Εφτασε κι εμενα η ώρα μου να κανω την πτυχιακη εργασια για το τμημα Τηλεπληροφορικης και Διοικησης που σπουδαζω. Αντι να κανω μια εργασια με βιβλιογραφικη ερευνα μόνο, αποφάσισα να αναπτυξω μια εφαρμογη σε Java και να παρουσιάσω αυτην. Το προβλημα μου είναι τι ακριβώς θα είναι η εφαρμογή αυτή. Γι'αυτο αν έχετε καμια καλή ιδέα προχειρη, παρακαλώ καταθέστε την.
Υ.Γ. Σαν πρώτη ιδέα σκεφτηκα αναπτυξη εφαρμογης που διαχειριζετε την βάση δεδομένων μιας βιβλιοθήκης, αλλα επειδη δεν μου κινει και πολύ το ενδιαφέρον το έχω σαν τελευταια λυση.
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
12-11-07, 16:10 Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #1
-
12-11-07, 16:16 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #2
Χμμ...Η ταπεινη μου γνωμη λεει να κανεις κατι με datagraber/dataloger Με την Java...
ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
12-11-07, 17:01 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #3
Ευχαριστώ για την απαντηση, μηπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Εννοείς εφάρμογη που λαμβάνει real time data (απο που; ) και τα απθηκέυει, με σκοπό την επεξεργασία τους (στατιστικά, ραβδογράμματα κλπ);
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oDy : 12-11-07 στις 17:01.
-
12-11-07, 17:18 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #4
Σχεδον...
Εγω σου λεω να φτιαξεις μια μικρη εφαρμογη που να κανει τον παλμογραφο...
Να διαλεγεις καναλια (και να τα συνδιαζεις μεταξυ τους),να οριζεις τασεις,χρονο και ομοιως να μπορεις να την κανεις αναλογικη εισοδο για να στελενεις σημα (θελει και Hardware αυτο..) και βεβαια να μπορει να τα κραταει σε αρχειο/εκτυπωση, ισως καποια περαιτερω επεξεργασια με αναλυση Fourier...ΚΑΙ 50.000 ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΈΡΑ Κ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΤΣΆΜΠΑ ΡΑΜΠΙΤ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΥΤΟ ΘΈΛΕΤΕ, ΤΟΝ ΣΤΆΛΙΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΖΩΉ ΜΑΓΙΚΉ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΥΝ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΈΤΣΙ, ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ ΛΈΤΕ. ΞΥΔΑΚΙ ΜΑΔΟΥΡΙΑ.
-
12-11-07, 18:30 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #5
-
12-11-07, 22:47 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #6
Φτιάξε μια εφαρμογή Διαχείρισης Έργων (Project Management) με εργαλεία Σχεδίασης και Παρακολούθησης (Planning & Tracking) των Εργασιών καθώς και Επικοινωνίας των Εργατοομάδων (Collaboration Tools) και Κεντρικής Παρακολούθησης.
Το πρόγραμμα θα διαχειρίζεται Έργα, τα οποία θα ξεκινούν από την Αρχική Φάση (Initiated) και Εργατο-ομάδες (Ομάδες Εργαζομένων) στις οποίες θα ανατίθενται Εργασίες κι αυτές θα τις κατανέμουν στα Μέλη τους (Εργαζόμενοι).
Τα Έργα θα περνούν στη Φάση Καταγραφής και Ανάθεσης Εργασιών (Sizing + Planning),
Μετά θα περνούν στη Φάση Υλοποίησης με τις διάφορες Υπο-Φάσεις της (π.χ. Σχεδίαση, Κατασκευή, Έλεγχος, κλπ.), και η κάθε Εργατο-ομάδα/Εργαζόμενος θα αναφέρει στο κομάτι της/του (Tracking).
Το πρόγραμμα θα κάνει φόκους στη μηχανογράφηςη όλων αυτών των Φάσεων, αλλά και στην καταγραφή της Προόδου των διάφορων εργασιών (Progress) και μέσα απ αυτήν και του έργου γενικότερα, με χρηση των στοιχείων προόδου που θα δηλώνει ο εργαζόμενος/εργατοομάδα.
Θα υποστηρίζει Ατομικά Ημερολόγια εργαζομένων αλλά και Ημερολόγια Εργατο-Ομάδων και Έργων (views παραπλήσιων στοιχείων), και θα παρέχει εργαλεία παρακολούθησης Χρονοδιαγραμμάτων (με MS Project Integration, ιδεατά) και Χρονικών Στόχων (Milestones), καθώς και Τήρησης Σχέσεων Προαπαιτούμενων Εργασιών.
Μιας και είσαι σε τμήμα Διοίκησης, σκέφτηκα ότι μάλλον κάνει σαν ιδέα.
υγ: Αν εγώ το έκανα λίγο βαρύ κάντο εσύ απλούστερο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος YiannisM : 12-11-07 στις 22:48.
-
12-11-07, 23:29 Απάντηση: Ιδεες για θεμα πτυχιακης πανω σε Java. #7
Καλη η ιδέα σου φίλε YiannisM, αλλα αν καταφερω να το κάνω όλο αυτο τυφλα να εχει ο Project Manager της Microsoft. :P Ισως ως ένα σημείο να είναι εφικτό, οπως ο διαχωρισμος εργασιών και η ανάθεση στους αντιστοιχους εργαζομενους/ομάδες και υπολογισμοι συνολικου κοστους, διαρκειας και κρισιμου μονοπατιου. Ευχαριστω, θα την σκεφτω κι αυτην την ιδεα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oDy : 12-11-07 στις 23:36.
Παρόμοια Θέματα
-
Περίεργo θεμα με ΟΤΕ πανω σε 24 γραμμη
Από jodi στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 121Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-08, 14:41 -
Μια βοηθεια αν γινεται πανω σε θεμα αναβαθμισης και υποβαθμισης
Από dragoneti στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-08, 20:40 -
Ιδέες για αναβάθμιση PC
Από civil στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-07, 21:30 -
Προτείνετε ένα θέμα πτυχιακής
Από dimis241 στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμούΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-06, 10:29 -
Ιδέες για 2η οθόνη
Από Whiteyez στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-05, 15:00
Bookmarks