Το περιστατικό συμβαίνει αυτή τη στιγμη που μιλάμε...
Φίλος μου ο οποίος έχει σύνδεση με ΟΝ εδώ και λίγες μέρες δεν του δουλεύει ούτε το ιντερνετ ούτε και οι άλλες υπηρεσίες της ΟΝ.
Το τηλέφωνο δουλεύει με μία διαφορά όμως...τον παίρνουν τηλέφωνο και ζητάνε κάποιον ο οποίος φυσικά δεν μένει στο σπίτι του φίλου μου.
Σήμερα μόλις ανακάλυψε τι συμβαίνει....
Σε κάποιο σπίτι στην περιοχή ένας άλλος άνθρωπος αποφάσισε να "βάλει" Forthnet.
Οι τεχνικοί της Forthnet λοιπόν μπέρδεψαν τα καλώδια του ανθρώπου αυτού με τα καλώδια του φίλου μου.
Αποτέλεσμα όποιος παίρνει τηλέφωνο τον φίλο μου χτυπάει στο σπίτι του άλλου ανθρώπου, και όποιος παίρνει τηλέφωνο τον άλλον άνθρωπο (που αγόρασε Forthnet) χτυπάει το τηλέφωνο του φίλου μου.
Ιντερνετ δεν έχει κανείς από τους 2 καθώς ο φίλος μου έχει εξοπλισμό ΟΝ αλλά τον έχουν συνδέσει οι τεχνικοί της Forthnet στο κύκλωμα της Forthnet,
ενώ ο άνθρωπος που έχει εξοπλισμό Forthnet είναι συνδεμένος στο κύκλωμα της ΟΝ !!!!.
Καλά τα πήγαν πάλι![]()
Εμφάνιση 1-15 από 22
Θέμα: Καλά τα πάνε..:P
-
26-10-07, 15:02 Καλά τα πάνε..:P #1
-
26-10-07, 15:09 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #2
Καλό και αυτό
τουλάχιστον βρέθηκε ποιός είναι ο άλλος "τυχερός" να συνεννοηθούν μεταξύ τους να γίνει η αλλαγή;
-
26-10-07, 15:13 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #3
...και μή χειρότερα...
-
26-10-07, 15:41 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #4
σε αυτο που λες την πρωτοπορια την εχει ο οτε http://www.adslgr.com/forum/showthre...865#post918865
-
26-10-07, 15:48 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #5
τα καλωδια τα γυρναει ο ΟΤΕ οπως και σε ON,vivodi ,hol ,forthnet.
απλη λογικη,
αφου ο ενας ειναι ON και ο αλλος forthnet .
τα 2 νουμερα πεφτουν στον ΟΤΕ και απο εκει δινουν εναν στην forth και τον αλλο στην ON.
και οταν το εκαναν αυτο ενωσαν τα καλωδιακια τους μιας και πεφτανε σε κοντινες πορτες στον κατανεμητη αυτο μπορω να σκεφτω.
ας με διορθωση καποος αν εχω λαθος
και αν παω με το δικο σου μοντελο σκεψης το δικο σου γιατι να μην εχει κανει βλακεια η ON και να εχει πατσαρει λαθος η ιδια ,,,,,αλλα αυτο και για τους 2 δεν ισχυει διοτι ο ΟΤΕ κανει κουμαντο
και μενουμε στο πιο πανωΤελευταία επεξεργασία από το μέλος kuti : 26-10-07 στις 15:51.
Καταγγελια ο συντροφος μας ο νεος τροπος ζωης
Ζητω η Τηλεδικες
Α και που σε .. φτιάξε και μια καταγγελία για τον περιπτερά διότι δεν μου είπε καλημέρα.
-
26-10-07, 16:02 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #6
σε λίγο θα μας συνδέσουν με την CIA και θα πάμε και μέσα ρεεεεεε...
.."Yes Mr Bush please??" ..."Oki ento ellanta pirate..." ...
too old for this shit.
-
26-10-07, 16:21 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #7
bin laden here who is speaking
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kuti : 26-10-07 στις 16:21.
Καταγγελια ο συντροφος μας ο νεος τροπος ζωης
Ζητω η Τηλεδικες
Α και που σε .. φτιάξε και μια καταγγελία για τον περιπτερά διότι δεν μου είπε καλημέρα.
-
27-10-07, 03:01 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #8
Η ΟΝ δεν έχει εμπλακεί σίγουρα μια που η σύνδεση του φίλου μου είναι σε λειτουργία εδώ και μήνες.
Ο άλλος άνθρωπος που αγόρασε forthnet φυσικά και έχει βρεθεί εφόσον το τηλέφωνο του φίλου μου χτυπάει πλέον στον άλλον άνθρωπο, άρα και είχαν επικοινωνία από πλευράς του φίλου μου για να βρεθεί τι έχει συμβεί.
Δεν ξέρω αν δεν βάζει χέρι τεχνικός της Forthnet κατά τη σύνδεση όπως λες, αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΟΤΕ βάζει χέρι ΜΟΝΟΝ αν δεν υπάρχει "γραμμή" στο σπίτι του υποψήφιου πελάτη ενός ενναλακτικού provider.
