Εμφάνιση 1-5 από 5
    Έχω το sagem wifi router (adsl1) της otenet και σκοπευω να βαλω άλλη εταιρία (πιο πιθανο τη forthnet) που μου δίνει adsl2 mοdem\router αλλα όχι ασύρματο.

Στο κεντρικό pc θελω να εχω τη μεγιστη δυνατη ταχυτητα, δηλαδη να το δυνδεσω με καλωδιο με το adsl2 modem\router που θα παρω. Ομως θελω ταυτοχρονα να εχω ασυρματο internet ΚΑΙ σε αλλες συσκευες, εκει ακομα και με adsl1 ταχυτητα και οχι καταναγκην με full ταχυτητα.

Υπάρχει η δυνατοτητα να χρησιμοποιησω τον wifi asdl1 modem\router της οτενετ που εχω για να στειλω ασυρματο internet και ταυτοχρονα να εχω το adsl2 στο pc μου; (ισως συνδεοντας το ενσυρματο adsl2 με τη γραμμη του τηλεφωνου και το pc και συνδεοντας με lan καλωδιο το pc με το ασυρματο wifi asdl1 modem\router της οτενετ στο ιδιο pc?)

Downloads
    218
    Uploads
    48
    Άρθρα
    6
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Router
    Technicolor DGA4130
    SNR / Attn
    6(dB) / 2.8(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Υπάρχει η δυνατοτητα να χρησιμοποιησω τον wifi asdl1 modem\router της οτενετ που εχω για να στειλω ασυρματο internet και ταυτοχρονα να εχω το adsl2 στο pc μου; (ισως συνδεοντας το ενσυρματο adsl2 με τη γραμμη του τηλεφωνου και το pc και συνδεοντας με lan καλωδιο το pc με το ασυρματο wifi asdl1 modem\router της οτενετ στο ιδιο pc?)
    Ναι γίνεται, πες μας ποιό router θέλεις να πάρεις.
    We'll build a fortress to keep them out and in a world gone silent I'll be your sound and if they try to hurt you I'll tear them down I'm always with you now....
    I forgot that I might see, so many Beautiful things
    everything that has a beginning has an end
    See the mirror in your eyes-see the truth behind your lies-your lies are haunting me See the reason in your eyes-giving answer to the why- your eyes are haunting me

modem-router adsl2+ : ADSL MODEM THOMSON Speedtouch 530 v6
    wifi adsl1 modem-router: sagem fast 1540wg

Κανείς ???

Περιοχή
    Αμβέρσα
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    20/1 Mbps
    ISP
    Telenet
    Απλώς στήσε το καινούργιο ενσύρματο ρουτερ. Όταν όλα δουλεύουν, αποσύνδεσε το και σύνδεσε με τον υπολογιστή σου το ασύρματο ρουτερ.

Εκεί απενεργοποίησε το DHCP, RIP (αν υπάρχει) και UPnP. Άλλαξε του διεύθυνση IP του, σε μια που να είναι στο subnet του ενσύρματου ρουτερ αλλά καλύτερα εκτός του “DHCP pool” (αν το DHCP pool του ενσύρματου ρουτερ είναι παραδείγματος χάρη από 192.168.1.50 εως 192.168.1.100, εσύ θα χρησιμοποιήσεις για διεύθυνση IP του ασύρματου το 192.168.1.49 ή 192.168.1.101.

Πάνω στο ενσύρματο ρουτερ σύνδεσε το ασύρματο και τον υπολογιστή σου και πρέπει να παίζουν όλα κανονικά.

Παρόμοια Θέματα

1. MODEM ADSL1 ΣΕ ADSL2
    Από gaff στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-07, 22:16
  2. Ρύθμιση για σύνδεση wifi router με wifi modem router
    Από udawn στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-07, 18:54
  3. Syndesh ADSL/Router/Modem me WIFI/Router kai PCMCIA WiFi Card
    Από topdim στο φόρουμ Wireless Networking
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-05, 09:24

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα