Καλημέρα σε όλους!
Έχω καταλήξει στο πακέτο "Όλα σε ένα" της On και λέω τις επόμενες μέρες να κάνω την αίτηση. Το πρόβλημα είναι το εξής... Τώρα μένω με τους γονείς μου, το τηλέφωνο είναι στο όνομα τους και η αίτηση θα γίνει προφανώς στο όνομα τους. Πριν να κλείσει το υποχρεωτικό 12μηνο παραμονής στην υπηρεσία θα μετακομίσω και θα μείνω μόνος μου. Προφανώς η γραμμή στο νέο σπίτι θα είναι στο όνομα μου. Και το θέμα είναι θα μπορώ να μεταφέρω την υπηρεσία στο νέο τηλέφωνο με νέο όνομα στην γραμμή? Ή θα με "υποχρεώσουν" να πληρώσω τους υπόλοιπους μήνες και να κάνω νέα αίτηση?
Τους ρώτησα και στην τηλεφωνική αλλά δεν με έπεισαν και τόσο... Η κοπέλα την μία έλεγε έτσι και την άλλη αλλιώς... Τελικά κατέληξε στο ότι γίνεται αλλά δεν την εμπιστεύομαι 100%...
Τους έστειλα και ερώτηση γραπτώς αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση.
Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία? Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-15 από 17
-
23-10-07, 13:19 Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #1Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
-
23-10-07, 13:25 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #2
Εγώ πάντως σου πρωτινό για να μην μπλέκεις τον αριθμό των δικό σου να Βάλης την On Telecoms σε ανενεργό βρόχο και μετά όταν φυγής να κανείς μεταφορά. Έτσι δεν θα πλέξεις να γυρνάς πάλι το 210 στους δικού σου και όλο αυτό το χάος απλά μέχρι τότε θα πληρώνεις 2 παγία 1χΟΤΕ 1χOn Telecoms γιατί θα έχεις 2 γραμμές. Απλά είναι 95€ για ανενεργό βρόχο στην On Telecoms.
-
23-10-07, 13:34 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #3
Θα πρότεινα ακριβώς το ίδιο με τον ZhenXlogic. Εκείνο μονο που θα πρεπει να δεις αν αποφασίσεις αυτό ειναι εαν η εγκατάσταση του σπιτιου σου τωρα μπορεί να δεχτεί 2 τηλεφωνικές γραμμές (δηλαδη στο κουτακι του ΟΤΕ στο σπίτι σου βγαινουν - προς ΟΤΕ - 2 ζευγάρια? ή αν ανοίξεις μια τηλεφ.πρίζα βλεπεις 4 καλώδια -2 ζευγαρια - μέσα?)
Συνήθως - και φυσικά εξαρτάται απο τον εκάστοτε ηλεκτρολόγο-εγκαταστάτη - σε σπίτια κατασκευής 1990 και έπειτα περνάγαν 2 ζευγη...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papakion : 23-10-07 στις 13:39.
-
23-10-07, 13:35 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #4
Αν δεν βλέπεις 2 ζεύγη τότε ετοιμάσου να πέρασης δεύτερο καλώδιο!!! Αυτό θα κάνω και εγώ γιατί έχω μονό ένα ζεύγος...
-
23-10-07, 14:05 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #5
Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον καθώς έχω μόνο ένα καλώδιο να φτάνει στο σπίτι... Βλέπετε είναι χτισμένο πριν το 1990...
Πως μπορεί να έρθει και δεύτερο? Απο που θα περάσει? Πόσο κοστίζει από τον ΟΤΕ? Και πως θα το κάνει ο ΟΤΕ αυτό αν τελικά η γραμμή που θα μπει δεν θα είναι δικιά του? Και αν έστω ζητήσω από τον ΟΤΕ να βάλει κι άλλη γραμμή κάνοντας αίτηση και για έξτρα γραμμή, αν θυμάμαι καλά, έχει κι αυτός ελάχιστο χρόνο παραμονής στην γραμμή του, τρίμηνο αν θυμάμαι καλά...
Χλωμό με κόβω να πετυχαίνει το θέμα.......Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
-
23-10-07, 14:13 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #6
-
23-10-07, 14:15 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #7
1. Άνοιξε την κεντρική και δες αν το καλώδιο που έρχεται περιέχει ένα ζεύγος αν περιέχει ένα ζεύγος τότε αναγκάζεσαι να Βάλης δεύτερο καλώδιο. Εμένα είναι από το 1965 (δεν θυμάμαι ακριβός) και είναι 1 ζεύγος οπότε περνάω δεύτερο.
2. Το δεύτερο καλώδιο θα πέραση από φωταγωγό κανείς τρύπες και τα λοιπά.
