Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 22
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ 13800 ΚΑΙ ΚΑΝΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ.........ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

Περιοχή
    Μαλακωντα Ευβοιας & Πλ. Αμερικης - Πατησια
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20480/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΒΑΣΙΛΙΚΟ
    Router
    ZXHN H108N V2.3
    SNR / Attn
    11.3(dB) / 36,6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και τι περιμενεις ???
    Παρους απο καποιο αλλο και δηλωσε βλαβη φιλε μου .
    Το νετ παιζει ???
    Prima pensa, poi parla, perché parole poco pensate portano pena

Περιοχή
    Σφηκοφωλια
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Με βροχή 70
    ISP
    LanIna
    Router
    BoxFritz
    SNR / Attn
    geta(dB) / life(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mtoy Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ. ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ 13800 ΚΑΙ ΚΑΝΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ.........ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
    Μαλλον θα ξεχασανε το ακουστικο ανοιχτο για να κανει του του του...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lx911 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλλον θα ξεχασανε το ακουστικο ανοιχτο για να κανει του του του...
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ 13800 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΟΥ ΑΡΙΘΜΩ ΚΑΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ

Περιοχή
    Νεα Ιωνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    1.021 / 11.997
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Tomson 585
    SNR / Attn
    11/9(dB) / 7/17(dB)
    το ιδιο ακριβως προβλημα ειχε στα πατησια ο ανηψιος μου.... μολις τους εστειλα φαξακι σε 1 μερα το ειχαν φτιαξει!!! ασε το 13800 και στειλε φαξ με καταγγελια οτι εαν δεν σου το φτιαξουν αμμεσα θα εισαι αναγκασμενος να διακοψεις χωρις να τους καταβαλεις τα υπολοιπα καθοτι δεν ειναι ικανοι να τηρησουν τους ορους του συμβολαιου τους!!!!
    Ι Love mountains
    http://www.braters.gr

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ 13800 ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΆΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΒΛΑΒΗ [ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ] ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ Edit: [ ] ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΤΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΤΗΛ[2111201212]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nnn : 22-10-07 στις 21:19.

Περιοχή
    Νεα Ιωνια
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Tellas Full
    Ταχύτητα
    1.021 / 11.997
    ISP
    Tellas
    DSLAM
    Tellas - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Tomson 585
    SNR / Attn
    11/9(dB) / 7/17(dB)
    σου ειπα στειλε φαξ με το τηλ. δεν κανεις τιποτα !!!
    Ι Love mountains
    http://www.braters.gr

Downloads
    1
    Uploads
    0
    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ .10 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΠΗΡΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΑΞ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΦΩΝΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ [ΑΝΤΕ ΜΗ ΜΠΩ] ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ΄΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Το avatar του μέλους minovg
    minovg Guest
    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ .10 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΠΗΡΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΦΑΞ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΦΩΝΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ [ΑΝΤΕ ΜΗ ΜΠΩ] ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ΄΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
    Τσέκαρε και λίγο το δικό σου κομμάτι καλωδίωσης... Δεν υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα πάντως. Το ίντερνετ παίζει; (το ξαναρωτάμε γιατί απάντηση δεν δόθηκε παραπάνω) Όταν καλείς στον αριθμό σου τι μήνυμα βγάζει;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minovg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τσέκαρε και λίγο το δικό σου κομμάτι καλωδίωσης... Δεν υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα πάντως. Το ίντερνετ παίζει; (το ξαναρωτάμε γιατί απάντηση δεν δόθηκε παραπάνω) Όταν καλείς στον αριθμό σου τι μήνυμα βγάζει;
    το καλωδιο οκ. ιντερνετ δεν εχω [ειναι μονο για τηλεφωνο η συμβαση]. [ Όταν καλείς στον αριθμό σου τι μήνυμα βγάζει]. καλαει κανονικα απο αυτο που παιρνω αλλα το δικο μου δεν χτυπαει.

