Δεν ηξερα που να το ρωτησω , οποτε ας μετακινηθει ( να μην ανοιγω νεο τοπικ ). Η επιλογη firewall δεν υπαρχει στο ρουτερ μου , παρολα αυτα στο status εμφανιζεται το εξης
IP Address:
Subnet Mask:
DHCP Server: Enabled
Firewall: Enabled
UPnP: Disabled
Wireless: Enabled
Πως ειναι ενεργοποιημενο ( εαν οντως ειναι ) εφοσον δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη?
Εμφάνιση 106-120 από 401
-
03-12-07, 02:50 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #106
-
03-12-07, 11:42 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #107
Δυστυχώς ...η ένδειξη σε πολλούς by default είναι ενεργοποιημένη στον firewall όταν απουσιάζει από το menu/firmware ...μην νομίζεις όμως ότι οι default ρυθμίσεις του μπλοκάρουν τίποτα σημαντικό...αν τουλάχιστον οι default ρυθμίσεις του firewall είναι οι ρυθμίσεις που βλέπω όταν αυτό υπάρχει στο menu ...
Η χρήση ενός καλού software antivirus/firewall είναι για όλους μας επιτακτική ... αφενός ελέγχουμε καλά όλα εκείνα που στέλνουμε , αφετέρου οι ενημερώσεις του (updates) βοηθούν στην πρόληψη πολλών κινδύνων από εισερχόμενα virus, trojan, spam κτλ.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CMS : 03-12-07 στις 11:42.
-
03-12-07, 12:29 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #108
Το ότι δεν υπάρχει το μενού διαχείρισης του firewall στη περίπτωσή σου (όπως και στους περισσότερους ενεργοποιημένους μετά το Σεπτέμβριο) δε σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι και ανενεργή. Απλός δε μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις (έχει ακουστεί ότι στο επόμενο firmware θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα)...
no comment...
-
04-12-07, 00:50 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #109
Σε εμένα δεν υπάρχει η επιλογή για ρύθμιση του Firewall, και λέει Disabled.
-
04-12-07, 13:13 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #110
Ποια η διαφορά σε τούτους που είναι enable και εκείνους που είναι disable ;
-
04-12-07, 19:13 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #111
erateinos συγνωμη για την καθυστέρηση αλλα ημουν εκτος Αθηνών.
τα 6 πρώτα της MAC του tvbox είναι 00-15-56 (φανταζομαι ειναι αυτο με ip address 192.168.1.5 και όχι 192.168.1.3 που επίσης υπάρχει αλλά έχει MAC 00-19-4B)
η εκδοση λογισμικού εννοείς του pirelli ειναι 07.00.04.00A+
τα 5 πρώτα από την WAN IP είναι 91.132 οπως προέβλεψες.
Επειδη ακομα και σημερα δεν με εχουν παρει τηλεφωνο να το φτιαξουν, ξαναπηρα και αυτη τη φορα είπα ότι ενδιαφέρομαι για διακοπή της υπηρεσίας και εκεί φάνηκε λίγο να με προσέχουν. είπαν θα με πάρει τεχνικός απόψε. Για ναδούμε. Αν πάντως εσύ βλέπεις κατι λάθος στις παραπάνω ρυθμίσεις πες μου σε παρακαλώ.
καλο βράδυ και ευχαριστώ
-
05-12-07, 02:26 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #112
Επειδή δε βρίσκω το ανάλογο thread με τα κανάλια, ποστάρω εδώ (συγνώμη).
Στο newsletter Δεκεμβρίου που μόλις έφτασε, αναφέρεται ότι προστίθεται το MAD στη θέση 63 της On TV
-
05-12-07, 04:07 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #113
-
06-12-07, 05:58 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #114
Αναμένω να συνδεθώ σε κανά 20 ήμερα αλλά ας κάνω μια ερώτηση.
Για να συνδέσω το router στον αποκωδιοποιητή επειδή δεν έχω κοντά στην tv γραμμή τηλεφώνου θα χρειαστεί
ή μακρύ καλώδιο τηλεφώνου
ή μακρύ καλώδιο ethernet
ποια από τις 2 λύσεις είναι η προτιμότερη;
-
06-12-07, 13:02 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #115
Αν ειναι εως 15 μετρα βαζεις οτι θελεις, αν ειναι μεγαλυτερη αποσταση καλυτερα τηλεφωνικο. Θα σου ερθει και ποιο οικονομικα
-
07-12-07, 14:37 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #116
-
07-12-07, 19:05 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #117
έχω κάνει και τις δύο επεκτάσεις σε κάποιο σπίτι σπίτι με παρόμοια αποτελέσματα ...δεν υπάρχει πρόβλημα ...μια χαρά πας και με επέκταση τηλεφωνικού αρκεί να μην περνάει δίπλα από ρευματοφόρα καλώδια ή άλλες πηγές παρεμβολής ...
πάντως το κριτήριο για το τι θα κάνει ο φίλος είναι στο πού και πώς θέλει να συνδέσει και το PC του ...αυτό είναι το κριτήριο ... για την επιλογή της επιμήκυνσης τηλεφωνικού ή utp ... γιατί εκτός από την σύνδεση με τον αποκωδικοποιητή και την τηλεόραση ...σημασία έχει και το αν το pc του βρίσκεται κοντά στην τηλεφωνική του πρίζα που θα βάλει το pirelli ...
υπάρχουν και τα powerlines παιδιά ...αν θέλετε το έξοδο ...που σας δίνουν σίγουρα μακρινή πρόσβαση εφάμιλλη του ethernet μέσω πρίζας ρεύματος για PC- internet και ενδεχομένως και για sagem-IPTV ...
-
08-12-07, 13:52 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #118
Καλημέρα σας,
νέα στο forum κ μετά απο 2 μήνες νέα κ στην ON :hmm
αν μπορείτε να βοησετε σε 1-2 θέματα θα το εκτιμούσα πολύ γιατί με το cc της ON δεν βλέπω προκοπή.
1. συνδέομαι κανονικά στο net με καλώδιο αλλά όταν προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα το μνμ είναι "σύνδεση μη αξιοπιστη ή με περιορισμένη ασφάλεια" κ φυσικά δεν μπορώ να συνδεθώ (ή έχω κάνει εγώ καμμιά βλακεία κ δεν το ξέρω) τι συμβαίνει μ αυτό?
2. στην tv ενω ολα φαίνονται να λειτουργουν κανονικα tvbox- router ωλεπω μια ωραιότατη μαύρη οθόνη αλλά με ηχο
help
ευχαριστωωωωω
-
09-12-07, 20:29 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #119
Καλώς μας ήρθες!!!!
1.Αυτά που μπορώ να σκεφτώ είναι : Πρώτον μήπως έχεις κάποιο firewall που εμποδίζει την σύνδεση;;Για δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις μπάς κ γίνει δουλειά.Δεύτερον,μήπως έχεις βάλει κωδικό στο wireless μέσω της σελίδας του πιρέλλι;;Αν ναι ίσως να πρέπει να τον πληκτρολογήσεις για να σε βάλει στο δίκτυο.
2.Πόσες μέρες είσαι ενεργοποιημένη;;Μήπως δεν είσαι πλήρως ενεργοποιημένη ακόμη...Σε τι ταχύτητα σε έχουν κλειδώσει;;;Γιατί άν είσαι κάτω από 5 Mbps τότε είναι λογικό να έχεις πρόβλημα στην iptv .
Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες ημέρες αν είσαι πρόσφατα ενεργοποιημένη κ να κάνεις ένα κόπο να περιμένεις () στο τεχνικό τμήμα κ να πείς τα προβλήματα σου.Το πιό πιθανό είναι να λυθούν τα προβλήματα σου τις επόμενες ημέρες!!!
Χμμμ...Επιστρέφω στην προηγούμενη υπογραφή μου....
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Όσο για το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες
-
09-12-07, 22:34 Απάντηση: Συχνές ερωτήσεις για internet και iptv #120
χμμμμμμμ...μετα απο καμμιά 20 αρια restart στο router ολα δουλεύουν κανονικα , μα όλα όμως
Ελπίχω να τα ξαναπούμε αλλά όχι πάλι για προβλήματα ..
Σας ευχαριστωωωω
Παρόμοια Θέματα
-
Folding@Home: Συχνές Ερωτήσεις και Οδηγίες Εγκατάστασης
Από EvilHawk στο φόρουμ ADSLgr.com Folding@Home team # 36673Μηνύματα: 929Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-24, 17:53 -
Συχνές Ερωτήσεις
Από AnastasiosK στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-07, 23:08 -
Πρόβλημα στις συχνές ερωτήσεις!!!
Από stayros123 στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-05, 00:22
Bookmarks