Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 39
    Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pkdan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά σήμερα επιτέλους η γραμμή μου δούλεψε.
    Οφείλω να ομολογήσω πως από την στιγμή που ξεκίνησαν να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα(Έστω και μετά μια εβδομάδα) με πήραν πολλές φορές τηλέφωνο και πραγματικά έμεινα άφωνος
    Τελικά ότι πληρώσεις παίρνεις
    Οφείλω να τους ευχαριστήσω γιατί με εναλλακτικό τραβιόμουν από αρχές Αύγουστου.
    Εισαι εγκαθετος του οτε ... Περα απο πλακες, μεμονωμενα περιστατικα δεν αποδεικνυουν κατι,
    ομως περιμεναμε πώς και πώς να δουμε κατι καλυτερο απ τους παροχους,
    κι ακομη ειμαστε στο περιμενε...
    Κατι γινεται απο τιμες, κατι απο ταχυτητες αλλά τωρα με τις βροχες μουλιασανε
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    Χαλκίδα
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΛΚΙΔΑ
    Router
    D-Link DSL-2640B
    SNR / Attn
    6(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Και μενα η αδερφη μου απο Θεσσαλονικη με πηρε πριν λιγο απ το κινητο οτι ειναι νεκρη η γραμμη του ΟΤΕ σημερα και αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο εγω απο Χαλκιδα στο 121 και δηλωσα τη βλαβη, αφου απ το κινητο 121 κι 134 δε καλουσαν. Ισως να σχετιζεται με τη βλαβη του yiapap και με καποιο γενικοτερο προβλημα στη Θεσ/νικη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostelo : 25-10-07 στις 21:17.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pasas9 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλη μια καταγραφη ενως περιστατικου και τπτ παραπανω.
    Απο τη σκοπια του πελατη παντα που ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις προς τους διαφορους παροχους.

Καταστημα με isdn συνδεση.
    1 χρονο + εκανε παραπονα για θορυβο στη γραμμη του.
    Θορυβος και αδυναμια συνδεσης στο ιντερνετ.
    Καθως και πτωση της γραμμης στη διαρκεια κλησεων.
    Ο καταστηματαρχης και η υπαλληλος με διαβεβαιωσαν πως ειχαν ερθει οι τεχνικοι και ελεγξαν το κουτι διακλαδωσεως του οτε , αλλαξαν νετμοντεμ , γενικως εκαναν τα παντα...
    και επανειλλημενως.

Ναι αλλα:
    Απο τον κεντρικο διακλαδωτη του Οτε μεσολαβουν 4 κουτια που μοιραζουν γραμμες σε αντιστοιχα κτιρια.
    4 ενωσεις δηλαδη του καλωδιου που οι τεχνικοι ποτε δεν ελεγξαν.
    Ανοικτα κουτια, αμονωτες επαφες (με βροχη κανουν ωραια μιξη θορυβου) ετοιμες να κοπουν.
    Προτεινα στον καταστηματαρχη την επομενη φορα που θα καλεσει του τεχνικους για βλαβη να απαιτησει απευθειας καλωδιο απο το κεντρικο διακλαδωτη του οτε.
    Αφου του εξηγησα τον ελεγχο που "εκαναν" οι τεχνικοι.

Το καλυτερο, η αποσταση ειναι 20 μετρα σκαρτα.

Τωρα σκεφτομε να του προτεινω να τους ζητησει να πανε μια βροχερη μερα..
    4 κουτιά σε κτήρια όμως δεν είναι ευθήνη του ΟΤΕ αν τα κτήρια έχουν κάνει μαμουνιες για να έχουν γραμμές χωρίς να έχουν κάνει αίτηση για υπογείο κλπ κλπ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yiapap Εμφάνιση μηνυμάτων
    To νόημα αυτού του νήματος είναι να αναφερθεί μια περίπτωση που ο φοβερός και τέλειος ΟΤΕ που εκθειάζουν διάφοροι στα νήματα των εναλλακτικών στη δική μου περίπτωση ΔΕΝ λειτούργησε ούτε φοβερά, ούτε τέλεια, ούτε καν ανεκτά.

