Μπορεί να ακούγεται λίγο χαζή η απορία μου αλλά μέχρι τώρα δεν με είχε απασχολήσει κάτι τέτοιο μέχρι που βρέθηκα στην ανάγκη. Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή...
Έχω μια σύνδεση adsl από την hol εδώ και ένα χρόνο με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Είμαι όμως και φοιτητής και το Πάντειο μου παρέχει μια σύνδεση dial up με την οποία και μόνο με αυτή μπορώ να μπαίνω στο HealLink, το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια συνεργασία διαφόρων πανεπιστημίων κα βιβλιοθηκών για αναζήτηση άρθρων στο διαδίκτυο.
Επειδή δεν μου είναι εύκολο να κατεβαίνω καθημερινά στη σχολή μου για να αναζητώ άρθρα από εκεί, η απορία μου είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την dial up σύνδεση που έχω από το σπίτι.
Θα υπάρχει πρόβλημα με το dsl;
Θα έχω αποσυγχρονισμούς;
Ή θα συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι ότι δηλαδή θα είναι κατειλημμένο το τηλ. ενώ το ίντερνετ θα λειτουργεί κανονικά;
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-10 από 10
-
30-11-07, 01:58 Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #1Δεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς
-
30-11-07, 02:16 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #2
Μπορείς, συνδέοντας το PSTN modem με φιλτρο ή splitter.
Θα πληρώνεις όμως τη χρονοχρέωση της dialup.
Μήπως το πανεπιστήμιο σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με VPN και μετά να μπεις στο site που θέλεις;
-
30-11-07, 02:35 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #3
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχω Δίοδος οπότε αν δεν κάνω λάθος δεν θα έπρεπε να έχω IP της hol όπως
έχω από τη πρώτη μέρα, αλλά από το ΕΔΕΤ, έτσι δεν είναι; Έτσι δεν θα είχα πρόβλημα με το HealLink!
Θα το δοκίμαζα και μόνος μου χωρίς φόβο αν τις 3 τελευταίες μέρες δεν είχε αρχίσει η διαδικασία μετάβασης στο ιδιόκτητο της hol (χωρίς να με έχουν ενημερώσει αλλά αυτό είναι off topic...) με τα γνωστά προβλήματα. Προχτές
που έκανα ένα reset στο router κατάφερε να συγχρονίσει μετά από 2 ώρες και από τότε δεν το ξαναπειράζω!
Αν όπως μου λες δεν υπάρχει πρόβλημα θα το επιχειρήσω!
Το vpn ομολογώ πως δεν ξέρω τι είναι... Ευχαριστώ για τη βοήθεια!Δεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς
-
30-11-07, 03:07 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #4
http://en.wikipedia.org/wiki/VPN
Παράδειγμα:
http://www.cc.duth.gr/odhgies/vpn.html
Ρώτα στο πανεπιστήμιό σου (στο τμήμα που ασχολείται με το δίκτυο υπολογιστών) αν παρέχουν VPN.
-
30-11-07, 03:55 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #5
στην πάτρα πάντως έχουμε vpn, απλά κατεβάζεις ένα προγραμματάκι, δημιουργεί μια εικονική καρτα δικτύου και voila έχεις upatras ip
Οι Κ.κ του ΛΑ.Ο.Σ παρακαλούνται να σκουπίζουν τα σάλια τους όταν εισέρχεται στο κοινοβούλιο η μέλλουσα σύντροφός μου Εύα Καϊλή, γιατί λερώνονται τα έδρανα και το πάτωμα,με αποτέλεσμα να φωνάζει η καθαρίστρια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
Μας γλωσσόφαγαν κάτι κογιότ και ακυρώθηκε το πάρτυ της Εύας
-
01-12-07, 22:09 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #6
Υπ' όψιν ! Έχω την εντύπωση, πως όταν κάποιος μεταβεί στο ιδιόκτητο κάποιας εταιρίας, ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να κάνει dial up κλήσεις, γιατί η δυνατότητα είναι μόνο εντός δικτύου του ΟΤΕ.
Αν έχω λάθος παρακαλώ διορθώστε με (ευγενικά)
"Ξημέρωμα στην Εθνική, με τη ψυχή στο στόμα, σε χρειάζομαι γιατί, με σκορπάς με τρέφεις όπως η βροχή το χώμα" Χρ. Θηβαίος
shuffle them i tell ya !
-
01-12-07, 22:23 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #7
Δεν εννοούσα double play αλλά shared. Δεν θα καταργήσω τον ΟΤΕ, άλλωστε εγώ δεν είχα ζητήσει τετραπλασιασμό ταχύτητας, το έκαναν μόνοι τους... Τώρα που το ξαναδιαβάζω πάντως έχεις δίκιο, όπως το έγραφα είναι σαν να έκανα αίτηση για double play
Δεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς
-
02-12-07, 21:26 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #8
Τωρα σε περιπτωση που δεν δουλέυει η Adsl σε γραμμή με Isdn πως μπορουμε να κανουμε κληση και με ποιο τροπο?
-
02-12-07, 21:34 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #9
-
04-12-07, 03:00 Απάντηση: Adsl και dial up ταυτόχρονα, γίνεται;; #10
Πήγα σήμερα στο Πάντειο και μου είπαν ότι δεν δίνουν vpn
Θα ξυπνήσουν μνήμες dial up πάλιΔεν αρκεί να αμφισβητήσεις την ιδέα της βαρύτητας για να μην πνιγείς, πρέπει να μάθεις και να κολυμπάς
Παρόμοια Θέματα
-
adsl και dial up
Από krals στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-07, 18:19 -
2 οθόνες να δουλεύουν ταυτόχρονα σε 1 PC..Γίνεται??
Από sadako στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-06, 14:34 -
Δυνατότητα χρήσης ADSL μέσω δικτύου και ISDN modem ταυτόχρονα
Από stathis argitis στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-06, 13:24 -
Εργασία σε 2 οθόνες ταυτόχρονα. Γίνεται?
Από alfa156 στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-06, 13:45 -
DSL συνδρομή & ΕΠΑΚ dial-up ταυτόχρονα γινεται?
Από stred στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 08-10-04, 10:40
Bookmarks