Όπως είδατε και παραπάνω, κάθε φορά που ξεκινούν, μου λέει ότι πρέπει να τα ενεργοποιήσω. Φυσικά, κάθε φορά λέει ότι η ενεργοποίηση ήταν επιτυχής. Αυτό έιναι το περίεργο! Έχω τα xp home. Υπάρχει καμιά λύση?
Εμφάνιση 1-7 από 7
-
05-03-05, 10:41 Κάθε φορά που μπαίνω στα Windows, ζητάει ενεργοποίηση #1May the force be with you...
-
05-03-05, 11:17 #2
Όταν κάνεις activation έχεις δικαιώματα administrator στον υπολογιστή;
-
07-03-05, 09:22 #3
Ναι φυσικα. Ετσι και αλλιως δεν χρησιμοποιει αλλος τον υπολογιστη
May the force be with you...
-
07-03-05, 11:29 #4
Μήπως η ημερομηνία στο ρολόι κάτω δεξιά ειναι λάθος;;;;Exει συμβεί σε φίλο μου το ίδιο.
Αν ομως ολα ειναι ΟΚ και εφόσον τα Win ειναι αυθεντικά ρίξε 1 τηλέφωνο στην Micro$$$$oft Hellas.
Διαφορετικά ΦΟΡΜΑΤ.
Αλήθεια πριν πόσο καιρό σου παρουσιαστηκε αυτό;;;; Μήπως μετά απο ΦΟΡΜΑΤ σε (αβαβά.........) Windows;;;;
-
07-03-05, 11:39 #5
Ε οχι και format με το παραμικρό σαν Αμερικάνα νοικοκυρά!!
Φίλε ΑΝ είναι αυθεντικά ΠΡΕΠΕΙ να τα ενεργοποιήσεις είτε μέσω ιντερνετ είτε μέσω τηλεφώνου έχει επιλογή...
Αν σου λέει οτι η ενεργοποίηση έγινε και στο ξαναβγάζει στο επόμενο ξεκίνημα τότε:
1.Κατέβασε το XP antispy (www.xp-antispy.ORG <<--- ΠΡΟΣΟΧΗ: οχι .com!!!)
2.Κάνε ξανά την ενεργοποίηση
3.Κανε εγκατάσταση και τρέξε το ΧP antispy ...
4.Τικάρισε τις κάτω-κάτω επιλογές ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ... τις άλλες τις αφήνω στην κρίση σου...
5.Επανεκκίνιση και δες τι έγινε τελικά...
Προσοχή!
Αν το κλειδί που έχεις χρησιμοποιήσει στην εγκατάσταση είναι ΜΟΥΦΑ τότε... περαστικά...
πάμε σε άλλο επίπεδο που δε μου επιτρέπεται να αναλύσω εδω μέσα λόγω της αντιπειρατικής πολιτικής της ιστοσελίδας...
-
07-03-05, 12:03 #6
Αν είναι γνήσια σημείωσε, πάρε στο 211-1206000.
-
07-03-05, 16:32 #7
H Αμερικάνα νοικοκυρά κάνει FORMAT οταν ολες οι άλλες λύσεις ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.Οσο για το XP -Antispy.Org δηλαδή εδώ :http://www.xp-antispy.org/ .
Δεν ελυσε ποτέ θέμα ενεργοποποίησης των ΧP. TO XP Antispy τρο χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 χρόνια αλλά δεν εχω βάλει την εκδοση 3.93 που δίνει τώρα,αλλά και πάλι δεν νομίζω να λύνει το θέμα της ενεργοποίησης.
Aλλά φίλε Μanick δεν μας λες τι σόι XP εχεις.Μούφα ή κανονικά.
ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ. Αν δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις μόνος σου μέσω νετ τότε πάρε τηλέφωνο στο 800 11 43 100.
Η χρέωση ειναι μία αστική μονάδα,θα ακούσεις 1 μαγνητοφωνημένο μήνυμα αν δεν καταλαβαίνεις ΧΡΙΣΤΟ από όσα σου λέει τότε πάτα συνεχώς ενα οποιοδήποτε αριθμό απο το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου σου.Σε λίγο θα βγει ενας ή μία που θα σε βοηθήσει να τα ενεργοποιήσεις.
ΑΥΤΑ με την προυπόθεση πως τα εξπιά ειναι ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ!!!!!
ΞΑΝΑ ΤΕΛΟΣ.!!!!!!!!!!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ibok : 07-03-05 στις 16:45.
Παρόμοια Θέματα
-
Κόβεται το internet καθε φορά που ανοίγω το pc.
Από r0se στο φόρουμ Alcatel Thomson ADSL modems και routersΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-08, 18:44 -
Το pc μου κρασάρει κάθε φορά που ανοίγω το windows live messenger
Από satyros στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 14:22 -
Το router κάνει ρεστάρτ τη πρώτη φορά που μπαίνω σε ένα profile μπάντας στο myspace
Από vaggos_fromhell στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 27-09-07, 17:07 -
Trojan που ζητάει ενεργοποίηση των Windows
Από dellroy στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 09-05-07, 18:43 -
Πρόβλημα κάθε φορά που ανάβει ο Η/Υ (solved)
Από NatCat στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-05, 22:54
Bookmarks