Εχω την δούλεια την απορίανα δω πόσοι Εαπίτες(Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) βίσκονται στο forum.
Αρχίζω -> 2ο έτος Πληροφορικης (εργαζομενος συγνχρώνος στην Βιομηχανική Πληροφορική)
Εμφάνιση 1-15 από 19
Θέμα: Εαπίτες δώστε παρών
-
26-10-07, 20:22 Εαπίτες δώστε παρών #1
-
27-10-07, 10:23 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #2
Υπαρχουν μερικοι, αλλά με τετοιο τιτλο
λιγο δυσκολο να απαντησουν!Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
31-10-07, 10:20 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #3
Απο ότι βλέπω ειμαι εγώ και ο εαυτός μου στο Εαπ.
Καλά να μην κινήσει κανένα το ενδιαφέρον πια!!!!
-
31-10-07, 16:07 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #4
Μα κι εσυ γραφεις για Εαπιτες: εγω διαβασα ΕΑΜιτες
αλλος μπορει ΔΑΠιτες,
και μαλλον κανεις δεν καταλαβε οτι το συνθετικο εαπ ειναι το Ελληνικο Ανοικτο Πανεπιστημιο
και οτι ενδιαφεροσουν για τους σπουδαστες του...
Ειναι θεμα διατυπωσης οχι ενδιαφεροντος πχ ξερω ενα μελος που ενδιαφεροταν για τα μαθηματα
κι ενα αλλο που μιλαγε για την επαγγελματικη του αναγνωριση!
Βαλε στην (Συνθετη) Αναζητηση τις λεξεις +ανοικτό +πανεπιστήμιο ή eap.gr κοκ
και ζητησε την εμφανιση ολων των Μηνυματων...
Δειγμα μονο απο τιτλους θεματων: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=129155
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=36400
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=45891
Τελος μπορεις να ζητησεις απο καποιον moderator, να σου αλλαξει τον τιτλο σε κατι πιο σαφες!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 31-10-07 στις 16:10.
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
31-10-07, 17:09 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #5
Τυχεροι εγω κανω αιτησεις απο το δευτερο χρονο λειτουργιας του και δεν μου εχει κατσει ακομα...αντε να δουμε γιατι γερναμε κιολας...
-
31-10-07, 18:58 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #6
κι εγώ στην αρχή Δαπίτες κατάλαβα! από περιέργεια μπήκα πιο πολύ
-
31-10-07, 19:00 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #7
Ε Α Π ιτης κανείς
να φυγει κι ο καημος του Gt1981?Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Μένανδρος:
-
01-11-07, 21:24 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #8
http://www.eap-forums.gr/ για να μην μείνεις μοναχούλης
-
02-11-07, 15:06 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #9
τα τελευταια (δεν θυμαμαι-πανω απο 6-7) χρόνια κανω αιτηση στο ΕΑΠ. No luck. Ελπίζω φετος να αλλάξει το γουρι και να γινει η επιθυμία μου ευχη. Πληροφορικη ζητώ.... να ειμαι ο 1 απο τους 1000 φετος... ζητάω πολλά?
-
02-11-07, 15:25 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #10
αλλος ενας εδω απο ΕΑΠ. Πρωτο ετος Πληροφορικη παραλληλα εργαζομενος.
Παντως και εγω απο τον τιτλο, αλλο καταλαβα και νομιζα οτι ειναι πολιτικο θεμα. Μπηκα σκεφτομενος οτι αλλο ενα νεο θεμα πολιτικο που ερχεται η σφαγη.
Περισυ ειχα κανει αιτηση για Πληροφορικη και φυσικες επιστημες. Στη Πληροφορικη ημουν στο Β γκρουπ και στις φυσικες επιστημες ημουν στο Γ γκρουπ μετα την κληρωση. Αυτο που ειδα ειναι οτι εκαναν τη διαλογη απο το Α γκρουπ και επισης πηραν παρα πολλους απο το Β γκρουπ. Νομιζω οτι απο το Β γκρουπ περασε μεχρι και ο χιλιοστος οκτακοσιοστος.
Το τρομερο ηταν στις φυσικες επιστημες οπου ενω δεχονται 700 ατομα, τελικα πηραν και απο το Γ γκρουπ οπου παλι ημουν επιλαχων στη θεση 2300 περιπου.ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
02-11-07, 16:17 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #11
Μεταπτυχιακό Πληροφορικής, στην 2η θεματική ενότητα (απο τις 4) στο ΕΑΠ. Το πάω λάου-λαου, γιατί και με τρία μικρά παιδιά, με το ζόρι προλαβαίνω. φυσικά εργαζόμενος ως πληροφορικάριος.
Το τρομερο ηταν στις φυσικες επιστημες οπου ενω δεχονται 700 ατομα, τελικα πηραν και απο το Γ γκρουπ οπου παλι ημουν επιλαχων στη θεση 2300 περιπου.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anon : 02-11-07 στις 16:19.
QoS: Τι είναι τούτο το πράγμα; Ευρυζωνικά: Μύθοι και πραγματικότητα Οδηγίες Εγκατάστασης Oracle 10G σε Linux (RHEL4)Περι αλόγιστης χρήσης Ιντερνετ
Ikariam.gr anon@AnonCity Guzoos@76:12
-
02-11-07, 16:26 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #12
-
07-11-07, 00:19 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #13
-
07-11-07, 00:37 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #14ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (29/8/2008) «Με την περαίωση υπάρχει ένα νέο χαράτσι...»
-
07-11-07, 00:40 Απάντηση: Εαπίτες δώστε παρών #15
Δεν ξερω αμα ειναι κολαση ή οχι (κατι πρεπει να ξερεις παραπανω) αλλα αυτη την στιγμη μου εχουν πεσει πολλα μαζι και δεν προλαβαινω να διαβασω. Εχω 2 θεματικες (ΠΛΗ10, ΠΛΗ12). Για ΠΛΗ10 πιστευω οτι το κατεχω λογω και εργασιας οποτε δε το φοβαμαι πολυ. Για το ΠΛΗ12, μαλλον θα τρελαθω απο τα μαθηματικα. Εχω να τα πιασω απο το λυκειο. Αντε να τα θυμηθεις και να κανεις τις εργασιες.
ΓΑΠ "το ΔΝΤ καταδικάζει μια χώρα στην …υπανάπτυξη"
Παρόμοια Θέματα
-
Ραδιοερασιτέχνες...το παρών σας...και εδώ.
Από sv2evs στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 1978Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-24, 18:49 -
Για δωστε καμμια ιδεα...
Από Insomniac στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 22-08-08, 15:19 -
Δωστε μια εξηγηση...
Από dragonios στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-06, 23:45 -
Δωστε μου τα φωτα σας!
Από w4ts στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 16-09-05, 21:17 -
Δώστε Flat Rate στον κόσμο
Από micdhack στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-03, 19:33
Bookmarks