Εμφάνιση 1-3 από 3
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Χαίρετε,
    περισσότερο ενημερωτικό είναι αυτό το post, διότι νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια τώρα.

Θέλησα να κάνω διακοπή ενός αριθμού κινητού και να αλλάξω προγράμματα χρήσης στους υπόλοιπους αριθμούς. Τα τηλέφωνα στα οποία έγινε αλλαγή προγράμματος, ο λογαριασμός δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και οι εκκαθαρίσεις - πιστώσεις έγιναν κανονικά. Στο τηλέφωνο όμως που έπρεπε να γίνει διακοπή, όχι μόνο δεν ήρθε εκκαθαριστικός αλλά χρεώθηκε – προκαταβολικά όπως πάντα – και ο επόμενος μήνας.

Σε επικοινωνία μαζί τους, μου απάντησαν ότι η διακοπή γίνεται μετά από 30 μέρες, οπότε στον επόμενο λογαριασμό θα γίνει και η εκκαθάριση. Σε διαμαρτυρία μου γιατί θα χρεωθώ αυτόν τον μήνα, μου απάντησαν ότι γίνεται αυτό για να μπορώ να το χρησιμοποιώ, για αυτό το χρονικό διάστημα! Να διευκρινίσω ότι ο αριθμός αυτός, ήταν κύριος αριθμός οικογενειακού προγράμματος που δεν χρησιμοποιούταν πριν, ούτε φυσικά και μετά από την αίτηση διακοπής (με πάγιο 75ευρώ εκτός των άλλων).

Και ερωτώ, το ίδιο ισχύει και στις άλλες εταιρείες; Στη Vodafone μου είπαν ότι πάντα έτσι γινόταν. Όμως στο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, δεν γράφει κάπου ότι από τη στιγμή που γίνεται διακοπή, θα χρεωθείς και επιπλέον 30 ημέρες. Επομένως, αν ήθελα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης για έναν ακριβώς χρόνο, ούτε μέρα παραπάνω, θα έπρεπε να γίνει διακοπή ακριβώς με την συμπλήρωση 11 μηνών.

Αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει κάποια παράγραφο στη σύμβαση, όπου υπονοείται αυτή η χρέωση, θα του ήμουν ευγνώμον.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΙΩΝΙΑ
    Router
    FritzBox 5530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gogos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαίρετε,
    περισσότερο ενημερωτικό είναι αυτό το post, διότι νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια τώρα.

Θέλησα να κάνω διακοπή ενός αριθμού κινητού και να αλλάξω προγράμματα χρήσης στους υπόλοιπους αριθμούς. Τα τηλέφωνα στα οποία έγινε αλλαγή προγράμματος, ο λογαριασμός δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και οι εκκαθαρίσεις - πιστώσεις έγιναν κανονικά. Στο τηλέφωνο όμως που έπρεπε να γίνει διακοπή, όχι μόνο δεν ήρθε εκκαθαριστικός αλλά χρεώθηκε ? προκαταβολικά όπως πάντα ? και ο επόμενος μήνας.

Σε επικοινωνία μαζί τους, μου απάντησαν ότι η διακοπή γίνεται μετά από 30 μέρες, οπότε στον επόμενο λογαριασμό θα γίνει και η εκκαθάριση. Σε διαμαρτυρία μου γιατί θα χρεωθώ αυτόν τον μήνα, μου απάντησαν ότι γίνεται αυτό για να μπορώ να το χρησιμοποιώ, για αυτό το χρονικό διάστημα! Να διευκρινίσω ότι ο αριθμός αυτός, ήταν κύριος αριθμός οικογενειακού προγράμματος που δεν χρησιμοποιούταν πριν, ούτε φυσικά και μετά από την αίτηση διακοπής (με πάγιο 75ευρώ εκτός των άλλων).

Και ερωτώ, το ίδιο ισχύει και στις άλλες εταιρείες; Στη Vodafone μου είπαν ότι πάντα έτσι γινόταν. Όμως στο συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, δεν γράφει κάπου ότι από τη στιγμή που γίνεται διακοπή, θα χρεωθείς και επιπλέον 30 ημέρες. Επομένως, αν ήθελα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης για έναν ακριβώς χρόνο, ούτε μέρα παραπάνω, θα έπρεπε να γίνει διακοπή ακριβώς με την συμπλήρωση 11 μηνών.

Αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει κάποια παράγραφο στη σύμβαση, όπου υπονοείται αυτή η χρέωση, θα του ήμουν ευγνώμον.
    Tο ιδιο παντου.

Περιοχή
    Αθήνα / Aber (με οπτική φτάνεις σε χρόνο dt!)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256 | 10240/10240
    ISP
    Otenet | Aber Uni
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΡΗΣ
    Router
    Level1 WBR-3407B
    Πιθανοτατα εχει να κανει με τα συστηματα τιμογησης τους.
    Στους ορους της συμβασης πιθανον να αναφερει κατι πιο γενικο σχετικα με τη διακοπη. Γενικα εφαρμοζεται και σε αλλες εταιριες αυτο, πχ στην Οτενετ που το αναφερει στην αιτηση υπαναχωρησης.

Αν το πιεσεις λιγο, λογικα θα σου κανουν επιστροφη! Δοκιμασε, δεν χανεις τιποτα.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 60
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-07, 16:40
  2. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-06, 01:22
  3. Μηνύματα: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-06, 15:19
  4. Πόσες μέρες για ΔΙΑΚΟΠΗ σύνδεσης;
    Από morpheus στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-06, 22:17
  5. Μηνύματα: 34
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-05, 01:25