Εμφάνιση 16-30 από 39
-
25-10-07, 20:40 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #16Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
25-10-07, 21:17 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #17
Και μενα η αδερφη μου απο Θεσσαλονικη με πηρε πριν λιγο απ το κινητο οτι ειναι νεκρη η γραμμη του ΟΤΕ σημερα και αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο εγω απο Χαλκιδα στο 121 και δηλωσα τη βλαβη, αφου απ το κινητο 121 κι 134 δε καλουσαν.
Ισως να σχετιζεται με τη βλαβη του yiapap και με καποιο γενικοτερο προβλημα στη Θεσ/νικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostelo : 25-10-07 στις 21:17.
-
25-10-07, 21:26 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #18
-
25-10-07, 21:43 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #19
Ωραία μας εξάπτετε την περιέργεια και μετά δε λέτε τον παράγοντα... Να μη μάθουμε κι εμείς να ξέρουμε να προσέχουμε τους παράγοντες;
I see dead pixels
-
25-10-07, 22:30 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #20
-
26-10-07, 00:21 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #21
-
26-10-07, 09:08 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #22Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
26-10-07, 09:59 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #23
υπάρχουν και λάθη, ποτέ δεν είπε κανείς το αντίθετο
Περιπτωσιολογία; Σαφώς! Γιατί όταν κάποιος μπαίνει στο forum της Χ-Νετ και γράφει "δεν έχω τηλέφωνο δύο 24ωρα" τι ακριβώς είναι; Εμπεριστατωμένη στατιστική ανάλυση των προβλημάτων της Χ-Νετ;
Πριν λίγους μήνες ήμασταν μάρτυρες προβλημάτων διακοπών και αποσυνδέσεων σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες της tellas. Προβλήματα που συνέχιζαν να υπάρχουν σε όλα αυτά τα θύματα για 2 μήνες περίπου.
Την προηγούμενη βδομάδα ΟΛΟΙ οι πελάτες της 4net σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕς περιοχές είχαν πρόβλημα με το τηλέφωνο για 2 ή 3 μέρες αν θυμάμαι καλά
Αυτές είναι 2 περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων που θυμάμαι που ταλάνισαν ΟΛΟΥς τους συνδρομητές θύματα αυτών των εταιριών. Αν δεν βλέπεις την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στην περιπτωσιολογία και το γενικευμένο πρόβλημα.......
Επίσης ξαναδιάβασε το post. Δεν είναι ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε από κάποιο αστάθμητο παράγοντα. Δεν είναι κάποιο ατύχημα. Είναι διπλή ολιγωρία τεχνικών του ΟΤΕ που κατέληξε στην αποσύνδεση του τηλεφώνου μου. Η αποσύνδεση παραμένει 3.5 τώρα και φυσικά δεν πρόκειται να διορθωθεί σήμερα! Άρα μιλάμε για 4+ ημέρες...
Δεν μπορώ να μην το σέβομαι μια και ήμουν θύμα "εναλλακτικού" παρόχου που με είχε αφήσει 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο ενώ στο σπίτι είχα καρκινοπαθή σε τελικό στάδιο
Τέλος θεωρώ το παραπάνω post ως επιεικώς απαράδεκτο και εριστικό και με εκπλήσσει ότι το έγραψε ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Για να καταλάβεις γιατί είναι απαράδεκτο, σκέψου να μπω εγώ στο forum της Χ-Net και να πω σε κάποιον συν-ταλαίπωρο που είναι χωρίς ADSL και τηλέφωνο ότι "περιπτωσιολογεί".
Το 121 και 134 παρέχονται ατελώς μόνο για τους πελάτες του δικτύου του ΟΤΕ
Θα μπορούσε η αδελφή σου να πάρει από καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ δωρεάν χωρίς ούτε καν κάρτα
-
26-10-07, 13:03 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #24
Ποιανου ευθυνη ειναι;
Ο πελατης υποχρεουτε οταν το καλωδιο του οτε ειναι εναεριο να πηγαινει τη γραμμη του μεχρι το επιτοιχιο κουτι του οτε.
Λογικα απο εκεινο το σημειο και περα την ευθυνη συντηρησης και ελεγχου του καλωδιου δεν την εχει ο οτε;
Τις ατασθαλειες του οποιου γειτονα οπως αναφερεις θα τις χρεωνετε ο ανυποψιαστος τελικος πελατης ;
Μαμουνιες ειναι η δυνατοτητα επιλογης που τους αφηνει ο οτε,
καθως θα μπορουσε να απαιτει συγκεκριμενες προδιαγραφες για την παραδοση γραμμων.
-
29-10-07, 10:32 #25
Mόλις αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.
7 ημέρες παρά 1 ώρα
Σύμφωνα με το ίδιο "ζευγάρι" τεχνικών που ξαναήρθε αυτοί το φτιάξανε αλλά κατά διαβολική σύμπτωση μέσα σε μια ώρα από τότε που το φτιάξανε έγιναν κάτι "έργα ύδρευσης" και κόπηκε
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι... Αν δε σε ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι με κάρφωσες στον Παναή επειδή ο ΟΤΕ μου κάθεται στο λαιμό.
