Αν έχεις συνδέσει το dvd-r σου μέσω scart με το tvbox και μετά το tvbox μέσω scart με τη τηλεόραση, είναι λογικό να έχεις το παραπάνω πρόβλημα. Μόλις το tvbox λάβει σήμα από το dvd-r, θεωρεί ότι πρέπει να προωθήσει το σήμα στη τηλεόραση μέσω του δικού του scart (για να παίξει το dvd-r στη τηλεόραση).
Θα πρέπει, νομίζω, να συνδέσεις το tvbox με μια είσοδο του dvd-r σου, και μετά το dvd-r με την τηλεόραση. Έτσι η έξοδος του tvbox θα μπει σε μια είσοδο του dvd-r, και με το dvd-r θα αποφασίζεις τι θα κάνεις, αν θα κάνει...
Εμφάνιση 76-90 από 401
-
27-11-07, 13:27 Απάντηση: Tv ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Dvd-r Samsung #76no comment...
-
27-11-07, 14:11 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #77
-
27-11-07, 18:24 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #78
-
27-11-07, 18:29 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #79
τι μπορεί να φταίει που το ρουτερ δεν συγχρονίζει?
το λαμπακι Adsl αναβοσβήνει συνέχεια και δεν σταθεροποιείται ποτέ.
το Online δεν έχει ανάψει καθόλου.
ειμαι συνδεδεμένος κατευθείαν στην πρίζα, όλα τα τηλέφωνα του σπιτίου εκτός πρίζας.
πήρα τηλ. στο Cc (δεν θέλω να αναφέρω πόσες φορές΄ούτε και πόσο περίμενα την κάθε φορά)
κάποια στιγμή μου είπαν οτι θα δοκιμάσουν να ρίξουν την ταχύτητα και να συγχρονιστεί πιο χαμηλά
ακομα περιμένω....(ή το δοκίμασαν και δεν πέτυχε)
τι μπορεί να φταίει?
μέχρι και άλλο ρουτερ δοκίμασα, τουλάχιστον για να δω αν σηκώνει την γραμμή, ούτε αυτό έδωσε λύση
-
27-11-07, 18:34 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #80
καταρχήν οι λύσεις δεν είναι πολλές αλλά ούτε και χρονοβόρες αρκεί να ασχοληθεί για λίγο αληθινός τεχνικός της ΟΝ ...όχι πέτσινος ...λίγοι είναι αυτοί οι τεχνικοί ...
πρέπει προφανώς να προσπαθήσει να συγχρονίσει το αποσυγχρονισμένο router σου και να ενεργοποιήσει σωστά την γραμμή ...κανονικά αυτό στην αρχή είναι καλό να γίνει με το pirelli ... κι αν δεν τα καταφέρει πρέπει να στο αλλάξει ...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CMS : 27-11-07 στις 18:35.
-
27-11-07, 18:52 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #81
Ειμαι σε εναν φιλο μου οπου εγω του ειπα να παει στην ον
Το προβλημα ειναι οτι οταν σηκωνει το τηλεφωνο για να απαντηση η να καλεσει αυτος κοβεται το ιντερνετ...Σβηνει το online και αργει πολυ να ξανα αναψει μετα..
Θα ζησει?
Καλα ξερω εγω δεν θα ζησω που τον εστειλα στην οn αλλα λεμε τωρα
-
27-11-07, 18:53 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #82
Η λύση είναι φίλτρο ή απενεργοποίηση της προβληματικής πρίζας ..
-
28-11-07, 19:27 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #83
Όλα τα παρακάτω είναι εντελώς πληροφοριακά, που σκεφτικά να τα μοιραστώ μαζί σας
Από πρόσφατες έρευνες που έχουν γίνει, έχει φανεί ότι οι p2p καταλαμβάνουν μεγάλο ποσοστό της κίνησης στο διαδίκτυο, όμως...σιγά σιγά το bandwidth που καταλαμβάνει η κίνηση από web surfing πλησιάζει το bandwidth των p2p εφαρμογών.
Γιατί αυτό; πολύ απλά οι web σελίδες δεν είναι ποια απλό κείμενο, αλλά περιέχουν multimedia εφαρμογές (flash/silverlight κτλ) και video/audio streaming (youtube, joost κτλ).
Η πολυπλοκότητα των web εφαρμογών αυξάνετε, όπως και το bandwidth που αποσπούν από το "παγκόσμιο" bandwidth.
Αυτό σιγά σιγά οι providers αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και προσπαθούν να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη ζήτηση σε bandwidth που προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια. Παλιότερα οι internet providers (και μερικοί ακόμα) πίστευαν, ότι ο περιορισμός της κίνησης p2p από τους πελάτες θα τους έλυνε τα προβλήματα. Σιγά σιγά γίνεται καθαρό ότι τελικά, ο περιορισμός των εφαρμογών p2p δε θα μπορέσει να δώσει μακροχρόνιες λύσεις. Οι απαιτήσεις των χρηστών σε bandwidth αυξάνονται ακόμα και χωρίς τη χρήση p2p εφαρμογών.no comment...
-
28-11-07, 23:47 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #84
ναι ..κάτι έχω διαβάσει και εγώ ..αλλά δεν τα πιστεύω και νομίζω ότι είναι και κατευθυνόμενα ...υπάρχουν και συμφέροντα που υπερασπίζονται τα p2p ...όσο και να βάρυνε το www και το surfing σε αυτό ...εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να είναι το ίδιο με το ρούφηγμα σε σταθερή και συνεχή βάση που κάνει το downloading ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CMS : 28-11-07 στις 23:56.
-
28-11-07, 23:57 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #85
-
29-11-07, 08:20 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #86
Καλημέρα. Dadoman απο ότι φαντάζομαι τις προηγούμενες μέρες θα μπήκες στο δίκτυο της on σωστά? Λοιπόν μην αγχώνεσαι καθόλου....απλά απο την ημέρα που θα έχεις την τηλεφωνική γραμμή ενεργοποιημένη υπολόγισε ότι θα έχεις internet μετά από καμία βδομάδα.........Αυτό έπαθα και εγώ οπότε απλά κάνεις υπομονή. Εγώ είχα ενεργοποιημένη γραμμή τηλεφώνου απο 15/11 και internet είχα απο 22/11........(και τηλεόραση φυσικά...). Μέχρι να συγχρονιστεί ή καλύτερα αν προτιμάς να σου ενεργοποιήσουν το internet θα είσαι στο 1Mb και μόλις δείς αναμμένο το λαμπάκι που λέει "online" τότε θα οπλιστείς με υπομονή, θα πάρεις τηλεφώνο και θα τους πείς να σου ανεβάσουν την ταχύτητά σου. Αυτοί θα σου πούν μέχρι πόσο σηκώνει η γραμμή σου και θα στο φτιάξουν επι τόπου.....Πιστεύω να σε κάλυψα. Συμβουλή μην ακούς τις βλακίες που λένε ότι θα προσπαθήσουμε να στο φτιάξουμε κτλ......αυτά είναι παραμύθια απλά βάζουν μόνο το τηλέφωνο για να είναι εντάξει στις ημερομηνίες που σου είπαν ότι θα είσαι στο δίκτυό τους και μετα απο καμία βδομάδα θα έχεις και νετ.......
-
29-11-07, 10:08 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #87
Γιωργο ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω να σου πω πως το λαμπάκι του ADSL συνεχίζει να αναβοσβήνει. έχω ιντερνετ στο γραφείο οπότε μπορώ να κάνω υπομονή αρκετή για την ΟΝ και το ιντερνετ του σπιτιού. Ευτυχώς που δεν έχω προβλημα με το τηλέφωνο γιατι θα "κρέμαγα" και τους υπόλοιπους κατοίκους του σπιτιού που δεν φταίνε σε τίποτα.
Αυτα που μου λένε στο cc είναι αλήθεια οτι λίγο τα πιστεύω. απλά πριν παώ και εγώ στα κεντρικά της ΟΝ, έχω φωνάξει τον ηλεκτρολόγο να μου ανοίξει το κουτί που έρχονται οι γραμμές του ΟΤΕ και να συνδέσω το μοντεμ εκεί, στην αρχή δηλαδή της καλωδίωσης πριν αρχίσουν οι διακλαδώσεις.
Θα σιγουρευτώ οτι δεν φταίει κάτι στην δική μου καλωδίωση και μετά βλέπουμε.
επίσης έχω τεστάρει το μοντεμ σε άλλη γραμμή ΟΝ και λειτουργεί κανονικά. όπως επίσης δοκίμασα να βάλω στην δική μου γραμμή άλλο πιρέλλι και USR, και παρουσιάζουν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά. Άρα δεν φταίει το πιρελλί αλλά η γραμμή.
-
29-11-07, 20:32 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #88
Καλησπέρα στο φόρουμ
Περιμένοντας περισσότερο από 2 βδομάδες την ΟΝ να κοιτάξει ενα πρόβλημα που χω με την ipTV χωρίς αποτέλεσμα - δηλαδή γραμμένος κανονικά, είπα να γράψω δω μπας και δω φως.
Ενεργοποιήθηκα Οκτώβριο, αλλά μου χαν στείλει μόνο το ρουτερ. με τα πολλά και με την απειλή να φύγω μου εστειλαν και τον αποκωδικοποιητη πριν 2 βδομάδες. αλλά οταν τον συνδεσα δεν επαιρνε την ωρα οτι και να κανα.
Πήρα τηλέφωνο στην ΟΝ τους το πα και ενας τεχνικος μου πε διαβαζοντας την MAC address του tvbox από το DHCP list του router μου πε οτι ο ρουτερ εχει λαθος mac address για το tvbox και οτι πρεπει να μου στειλει νεο firmware στο router για να διορθωθεί το πρόβλημα. Αυτό πριν 11 μέρες...ακόμα περιμένω...αρχικά μου χε πει ότι θα το καναν μέσα σε 48 ώρες....(ή μήπως είπε 48 ημερες και δεν ακουσα καλα????)
Τέσπα, είπα να το θέσω κι εδω μπας και κανεις εχει καμια ιδεα, εστω και να επιβεβαιώσουμε ότι τουλάχιστον το πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι το σωστό και δεν περιμένω την λάθος διόρθωση.
Με ευχαριστίες!
-
29-11-07, 21:00 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #89
mjah132 καλησπέρα
μπορείς να μας γράψεις τα 6 πρώτα νούμερα από την mac address που έχει ? (00194ΒΧΧΧΧΧΧΧ) η έκδοση λογισμικού είναι 6.00.08
από το pirelli τα 5 πρώτα από την WAN IP ? (91.132.ΧΧΧ.ΧΧΧ)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος erateinos : 29-11-07 στις 21:13. Αιτία: συμπλήρωση
-
29-11-07, 23:22 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #90
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum κι εγω με τα γνωστα προβληματα οπως ολοι.
και ομολογω πως εδω εχω βρει τις καλυτερες λυσεις-απαντησεις εως τωρα
χαρη στην συμετοχη ολων!
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει εαν υπαρχει τροπος να δω ιptv στο pc μου.
Ευχαριστω!
Παρόμοια Θέματα
-
Folding@Home: Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγίες Εγκατάστασης
Από EvilHawk στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 929Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-24, 17:53 -
Συχνές Ερωτήσεις
Από AnastasiosK στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-07, 23:08 -
Πρόβλημα στις συχνές ερωτήσεις!!!
Από stayros123 στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-05, 00:22
Bookmarks