Υπαρχει?
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
05-03-05, 18:49 Υπάρχει Πρόγραμμα που να προσδιορίσεις τον Χρόνο που θα Βγει απο το Ιντερνετ? #1
-
05-03-05, 19:01 #2
Τί ακριβώς εννοείς?
Αν εννοείς να μετράει το χρόνο σύνδεσης ναι το otecount και το epak calculator.
-
05-03-05, 19:26 #3
Νομίζω οτι θέλει να προγραμματίζει αποσύνδεση κάποια συγκεκριμένη χρονικη στιγμη. Καλή σου τύχη να το βρείς. Οταν έψαχνα εγώ δεν είχα βρει τίποτα που να δουλεύει
"If you believe in forever, then life is just a one-night stand,
If there's a rock 'n' roll heaven, well you know they've got a hell of a band" ...
Storm, by Tim Minchin
-
05-03-05, 19:29 #4
Με το epak calculator μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και είναι free!
-
05-03-05, 19:29 #5
-
05-03-05, 23:17 #6
Νομίζω αρκεί να φτιάξεις ένα σχετικό scheduled task στα Windows με βάση τις απαιτήσεις σου. Για ψάξε στο Google για Dial-up Scheduling ή κάτι σχετικό.
Πάντως ως service το παρέχουν διάφορα προγράμματα (πχ και το Flashget)
-
19-03-05, 15:08 #7
Το δικό μου Internet Calculator (γνωστό σαν Epakcalc) το κάνει με τρεις τρόπους:
α. αποσύνδεση μέσω λεπτών online
β. αποσύνδεση μέσω κόστους online, και
γ. αποσύνδεση μέσω προκαθορισμένου χρόνου (ΩΩ:ΛΛ ΠΜ/ΜΜ)
Θα το βρεις στο http://users.forthnet.gr/ath/epet/epak.html
-
23-03-05, 16:37 #8
Αυτο που ψαχνεις θα το βρεις σε εναν καλο router που θα πας να αγορασεις .
υπαρχουν routers με setup για συνδεση και αποσυνδεση σε ωρα που εσυ επιλεγεις.
Ο δικος μου εχει αλλα ειναι adsl firewall gateway router..
και εχει backup dial με απλο isdn modem. Φυσιολογικα αν του βγαλω την adsl και του βαλω modem θα συνδεθει κανονικα (Αυτο λεει στο manual ),αλλα δεν το εχω κανει ποτε.
edit:απο οτι καταλαβα εχεις isdn or pstn συνδεση...και θες να κλεινει το modem
(ελεγχεις με roules στο firewall να ανοιγοκλεινουν οι συνδεσεις τις ωρες που επιλεγεις εσυ,βαζεις και idle time οσο επιθυμεις και μολις το traffic γινει idle στον χρονο που εχεις επιλεξει, κλεινει η συνδεση)
τοσο απλαΤελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon_syr : 23-03-05 στις 16:47.
Cool my Friends :-k
Παρόμοια Θέματα
-
site που να δειχνει τον χρονο αποκρισηs
Από ofi στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-08, 15:57 -
Υπάρχει πρόγραμμα που να βλέπεις τη διαδικασία του internet σε επίπεδο πρωτοκόλου;
Από giannistrsl στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-06, 15:49 -
Υπάρχει πρόγραμμα που να διαβάζει το caller id από pap2 ???
Από BitOfSalt στο φόρουμ Voice over IP (VoIP) SoftwareΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-06, 15:20 -
Υπαρχει προγραμμα που να.......
Από Sebu στο φόρουμ Audio, Video και ΦωτογραφίαΜηνύματα: 19Τελευταίο Μήνυμα: 26-07-06, 17:20 -
Υπαρχει κανενα προγραμμα που .........
Από coftaras στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-05, 05:54
Bookmarks