Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 131
    Περιοχή
    Δανία του Κ*λου
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Spanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως πριν δέκα μέρες περίπου που κόπηκαν τα τηλέφωνα σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά κλπ και η είδηση πέρασε στα ψιλά; Ήθελα να ήξερα αν άφηνε κάποιος εναλλακτικός τη μισή Μακεδονία χωρίς τηλέφωνα τι θα είχε γίνει εδω μέσα.
    Ειδικά εδώ μέσα η συμπάθεια προς τον ΟΤΕ είναι διάχυτη.Είναι προφανές νομίζω από τα δεκάδες σχόλια σε κάθε νήμα που τον αφορά.

Εναλλακτικός, πάντως, πριν λίγες μέρες άφησε χωρίς τηλέφωνο τη μισή Αθήνα και σχεδόν ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.Δεν έγινε και κάτι το ιδιαίτερο.
    .

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    14/1
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΤΟΥΜΠΑ
    Τι λενε ρε τα παλικαρια; Αστειοι ε αστειοι!

Το avatar του μέλους minovg
    minovg Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 16v_gsi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου άρεσε το σύστημα που έχουν κάποιοι εναλλακτικοί στην Γερμανία. Σηκώνεις το τηλέφωνο και χωρίς να καλέσεις κάποιο 134 καλείς απευθείας τον αριθμό που θέλεις. Ο αυτόματος τηλεφωνητής σε ενημερώνει πόσο θα κοστίσει η κλήση σου ανά λεπτό και μετά αρχίζει και χτυπάει το τηλέφωνο. Έτσι ξέρεις αν θα χρεωθείς και πόσο. Κάτι τέτοιο θα ήταν εύχρηστο και τίμιο, αλλά δεν συμφέρει στις εταιρίες τηλεφωνίας.
    Έτσι ακριβώς είναι. Στη Γερμανία όποιον αριθμό και να καλέσεις μέσω κάποιου σοβαρού παρόχου σου εμφανίζει μήνυμα πριν χτυπήσει με το πόσο θα χρεωθείς. Μετά καλεί κανονικά.

Γιατί δε κάνει ένα τέτοιο και ο ΟΤΕ εφόσον διαχωρίζει τις χρεώσεις;

Μα τι αστεία ανακοίνωση ήταν αυτή. Ήθελα νά'ξερα ποιος παίρνει τέτοιοες αποφάσεις για την έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης;

Περιοχή
    Περιστέρι
    Downloads
    15
    Uploads
    5
    Άρθρα
    1
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    384/128
    ISP
    Vivodi
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    Zyxel 652-R
    SNR / Attn
    14(dB) / 34(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Gila1899 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εναλλακτικός, πάντως, πριν λίγες μέρες άφησε χωρίς τηλέφωνο τη μισή Αθήνα και σχεδόν ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.Δεν έγινε και κάτι το ιδιαίτερο.
    Δε το ήξερα οτι υπάρχει εναλλακτικός που έχει πελάτη τη μισή Αθήνα και ολόκληρη σχεδόν τη Θεσσαλονίκη

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑΣ
    Router
    Alcatel 585 v7
    Δε το ήξερα οτι υπάρχει εναλλακτικός που έχει πελάτη τη μισή Αθήνα και ολόκληρη σχεδόν τη Θεσσαλονίκη
    Αυτο τωρα ειναι εξυπναδα;

Αν δεν καταλαβες οτι εννουσε ο φιλος τους πελατες του εναλακτικου που ειχε βλαβη τοτε πραγματικα η λογικη σου με εκπλησει.
    Προσοχη!!!!!!!! Τα αυτια εχουν τοιχους.

Ιστοριες καθημερινης τρελλας και παλης.
    Ημερολογιο ανεργου

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η altec δινει δωρεάν κλήσεις αστικες υπεραστικές ανεξαρτήτως σε τι δίκτυο ειναι αυτός που καλούμε?
    Η Altec είναι ίσως ο μοναδικός εναλλακτικός που κάνει διακρίση μεταξύ πελατών ΟΤΕ και πελατών εναλλακτικών στο πακέτο της με τις απεριόριστες αστικές-υπεραστικές, πράγμα που αναφέρει στον τιμοκατάλογό της.

