φορές για πλαστογραφίες, παράνομες ενεργοποιήσεις και χρεώσεις.

Στείλε άμεσα την καταγγελία σου στην ΕΕΤΤ και στο Συνήγορο του Καταναλωτή, τις φόρμες για τις καταγγελίες τους θα τις βρεις στις ιστοσελίδες τους που σου παραθέτω. Η καταγγελία σε αυτές τις 2 ανεξάρτητες αρχές δεν θα σου στοιχίσει τίποτα και επιπλέον είναι και αποτελεσματικές γιατί:
    Η ΕΕΤΤ θα ρίξει καμπάνα στην tellas που θα είναι όλη δικιά της
    Ο Συνήγορος του καταναλωτή θα προσπαθήσει να διευθετήσει το θέμα και θα γνωμοδοτήσει, που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο σε περίπτωση μήνυσης

Είναι υποχρέωση σου να καταγγείλεις τους απατεώνες όχι μόνο για να γλυτώσεις τον δικό σου κώλο αλλά και όλα τα μελλοντικά θύματα αυτών των αετονύχηδων Μην συμπεριφερθείς σαν ιθαγενής που του προσφέρουν χάντρες και χρωματιστά γυαλάκια. Στίσε τους στον τοίχο στα 4 μέτρα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος no_logo : 14-10-07 στις 10:27.

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Netgear DGN2200v3
    SNR / Attn
    10(dB) / 32(dB)
    Επειδή το θέμα είναι πολύ χοντρό, εφόσον καταφέρει να αποδείξη το δίκιο του ο GnF (που το πιστεύω και το εύχομαι), δεν μπορεί να ζητήσει και αποζημίωση για όλη αυτή την ταλαιπωρία; Είναι προφανές ότι τον αναστατώνουν από το πουθενά για να του πάρουν χρήματα!

Το avatar του μέλους GnF
    GnF Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από liberostelios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή το θέμα είναι πολύ χοντρό, εφόσον καταφέρει να αποδείξη το δίκιο του ο GnF (που το πιστεύω και το εύχομαι), δεν μπορεί να ζητήσει και αποζημίωση για όλη αυτή την ταλαιπωρία; Είναι προφανές ότι τον αναστατώνουν από το πουθενά για να του πάρουν χρήματα!
    Λοιπόν το δίκιο μου το βρήκα. Με πήραν 10 τηλέφωνα διαφορετικοί υπάλληλοι και πάνω απο αυτούς για να μου ανακοινώσουν ότι είχε γίνει απλά λάθος ?? Λές και δεν το ήξερα. Στο τέλος όλοι κατέλληγαν στο να ρωτάνε αν το συμβάν έχει έρθει σε τέλος και απο τη μεριά μου. Και φυσικά απάνταγα ότι όχι αφού εγώ έχω υποστεί διάφορα (χάσιμο εργατοωρών, αγωνία και πάει λέγοντας), και τους παρέπεμπτα στο γεγονός ότι απο εδώ και πέρα θα τα λένε με το δικηγόρο μου.

Τεσπα μετά απο ερκετά τηλεφωνήματα με πήρε κάποιος ποιό γερός σε καρέκλα που αφού μιλήσαμε για κανα 30λεπτο κατέληξε να μου κάνει δώρο κατι τις για να μαλακωσω βρε αδερφε (κάτι που μου είχε πει και ο δικηγόρος να κάνω μιας και απο ότι μου είπε καλά πιέσαμε αλλά μην περιμένω και τίποτα τρελό αν πάει παραπέρα). Και ενέδωσα στον πειρασμό για γραμμούλα χωρίς να πληρώνω για αρκετό καιρό (την οποία θα την βάλω στο ελέυθερο ζεύγος στο σπίτι μου).

τελος καλό αν και δεν έπρεπε να είχε γίνει τίποτα απο αυτά. Να σημειώσω ότι μου έστειλαν με courier ένα εξωφλητικό λογαριασμό που δείχνει τα "χρέη" να αφαιρούνται και να μηδενίζονται :P
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GnF : 19-10-07 στις 10:56.

Περιοχή
    Στο Ιατρείον
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTB
    ISP
    Μεριζόμενο
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΙΟΣ
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GnF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν το δίκιο μου το βρήκα. Με πήραν 10 τηλέφωνα διαφορετικοί υπάλληλοι και πάνω απο αυτούς για να μου ανακοινώσουν ότι είχε γίνει απλά λάθος ?? Λές και δεν το ήξερα. Στο τέλος όλοι κατέλληγαν στο να ρωτάνε αν το συμβάν έχει έρθει σε τέλος και απο τη μεριά μου. Και φυσικά απάνταγα ότι όχι αφού εγώ έχω υποστεί διάφορα (χάσιμο εργατοωρών, αγωνία και πάει λέγοντας), και τους παρέπεμπτα στο γεγονός ότι απο εδώ και πέρα θα τα λένε με το δικηγόρο μου.