Περιπτωσιολογία; Σαφώς! Γιατί όταν κάποιος μπαίνει στο forum της Χ-Νετ και γράφει "δεν έχω τηλέφωνο δύο 24ωρα" τι ακριβώς είναι; Εμπεριστατωμένη στατιστική ανάλυση των προβλημάτων της Χ-Νετ;
    Επίσης ξαναδιάβασε το post. Δεν είναι ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε από κάποιο αστάθμητο παράγοντα. Δεν είναι κάποιο ατύχημα. Είναι διπλή ολιγωρία τεχνικών του ΟΤΕ που κατέληξε στην αποσύνδεση του τηλεφώνου μου. Η αποσύνδεση παραμένει 3.5 τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να διορθωθεί σήμερα! Άρα μιλάμε για 4+ ημέρες...
    Και όμως υπάρχει κάποιος παράγοντας, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το αναφέρω

Περιοχή
    Σε ένα Βαλκανοχώρι 11εκατ. κατοίκων
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    2Mbit
    ISP
    Conn-x OTE
    Ωραία μας εξάπτετε την περιέργεια και μετά δε λέτε τον παράγοντα... Να μη μάθουμε κι εμείς να ξέρουμε να προσέχουμε τους παράγοντες;
    I see dead pixels

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    έχω ΑΡΥΣ μόνο από τον ΟΤΕ στο όνομά μου
    Απορία άσχετη με τη βλάβη σου:

Γιατί δεν το γυρνάς σε Conn-x, και με τα ίδια χρήματα που τώρα πληρώνεις μόνο για τη γραμμή DSL (λιανική) στον ΟΤΕ, να έχεις και τη συνδρομή Internet?

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ
    Router
    SPEEDTOUCH 585 V6i
    SNR / Attn
    29.5(dB) / 30(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις και εσυ κάτι απαιτήσεις ρε φιλλλλαράκι!!!!
    ολα δικα σου τα θες ρε μεγαλε κατσε καλα ε

ομοιοπαθης.πληρωνω 2048 και εχω 400kbps και βεβαια πληρωνω τα ιδια ποσα με εσενα αλλα τι να κανουμε πανω απο ολα η αξιοπιστια.Ποτε ξανα.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostelo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μενα η αδερφη μου απο Θεσσαλονικη με πηρε πριν λιγο απ το κινητο οτι ειναι νεκρη η γραμμη του ΟΤΕ σημερα και αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο εγω απο Χαλκιδα στο 121 και δηλωσα τη βλαβη, αφου απ το κινητο 121 κι 134 δε καλουσαν.
    Απ ο,τι θυμαμαι οι κλησεις στο 121 δεν χρεωνονται...
    Τα λοιπα δεν τα καταλαβα πληρως...
    Αγανάκτηση

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    93
    Uploads
    16
    ISP
    HOL
    To νόημα αυτού του νήματος είναι να αναφερθεί μια περίπτωση που ο φοβερός και τέλειος ΟΤΕ που εκθειάζουν διάφοροι στα νήματα των εναλλακτικών στη δική μου περίπτωση ΔΕΝ λειτούργησε ούτε φοβερά, ούτε τέλεια, ούτε καν ανεκτά.
    υπάρχουν και λάθη, ποτέ δεν είπε κανείς το αντίθετο

Περιπτωσιολογία; Σαφώς! Γιατί όταν κάποιος μπαίνει στο forum της Χ-Νετ και γράφει "δεν έχω τηλέφωνο δύο 24ωρα" τι ακριβώς είναι; Εμπεριστατωμένη στατιστική ανάλυση των προβλημάτων της Χ-Νετ;
    Εδώ κάνεις φάουλ yiapap
    Πριν λίγους μήνες ήμασταν μάρτυρες προβλημάτων διακοπών και αποσυνδέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της tellas. Προβλήματα που συνέχιζαν να υπάρχουν σε όλα αυτά τα θύματα για 2 μήνες περίπου.
    Την προηγούμενη βδομάδα ΟΛΟΙ οι πελάτες της 4net σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς περιοχές είχαν πρόβλημα με το τηλέφωνο για 2 ή 3 μέρες αν θυμάμαι καλά

Αυτές είναι 2 περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων που θυμάμαι που ταλάνισαν ΟΛΟΥς τους συνδρομητές θύματα αυτών των εταιριών. Αν δεν βλέπεις την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στην περιπτωσιολογία και το γενικευμένο πρόβλημα.......

Επίσης ξαναδιάβασε το post. Δεν είναι ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε από κάποιο αστάθμητο παράγοντα. Δεν είναι κάποιο ατύχημα. Είναι διπλή ολιγωρία τεχνικών του ΟΤΕ που κατέληξε στην αποσύνδεση του τηλεφώνου μου. Η αποσύνδεση παραμένει 3.5 τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να διορθωθεί σήμερα! Άρα μιλάμε για 4+ ημέρες...
    Δεν έγραψα κουβέντα όπως είδες για την βλάβη / πρόβλημα της γραμμής σου, γιατί το σέβομαι.
    Δεν μπορώ να μην το σέβομαι μια και ήμουν θύμα "εναλλακτικού" παρόχου που με είχε αφήσει 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο ενώ στο σπίτι είχα καρκινοπαθή σε τελικό στάδιο