3. Ο ΟΤΕ δεν μπλέκεται αφού αυτό θα το κανείς για την ΟΝ. Για την ΟΝ δεν χρειάζεται να κανείς αίτηση για γραμμή στον ΟΤΕ απλά τους λες ανενεργός βρόχος στην ΟΝ. Όσο για την ένωση του καλωδίου με τον κατανεμητή φρόντισε αν κανίς ΟΝ σε ανενεργό βρόχο να το έχεις έτυμο να κρέμεται ώστε όταν έρθει ο τεχνικός να στο ένωση αυτός και να τέλος.
EDIT: Το καλώδιο το περνάς μονώσου αν ξέρεις η φερνής ένα ηλεκτρολόγο και στο κανί αλλά θα σου πάρει πολλά.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZhenXlogic : 23-10-07 στις 14:17.
-
23-10-07, 14:16 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #8
-
23-10-07, 23:20 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #9
- Downloads
- 218
- Uploads
- 48
- Άρθρα
- 6
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- Wind
- Router
- Technicolor DGA4130
- SNR / Attn
- 6(dB) / 2.8(dB)
- Path Level
- Interleaved
Το ένα καλώδιο που το βλέπεις ?
Σίγουρα η εσωτερική καλωδίωση έχει 2 ζεύγη.We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
I forgot that I might see, so many Beautiful things
everything that has a beginning has an end
See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me
-
24-10-07, 10:01 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #10
Μπερδεύτηκα λίγο τώρα.....
Καταρχάς μένω σε μονοκατοικία, αρχική κατασκευή περί το 1970. Λέγοντας ότι μου έρχεται ένα καλώδιο εννοούσα ένα καλώδιο με ένα ζεύγος μέσα (αλλιώς δεν θα λειτουργούσε τίποτα).
Το δεύτερο καλώδιο, μέχρι που είμαι υποχρεωμένος να το φτάσω για να το αναλάβει από εκεί και πέρα η On ή ο ΟΤΕ?
Η On εφόσον εγώ το φτάσω εκεί που πρέπει μπορεί να το αναλάβει και να το προχωρήσει χωρίς να μπλέξω καθόλου με τον ΟΤΕ?Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
-
24-10-07, 12:12 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #11
Πάντα (λεμέ τώρα) τα καλώδια αυτά έχουν Πάνο από ένα ζεύγος για αυτό σου λεμέ άνοιξε την κεντρική πρίζα και δες ποσά ζεύγη έχει! Αν έχει δυο και πάνω δεν περνάς νέο καλώδιο αν έχει μονό ένα ζεύγος τότε περνάς νέο καλώδιο!Εσύ έχεις υποχρέωση να το φτάσεις από το σπιτίσου μέχρι τον κατανεμητή από εκεί και πέρα είναι δουλειά της On Telecoms ο ΟΤΕ δεν μπλέκεται καθόλου.
Ναι!
-
24-10-07, 12:52 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #12
Εγώ που έκανα την παραπάνω διαδικασία έμπλεξα με την ΟΝ ώσπου τελικά κατέληξα να τους βρίσω και να ζητήσω αίτηση διακοπής...
Ζήτησα νέο νούμερο μιας και το παλιό έμεινε στο πατρικό μου και το νούμερο ήταν 211xxxxxxx. Αφού εκαναν κοντά 1μηνα να ενεργοποιήσουν το βρόγχο απο τον ΟΤΕ ( φυσιολογικό ήταν και Αυγουστος) ώστε να πάρω νούμερο το επόμενο βήμα ήταν να μεπάρει τεχνικός απο την ΟΝ για να κλείσουμε ραντεβου για την ενεργοποιήση. 20 μέρες μετά ακόμα να με πάρει τηλέφωνο τεχνικός παρόλο τις καθημερινές ενοχλήσεις απο μέρους μου σε αυτους. Η απάντηση ήταν ότι ήταν εκπληκτοι που δεν με είχαν πάρει τηλέφωνο οι τεχνικοι και ότι το έβαζαν πρώτη προτεραιότητα.
Πέρασαν πάνω απο 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο και dsl και έξοδα στο να παίρνω στο 5ψήφιο να τους το θυμίζω ώσπου ανακαλύπτω ότι για το διάστημα αυτό η χρέωση συνέχιζε κανονικά και ας μην μου πρόσφεραν την υπηρεσία. Αντε πάλι άλλα τηλέφωνα και " ναι ειδοποιούμε αμέσως το λογιστήριο να σας καλέσει να τακτοποιήσετε την διαφορα" , " Μα δεν σας έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα? Θα το βάλω στην βάση με προτεραιότητα να σας καλέσουν " και άλλες μπούρδες.