Τεσπα μετά απο ερκετά τηλεφωνήματα με πήρε κάποιος ποιό γερός σε καρέκλα που αφού μιλήσαμε για κανα 30λεπτο κατέληξε να μου κάνει δώρο κατι τις για να μαλακωσω βρε αδερφε (κάτι που μου είχε πει και ο δικηγόρος να κάνω μιας και απο ότι μου είπε καλά πιέσαμε αλλά μην περιμένω και τίποτα τρελό αν πάει παραπέρα). Και ενέδωσα στον πειρασμό για γραμμούλα χωρίς να πληρώνω για αρκετό καιρό (την οποία θα την βάλω στο ελέυθερο ζεύγος στο σπίτι μου).

τελος καλό αν και δεν έπρεπε να είχε γίνει τίποτα απο αυτά. Να σημειώσω ότι μου έστειλαν με courier ένα εξωφλητικό λογαριασμό που δείχνει τα "χρέη" να αφαιρούνται και να μηδενίζονται :P
    Να και τα ρουσφέτια... έπρεπε να ζητήσεις επιπλέον, να σε βγάλει και για φαγητό.
    Η κλιμακτήριος διαρκεί 6-24 μήνες και χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως εξάψεις, εφιδρώσεις αυπνία, αύξηση αρτηριακής πίεσης,αλλαγή διάθεσης,άγχος,ανησυχία κ.α.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    10240/512
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΓΛΥΦΑΔΑ
    Ευχάριστα τα νέα για τον Gnf!! Αν και όλη αυτή την ταλαιπωρία δεν θα έπρεπε να την είχες υποστεί!! Τουλάχιστον δικαιώθηκες!!!
    Ας ελπίσουμε να είναι η αρχή μιας κατάστασης που θα διορθώνει τα κακώς κείμενα για τις άδικες χρεώσεις από τη συγκεκριμένη εταιρεία...

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    14055/1023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    SNR / Attn
    13(dB) / 26(dB)
    Ελπίζω σε κανένα χρόνο να μην σου έρθει κανένας λογαριασμός με τις κλήσεις που θα έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα και που θα μπορούν να αποδείξουν ότι τις έκανες... Γιατί άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας....

Το avatar του μέλους zachos
    zachos Guest
    Παιδια αυτο που σκεφτομουν για τις απαραδεκτες πρακτικες των εταιρειων εναντιον μας ειναι ο,τι πρεπει ν`αρχισουμε εκτος απ`την ΕΕΤΤ να καταθετουμε και μυνησεις, οπως εκανε ο φιλος εδω, και να αξιωνουμε αποζημιωσεις για αυτα που παιρναμε. Και στο κατω κατω γιατι να παιρνει τα χρηματα η ΕΕΤΤ απο την δικια μας ταλαιπωρια και οχι εμεις οι ιδιοι που ειμαστε τα θυματα. Δεν ξερω αν αυτο ειναι εφικτο, μια και πολλοι δεν θελουν να μπλεκουν, αλλα τουλαχιστον αν δημιουργησουν δικαστικο προϋγουμενο καποιοι θαρραλεοι, ισως να ειναι πιο ευκολο και για τους υπολοιπους.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zachos : 19-10-07 στις 12:39.

Περιοχή
    ET IN ARCADIA EGO...
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024, GPRS/3G
    ISP
    ΟΤΕ, Q, Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΣΤΕΝΟ
    Router
    linksyswag200g
    α μπράβο, αυτό με το δωρεάν, αν δεν το δείς γραμμένο και ενυπόγραφο απο εν ενεργεία υπάλληλο της εταιρίας [όχι μεταπωλητή] μην το πολυπιστέψεις!

Περιοχή
    Peiraias
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    Cosmote
    Router
    Huawei DN9245X6-10
    @ GnF: Είσαι σίγουρος πως θέλεις να μπλέξεις πάλι με μία εταιρεία που σου έκανε όλα τα παραπάνω?
    S A T O R
    A R E P O
    T E N E T
    O P E R A
    R O T A S

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-01-08, 08:35
  2. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-10-07, 11:21
  3. HOL AnyGAME: Μήπως είμαι τρελός?