Συγνώμη για τον τίτλο αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω και δεν έχω βρει μια εννιαία ονομασία.
Αν ξέρει κάποιος ας το πει να παρακαλέσουμε ένα mod να αλλάξει.
Όταν αγοράζει μνήμη για κινητό φωτογραφική υπάρχει συνήθως ένα adaptorάκι που μετατρέπει το εκάστοτε μικρό μέγεθος σε κανονικό ώστε να διαβάζονται τουλάχιστον από τα card readers.
Με το Sony Ericson Κ750Ι μου είχε δώσει η Sony ένα τέτοιο αλλά με το πακέτο της νόκια στο 6288 ή το έχασα ή δεν είχε.
Τέλος πάντως με αφορμή το παραπάνω θέλω να ρωτήσω το εξής.
1)Πως λέγονται μήπως το ψάξω καλύτερα στο internet
2)Ξέρεις κανείς που μπορώ να αγοράσω γενικά για οποιοδήποτε τύπο μνήμης? Γιατί ωραία πήρες το card reader και έρχεται ένα φίλος. Είναι υποχρεωμένος να κουβαλάει μαζί του το adaptorάκι? Όλη η ιστορία μου φαίνεται εντελώς ηλίθια.
Έχω ρωτήσει και μου έχουν πει σε μαγαζιά με φωτογραφικά αλλά αυτή μου λένε ότι το δίνουν μαζί με την μνήμη! και δεν ξέρουν που μπορώ να βρω.
Help! Όλοι όσοι έχετε card readers τι κάνεται?
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
20-10-07, 14:51 Converter για Memory Cards από mini/micro και κάθε μικρό σε κανονικά μέγεθος #1Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
20-10-07, 15:13 Απάντηση: Converter για Memory Cards από mini/micro και κάθε μικρό σε κανονικά μέγεθος #2
το 6288 παίρνει minisd.
Άρα ψάχνεις για minisd to sd adaptor.
Όσες φορές έχω αγοράσει κάρτα για τηλέφωνο από ebay πάντα που έδωσαν και adaptor μαζί. Η αξία του είναι αμελητέα.
πχ.
εδώ έχει adaptor για card reader,
εδώ έχει usb adaptor για minisd ώστε να μην χρειάζεσαι card reader. Μπαίνει κανονικά σε usb θύρα.
-
21-10-07, 10:59 Απάντηση: Converter για Memory Cards από mini/micro και κάθε μικρό σε κανονικά μέγεθος #3
Ευχαριστώ αλλά να το πάρω από το ebay θα πληρώσω πολλά αναλλογικά πολλά στα μεταφορικά.(δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι online).
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι, δεν πουλιούνται χώρια μόνα τους? Μου φαίνεται παράλλογα να πουλάς card readers που να μην διαβάζουν τα μικρά μεγέθη και να μην πουλάς χώρια τα adapters!Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
21-10-07, 11:58 Απάντηση: Converter για Memory Cards από mini/micro και κάθε μικρό σε κανονικά μέγεθος #4
ναι, να αγοράσεις μόνο τον αντάποτρα δεν αξίζει.
Απλά λέω ότι αν έχεις σκοπό να πάρεις μνήμη, μπορείς να πάρεις από ebay που θα έχει και τον αντάπτορα.
Παρόμοια Θέματα
-
HOL DP από τον Ιανουάριο, και οι λογαριασμοί του ΟΤΕ συνεχίζουν κανονικά!
Από theofilos79 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-08, 12:34 -
mini mac με windows ή htpc με μικρο κουτι
Από Insomniac στο φόρουμ ΖήτησηΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-08, 12:56 -
Μικρο προγραμμα που να μπορεις να κανεις block/allow καθε connection attempt που γινεται?
Από Rick_641 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-06, 03:04
Bookmarks