Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έίχα αρκετό καιρό συνδεδεμένο ένα netmod μέσω σειριακής θύρας σε ένα σύστημα Windows 2000 Server. Πρόσφατα άρχισε να μην αναγνωρίζει το modem όταν ξεκινούσε το σύστημα (σαν να μην ήταν συνδεδεμένο). Όταν έκανα Install new modem κι ενώ δεν έβρισκε προφανώς κάποιο νέο modem συνδεδεμένο μου ενεργοποιούσε το netmod κι έπαιζε κανονικά. Για να απαλλαγώ από αυτή την "ιδιαιτερότητα" αποφάσισα να συνδέσω το nemod στη USB θύρα. Κατέβασα την καινούργια έκδοση Software για το netmod την εγκατέστησα κανονικά και φυσικά κατέβασα και τους νέους οδηγούς για τη συγκεκριμένη έκδοση.Όλα εγκαταστάθηκαν μια χαρά κι έπαιξαν ΟΚ.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έσβησα τον Server και το επόμενο πρωί όταν άναψε έβγαλε μπλέ οθόνη! Μια επανεκκίνηση έλυσε το πρόβλημα προσωρινά αλλά το θέμα είναι γιατί συνέβηκε αυτό; Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα;
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
30-07-03, 14:48 Netmod & Windows 2000 Server #1
-
30-07-03, 15:02 #2
Έχω εγκατεστημένο το netmod σε W2K Pro Server (σύνδεση USB) εδώ και ενάμιση χρόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Την πρώτη φορά που έκανα την εγκατάσταση δεν δούλεψε διότι δεν την είχα κάνει μέσω του Hyperterminal αλλά μέσω του utility του netmod. Απεγκατέστησα τελείως το netmod και μετά έκανα την εγκατάσταση μέσω του Hyperterminal όπως ακριβώς αναφέρεται στις οδηγίες της Intracom και δούλεψε κανονικά.
Υποθέτω ότι έκανες τα κατάλληλα test για να δείς έκδοση H/W και S/W και κατέβασες το κατάλληλο update.
-
30-07-03, 15:10 #3
Ναι, βέβαια και τα έκανα τα τεστ, κατά γράμμα όπως στο site. Κι όλα δούλευαν κανονικά και χωρίς προβλήματα μετά την εγκατάσταση. Μετά το shutdown όμως τα είδα όλα "μπλέ"!
-
30-07-03, 15:37 #4
Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
den sinexizeis na exeis to idio provlima
mallon, ena akomi windows software bug
(me rebooting ola meta prepei na paizoun kanonika)
pantos, eixa rotisei informatics-atomo gia ta blue screens kai mou eixe pei oti polles fores kai polloi apo tous texnikous ths microsoft den gnorizoun tin akrivi fisi tou provlimatos...
(sinistoun ta gnosta:installation again or updates or rebooting or...)
PS: simera to forum edo paei sfaira. kanena provlima
-
30-07-03, 17:07 #5
Αρχικό μήνυμα από hippie
Πάντως το blue screen στα W2k δεν είναι κάτι καλό. Δουλεύω W2k ενάμιση χρόνο τώρα και δεν έχω μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα (φτού φτού φτού μη με ματιάσω!). Και μιλάμε για ένα μηχάνημα όπου αν είχε πόδια θα με κλωτσούσε καθώς έχω φορτωμένα και δουλέυω ταυτόχρονα εφαρμογές εξαιρετικά βαριές (ισχυρά προγράμματα στατιστικής επεξεργασίας τα οποία επεξεργάζονται recordsets μερικών δεκάδων χιλιάδων γραμμών, video editting κλπ.)
Αρχικό μήνυμα από hippie
-
30-07-03, 17:14 #6
Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο γιατί ο συγκεκριμένος server έχει κλείσει 2 χρόνια που δουλεύει χωρίς προβλήματα και μπλε οθόνες. Αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα πρέπει να γυρίσω το netmod στη σειριακή θύρα, ίσως να είναι πρόβλημα driver, τι να πω...
-
30-07-03, 17:29 #7
Αρχικό μήνυμα από Tony_Ts
Επίσης κάνε έναν έλεγχο στη registry (με το norton Windoctor κατά προτίμηση) για να δεις αν υπάρχουν εγγραφές που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα.
Παρόμοια Θέματα
-
Proxy Server για Windows 2000 Server?
Από drx5pace στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-08, 13:07 -
windows 2000 server help!!!
Από rod2003 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-06, 15:03
Bookmarks