Εμφάνιση 1-6 από 6
    Το avatar του μέλους Pointman
    Pointman Guest
    Question
    Καταρχήν να πω ένα μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για το site αυτό. Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο

Αν και έψαξα το forum και δεν βρήκα τίποτα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συκριτηκός πίνακας με τα modems που κυκλοφορούν στην αγορά, έστω τα πιό διαδεδομένα που λίγο πολύ έχει ο μέσος χρήστης. Πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή ιδέα κάτι τέτιο αφού με πρώτη ματιά θα έβλεπες τι δυνατότητες προσφέρει το κάθε ένα σε σχέση με τα άλλα. Η ιδέα κατέβηκε απο την στρατόσφαιρα γιατί έχω ένα zyxel 660, δική μου αγορά, και του πΟΤΕ το speedtouch 510i

Και μετα απο την φλασιά του πίνακα σε κάτι πιο προσγειομένο και απτό

Δεν ξέρω αν πω μπαρούφα αλλα το alcatel 510i πέρνει FW upgrade? Στην σχετική σελίδα που σε παραπέμπει το web interface για updates έχει μόνο manuals.

Αυτά

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Μπορείς να ρίξεις μαι ματιά εδώ http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_Modems/index.php σε ότι έχει διασωθεί απο την μετακόμιση και φυσικά σε όλα τα sticky θέματα του adsl hardware!

Κάποια στιγμή θα ανανεωθούν και τα δεδομένα των modem reviews!

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Μιας και έχεις το 660, δεν του κάνεις ενα γρήγορο review;

Το avatar του μέλους Pointman
    Pointman Guest
    Χμ. Θα το επιχειρήσω sdikr. Για την ώρα αυτό που μπορώ να πω με σιγουρία είναι οτι παρέχει αρκετά καλό web interface αν και έχει την "παραξενιά" οτι το firewall το ορίζεις απο το web και όχι απο το cli. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι στους ορισμούς κανόνων στο firewall υποστηρίζει μόνο TCP, UDP και TCP/UDP. σε εναντιθέση με το alcatel 510i pou όχι μόνο παρέχει μια πληθόρα απο πρωτόκολα αλλά γενικότερα όλη την γκάμα (1-255 αν τα θυμάμε σωστά)

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Pointman
    Χμ. Θα το επιχειρήσω sdikr. Για την ώρα αυτό που μπορώ να πω με σιγουρία είναι οτι παρέχει αρκετά καλό web interface αν και έχει την "παραξενιά" οτι το firewall το ορίζεις απο το web και όχι απο το cli. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι στους ορισμούς κανόνων στο firewall υποστηρίζει μόνο TCP, UDP και TCP/UDP. σε εναντιθέση με το alcatel 510i pou όχι μόνο παρέχει μια πληθόρα απο πρωτόκολα αλλά γενικότερα όλη την γκάμα (1-255 αν τα θυμάμε σωστά)
    απο το 652r, στα services το icmp, igmp Κλπ τα έχει σαν services στο firewall
    απλά τα έχει σε διαφορετικό σημείο

Περιοχή
    Μπροστά από το πληκτρολόγιο και το δάκτυλο στο ποντίκι
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedtouch 510v4
    SNR / Attn
    19,5(dB) / 23(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Pointman
    Δεν ξέρω αν πω μπαρούφα αλλα το alcatel 510i πέρνει FW upgrade? Στην σχετική σελίδα που σε παραπέμπει το web interface για updates έχει μόνο manuals.
    Αν έχεις μικρότερο από αυτό βάλτο. Έχει και Qos
    firmware 4.2.7.16
    http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe

Παρόμοια Θέματα

1. Modems - Routers
    Από ngretos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-07, 17:36
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-06, 23:26

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •