Άρα, προτείνεις να πάρω Athlon XP, και όχι 64άρη, όπως έλεγα, επειδή η διαφορά δεν είναι και τόσο ουσιαστική. Σωστά;Αρχικό μήνυμα από WAntilles
Για το BIOS δεν μου είπε κανείς... Πώς εγκαθίσταται; Πού το βρίσκω;
Υ.Γ. Σ' αυτό το σημείο νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω όλους για την υπομονή που δείχνετε μαζί μου.
Εμφάνιση 46-60 από 613
-
22-02-05, 15:11 #46
-
22-02-05, 15:13 #47
A64 θα παρεις γιατι το PR+ των ΧΡ ειναι λιγο "φτιαγμενο" . ΕΙναι τρομακτικη η διαφορα αναμεσα σε ΧΡ και Α64.
They see me postin', they hatin'...
-
22-02-05, 15:20 #48
Κοιτα.....και sorry εαν ειμαι λιγο αποτομος.
Δεν έχω χρήματα για πέταμα, αν αυτό κατάλαβες.
Σημερα ειναι η συναρμολογηση του PCιου σου. Αυριο θα χρειαστει να κανεις ενα reset ή update στο Bios (βγαζοντας απλα την μπαταρια για 1 λεπτο) και θα το πας στο π.χ. support της InfoQuest που παιρνουνε € 40 γιαυτη τη δουλεια. Αυτο εννοουσα.
Εκείνο που λέω είναι ότι όταν κάποτε άνοιξα τον υπολογιστή για να προσθέσω τσιπ μνήμης είδα όλα εκείνα τα καλώδια και τις συνδέσεις και τρομοκρατήθηκα.
2 πλακε καλωδια ( τα επονομαζομενα IDE ) τα οποια απο την μια μερια παει στην ΜΟΒΟ και απο την αλλη στο σκληρο δισκο σου και πιθανον στο CD-ROM σου. Επισης αυτες οι δυο συσκευες ειχαν και απο ενα χρωματιστο καλωδιακι το ρευμα ( τζιζζζ ).
Τωρα εαν ειχες και CD-RW ή / και δευτερο δισκο θα εβλεπες και αλλο ενα πλακε καλωδιο.
Αυτα ειδες απο τον πανικο. Μην τρελενεσαι..... δεν τρωνε :PPPP
Στην τελικη εσυ αποφασιζεις εαν θα το προσπαθησεις. Εγω απλως σου λεω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο απλα χρειαζεται προσοχη.
ΜΟΒΟ = MotherboardDid they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
22-02-05, 15:40 #49
Το e-shop αν αγοράσεις από εκει τα εξαρτήματα, νομίζω οτι σου κανει τη συναρμολόγηση δωρεαν και το "κουτί" σου ερχεται σε 3-4 μερες... (ετσι εκανα για ενα pc ενος φιλου)
Εκτος αν θελεις να κρατήσεις το παλιό κουτι....
-
22-02-05, 15:55 #50
Αρχικό μήνυμα από The_StarGazer
Το Bios, όμως... δεν μου είπατε, ΠΟΥ θα το βρω;
Τωρα εαν ειχες και CD-RW ή / και δευτερο δισκο θα εβλεπες και αλλο ενα πλακε καλωδιο.
Μην τρελενεσαι..... δεν τρωνε :PPPP
Στην τελικη εσυ αποφασιζεις εαν θα το προσπαθησεις. Εγω απλως σου λεω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο απλα χρειαζεται προσοχη.
@ Slammer:
Μάλλον θα πάρω καινούριο κουτί. Όσο για το e-shop, κάπου διάβασα ότι κάποιος έκανε παραγγελία σε κάποιο εξάρτημα και ύστερα από 1.5 μήνα η παραγγελία του ήταν στο Περίμενε. Μήπως έχει χαλάσει η εξυπηρέτηση του μαγαζιού;;;
-
22-02-05, 16:02 #51
Αρχικό μήνυμα από Bhaal
-
22-02-05, 16:03 #52
Αρχικό μήνυμα από Bhaal
-
22-02-05, 16:06 #53
Εντάξει. Αν δεν μου τα κάνει κάποιος δωρεάν, θα προσπαθήσω μόνη μου. Αν δε βαριέστε να σας πρήζω, no problem.
-
22-02-05, 16:08 #54
παιδες για καποιον που δεν το εχει ξανακανει και δινει το υστερημα του δεν ειναι σε θεση να μπει στο ρισκο να το φτιαξει. ειναι σαν να σας λεει μηχανικος αυτοκινητων να βαλετε μονοι σας μια αντλια νερου πχ.
-
22-02-05, 16:09 #55
Αρχικό μήνυμα από George978
-
22-02-05, 16:09 #56
Αρχικό μήνυμα από Jander@DarthVader
@ George978:
Παραφράζω: Αν δεν το συναρμολογήσουν δωρεάν σε κάποιο κατάστημα.
-
22-02-05, 16:12 #57
σε καταστημα μονο αν παρεις τα κομματια απο εκει. πανε στα μουλτιραμα πιστευω θα βρεις ακρη και οταν το παρεις ποσταρε μια φωτο απο το εσωτερικο του να δουμε αν κανανε καμμια πατατα.
-
22-02-05, 16:12 #58
Αρχικό μήνυμα από Bhaal
-
22-02-05, 16:14 #59
Το Basic Input-Output System (a.k.a BIOS) Δεν ειναι κατι extra. Υπαρχει ηδη στην ΜΟΒΟ που θα παρεις. Ειναι ηδη προεγατεστημενο.
Το BIOS ειναι μια σειρα εντολων οι οποιες βοηθουν το PC ξεκινησει. Να boot-αρη που λεμε. Χωρις αυτο δεν ξεκιναει το PC.
Τωρα εαν εννοεις το update του BIOS αυτο εξαρταται απο τι ΜΟΒΟ θα παρεις.
Εαν παρεις της ASUS θα πρεπει να το κατεβασεις απο το site τις ASUS. Εαν παρεις MSI απο το Site
MSI. Αποφασισε πρωτα και βλεπουμε. Εδω εμαστε εμεις....
Αν δε βαριέστε να σας πρήζω, no problem.Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
22-02-05, 16:17 #60
Αρχικό μήνυμα από George978
σε καταστημα μονο αν παρεις τα κομματια απο εκει. πανε στα μουλτιραμα πιστευω θα βρεις ακρη και οταν το παρεις ποσταρε μια φωτο απο το εσωτερικο του να δουμε αν κανανε καμμια πατατα.
@ Jander@DarthVader
Χωρις να μπω σε βαρετες λεπτομερειες, το BIOS ειναι ενα chip το οποιο ειναι ενσωματωμενο στην motherboard σου. Δεν το συναρμολογεις εσυ.
Παρόμοια Θέματα
-
Mozilla Labs "Concept Series": Έκκληση για ιδέες
Από MNP-10 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-08, 19:32 -
Χτίσιμο νέου tower και προτάσεις για MB/PSU/VGA
Από tsavman στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 114Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-08, 19:37 -
Ιδέες για "θερμική αποσυμφόρηση" εξωτερικού σκληρού
Από ax8os.arouris στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-07, 16:42 -
Η Κορέα σχεδιάζει το "Χτίσιμο" μιας πόλης Linux.
Από logan11 στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 41Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-06, 16:19
Bookmarks