Αρχικό μήνυμα από no_logo
Γενικά συμπεράσματα για τον ΟΤΕ έχω βγάλει εδώ και πολλά χρόνια όπως ξέρεις. Δεν χρειάστηκε να μείνω μια εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο για να τα βγάλω.
btw:
Κώδικας:Down Up Noise Margin: 3.5 dB 15.0 dB Output Power: 17.0 dBm 12.0 dBm Attenuation: 60.0 dB 31.5 dB
Επειδή θα πρέπει να δεσμευτώ για 12 μήνες. Και μετά θα πληρώνω πολύ περισσότερα χρήματα (όσα και σήμερα δηλαδή) ή θα πρέπει να πάρω νέο πακέτο. Εδώ τα 2048 με ενέσεις τα πιάνω όπως ίσως βλέπεις από τα παραπάνω στατιστικά.
Επίσης μην ξεχνάς ότι εδώ είναι Σαλλλόνικα. Το επίπεδο ταχύτητας των παρόχων αλλάζει δραματικά αφού δεν έχουν ούτε ανθρώπινο δυναμικό στη Β.Ελλάδα, ούτε πάντα τα κυκλώματα που χρειάζονται για τη δρομολόγηση των πελατών τους από Θεσ/νίκη->Αθήνα. Γι αυτό θέλω όταν/αν ο σημερινός μου πάροχος (Altec) αποκτήσει προβλήματα ανάλογα π.χ. της Forthnet να μπορώ να αλλάξω Πάροχο μέσα σε μια μέρα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 29-10-07 στις 10:41.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
29-10-07, 10:37 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #26
Ε;
Ξέρεις πόσα κουτιά υπάρχουν από τον κατανεμητή (3.5χλμ) μέχρι το σπίτι μου;
Τι σχέση έχουν τα υπόγεια ή ημιυπόγεια, ή οι πολεοδομικές παραβάσεις με τις γραμμές του ΟΤΕ;
Ξέχασα όμως... Και ο pasas9... περιπτωσιολογεί.
Μάθαμε τώρα. Επειδή κάποιοι εναλλακτικοί σε κάποιες φάσεις είναι απαράδεκτοι έχουμε άλλοθι για να υπερασπιζόμαστε τον ΟΤΕ!Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
29-10-07, 10:44 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #27
Με τοσες προτασεις ανταγωνιστικες (?) καλο θαναι
εμεις σαν χρηστες -καταναλωτες να γινουμε πιο απαιτητικοι και να μην δισταζουμε
να αλλαζουμε παροχο, οταν δεν μας ικανοποιει πληρως
για να μην μας θεωρουν δεδομενους και...
οσων και οσο αντεχουν βεβαια το πορτοφολι και τα νευρα μας
(δασκαλα που διδασκες)
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
29-10-07, 10:57 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #28
Τόσες προτάσεις, τις εξής ΜΙΑ: Τον ΟΤΕ.
Ή κι εσύ πίστεψες ότι οι εναλλακτικοί έχουν καλύψει "Αττική και Θεσσαλονίκη" και επεκτείνονται;
Κατά τα άλλα... συμφωνούμε αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είχα πρόβλημα έτσι κι αλλιώς (και με εναλλακτικό δλδ) αφού το θέμα ήταν στο φυσικό επίπεδ.
Και για να χαϊδέψω λίγο και τ' αυτιά του no_logo... ΔΕΝ θέλω ΟΥΤΕ να σκεφτώ την περίπτωση που το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανιζόταν ενώ ήμουν σε LLU εναλλακτικού! Σκέψου να πάρω τηλέφωνο την Χ-Νετ που θα πάρει τον ΟΤΕ που θα έρθει να τσεκάρει...Με πιάνει κρύος ιδρώτας μόνο που το σκέφτομαι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiapap : 29-10-07 στις 10:58.
Όσο πιο βαθιά βάζουν το χέρι οι εταίροι στις τσέπες μας, τόσο πιο κοντά φθάνουν στα @@ μας
-
29-10-07, 11:01 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #29
λολ... Κάποιος με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν όλα είναι καλά...
Ρε ΟΤΕδες... Σταματήστε να διαβάζετε το forum και φτιάξτε κανένα τηλέφωνο!!!
Υπογραφή:
Ο Αχάριστος
-
29-10-07, 11:05 Απάντηση: Που είναι η αξιοπιστία είπαμε; #30
- Περιοχή
- Αθήνα - Κ. Πατήσια
- Downloads
- 33
- Uploads
- 2
- Άρθρα
- 4
- Ταχύτητα
- 20480/1023
- ISP
- Conn-x OTE
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
- Router
- thomson speedtouch 585 v6
Η sdikrnet ήταν
Παρόμοια Θέματα
-
Βρέθηκε πλανήτης που είναι πιθανό να είναι κατοικήσιμος σε άλλο ηλιακό σύστημα!
Από SpartanX στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 217Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-12, 02:37 -
Που είναι ο ήχος; Οέο? Που είναι ο ήχος στο ASUS F7SR-7S056C?
Από diamond_gr στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-08, 00:40 -
Forthnet για κλάματα και ο λόγος που ακούγεται όλο και περισσότερο η αξιοπιστία του ΟΤΕ
Από RAGG στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 24Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-07, 12:36 -
Πως το usb port που είναι θύρα επικοινωνίας είναι και σύνδεση φόρτισης.
Από giannistrsl στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-07, 14:47 -
Emule: Που πήγαν τόσοι servers; Που είναι ο Razorback?
Από stamiak στο φόρουμ Ed2kΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-04, 17:53
Bookmarks