Εμφάνιση 31-45 από 131
-
25-10-07, 17:41 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #31.
-
25-10-07, 17:42 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #32
Τι λενε ρε τα παλικαρια; Αστειοι ε αστειοι!
-
25-10-07, 17:55 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #33
Έτσι ακριβώς είναι. Στη Γερμανία όποιον αριθμό και να καλέσεις μέσω κάποιου σοβαρού παρόχου σου εμφανίζει μήνυμα πριν χτυπήσει με το πόσο θα χρεωθείς. Μετά καλεί κανονικά.
Γιατί δε κάνει ένα τέτοιο και ο ΟΤΕ εφόσον διαχωρίζει τις χρεώσεις;
Μα τι αστεία ανακοίνωση ήταν αυτή.Ήθελα νά'ξερα ποιος παίρνει τέτοιοες αποφάσεις για την έκδοση τέτοιας ανακοίνωσης;
-
25-10-07, 18:24 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #34
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Downloads
- 15
- Uploads
- 5
- Άρθρα
- 1
- Τύπος
- ADSL
- Ταχύτητα
- 384/128
- ISP
- Vivodi
- DSLAM
- ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
- Router
- Zyxel 652-R
- SNR / Attn
- 14(dB) / 34(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
25-10-07, 18:38 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #35
-
25-10-07, 19:08 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #36
-
25-10-07, 19:20 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #37
-
25-10-07, 19:56 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #38
Δεν νομιζω οτι τοσο αργα τους επιασε ο πονος εκει στον ΟΤΕ προκειμενου να βοηθησουν τους συνδορμητες που χανουν οσο περνα ο καιρος. Αν θελουν ανταγωνισμο ας καταργησουν τα κοροιδιστικα παγια τελη και ας βαλουν πακετακια με χρονο ομιλιας, τοτε θα το εκτιμησουμε...
-
25-10-07, 20:03 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #39
Μένω στον Ο.Τ.Ε. γιατί (θέλω να...)πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστος, σε σχέση με προβλήματα που αντιμετώπισαν φίλοι και γνωστοί με διάφορους εναλλακτικούς (Τελλάς, Οn, Hol ) και από αυτά που διαβάζω από τους άλλους φίλους μέσα σ' αυτό το φόρουμ. Επίσης γιατί κανένας εναλλακτικός δε μου δίνει την isdn σύνδεση που τη θέλω για διάφορους λόγους. Σίγουρα δε μένω για τις τιμές του, που δυσκολεύομαι να τις αντιμετωπίσω. Έχω το 24/7 και με εξυπηρετεί γιατί μιλάω αρκετά με κάποιους φίλους και με τους δικούς μου στην επαρχία αλλά και προβληματίζομαι αρκετά για την επικοινωνία με τους φίλους μου που έχουν εναλλακτικούς παρόχους όταν καλώ εγώ. Το πρόβλημά μου είναι πως μπορώ να ενώσω τη φωνή μου με τους υπόλοιπους φίλους για να πιέσουμε τον Ο.Τ.Ε. να δώσει καθολικό 24/7 και όχι οι καυγάδες για το ποιος είναι καλύτερος.
-
25-10-07, 20:52 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #40
Πολύ σωστή σκέψη,
Ενα που θα σκεφτόμουνα εγώ θα ήταν να δώσει πρώτα ο ΟΤΕ δυνατότητα για χονδρική "απεριόριστο" τερματισμό κλήσεων, αλλά και ας πουμε οτι το δίνει (που το βλέπω δυσκόλο) τους άλλους ποιος θα τους πεί να κάνουν το ίδιο;
Μετά πως θα το κάνουν; με κάποιο τρόπο θα πρέπει να υπάρχει όριο στα λεπτά (βλέπεις αλλό ενα σπίτι και αλλό ενα call center)
Και μην ξεχνιόμαστε τα τέλη τερματισμού είναι φιλετάκι
-
25-10-07, 21:02 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #41
Αρχικό μήνυμα από kolladrinoulix
Πολύ σωστός
Έχω πει και παλιότερα ότι το σωστό θα ήταν να υπάρχει ένας εύχρηστος τρόπος ενημέρωσης του συνδρομητή για το αν καλεί εντός δικτύου ΟΤΕ. Το 134 παρότι δωρεάν είναι ημίμετρο. Μπορεί βέβαια κάποιος συνδρομητής που καλεί 4-5 τηλ. κυρίως να τα μαζέψει και να ρωτήσει μια φορά το 134, αλλά η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει πρακτικά το εντός δικτύου ΟΤΕ
Δεν γνωρίζω αν μπορεί αυτό να γίνει τεχνικά και αν το κόστος είναι ή όχι απαγορευτικό.
Δεν γνωρίζω αν η ΕΕΤΤ θα ενέκρινε το talk και εκτός δικτύου ΟΤΕ
Αφορά 200.000 τηλ. Αθήνα, ΘΣΝ, Λάρισα κλπ από τα 6.100.000 της Ελλάδας
Ο συνδρομητής θα την πατήσει σίγουρα την πρώτη φορά και αν μιλάει πάρα πολύ με τέτοια τηλ. Με τον πρώτο λογαριασμό τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά και ο καθένας θα κάνει τα κουμάντα του.
Πρόβλημα υπάρχει σίγουρα, αλλά μην του δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από την πραγματικότητα.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sexrazat : 25-10-07 στις 21:03.
-
25-10-07, 22:40 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #42
-
25-10-07, 23:11 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #43
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος A_gamer : 25-10-07 στις 23:12.
-
25-10-07, 23:22 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #44
H manoulamou τα είπε όλα. Τι θα κάνει δηλαδή ο πελάτης; Δεν θα πάρει επειδή δεν είναι το νούμερο του ΟΤΕ; Ή θα τα πει εν συντομία για να μην πληρώνει;
Το θέμα είναι απλό. Ο ΟΤΕ προσπάθησε να "αγνοήσει" τους εναλλακτικούς, έκανε σαν να μην υπάρχουν, και αυτό του γύρισε boomerang. Ας βγάλει ένα πακέτο με καθολικές χρεώσεις να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός με τους άλλους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GP : 25-10-07 στις 23:22.
-
25-10-07, 23:38 Απάντηση: ΟΤΕ: Ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις κλήσεων εντός και εκτός δικτύου κάποιου #45
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps