Εμφάνιση 1-3 από 3
    Το avatar του μέλους astergio
    astergio Guest
    Question
    Καλημέρα σε όλους!

Όταν πρωτομπήκα στο χωρό του Bittorrent χρησιμοποίησα το PTC το οποίο όμως ήταν πολύ βαρύ στην εκκίνηση και καμιά-δυο φορές είχε κρασάρει... νομιζω φταίει ότι είναι γραμμένο σε Java;

Διαβάζοντας εδώ στο forum είδα να γίνεται λόγος για το BitComet και είπα να του δώσω μια ευκαιρία... μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς και πολύ πιο ελαφρύ είναι και καλύτερες ταχύτητες πιάνει (μέσο όρο 24-25k σε ForthNet ADSL-In-A-Box για μουσικά άλμπουμ μεταξύ 70-100ΜΒ) και έχει και τη δυνατότητα επιλεκτικού κατεβάσματος από ένα μεγάλο torrent!

Χθες ξεκίνησα να κατεβάζω ένα μεγάλο torrent (4.45GB) και προς μεγάλη μου απογοήτευση είχα μέση ταχύτητα 3k σε 1,5 ώρα Η αλήθεια είναι βέβαια ότι έχει σχετικά λίγους seeders (6-7 αν θυμάμαι καλά) αλλά από το BitComet είδα ότι άλλοι peers κατεβάζουν με ταχύτητες μεταξύ 25-250k Εντάξει, το ξέρω ότι δεν μπορώ να πιάσω 250k με αυτή τη σύνδεση, αλλά τουλάχιστον ας πιάσω 15-20 και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: η αργή ταχύτητα οφείλεται μόνο στους σχετικά λίγους seeders (ως προς το μέγεθος του αρχείου) ή και στο ότι αυτή τη στιγμή είμαι στην αρχή και έχω πολύ μικρό κομμάτι του αρχείου στη διάθεσή μου, οπότε σταδιακά θα αρχίσει να επιταχύνει το πράγμα (καθώς κατεβάζω περισσότερα);

Ευχαριστώ πολύ,
    Ανδρέας.

Υ.Γ. Υπάρχει μία ρύθμιση στο BitComet για να ξεκινάνε αυτόματα καινούρια downloads αν η ταχύτητα που κατεβάζει πέσει κάτω από κάποιο όριο. Έβαλα αυτό το όριο στα 10k αλλά δεν είδα να δουλεύει , συγκεκριμένα κατέβαζε με 5-6k ή και λιγότερα και παρ'όλα αυτά δεν ξεκίναγε καινούριο torrent. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο;

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    200/20 Mbps
    ISP
    Cosmote
    SNR / Attn
    9(dB) / 7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Δε νομίζω πως παίζει ρόλο το μέγεθος του/των αρχείων αλλά οι seeders/peers καθώς και η ταχύτητα που μπορεί να προσφέρει ο καθένας, διότι εγώ έχω πετύχει seeders που δίνουν με 500 bytes/sec καθώς και seeder με 650-700 KB/sec.

Πάντως όσον αφορά το PTC, αν και δε το γνωρίζω θα σου πω ότι crash είχα δει και εγώ στο azureus και το θεωρώ γενικά κάπως αργό το interface λόγω ότι είναι γραμμένο σε Java. Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αλλά anyway αυτή είναι η άποψή μου.

ΥΣ: Για tweaks/ρυθμίσεις clients νομίζω υπάρχει σχετικό thread.. για κάνε μια αναζήτηση

Το avatar του μέλους astergio
    astergio Guest
    Έψαξα ήδη στο σχετικό sticky αλλά τη συγκεκριμένη επιλογή δεν την αναλύει ιδιαίτερα, μάλλον επειδή έχει ρυθμίσει να κατεβαίνει μόνο ένα torrent τη φορά όποτε δεν έχει νόημα.

Επίσης έχω κοιτάξει στο site και τα forum του BitComet καθώς και σε 2-3 FAQs για το πρόγραμμα στο Internet... δεν βρήκα τίποτα εκεί οπότε ψάχνω να βρω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και μπορεί να μου πει από προσωπική εμπειρία...

Ανδρέας.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-08, 12:27
  2. Μηνύματα: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-08, 00:53
  3. Adsl και χαμένα "μεγάλα πακέτα"
    Από vaios06 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-06-07, 11:03

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks