Και βεβαια εαν βρισκεσαι ηδη σε ISDN η μετατροπη σε PSTN
περαν καποιας χρεωσης γυρω στα 35- €
συνεπαγεται επισης την απωλεια καποιων δωρεαν ψηφιακων ευκολιων...
Συνηθως οπως προαναφερθηκε, αλλά οχι παντα οι διαθεσιμες πορτες / γραμμες
σε ISDN ειναι λιγο περισσοτερες.
Εμφάνιση 61-62 από 62
-
14-04-08, 07:51 Απάντηση: Μετατροπή γραμμής από isdn σε pstn, καλύτερες ταχύτητες; Iσχύει άραγε; #61Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
22-01-10, 16:01 Απάντηση: Μετατροπή γραμμής από isdn σε pstn, καλύτερες ταχύτητες; Iσχύει άραγε; #62
Γειά σας και από εμένα παιδιά.
Πολύ εντυπωσιακή η δουλειά που έχετε κάνει στο forum γενικότερα! Απίστευτα χρήσιμο και κατατοπιστικό το site!!!
Είμαι HoL αυτή τη στιγμή με double play 24άρα και επειδή είμαι WoW addict τραβάω τα μαλλιά μου με τo latency στους WoW servers.
Όλοι οι φίλοι μου συστήνουν ΟΤΕ (όπου και ήμουν πριν τη HoL, αλλά με 1024...ναι τόοοοσο παλιά) και επειδή τρώω πολλά D/C από το παιχνίδι, δεν αντέχω άλλο.
Η ερώτησή μου είναι, αν είναι καλύτερα να πάω σε isdn ή pstn? Αυτό, δεδομένου ότι σύμφωνα με αυτό το link, η απόστασή μου είναι στα 1738 μέτρα (24db Downstream Attenuation).
Aν πάλι δεν έχει καμία διαφορά και ρώτησα κάτι που να φαίνεται "πατάτα", με συγχωρείτε αλλά από τεχνικές γνώσεις, ελάχιστα κατέχω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dDrac : 22-01-10 στις 22:06.
Παρόμοια Θέματα
-
Μετατροπή router από ISDN σε PSTN
Από chaoscrum στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-08, 20:26 -
Μετατροπη ΑΡΥΣ απο ISDN σε PSTN
Από DJ_TEO στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-07, 14:56 -
660 HW 63:Απο ISDN σε PSTN μετατροπη ???
Από kostas125 στο φόρουμ Zyxel ADSL modems και routersΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 25-09-07, 01:04 -
Μετατροπή JetSpeed απο ISDN σε PSTN
Από michelos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-06, 21:13 -
Μετατροπή ISDN γραμμής σε PSTN και ενεργοποίηση ADSL πακέτου
Από aserf στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-06, 00:21
Bookmarks