Έφτασα στο όριο , ώσπου 70 μέρες μετά έκανα αίτηση διακοπής και σε 2!!! μέρες με παίρνουν απο το γραφείο ακυρώσεων " μα γιατί?" ," ποιος είναι ο λόγος?" , "Σοβαρά εγιναν αυτά? " κλπ κλπ. Με τα πολλά μιας και ήμουν ικανοποιημένος με την ΟΝ για όσο δουλεψε η υπηρεσία συμφωνούμε να μην προχωρήσω σε ακύρωση αρκει να με επαιρναν άμεσα απο το Λογιστήριο και το Τεχνικό τμήμα ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες κατι που θα φρόντιζαν απο το τμήμα ακυρώσεν. 10 μέρες μετά ακόμα τίποτα οπότε προχωράω σε ακύρωση... 10 μέρες μετά ούτε καν με πήραν τηλέφωνο για να πάρουν τον εξοπλισμό ούτε για τον λογαριασμό που σημειωρττέον 3 μήνες δεν έχω καν πληρώσει ώσπου με παίρνουν τηλέφωνο να κλεισουμε ραντεβου να του παραδόσω τον εξοπλισμο.
Τους απαντάω και εγώ ότι τον έχω ήδη παραδόση και περιμένω την πίστωση αλλά είναι τόσο μπουρδέλο που ούτε επιβεββαίωση μπορούν να κάνουν και ακόμα περιμένω κάποιο τηλέφωνο...
Οπότε φίλε μου ετοιμάσου για μεγάλες περιπέτειες....
-
24-10-07, 14:23 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #13
Να πω την αλήθεια δεν το πολυκατάλαβα το θέμα με τα καλώδια..... Θα βγάλω μια φωτό και θα την ανεβάσω να μου πείτε αν είναι "διπλή" ή "μονή" γραμμή...
Χμμμμ, λέγοντας κατανεμητή τι εννοείς? Όπως είπα είναι μονοκατοικία...
Τεράστια ταλαιπωρία σίγουρα... Αλλά, αυτή τη στιγμή η On έχει το καλύτερο πακέτο. Οπότε επέλεξα αυτή και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Οκ, εδώ στο φόρουμ υπάρχουν πολλά παραδείγματα σαν το δικό σου αλλά όπως υπάρχουν για την On έτσι υπάρχουν και για τις άλλες εταιρείες... Επίσης συνήθως όποιος έχει αρνητική εμπειρία γράφει τις εντυπώσεις του στο φόρουμ και έτσι φαίνονται πιο πολύ οι αρνητικές (οι θετικές απλά δεν αναφέρονται ή δεν φαίνονται τόσο πολύ). Ελπίζω και σε αυτό το τελευταίο και.........θα δείξει!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stako : 24-10-07 στις 14:26.
Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
-
25-10-07, 10:57 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #14
Βγες εξω απο το σπίτι. Δες το καλώδιο του ΟΤΕ που ερχεται από την κολώνα του ΟΤΕ που καταλαγήγει επάνω στο σπίτι (συνηθως ειναι ενα κουτακι). Αυτός ειναι ο κατανεμητής.
Τωρα μεσα στο σπίτι, άνοιξε την κεντρική πρίζα του τηλεφώνου (ή την π΄ρωτη που έρχεται από τον κατανεμητη). Ερχονται 2 ζευγη καλωδιών? Αν ναι δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα. Αν όχι πρεπει να περάσεις τοτε ενα ακομα ζευγος από τον κατανεμητή προς την κεντρικη πρίζα (προς το σπίτι).
Κατανοητά τωρα?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papakion : 25-10-07 στις 10:58.
-
25-10-07, 12:55 Απάντηση: Μεταφορά "Όλα σε ένα" σε νέα γραμμή με νέο "ιδιοκτήτη" #15
Πολύ κατανοητά, σε ευχαριστώ πολύ!
...........αλλά το πρόβλημα λύθηκε αλλιώς, τελικά οι γονείς θα κρατήσουν κι αυτοί την υπηρεσία της On οπότε όλα οκ! Χρησιμοποιούν κι εκείνοι υπολογιστές και internet και πείστηκαν για το ότι αξίζει η περίπτωση...
Ελπίζω αφού φύγω να μην με φωνάζουν κάθε τόσο για troubleshooting των υπηρεσιώ της On!!!Look at a sportbike and you see studied, purposeful aggression. From the flowing bodywork to the race-inspired seating position to the short, stubby clipons, the message is unmistakable. There is power here, and speed. Wield it as you will.....
Παρόμοια Θέματα
-
Τι upload δίνουν τελικά στο "Όλα σε Ένα" ?
Από tzampaman στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 13Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-07, 14:09
Bookmarks