Ξέρω επίσης σίγουρα ότι όσον αφορά την ΟΝ τις τελικές εργασίες στο φυσικό χώρο της γραμμής του πελάτη τις κάνει δικός τους τεχνικός.
Υποθέτω λοιπόν ότι το ίδιο συμβαίνει και με την Forthnet όταν η γραμμή εκχωρείται πλήρως από τον ΟΤΕ σε αυτήν.
Και τέλος επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ πώς το λαθος είναι ενός τεχνικού του ΟΤΕ ο οποίος κάνει δεκάδες συνδεσεις κάθε μέρα.
Θα μάθω περισσότερα σχετικά αν μπορέσω και θα επανέλθω. Ίσως να αποδειχθεί ευτράπελο του τεχνικού του ΟΤΕ
Υ.Γ. Το πιο σημαντικό που αφορά όλους μας είναι ότι τόσο ο φίλος μου (τις πρώτες μέρες που δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί) δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη με την ΟΝ ώστε να αποκατασταθεί η γραμμή του όσο και ο άλλος άνθρωπος ο οποίος όταν ενημερώθηκε από τον φίλο μου για το μπέρδεμα των γραμμών προσπαθεί να δώσει στην Forthnet να καταλάβουν τι έχει συμβεί εδώ και 2 μέρες τώρα.
Ως πελάτες κανείς από τους 2 δεν έχει να κάνει με τον ΟΤΕ εφόσον και οι 2 έχουν αγοράσει πακέτα εκχωρημένων υπηρεσιών στην ΟΝ και Forthnet αντίστοιχα (όπως έμαθε ο φίλος μου κατόπιν συνομιλίας με τον έτερο παθόντα).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotirisp : 27-10-07 στις 03:09.
-
27-10-07, 03:34 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #9
Τα κουμπώματα των γραμμών πάνω στους κατανεμητές των παρόχων τα κάνει ΟΛΑ ο ΟΤΕ.Σε Α/Κ ΟΤΕ δεν μπαίνει τεχνικός άλλης εταιρίας.Για λόγους καθαρά (για μένα πάντα) αθέμιτου ανταγωνισμού κάνει λάθος τις συνδέσεις και δημιουργεί mixed lines και μετά τρέχουν οι πάροχοι να δώσουν βλάβη που και πάλι θα την διορθώσει ο τεχνικός του ΟΤΕ.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ανθρώπινου λάθους.Συμβαίνουν και αυτά.
Σιφούνι μου στραβόραδο παλιά καταβολάδα,
Κρασάκι μου που σ' έπινα όλη την εβδομάδα...
-
27-10-07, 04:20 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #10
-
27-10-07, 09:49 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #11
Σιγά το πρόβλημα! Ας ανταλλάξουν σπίτια και όλα ΟΚ!
Never trust a skinny cook
-
27-10-07, 11:32 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #12
Του ΟΤΕ είναι το "λαθάκι".Την ίδια πατάτα είχε κάνει και σε εμένα ο ΟΤΕ μια ωραία Παρασκευή πριν καμιά 5ετία σε εποχές προ adsl, κόβωντας το τηλέφωνό μου τελείως στο Ν.Ηράκλειο, και συνδέοντάς το στο σπίτι κάποιου αγνώστου στον Περισσό...Ο ΟΤΕ τα διαχειρίζεται αυτά.Πήρα τις βλάβες και ζήτησα άμεσα φραγή (την έβαλαν εντός 5 λεπτών από ό,τι θυμάμαι) αλλά φυσικά η "βλάβη" αποκαταστάθηκε Δευτέρα πρωί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theopan : 27-10-07 στις 11:34.
-
27-10-07, 12:15 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #13
-
27-10-07, 12:18 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #14
Βρε σεις είναι το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα "Ας ξαναγεννηθούν οι γειτονιές!!".
Θα χτυπάει το τηλέφωνο, θα το σηκώνεις θα ζητάνε τον γείτονα, θα βγαίνεις στο παράθυρο :"Κωωστάααα, έλα έχεις τηλέφωνο".
Θα έρχεται ο άνθρωπος και μετά μια που ήρθε να μην κάτσει να πιει έναν καφέ να τα πείτε?? Και όταν πάρουν τον Κωωώσταααα και ζητάνε εσένα, θα πας εσύ κ.ο.κ
Έτσι δένονται οι σχέσεις των γειτόνων μεταξύ τους.....
Με ευρωπαϊκή χρηματοδότησηΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Docoptik : 27-10-07 στις 12:20.
-
27-10-07, 18:08 Απάντηση: Καλά τα πάνε..:P #15
Παρόμοια Θέματα
-
Πανε Χαμενες οι RAM??
Από Rhadamanthus στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-08, 02:04 -
Πραγματικά δεν πάνε καλά.....
Από GeorgeTF στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-07, 16:20 -
Ταχυτητες αστα να πανε
Από magus32 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-06, 22:00 -
Πανε τα νευρα μου...
Από babality στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-05, 10:31 -
Tellas ADSL και Βόρεια Ελλάδα: δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους
Από cosmos στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-03, 22:48
Bookmarks