Ακριβως δεν πιανομαι. Κοροιδο εννοω (Μην πεσετε να με φατε, plz). Να πληρωνω 384 και να εχω 110 ??. Πιστευω οτι δεν αξιζει να πληρωνω για κατι το ξεφτιλισμενο. Ασ πανε να την βαλουνε στον π@το τους την DSL. Αν ποτε φτιαξουν οι ταχυτητσες ΚΑΙ οι τιμες τοτε το ξανασυζηταμε το πραμα. ΑΑρχικό μήνυμα από wolfy
Αλλωστε οπως ειναι τωρα τι με PSTN τι με DSL την ιδια ταχυτητα θα ειχα![]()
![]()
![]()
Εμφάνιση 46-52 από 52
-
10-03-05, 09:47 #46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_StarGazer : 10-03-05 στις 09:53.
Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
10-03-05, 14:56 #47
Τι λες βρε φίλε ? ξέρεις ότι για να κατεβάσεις 1GB με τα 3.5kb/sec που πας, θα δώσεις 15 ευρώ στον Οτε σε Επάκ ?
Και μιλάμε για νυχτερινό μόνο, και θέλεις και 80 ώρες !!!!
Και σε ότι κάνεις έχει χρονοχρέωση... δεν είναι κάν ιντερντετ, demo ιντερνετ σύνδεσης είναι, για να πάρεις μια ιδέα, και την πληρώνεις και χρυσάφι.
(και κοίτα το δίμηνο λογαριασμό του Οτε... μην δεις 15 ευρω το μήνα πχ σε Επακ, και τραβάς τα μαλλιά σου που δεν έχεις με ελάχιστα παραπάνω dsl)
Το dsl είναι ακριβό σε σχέση με το ιντερνετ άλλων χωρών... σε σχέση με τις άλλες επιλογές στην Ελλάδα είναι μονόδρομος, και δεν είσαι καθόλου κοροΐδο αν το βάλεις .
Κοροΐδο είσαι που μένεις Εδω.
-
10-03-05, 15:29 #48
Δεν διαφωνω με αυτα που λες. Ουτε και λεω οτι ειναι καλλυτερα η PSTN με την χρονοχρεωση. Ημαρτον!!! Κοροιδια ειναι το να δινεις €50 και να σε δουλευουνε κιολας. Τωρα εαν εσενα για την δουλεια σου ειναι κατι απαραιτητο.....παω πασο.
Εαν ηθελα να κατεβασω "ψωμι" 1GB με PSTN δεν θα ημουνα κοροιδο. Τρελαρα του κερατα θα ειμουνα. Αλλα πως να το κανουμε ρε Blizzard. Δεν τα δινω τα ρημαδια. Δεν τα δινω. Με δουλευουνε οι τυποι και θα τους τα δωσω κιολας???
Κοροΐδο είσαι που μένεις Εδω
Υ.Γ. Αρχιζουμε και βγαινουμεσιγα σιγα
Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
10-03-05, 16:46 #49
Αρχικό μήνυμα από The_StarGazer
Και πρόσεξε μην μπαίνεις πάνω από μια ώρα κάθε βράδυ στο ΕΠΑΚ, γιατί θα είσαι περισσότερο κοροΐδο από το να βάλεις dsl.
Γιατί με μια ώρα θα σου περνούν 7 ευρώ το μήνα, συν άλλα 2 από την συνδρομή pstn(γραμμή κλπ) οπότε ο Οτε σου βουτάει 9 ευρώ εντελώς τζάμπα χωρίς να έχει επενδύσει τίποτα για εσένα και χωρίς να του κοστίζεις τίποτα !!!!
Στο dsl σου παίρνει 22 , αλλά έχει κάνει κάποιες μικρές επενδύσεις, οπότε τα κοροιδίστικα είναι αρκετά λιγότερα....
Πρόσεξε αυτό, και αν δείς ότι πληρώνεις στο ΕΠΑΚ 10-11 ευρώ το μήνα, πήγαινε dsl απλά για να μην είσαι το κοροΐδο που τους τα σκας τζάμπα .
-
10-03-05, 17:09 #50
Bliz , φιλαρακι τι να σου πω. Ισως να εχεις και δικιο.
Ειναι 3η 4η φορα που σβηνω αυτα που γραφω για να σου απαντησω. Οποτε αρχιζει συζητηση γιαυτο το θεμα, με πιανει τεραστια τσαντιλα. Τιμες και Προσφορα υπηρσιων. Π@π@ρια Μεντολες. Εγραφα για DoS attacks και ενα καρο αλλες μ@λ@κιες. Fak it.
Αντε καλο τριημερο (παιρνω αδεια απο σημερα) :-) Μπορει να μπω και λιγο απο το σπιτι. Ετσι για να χαρισω στον ΟΤΕ λιγα €€€€ ακομα μηπως και δουμε ασπρη μερα... :-)Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________
-
16-03-05, 14:31 #51
Έλειπα τέσσερις μέρες το ΣΚ που μας πέρασε. Άφησα το μουλάρι ανοιχτό και με την ταπεινή 256/128 μου έδωσα 2,5GB ενώ κατέβασα 3,3.
Τώρα το έχω αφήσει στο σπίτι και ανεβάζει/κατεβάζει έχοντας ορίσει αναλογία 1/2
Tα στατιστικά μου δείχνουν ότι από τις 18/1/2005 έχω δώσει 15GΒ και έχω κατεβάσει 23,5GB (συνολικά όλα αυτά και όχι μόνο P2P).
Από το PC της δουλειάς δίνω 300 με 400ΜΒ τη μέρα κατά μέσο όρο.
Προφανώς είμαι εξαίρεση, έτσι?Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οβελίξ : 16-03-05 στις 14:38.
Αν έχεις γράψει τα περισσότερα μηνύματα σε ένα thread, ήρθε η ώρα να σταματήσεις.
-
16-03-05, 22:37 Upload in p2p #52
Δεν καταλαβαίνω γιατι θεωρείτε τόσο δύσκολο το να κάνετε upload.Έχω το emule να τρέχει 17 μέρες και έχει κατι upload 11,69gb.Απλώς οταν κατεβάζω με το μουλάρι το αφήνω να ανεβάσει όσο μπορεί.Χωρίς καμιά ιδιαίτερη φιλοσοφία,απλώς σκέφτεσαι "οι άλλοι είναι *****ες που δίνουν αρχεία και εγώ ο έξυπνος;" και τελει'ωνει το θέμα.
p.s αυτές τις 17 μέρες έχω κατεβάσει 31,79gb μόνο στο μουλάρι
Παρόμοια Θέματα
-
Rip ή κάτι άλλο?
Από fz6 στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-08, 11:13 -
Κοροιδια ή κατι αλλο;
Από antaran στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 30-10-07, 16:01 -
Cosrair η κατι αλλο?
Από sgiannios στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-07, 11:42 -
Το κάτι άλλο
Από neosgrcom στο φόρουμ Η Γνώμη σαςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-06, 01:56 -
Ιός ή κάτι άλλο?
Από poptart στο φόρουμ Hardware ΓενικάΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-06, 15:31
Bookmarks