Από το πρωϊ δεν έχω τηλέφωνο και internet που έχω δεν τρελαίνομαι κιόλας. Μάλλον ψιλοσέρνεται...
Εμφάνιση 16-30 από 134
-
20-10-07, 19:37 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #16
Veni, vidi, vici
-
20-10-07, 19:43 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #17
Και στην Κυψέλη τα ίδια προβλήματα. Αλλά και όταν υπάρχει γραμμή η ποιότητά της είναι πάρα πολύ κακή.
Θα το σκεφτώ πολύ αν θα παραμείνω!!!!
-
20-10-07, 19:51 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #18
Ηλιουπολη νεκρο το τηλεφωνο και ιντερνετ υποτριπλασιες ταχυτητες συγχρονισμου...Που να βρεξει και δυνατα δλδ!
-
20-10-07, 19:52 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #19
Τι έγινε ρε παιδιά και γω DSLAM Τερψιθεας ειμαι και ξαφνικα πριν απο κανα 20λεπτο τηλεφωνο ΓΙΟΚ. Εχει κανεις κανα νεο??
-
20-10-07, 19:52 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #20
Και λογω των εργασιων να ειναι αυτο το γενικευμενο προβλημα(λεμε τωρα) ειναι απαραδεκτο να αφηνουν τοσο κοσμο χωρις τηλεφωνο τετοιες ωρες..αξιοπιστια μηδεν...εχουν χασει το μπουσουλα μου φαινεται...
-
20-10-07, 19:59 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #21
Απαράδεκτο αίσχος...στη Δραπετσώνα αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζουμε άπαντες οι συνδρομητές τέτοια φαινόμενα καθολικής αγκύλωσης και μάλιστα σε ώρες που υποτίθεται πως δε θα μας αφορούσαν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και η γενικότερη after sale υποστήριξη είναι για τα μπάζα...ούτε στο τηλέφωνο τους βρίσκεις την περισσότερη ώρα της ημέρας, με αναμονές που παραπέμπουν σε Μπανανίες.
Έτσι αναμένουν οι εναλλακτικοί να χτυπήσουν ουσιαστικά τον ΟΤΕ?! Είπα να κάνω το ρημάδι το βήμα να ξεφύγω από τα πάγια του τελευταίου κι έπεσα στη Χάρυβδη της ασχετοσύνης και του ερασιτεχνισμού.
-
20-10-07, 20:02 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #22
βάλτε και το κέντρο του Αλίμου στον κατάλογο των ζόμπι....
-
20-10-07, 20:06 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #23
Και στο Παγκράτι το ίδιο πρόβλημα με την τηλεφωνία..
Ιντερνετ όλα ΟΚ!Τα δύσκολα δεν πέρασαν αλλά...αγώνας είναι και θα τον κερδίσω!!
-
20-10-07, 20:13 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #24
Και από Μαρούσι τα ιδια χάλια... και χθές και σήμερα
εχουν καταντήσει πλέον αηδία
-
20-10-07, 20:25 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #25
Και εγώ στου Παπάγου, DSLAM Χολαργού μια από τα ίδια μαύρα χάλια. Απίστευτος θόρυβος, δεν μπορούν να με καλέσουν με τίποτα κι εγώ μπορώ να καλέσω μόνο κατά διαστήματα. Ωραία η ανακοίνωση, αλλά προφανώς υπάρχει διαφορά στο τι εννοούν "ολιγόλεπτες διακοπές στην τηλεφωνία". Μάλλον ήθελαν να πουν "ολιγοήμερες διακοπές"...
-
20-10-07, 20:26 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #26
Χάλι στο γκύζη. Με έκοψε σε συνομιλία. Η βροχή να φταίει;
-
20-10-07, 20:27 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #27
Και σε μενα στον χολαργο τηλεφωνο γιοκ....κατι θα σκαλζουν τα σαινια στη φορθνετ σαββατιατικα
-
20-10-07, 20:28 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #28
Πετράλωνα (κέντρο : Κεραμεικός) μια από τα ίδια !!!
Τηλέφωνο "βουβό" και Internet ούτε 1-2 Mbps !!!
Τι να πεις ...
-
20-10-07, 20:31 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #29
Και στο Ελληνικό υπάρχει πρόβλημα από το πρωί. Μία παίζει μία δεν παίζει το τηλέφωνο.
Μόλις μίλησα με τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι έκαναν τις προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες το πρωί και από το πρωί και μετά έχει πέσει το τηλεφωνικό δίκτυο της Forthnet σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και από τότε προσπαθούν να το φτιάξουν! Αναμένεται να επανέλθει αύριο το πρωί!!!
Η πλάκα είναι ότι μιλούσα με το 13831 μέσω του σταθερού το οποίο λειτούργησε για κάποια στιγμή, και ενώ περίμενα να συνδεθώ με τεχνική υποστήριξη για να ρωτήσω για την ταχύτητα του internet, έπεσε η γραμμή και ξανά δε δουλεύει από τότε το τηλέφωνο.
Και μέσα σε όλα και το internet έχει πέσει στα πολύ χαμηλά (3,5 Mbps).
-
20-10-07, 20:39 Απάντηση: Σημερινό πρόβλημα (;) στις τηλεφωνικές γραμμές Αμπελοκήπων, Γουδή, Ζωγράφου #30
Ηλιούπολή μια από τα ίδια. Το τηλέφωνο παίζει κατα περιόδους (μπορούν να με πάρουνε , εγώ δεν μπορώ να καλέσω). Το ίντερνετ σταθερά κανένα πρόβλημα. Τι να πω ελπίζω να φτιάξει γρήγορα γιατί θα τους πάρει ο διάολος !!!!!
Παρόμοια Θέματα
-
Dslam Αμπελοκήπων/Ζωγράφου
Από tsiage στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 160Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-06, 16:57 -
Ζωγράφου (DSLAM Αμπελοκήπων) πόσο καιρό μέχρι τη σύνδεση;
Από Finik στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-04, 20:52 -
Από Finik στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-04, 01:30 -
Από Finik στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-04, 18:35 -
Από Finik στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-04, 18:31
Bookmarks