εχω το εξής πρόβλημα..το χρησιμοποιώ απο το pc μου και οταν έχω ακουστικα ο συνομιλητής μου έχει επιστροφή ήχου...τι μπορει να συμβαίνει τι μπορώ να κοιτάξω? (πως ακουει την φωνή του πίσω αφού η φωνή του φτάνει στα αυτιά μου απο τα ακουστικά μου και δεν βγαίνει απο κάποιο ηχείο για να ξαναπεράσει στο μικρόφωνο..)
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
21-10-07, 22:08 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #1
-
22-10-07, 12:54 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #2
Μηπως αν πας στο λογαριασμο σου στο i-call.gr και αλλαξεις τις ρυθμισεις μεταδοσης πακετων. Δεν ξερω αν φταιει αυτο ομως. Δεν χανεις τπτ να προσπαθησεις.
-
22-10-07, 16:58 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #3
Το μέγεθος των πακέτων, δεν έχει καμία σχέση με την επιστροφή ήχου. Πρώτα χρησιμοποίησε ένα άλλο ζευγάρι ακουστικά, και δες αν το πρόβλημα λύνεται.
Αν όχι, παραμετροποίησε τα στοιχεία του i-Call λογαριασμού σου σ' ένα άλλο PC, και δοκίμασέ το από εκεί.
-
14-11-07, 03:27 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #4
εμενα μου εχει συμβει επιστροφη ηχου στο συνομιλητη απο το εξης δικο μου λαθος:Στην καρτα ηχου στις ρυθμισεις εντασης για την ηχογραφηση ειχα ανοικτη τη στερεοφωνικη μιξη (Wave Out,κυματομορφη ή οπως αλλιως το βρισκεις στις διαφορες καρτες ήχου) ή απλά μόνο το μικρόφωνο (μιλάμε για την εγγραφή,ετσι?).Οπότε οτι ήχος παιζόταν απο τον υπολογιστή ακουγόταν πίσω στο συνομιλητή.Κοιτα τις ρυθμίσεις λοιπόν μηπως η επιστροφή είναι από την κάρτα ήχου σου.
-
21-03-08, 17:39 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #5
τελικά πως διορθώνετε το πρόβλημα ώστε να μην έχει επιστροφή φωνής ο άλλος ?
έχω το ίδιο πρόβλημα με τον εξοπλισμό της altecBaCkOs AE
No Rights Reserved
-
22-03-08, 02:36 Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ #6
Δοκιμάστε : Line 1---Network Settings----Network Jitter Level----low και
Regional----Miscellaneous-----FXS Port Input Gain---μία μικρότερη τιμή π.χ. -4 για όσους χρησιμοποιούν sipura..
Για softphone, χαμηλώστε τον εισερχόμενο ήχο..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος greece_gus : 22-03-08 στις 02:38.
Παρόμοια Θέματα
-
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 213...
Από antonisperr στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-08, 12:09 -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ
Από bemli στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 15Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 00:43 -
Προβλημα με επιστροφη οθονης
Από cakavera στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-07, 02:44 -
Επιστροφή ήχου
Από atma στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-06, 13:07 -
πρόβλημα στο skype στην επιστροφη μονο
Από xhaos στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-06, 00:33
Bookmarks