Καλησπερίζω... έχω ένα πρόβλημα με το philips που δίνουν με το cone-x προσπαθώ να ανοίξω της 20 και 21 που θέλω για ftp server αλλά δεν γίνετε τίποτα.. Στο nat την μόνη επιλογή που βλέπω γι αυτή την δούλευα είναι το virtual-server.εχω δοκιμάσει και της 3 επιλογές... TCP - UTP και TCP+UTP. τίποτα. καμιά βοήθεια βρε παιδιά..ευχαριστώ...
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
14-11-07, 19:36 Προβλημα σε router philips #1
-
17-11-07, 17:34 Απάντηση: Προβλημα σε router philips #2
Φίλε μου κι εγώ τα ίδια έπαθα πριν λίγο καιρό και τελικά το βρήκα εδώ μέσα
Η Οτενετ έχει σαν ασφάλεια για τον πελάτη της (Εμάς) απενεργοποιημένες τις πόρτες 1 - 1024
με συνέπεια όσο και αν ανοίγεις εσύ την 20 και 21 να την μπλοκάρει ο ISP
Θα πας στο www.my.otenet.gr
θα κλικάρεις στο ενεργοποίηση
θα μπεις με τα στοιχεία σου
θα κλικάρεις εκεί κάτω από το wiz@rd που λέει το επιλογή
θα πατήσεις στο Αλλαγή (εκεί που σου λέει για τη σύνδεσή σου)
θα πατήσεις στο "Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας" το Αλλαγή
και θα το κάνεις "ΟΧΙ"
Μην ξεχάσεις ότι για να ισχύσουν οι ρυθμίσεις πρέπει να αποσυνδεθείς και να ξανασυνδεθείς στο ίντερνετΤελευταία επεξεργασία από το μέλος agriojohn : 17-11-07 στις 17:35.
Παρόμοια Θέματα
-
[Philips] Πρόβλημα με εγκατάσταση Philips modem/router
Από Edelweiss στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-06-08, 02:21 -
Πρόβλημα ρύθμισης philips router του conn-x
Από mikou13 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-08, 16:26 -
Πρόβλημα με ADSL & Ασύρματο modem Router PHILIPS
Από sd241 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-08, 02:56 -
Πρόβλημα με Philips router
Από papabasi στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-07, 14:59 -
πρόβλημα ενεργοποίησης conn-x με philips router
Από no star 13 στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-07, 16:50
Bookmarks