minovg Guest
    το καλωδιο οκ. ιντερνετ δεν εχω [ειναι μονο για τηλεφωνο η συμβαση]. [ Όταν καλείς στον αριθμό σου τι μήνυμα βγάζει]. καλαει κανονικα απο αυτο που παιρνω αλλα το δικο μου δεν χτυπαει.
    Ανέφερέ το αυτό στο 1212 (ότι καλεί κανονικά δηλαδή αλλά εσύ δεν ακούς τίποτα). Αυτό σημαίνει ότι η γραμμή σου είναι οκ, αλλά είναι ξεκουμπωμένο το καλώδιο της γραμμής σου στο DSLAM. Έχεις το Ζisto Tel δηλαδή έτσι;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minovg : 27-10-07 στις 14:03.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minovg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανέφερέ το αυτό στο 1212 (ότι καλεί κανονικά δηλαδή αλλά εσύ δεν ακούς τίποτα). Αυτό σημαίνει ότι η γραμμή σου είναι οκ, αλλά είναι ξεκουμπωμένο το καλώδιο της γραμμής σου στο DSLAM. Έχεις το Ζisto Tel δηλαδή έτσι;
    [αλλά είναι ξεκουμπωμένο το καλώδιο της γραμμής σου στο DSLAM] τι σημαινει αυτο΄΄

Το avatar του μέλους PingIT
    PingIT Guest
    Εχω το ιδιο πρόβλημα αλλά για λιγότερο χρόνο (μια ημέρα...και συνεχίζει). Το τηλ/νο έχει διακοπή και το DSL κάνει UP/DOWN. Βέβαια την προηγούμεν εβδομάδα είχαμε σκαμπανεβάσματα ανα διαστήματα.

Εστειλά και μέηλ (για αδυναμια εκπλήρωσης ορων κλπ) και περιμένω. To Telephone support βέβαια αν και καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες (ανα κύματα πάντα και ανα τηλεφωνητή ) δεν μπορεί να δώσει άμεσα λυση γιατί προφανώς δεν υπάρχει συντονισμός με το Τεχνικό τμήμα της Τελλας.

Δυστυχως έπειτα απο ενα χρόνο με ΖΙΣΤΟ είμαι απογοητευμένος συνολικά απο την υπηρεσία που ξεκίνησε με ταλαιπωρία στην ενεργοποιήση και συνεχίστηκε με πολλά και διάφορα προβλήματα κυρίως στην τηλεφωνία. Με την λήξη της σύμβασης θα τους αλλάξω σίγουρα.

OTE και πάλι ΟΤΕ....μπορεί να είναι ακριβός αλλά....οτι πληρώνεις παίρνεις

minovg Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PingIT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω το ιδιο πρόβλημα αλλά για λιγότερο χρόνο (μια ημέρα...και συνεχίζει). Το τηλ/νο έχει διακοπή και το DSL κάνει UP/DOWN. Βέβαια την προηγούμεν εβδομάδα είχαμε σκαμπανεβάσματα ανα διαστήματα.

Εστειλά και μέηλ (για αδυναμια εκπλήρωσης ορων κλπ) και περιμένω. To Telephone support βέβαια αν και καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες (ανα κύματα πάντα και ανα τηλεφωνητή ) δεν μπορεί να δώσει άμεσα λυση γιατί προφανώς δεν υπάρχει συντονισμός με το Τεχνικό τμήμα της Τελλας.

Δυστυχως έπειτα απο ενα χρόνο με ΖΙΣΤΟ είμαι απογοητευμένος συνολικά απο την υπηρεσία που ξεκίνησε με ταλαιπωρία στην ενεργοποιήση και συνεχίστηκε με πολλά και διάφορα προβλήματα κυρίως στην τηλεφωνία. Με την λήξη της σύμβασης θα τους αλλάξω σίγουρα.

OTE και πάλι ΟΤΕ....μπορεί να είναι ακριβός αλλά....οτι πληρώνεις παίρνεις
    Δώσε μας τα ποιοτικά στοιχεία της γραμμής σου (SNR, Atenuation κλπ.). Καλό είναι όπως είπαμε να τα συμπληρώνουμε ΟΛΟΙ στο ADSL προφίλ μας για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    παιδια 15 μερεσ χωρισ τηλεφωνο

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. 15 μερες χωρις τηλεφωνο!!!!!!!!!!!
    Από space440 στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-08, 12:23
  2. 17 μέρες στην ΟΝ, οι 7 χωρίς τηλέφωνο
    Από Paradigmend στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 20:37
  3. 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ...
    Από omnius στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-12-07, 17:58
  4. Μηνύματα: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-07, 20:08

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας