Μετά από αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζω με την Forthnet και συγκεκριμένα τα disconnects, τα υψηλότατα pings και την κάκιστη αντιμετώπιση του πελάτη σε θέματα υποστήριξης των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα ήθελα να ξέρω ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για την μετάβαση από LLU σε στα 24mbps του ΟΤΕ. Να σημειώσω ότι επιθυμώ να πληρώσω τα 70€ που είναι το τέλος διακοπής.
Με ενδιαφέρουν τα:
-Με ποιον επικοινωνώ αρχικά, με τον ΟΤΕ ή την Forthnet; (να φανταστώ με τον ΟΤΕ και αναλαμβάνουν αυτή την μετάβαση με την forthnet να στέλνει την 'λυπητερή' των 70 ευρώ
-Να φανταστώ ότι ισχύει το RUO και ότι η μετάβαση θα γίνει χωρίς να χάσω Internet;
Υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να ξέρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παρακαλώ μόνο απαντήσεις επι του θέματος. Δεν με ενδιαφέρουν απαντήσεις 'γιατί να φύγεις;', 'o OTE έτσι-γιουβέτσι' κλπ
Αν υπάρχει παρόμοιο θέμα ζητώ συγνώμη. Απλά παραθέστε το link για το άλλο θέμα...
Εμφάνιση 1-11 από 11
-
21-12-07, 16:23 Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manicx : 21-12-07 στις 16:24.
-
21-12-07, 16:28 Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #2
Με τον ΟΤΕ. Ισχύει το RUO. Αναλυτικές οδηγίες εδώ:
http://www.adslgr.com/forum/showthre...#content_start
...αν και εγώ θα δοκίμαζα και κάτι άλλο πριν γυρίσω στον ΟΤΕ απαραίτητα (π.χ. netone, ή hol), φυσικά είναι δική σου επιλογή - οπότε εφαρμόζεις τα παραπάνω. Σκέψου πάντως αν τελικά γυρίσεις τη γραμμή στον ΟΤΕ να δεις και τις προσφορές ΑΡΥΣ της Altec, είναι 10 Ε κάτω από τον ΟΤΕ, υπολογίσιμο ποσό.Beneath this mask, there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof!
-
21-12-07, 16:30 Απάντηση: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #3
με ΟΤΕ αλλα ρωτα τουs εαν θα σου κοψουν το ιντερνετ και για ποσο γιατι σε αλλο νημα εχουν αρχισει να παραπονιονται και γιατον ΟΤΕ για ταλαιπωρια.
-
21-12-07, 18:04 Απάντηση: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #4
Μιλάς με το 134, σου στέλνουν με fax/email την αίτηση εξουσιοδότησης για να κόψουν την dsl σου από τον παλιό πάροχο και μετάβασής σου στον νέο. Στέλνεις την εξουσιοδότηση και περιμένεις να σε αλλάξουν
Επειδή το έκανα πρόσφατα εαν θέλεις δώσε ένα email να στην προωθήσω.
-
22-12-07, 12:26 Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #5
Εγώ έχω αίτηση σύνδεσης που εκκρεμεί για ενεργοποίηση στο Double Play και σκέφτομαι να κάνω αίτηση για conn-x. Φαντάζομαι πως και πρόβλημα να υπάρχει -όπως παρατηρούμε πολλές φορές- με τις αιτήσεις ακύρωσης που δεν "προχωράνε", αλλά σε συνδέουν κανονικά, θα φάει "πόρτα" απ'τον ΟΤΕ, έτσι; Μη μπλεχτώ περισσότερο... Κάτι έχω ακούσει για κόφτες εκεί, ισχύει;
-
22-12-07, 12:52 Απάντηση: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #6
Εαν η αίτησή σου έχει καταχωρηθεί στο w-crm και έχει πάρει έγκριση από τον οτε η γραμμή σου έχει κλειδώσει και δεν μπορείς να κάνεις καμία κίνηση, ούτε να βάλεις καν κάποια απλή υπηρεσία όπως αναγνώριση κλήσης.
-
22-12-07, 13:50 Απάντηση: Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #7
-
23-12-07, 13:27 Απάντηση: Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #8
-
23-12-07, 13:32 Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #9
Eυτυχώς εστάλει στις 22/12, πάνω που έλεγα να την κάνω, οπότε μέσα Γενάρη λογικά συνδέομαι (θέλω να πιστεύω)!
-
23-12-07, 20:46 Απάντηση: Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #10
-
24-12-07, 18:08 Απάντηση: Re: Μετάβαση από LLU Forthnet σε 24mbps OTE. Διαδικασίες; #11
Παρόμοια Θέματα
-
Μετάβαση σε 2play απο shared llu
Από eye στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-08, 16:02 -
Μετάβαση απο shared LLU se full LLU
Από understatement στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-07, 13:42 -
Μετάβαση από 1Bill σε Shared LLU
Από kostask στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-07, 15:27 -
Μετάβαση απο Vivodi Full LLU σε Forthnet
Από Chris2004 στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-07, 15:00 -
Μεταβαση απο shared σε ful llu
Από eye στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-07, 22:00
Bookmarks