Τέλος θεωρώ το παραπάνω post ως επιεικώς απαράδεκτο και εριστικό και με εκπλήσσει ότι το έγραψε ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Για να καταλάβεις γιατί είναι απαράδεκτο, σκέψου να μπω εγώ στο forum της Χ-Net και να πω σε κάποιον συν-ταλαίπωρο που είναι χωρίς ADSL και τηλέφωνο ότι "περιπτωσιολογεί".
    άλλο η αναφορά προβλήματος και άλλο να προσπαθείς να βγάλεις γενικά συμπεράσματα για την Χ εταιρία. Σε αυτό τουλάχιστον εγώ απαντώ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostelo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μενα η αδερφη μου απο Θεσσαλονικη με πηρε πριν λιγο απ το κινητο οτι ειναι νεκρη η γραμμη του ΟΤΕ σημερα και αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο εγω απο Χαλκιδα στο 121 και δηλωσα τη βλαβη, αφου απ το κινητο 121 κι 134 δε καλουσαν. Ισως να σχετιζεται με τη βλαβη του yiapap και με καποιο γενικοτερο προβλημα στη Θεσ/νικη.
    Το 121 και 134 παρέχονται ατελώς μόνο για τους πελάτες του δικτύου του ΟΤΕ
    Θα μπορούσε η αδελφή σου να πάρει από καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ δωρεάν χωρίς ούτε καν κάρτα

Περιοχή
    Βόρεια Ήπειρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    1.020 / 16.214
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    TG585 v8
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 15,5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    4 κουτιά σε κτήρια όμως δεν είναι ευθήνη του ΟΤΕ αν τα κτήρια έχουν κάνει μαμουνιες για να έχουν γραμμές χωρίς να έχουν κάνει αίτηση για υπογείο κλπ κλπ
    Ποιανου ευθυνη ειναι;
    Ο πελατης υποχρεουτε οταν το καλωδιο του οτε ειναι εναεριο να πηγαινει τη γραμμη του μεχρι το επιτοιχιο κουτι του οτε.
    Λογικα απο εκεινο το σημειο και περα την ευθυνη συντηρησης και ελεγχου του καλωδιου δεν την εχει ο οτε;
    Τις ατασθαλειες του οποιου γειτονα οπως αναφερεις θα τις χρεωνετε ο ανυποψιαστος τελικος πελατης ;
    Μαμουνιες ειναι η δυνατοτητα επιλογης που τους αφηνει ο οτε,
    καθως θα μπορουσε να απαιτει συγκεκριμενες προδιαγραφες για την παραδοση γραμμων.

Περιοχή
    Στη μόνη πόλη που γράφεται με 2 'σ' και προφέρεται με 2 'λ'
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Mόλις αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.
    7 ημέρες παρά 1 ώρα
    Σύμφωνα με το ίδιο "ζευγάρι" τεχνικών που ξαναήρθε αυτοί το φτιάξανε αλλά κατά διαβολική σύμπτωση μέσα σε μια ώρα από τότε που το φτιάξανε έγιναν κάτι "έργα ύδρευσης" και κόπηκε

Και όμως υπάρχει κάποιος παράγοντας, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το αναφέρω
    Κι εγώ δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι... Αν δε σε ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι με κάρφωσες στον Παναή επειδή ο ΟΤΕ μου κάθεται στο λαιμό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από no_logo
    Πριν λίγους μήνες ήμασταν μάρτυρες προβλημάτων διακοπών και αποσυνδέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της tellas. Προβλήματα που συνέχιζαν να υπάρχουν σε όλα αυτά τα θύματα για 2 μήνες περίπου.
    Την προηγούμενη βδομάδα ΟΛΟΙ οι πελάτες της 4net σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς περιοχές είχαν πρόβλημα με το τηλέφωνο για 2 ή 3 μέρες αν θυμάμαι καλά
    Ποιός "περιπτωσιολογεί" τώρα; "Πριν μερικούς μήνες", "tellas", whatever. Ναι ρε φίλε... Πόσο είπαμε πληρώνεις στην Tellas;
    Γενικά συμπεράσματα για τον ΟΤΕ έχω βγάλει εδώ και πολλά χρόνια όπως ξέρεις. Δεν χρειάστηκε να μείνω μια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο για να τα βγάλω.

btw:
    Κώδικας:
                       Down                          Up
    Noise Margin:     3.5 dB                         15.0 dB
    Output Power:    17.0 dBm                        12.0 dBm
    Attenuation:     60.0 dB                         31.5 dB
    Άντε... πάμε για το 1242... ΞΑΝΑ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απορία άσχετη με τη βλάβη σου:

Γιατί δεν το γυρνάς σε Conn-x, και με τα ίδια χρήματα που τώρα πληρώνεις μόνο για τη γραμμή DSL (λιανική) στον ΟΤΕ, να έχεις και τη συνδρομή Internet?
    Επειδή θα πρέπει να δεσμευτώ για 12 μήνες. Και μετά θα πληρώνω πολύ περισσότερα χρήματα (όσα και σήμερα δηλαδή) ή θα πρέπει να πάρω νέο πακέτο. Εδώ τα 2048 με ενέσεις τα πιάνω όπως ίσως βλέπεις από τα παραπάνω στατιστικά.
    Επίσης μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Σαλλλόνικα. Το επίπεδο ταχύτητας των παρόχων αλλάζει δραματικά αφού δεν έχουν ούτε ανθρώπινο δυναμικό στη Β.Ελλάδα, ούτε πάντα τα κυκλώματα που χρειάζονται για τη δρομολόγηση των πελατών τους από Θεσ/νίκη->Αθήνα. Γι αυτό θέλω όταν/αν ο σημερινός μου πάροχος (Altec) αποκτήσει προβλήματα ανάλογα π.χ. της Forthnet να μπορώ να αλλάξω Πάροχο μέσα σε μια μέρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 29-10-07 στις 10:41.
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Ε;
    Ξέρεις πόσα κουτιά υπάρχουν από τον κατανεμητή (3.5χλμ) μέχρι το σπίτι μου;
    Τι σχέση έχουν τα υπόγεια ή ημιυπόγεια, ή οι πολεοδομικές παραβάσεις με τις γραμμές του ΟΤΕ;

Ξέχασα όμως... Και ο pasas9... περιπτωσιολογεί.
    Μάθαμε τώρα. Επειδή κάποιοι εναλλακτικοί σε κάποιες φάσεις είναι απαράδεκτοι έχουμε άλλοθι για να υπερασπιζόμαστε τον ΟΤΕ!
    Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Με τοσες προτασεις ανταγωνιστικες (?) καλο θαναι
    εμεις σαν χρηστες -καταναλωτες να γινουμε πιο απαιτητικοι και να μην δισταζουμε
    να αλλαζουμε παροχο, οταν δεν μας ικανοποιει πληρως
    για να μην μας θεωρουν δεδομενους και ...

οσων και οσο αντεχουν βεβαια το πορτοφολι και τα νευρα μας
    (δασκαλα που διδασκες)
    Αγανάκτηση

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manoulamou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τοσες προτασεις ανταγωνιστικες (?) καλο θαναι
    εμεις σαν χρηστες -καταναλωτες να γινουμε πιο απαιτητικοι και να μην δισταζουμε
    να αλλαζουμε παροχο, οταν δεν μας ικανοποιει πληρως
    για να μην μας θεωρουν δεδομενους και ...
    Τόσες προτάσεις, τις εξής ΜΙΑ: Τον ΟΤΕ.
    Ή κι εσύ πίστεψες ότι οι εναλλακτικοί έχουν καλύψει "Αττική και Θεσσαλονίκη" και επεκτείνονται;

Κατά τα άλλα... συμφωνούμε αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είχα πρόβλημα έτσι κι αλλιώς (και με εναλλακτικό δλδ) αφού το θέμα ήταν στο φυσικό επίπεδ.
    Και για να χαϊδέψω λίγο και τ' αυτιά του no_logo... ΔΕΝ θέλω ΟΥΤΕ να σκεφτώ την περίπτωση που το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανιζόταν ενώ ήμουν σε LLU εναλλακτικού! Σκέψου να πάρω τηλέφωνο την Χ-Νετ που θα πάρει τον ΟΤΕ που θα έρθει να τσεκάρει... Με πιάνει κρύος ιδρώτας μόνο που το σκέφτομαι!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 29-10-07 στις 10:58.

Περιοχή
    Downloads
    25
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    11000/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    Netgear DGN2000
    SNR / Attn
    4(dB) / 30.5(dB)
    Path Level
    Fastpath
    λολ... Κάποιος με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν όλα είναι καλά...

Ρε ΟΤΕδες... Σταματήστε να διαβάζετε το forum και φτιάξτε κανένα τηλέφωνο!!!

Υπογραφή:
    Ο Αχάριστος

Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    thomson speedtouch 585 v6
    Η sdikrnet ήταν

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Βρέθηκε πλανήτης που είναι πιθανό να είναι κατοικήσιμος σε άλλο ηλιακό σύστημα!
    Από SpartanX στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-12, 02:37
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 00:40
  3. Μηνύματα: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-07, 12:36
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-07, 14:47
  5. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-04, 17:53

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks