Εμφάνιση 151-159 από 159
-
18-12-07, 19:21 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #151
-
18-12-07, 19:43 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #152
Εγώ δεν είπα ότι φταίει αυτός. Προφανώς φταίει ο ηλεκτρολόγος που έκανε τη συνδεσμολογία ή ήλεγξε την πρίζα του τηλεφώνου.
Απλά θέλω να πω ότι πρώτα κοιτάμε τις καλωδιώσεις μας μέσα στο σπίτι και τον κατανεμητή στην πολυκατοικία και μετά αρχίζουμε να ψάχνουμε το πρόβλημα στους παρόχους.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hel : 18-12-07 στις 19:44.
-
19-12-07, 01:19 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #153
Αυτό τώρα, απευθύνεται ας πούμε, και στη γιαγιά μου, που για να εχει οικονομία, πιθανόν να πήγαινε στη Forthnet ?
Θα της έλεγες, δηλαδή, να ελέγξει τα πριζάκια στο σπίτι της, μήπως κανένα από αυτά, έχει μέσα του (στον τοίχο) πυκνωτή ?
Ας συνέλθουμε λίγο...
Στο κάτω κάτω, όπως στo software λέει τις κατωτατες απαιτήσεις του συστήματος, ας το έλεγαν και στη Forthnet:
Η τηλεφωνία Forthnet δεν είναι συμβατή με παλιά πριζάκια...
Εκτός αν θεωρείται δεδομένο, ότι όλοι οι καταναλωτές, έχουν γνώσεις ηλεκτρολογίας (τυχαίνει να έχω) και ότι είναι θαμώνες του adslgr.com για να ενημερώνονται...
Α, και κάτι ακόμη.
Σημερα με πήραν για να δούν αν όλα είναι καλά με τη γραμμή μου.
Μάλλον έφτασε η επιστολή της ΕΕΤΤ στα γραφεία τους.
2 μήνες τώρα που έβλεπαν το πρόβλημα ανοιχτό, εκεί στις οθόνες τους, δεν με πήραν.
Έπρεπε να ξενυχτήσω εγώ, για να καταφερω να πιάσω γραμμή, για να μιλήσω με τους -κατα τα άλλα ευγενικότατους- υπαλλήλους τους.
Και βεβαια έπρεπε να πάρω άδεια για να περιμένω στο σπίτι, τηλεφωνική επικοινωνία τους, για να παίξουμε με τις συσκευές (τσάμπα η άδεια - δεν πήραν ποτε)
Και έπρεπε να πάρω 2η άδεια (ενα μήνα μετά), για να πάω αυτοπροσώπως στην Καλλιθέα, μόνο και μόνο για να καταφέρω να έρθει συνεργείο στο σπίτι.
Τί να πώ...
Εϊναι και γιορτινές οι μέρες...
ΥΓ. Αφιερωμένες
http://www.youtube.com/watch?v=rQ_4n5EJlm0
http://www.youtube.com/watch?v=kUUW1UTB9TY
ΥΓ2. Υπενθυμίζω ότι 10 από τις 48 μέρες, περιμέναμε τον ΟΤΕ, γιατί είχαν "σπρώξει" τη βλάβη σ' αυτόν.
ΥΓ3. Το πριζάκι είναι εκεί χρόνια... Δεν ήρθε κανένας ηλεκτρολόγος να κάνει κάτι ...
-
19-12-07, 01:47 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #154
-
19-12-07, 02:47 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #155
-
19-12-07, 10:25 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #156
Όπως και να χει για την καλωδίωση του σπιτιού μας δεν ευθύνονται οι εταιρίες παροχής ιντερνετ και λοιπών υπηρεσιών.
-
19-12-07, 10:36 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #157
-
24-12-07, 15:11 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #158
Εγώ σας αποχαιρετώ,μόλις έκανα αίτηση φορητότητας για τον ΟΤΕ...αρκετά περίμενα την forthnet να μου φτιάξει το τηλ.(από 13/11).καλή τύχη σε όλους!
-
24-12-07, 17:58 Απάντηση: 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο and counting ... #159
Και μόνο που ακόμα είσαι στη Forthnet πολύ τους είναι.
Ο ΟΤΕ τους είχε πει απότι καταλαβαίνω από την [ρώτη φορά ότι το δίκτυο του είναι εντάξει.
Επρεπε να τσακιστούν να στείλουν την επόμενη κιόλας ανθρωπο τους στον πελάτη τους.
Ο ΟΤΕ τελικά είναι ο μόνος που έκανε την δουλειά του σωστά και γρήγορα.
Κλασσικά φταίει ο ΟΤΕ και θα τους ξαναπληρώσεις.
Αλλά είναι χωρίς πάγιο ΟΤΕ.
Παρόμοια Θέματα
-
15 μερες χωρις τηλεφωνο!!!!!!!!!!!
Από space440 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 25-03-08, 12:23 -
17 μέρες στην ΟΝ, οι 7 χωρίς τηλέφωνο
Από Paradigmend στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 01-02-08, 20:37 -
10 μέρες χωρίς τηλέφωνο χωρίς internet να μου ζήσεις χολ
Από psyxo7 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 23Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-07, 20:08 -
3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Από mtoy στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 21Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-07, 17:46
Bookmarks