Παιδια, επειδη δεν ετυχε να εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο με mp3 player, μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα εγκαταστησω το KG800 Chocolate της LG στον υπολογιστη για ανταλλαγη αρχειων μουσικης, εικονας κλπ?
Το cd που ειχε μαζι δε φαινεται να εχει drivers, αλλα μονο εφαρμογες, εχω εξοπλισμο συνδεσης και το site της LG δε μου δινει αποτελεσμα για drivers. Οταν συνδεω το usb τα ΧΡ βγαζουν συσκευη που δεν αναγνωριζεται/δε συνδεθηκε σωστα.
Ευχαριστω.
........Auto merged post: miv added 36 Minutes and 49 Seconds later........
Τελικα το προβλημα ειναι οτι τα ΧΡ δεν αναγνωριζουν mass storage usb συσκευες. Τι να κανω?
Εμφάνιση 1-3 από 3
-
24-11-07, 17:32 Λογισμικο κινητου τηλεφωνου #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miv : 24-11-07 στις 17:32. Αιτία: auto merged post
-
24-11-07, 20:46 Απάντηση: Λογισμικο κινητου τηλεφωνου #2
Εγκατέστησε σωστά τους οδηγούς usb της μητρικής σου.
Κατέβασε αν χρειάζεται τους οδηγούς από την LG| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
25-11-07, 01:35 Απάντηση: Λογισμικο κινητου τηλεφωνου #3
Θα έβαζα πρώτα ενα linux live CD για να δώ αν το πρόβλημα είναι σε software or hardware και μετά θα έκανα μια νέα εγκατάσταση των windows (ή ενα repair)
Παρόμοια Θέματα
-
Αναζήτηση κινητου τηλεφώνου
Από Hwoarang στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-08, 14:35 -
ιντερνετ μεσω κινητου τηλεφωνου
Από xeimwnia στο φόρουμ Κινητή ΕυρυζωνικότηταΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-08, 08:53 -
Mosh : Ο γάμος του κινητού τηλεφώνου με το social networking δι' εμπνεύσεως ενός Έλληνα
Από rho στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-07, 05:42 -
αγορα κινητου τηλεφωνου nokia 6131
Από tante στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-07, 09:27 -
Κλοπή κινητού τηλεφώνου! Επείγον!
Από thefan στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-06, 13:39
Bookmarks