Υπάρχει ένα λάθος σε ένα Link θα το έλεγα συντακτικό.
Εδώ
Στο Link για να ανοίξει η σελίδα του ΔΙΟΔΟΣ στο LINK μέσα είναι δύο φορές γραμμένο το http και οδηγεί σε λάθος.
Εμφάνιση 301-315 από 756
-
08-12-06, 01:52 Λάθος σε LINK #301
-
08-12-06, 02:06 #302
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Fixed thanks
We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
08-12-06, 13:01 #303
Μια που αναφερθηκε περι http:// και δεν ξερω ΑΝ γινεται
στη συντομευση των links / url (υδρογειος μετα αλυσιδος)
μηπως να αφαιρουσαμε το http:// ως μη απαραιτητο?
Προσωπικα καθε φορα το σβηνω για να κανω copy/paste στα linksΤα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
11-12-06, 04:49 #304
Στο μήνυμα που βγαίνει στο πάνω μέρος της σελίδας σε καφέ πλαίσιο, για κάποιον που δεν έχει κάνει log-in, κατά την είσοδό του στο forum και συγκεκριμένα στην τελευταία γραμμή, εμφανίζεται:
"Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασης σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας."
-> πρόσβασή σαςΠροπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
12-12-06, 14:26 #305
Χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, επιτρέψτε μου να επισημάνω το ίδιο σημείο, το οποίο διορθώθηκε εν μέρει.
Τώρα είναι:
"Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασής σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας."
Δηλαδή μπήκε ο δεύτερος τόνος, αλλά παρέμεινε το τελικό "ς", το οποίο μπαίνει μόνο στη γενική ενικού της λέξης "πρόσβαση".
Συντακτικά σωστό είναι:
"με την πρόσβασή σας",
δηλαδή με 2 τόνους και χωρίς τελικό σίγμα στη λέξη πρόσβαση.
Λεπτομέρειες είναι αυτά, απλά βοηθούν στην τελειότητα του forum, εφόσον υπάρχει χρόνος.
Επί ευκαιρία επιτρέψτε μου να πω ότι μου αρέσουν πολύ τα κουμπιά που μπήκαν τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και το drop-down μενού για τα διαχειριστικά εργαλεία.
Ευχαριστώ πολύ τους administrators για τη δουλειά που κάνουν.Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety
Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
"Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."
-
12-12-06, 14:46 #306
fixed
-
14-12-06, 11:14 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #307
Στο ημερολόγιο, στις 18 Σεπτεμβρίου, είναι η γιορτή της Αριάδνης και όχι Αριάνδης...
-
14-12-06, 11:16 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #308
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
οκ ΑριάΔΝη
-
15-12-06, 01:59 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #309Αυτός το μέλος είναι στη λίστα αποκλεισμένων.
-
15-12-06, 02:04 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #310
fixed thanks!
-
15-12-06, 18:29 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #311
Επίσης μια λεπτομέρεια που, εντάξει, δεν είναι και το τέλος του κόσμου, απλά το αναφέρω πληροφοριακά γιατί είναι στους νόμους του proof-reading για τη δακτυλογράφηση... Πριν το κόμμα ΔΕΝ αφήνουμε κενό. Το έχω δει αρκετά στο ημερολόγιο, π.χ. Δημήτρης, Δήμητρα (το παράδειγμα είναι τυχαίο) νομίζω δεν το έχω πετύχει πουθενά αλλού... Άμα έχεις το μικρόβιο της τελειομανίας...
-
22-12-06, 13:55 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #312Independent ADSL and broadband review site in Greece!
Πιστεύω οτι είναι πιο σωστό το ακόλουθο:
An Independent ADSL and Broadband Review Site for Greece!
Καλές Γιορτές.
-
22-12-06, 23:23 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #313
Κατι που παρατηρησα χθες:
Στον Πινακα Ελεγχου, στην επιλογη "Επεξεργασία Επιλογών" στο πλαισιο "Μηνύματα & Ειδοποιήσεις" η δευτερη παραγραφος ειναι στον ενικοSpoiler:
Νταξ, βλακεια ειναι αλλα, να...
-
23-12-06, 00:17 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #314
Fixed
Ευχαριστούμε
-
23-12-06, 00:44 Απάντηση: Ορθογραφικά συντακτικά λάθη στο Vbulletin #315
Στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, κάτω από τα θέματα: "Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα Δείτε τους υπεύθυνους των forums" (η πρώτη προστακτική είναι στον ενικό, η δεύτερη στον πληθυντικό). Το θέμα του forum-fora ή forums έχει λυθεί τελικά; Ε, και είναι και κάτι άλλες ψιλο-ψιλολεπτομερειούλες που εντόπισα αλλά φοβάμαι μη με πείτε σπαστικιά...
Bookmarks