Καταρχήν να πω ένα μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για το site αυτό. Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο
Αν και έψαξα το forum και δεν βρήκα τίποτα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συκριτηκός πίνακας με τα modems που κυκλοφορούν στην αγορά, έστω τα πιό διαδεδομένα που λίγο πολύ έχει ο μέσος χρήστης. Πιστεύω οτι θα ήταν μια καλή ιδέα κάτι τέτιο αφού με πρώτη ματιά θα έβλεπες τι δυνατότητες προσφέρει το κάθε ένα σε σχέση με τα άλλα. Η ιδέα κατέβηκε απο την στρατόσφαιρα γιατί έχω ένα zyxel 660, δική μου αγορά, και του πΟΤΕ το speedtouch 510i
Και μετα απο την φλασιά του πίνακα σε κάτι πιο προσγειομένο και απτό![]()
Δεν ξέρω αν πω μπαρούφα αλλα το alcatel 510i πέρνει FW upgrade? Στην σχετική σελίδα που σε παραπέμπει το web interface για updates έχει μόνο manuals.
Αυτά![]()
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
07-03-05, 19:32 Συγκριτικός πίνακας modems/routers? #1
-
07-03-05, 19:42 #2
Μπορείς να ρίξεις μαι ματιά εδώ http://www.adslgr.com/features/ADSLgr_Modems/index.php σε ότι έχει διασωθεί απο την μετακόμιση και φυσικά σε όλα τα sticky θέματα του adsl hardware!
Κάποια στιγμή θα ανανεωθούν και τα δεδομένα των modem reviews!
-
07-03-05, 21:51 #3
Μιας και έχεις το 660, δεν του κάνεις ενα γρήγορο review;
-
08-03-05, 01:17 #4
Χμ. Θα το επιχειρήσω sdikr. Για την ώρα αυτό που μπορώ να πω με σιγουρία είναι οτι παρέχει αρκετά καλό web interface αν και έχει την "παραξενιά" οτι το firewall το ορίζεις απο το web και όχι απο το cli. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι στους ορισμούς κανόνων στο firewall υποστηρίζει μόνο TCP, UDP και TCP/UDP. σε εναντιθέση με το alcatel 510i pou όχι μόνο παρέχει μια πληθόρα απο πρωτόκολα αλλά γενικότερα όλη την γκάμα (1-255 αν τα θυμάμε σωστά)
-
08-03-05, 01:20 #5
Αρχικό μήνυμα από Pointman
απλά τα έχει σε διαφορετικό σημείο
-
08-03-05, 01:50 #6
Αρχικό μήνυμα από Pointman
firmware 4.2.7.16
http://www.speedtouch.nl/downloads/510_Upgrade_427.exe
Παρόμοια Θέματα
-
Modems - Routers
Από ngretos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-07, 17:36 -
Full LLU ADSL: συγκριτικός πίνακας τιμών Forthnet, NetOne, On Telecoms, Tellas, Vivodi
Από ariadgr στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-06, 23:26
Bookmarks