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Όπως πριν δέκα μέρες περίπου που κόπηκαν τα τηλέφωνα σε Κοζάνη, Γρεβενά, Καστοριά κλπ και η είδηση πέρασε στα ψιλά; Ήθελα να ήξερα αν άφηνε κάποιος εναλλακτικός τη μισή Μακεδονία χωρίς τηλέφωνα τι θα είχε γίνει εδω μέσα.
    Τίποτα. Αφού για τους εναλλακτικούς είναι συνηθισμένα πράγματα...
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Το avatar του μέλους 21century
    21century Guest
    Δεν νομιζω οτι τοσο αργα τους επιασε ο πονος εκει στον ΟΤΕ προκειμενου να βοηθησουν τους συνδορμητες που χανουν οσο περνα ο καιρος. Αν θελουν ανταγωνισμο ας καταργησουν τα κοροιδιστικα παγια τελη και ας βαλουν πακετακια με χρονο ομιλιας, τοτε θα το εκτιμησουμε...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    35840/3072
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΛΩΝΟΣ
    Router
    ZTE 931Vll
    SNR / Attn
    28.7(dB) / (dB)
    Path Level
    Fastpath
    Μένω στον Ο.Τ.Ε. γιατί (θέλω να...)πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστος, σε σχέση με προβλήματα που αντιμετώπισαν φίλοι και γνωστοί με διάφορους εναλλακτικούς (Τελλάς, Οn, Hol ) και από αυτά που διαβάζω από τους άλλους φίλους μέσα σ' αυτό το φόρουμ. Επίσης γιατί κανένας εναλλακτικός δε μου δίνει την isdn σύνδεση που τη θέλω για διάφορους λόγους. Σίγουρα δε μένω για τις τιμές του, που δυσκολεύομαι να τις αντιμετωπίσω. Έχω το 24/7 και με εξυπηρετεί γιατί μιλάω αρκετά με κάποιους φίλους και με τους δικούς μου στην επαρχία αλλά και προβληματίζομαι αρκετά για την επικοινωνία με τους φίλους μου που έχουν εναλλακτικούς παρόχους όταν καλώ εγώ. Το πρόβλημά μου είναι πως μπορώ να ενώσω τη φωνή μου με τους υπόλοιπους φίλους για να πιέσουμε τον Ο.Τ.Ε. να δώσει καθολικό 24/7 και όχι οι καυγάδες για το ποιος είναι καλύτερος.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vspiros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μένω στον Ο.Τ.Ε. γιατί (θέλω να...)πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστος, σε σχέση με προβλήματα που αντιμετώπισαν φίλοι και γνωστοί με διάφορους εναλλακτικούς (Τελλάς, Οn, Hol ) και από αυτά που διαβάζω από τους άλλους φίλους μέσα σ' αυτό το φόρουμ. Επίσης γιατί κανένας εναλλακτικός δε μου δίνει την isdn σύνδεση που τη θέλω για διάφορους λόγους. Σίγουρα δε μένω για τις τιμές του, που δυσκολεύομαι να τις αντιμετωπίσω. Έχω το 24/7 και με εξυπηρετεί γιατί μιλάω αρκετά με κάποιους φίλους και με τους δικούς μου στην επαρχία αλλά και προβληματίζομαι αρκετά για την επικοινωνία με τους φίλους μου που έχουν εναλλακτικούς παρόχους όταν καλώ εγώ. Το πρόβλημά μου είναι πως μπορώ να ενώσω τη φωνή μου με τους υπόλοιπους φίλους για να πιέσουμε τον Ο.Τ.Ε. να δώσει καθολικό 24/7 και όχι οι καυγάδες για το ποιος είναι καλύτερος.
    Πολύ σωστή σκέψη,
    Ενα που θα σκεφτόμουνα εγώ θα ήταν να δώσει πρώτα ο ΟΤΕ δυνατότητα για χονδρική "απεριόριστο" τερματισμό κλήσεων, αλλά και ας πουμε οτι το δίνει (που το βλέπω δυσκόλο) τους άλλους ποιος θα τους πεί να κάνουν το ίδιο;
    Μετά πως θα το κάνουν; με κάποιο τρόπο θα πρέπει να υπάρχει όριο στα λεπτά (βλέπεις αλλό ενα σπίτι και αλλό ενα call center)

Και μην ξεχνιόμαστε τα τέλη τερματισμού είναι φιλετάκι

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    768/192
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    Router
    speedtouch 585i
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kolladrinoulix
    Παιδιά στον ΟΤΕ δουλεύω (και όποιος θέλει το πιστεύει) και έχουμε πάρει γραμμή να μην αναφέρουμε ποτέ στον πελάτη ότι τα απεριόριστα ισχύουν μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ.
    Δεν ισχύει τέτοιο πράγμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vspiros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ σωστός

Έχω πει και παλιότερα ότι το σωστό θα ήταν να υπάρχει ένας εύχρηστος τρόπος ενημέρωσης του συνδρομητή για το αν καλεί εντός δικτύου ΟΤΕ. Το 134 παρότι δωρεάν είναι ημίμετρο. Μπορεί βέβαια κάποιος συνδρομητής που καλεί 4-5 τηλ. κυρίως να τα μαζέψει και να ρωτήσει μια φορά το 134, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει πρακτικά το εντός δικτύου ΟΤΕ

Δεν γνωρίζω αν μπορεί αυτό να γίνει τεχνικά και αν το κόστος είναι ή όχι απαγορευτικό.
    Δεν γνωρίζω αν η ΕΕΤΤ θα ενέκρινε το talk και εκτός δικτύου ΟΤΕ

Αφορά 200.000 τηλ. Αθήνα, ΘΣΝ, Λάρισα κλπ από τα 6.100.000 της Ελλάδας
    Ο συνδρομητής θα την πατήσει σίγουρα την πρώτη φορά και αν μιλάει πάρα πολύ με τέτοια τηλ. Με τον πρώτο λογαριασμό τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά και ο καθένας θα κάνει τα κουμάντα του.

Πρόβλημα υπάρχει σίγουρα, αλλά μην του δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από την πραγματικότητα.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sexrazat : 25-10-07 στις 21:03.

Downloads
    24
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Path Level
    Interleaved
    Το συγκεκριμένο πρόβλημα δείχνει πολύ απλά, το πόσο καλύτερα είναι να είσαι σε ένα πάροχο που δίνει δωρεάν ολα τα τηλεφωνήματα προς όλα τα δίκτυα.

Οι του ΟΤΕ πάρτε πρώτα στο 134 να ρωτήσετε σε ποιο δίκτυο είναι το τηλέφωνο μου
    ..και ποιος ειναι αυτός???

PS. Εχω ΟΤΕ

πάρτε με τηλ άφοβα
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iannis : 25-10-07 στις 22:41.

Περιοχή
    Μαρκόπουλο Μεσογαίας
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49000/4998
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
    Router
    I don't remember
    SNR / Attn
    (dB) / 10(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Iannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..και ποιος ειναι αυτός???
    Όλοι εκτός από την Altec και τον ΟΤΕ, όπως αναφέρθηκε και πριν.

ΥΓ.: Αν μιλάμε για σταθερά Ελλάδας.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 25-10-07 στις 23:12.
    Ούτε σε όλους έχει αφαιρεθεί με βάναυσο-γκεμπελικό χειρουργείο, το μέρος του εγκεφάλου που συμπαθεί τον Επίτιμο.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΠΕΝΤΕΛΗ
    H manoulamou τα είπε όλα. Τι θα κάνει δηλαδή ο πελάτης; Δεν θα πάρει επειδή δεν είναι το νούμερο του ΟΤΕ; Ή θα τα πει εν συντομία για να μην πληρώνει;

Το θέμα είναι απλό. Ο ΟΤΕ προσπάθησε να "αγνοήσει" τους εναλλακτικούς, έκανε σαν να μην υπάρχουν, και αυτό του γύρισε boomerang. Ας βγάλει ένα πακέτο με καθολικές χρεώσεις να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός με τους άλλους.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GP : 25-10-07 στις 23:22.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik49 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα θα χρεωνεσαι το υπερογκο δυσβασταχτο επαχθες ποσο των 0,03 € ανα λεπτο για τα αστικα και απο 0,065 εως 0,073 € ανα λεπτο για τα υπεραστικα.
    Το θέμα είναι να το ξέρει, για να μην κάτσει να μιλήσει στο τηλέφωνο μισάωρα και ώρες με νούμερα για τα οποία χρεώνεται.

Σελ. 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 123458 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 121
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-08, 15:15

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας