Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 71
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anonyma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πότε θα αναγκαστεί επιτέλος και ο ΟΤΕ από τον ανταγωνισμό να προσφέρει κάτι παρόμοιο. Εγώ μόνο για πάγιο, γραμμή στη βασικό ταχύτητα και αναγνωρηση κλίσεων στα 35 Εύρώ είμαι... Και τέτοια διαφορά δεν δικαιολογείται πια μόνο από ένα ίσως κάπως καλύτερο service, που και εκεί δεν είναι τέλεια....
    Και να τον κρεμάσει η ΕΕΤ για μονοπωλιακές τακτικές??Στον ΟΤΕ δεν επιτρέπει να κάνει τέτοια πράγματα μόνο στους ενναλακτικούς.Δεν θυμάσαι τα πακέτα trible play με ιντερνετ κινητο και σταθερό του Βουρλούμη που τα μπλόκαρε ενώ για την Vodaphone δεν είπε κουβέντα;;;Μήπως τελικά το ΕΕΤ σημαίνει Επιτροποή Εναντίων Τηλεποκοινωνιών;;;;;

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Sovjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    [...]αφού λύσαμε τα προβλήματα έντασης και τις διακοπές, τώρα έμεινε το πρόβλημα όπου συχνά, αλλά όχι πάντα, καλεί κάποιος την γραμμή από σταθερό ή κινητό, και δεν χτυπάει - δεν ακούει τίποτα. Η συσκευή χτυπάει κανονικά, αλλά ο καλών ακούει "νεκρό".[...]
    Συμβαίνει αυτό σε 3-4 γνωστούς μου με Forthnet.
    Είναι περίεργο για τον καλλούντα μέχρι να το συνηθίσει. Εγώ τρόμαζα στην αρχή κάθε φορά που μου απαντούσαν χωρίς να έχω ακούσει ντριν.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    Wind
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμβαίνει αυτό σε 3-4 γνωστούς μου με Forthnet.
    Είναι περίεργο για τον καλλούντα μέχρι να το συνηθίσει. Εγώ τρόμαζα στην αρχή κάθε φορά που μου απαντούσαν χωρίς να έχω ακούσει ντριν.

πώς φαίνεται το voip ε?
    τα ίδια κάνει καμία φορά και το voipbuster μόνο που αυτό κάνει 2,5 ευρώ το μήνα!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Speedtouch 530
    SNR / Attn
    28(dB) / 16(dB)
    Μήπως τελικά το ΕΕΤ σημαίνει Επιτροποή Εναντίων Τηλεποκοινωνιών;;;;;
    Μάλλον αυτό...
    Γιατί επιτρέπεται η forthnet να προσφέρει μόνο ιντερνετ για 21,50 Ευρώ, ιντερνετ και τηλέφωνο για 24,50, η ΗΟΛ να προσφέρει μόνο ιντερνετ στα 17,90 Ευρώ, ιντερνετ και τηλέφωνω στα 21,50... Ενώ ο ΌΤΕ για πάγιο και ιντερνετ (πρέπει να) ζητάει γύρω στα 35 Ευρώ, και αυτό με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα....

Αυτό ανταγονισμός είναι;
    Και αύτο σε μια στιγμή, που πολλοί δεν έχουν ούτε καν επιλογή;

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Δώστε naked ADSL στο λαό, για να βάλει HOL double play!

Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Ioudas1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν λες και πολύ λιγότερο από 14. Η hol εφαρμόζει noise margin 11 db, καταλαβαίνεις ότι πρακτικά οι καλύτερες γραμμές να πιάσουν 17-18, οι καλές γραμμές αν πιάσουν τα 10-14 και οι περισσότερες που είναι οι μέτριες γραμμές αρκετά κάτω του 10.
    Για αυτούς που κάνουν κυνήγι ταχυτήτων (σαν να είναι σε formula 1), θα δυσαρεστηθούν έναντι της 4νετ (με noise margin 6).

Αλήθεια αυτοί που κάνουν κυνήγι ταχυτήτων, το χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς σκοπούς;
    Προσωπικα δε με νοιαζει πως το χρησιμοποιει ο καθενας, αλλα αναρωτιεμαι ποσο νομιμο ειναι να διαφημιζουν 24 και να δινουν πολυ λιγοτερα εν γνωσει τους και ως παγια τακτικη τους.
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Περιοχή
    Δανία του Κ*λου
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    ISP
    Conn-x OTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Anonyma Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον αυτό...
    Γιατί επιτρέπεται η forthnet να προσφέρει μόνο ιντερνετ για 21,50 Ευρώ, ιντερνετ και τηλέφωνο για 24,50, η ΗΟΛ να προσφέρει μόνο ιντερνετ στα 17,90 Ευρώ, ιντερνετ και τηλέφωνω στα 21,50... Ενώ ο ΌΤΕ για πάγιο και ιντερνετ (πρέπει να) ζητάει γύρω στα 35 Ευρώ, και αυτό με πολύ χαμηλότερη ταχύτητα....

Αυτό ανταγονισμός είναι;
    Και αύτο σε μια στιγμή, που πολλοί δεν έχουν ούτε καν επιλογή;
    Δε νομίζω ότι η ΕΕΤΤ καθορίζει τα τιμολόγια του ΟΤΕ.Ειδικά το πάγιο επιλογή του ΟΤΕ, όπως δήλωσαν και στελέχη του Οργανισμού στη συνέντευξη στο adslgr.

Και γω είμαι υπέρ του να έχει τη δυνατότητα ο ΟΤΕ να ανταγωνιστεί ελεύθερα τους εναλλακτικούς, αλλά δε νομίζω ότι για τα τιμολόγια του ΟΤΕ είναι υπεύθυνη η ΕΕΤΤ.Αν δώσει ταχύτητες > 8Mbit με 30 ευρώ δε νομίζω να έχει πρόβλημα.

Πάντως ο ΟΤΕ με την τιμολογιακή του πολιτική διασφαλίζει ότι στις μεγαλύτερες κλάσεις πληρώνεις μεν κάτι παραπάνω, αλλά παίρνεις αυτό που πληρώνεις.
    .

Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    16384/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΡΟΣΤΑΝ
    Router
    NetfasteR WLAN 3
    SNR / Attn
    11(dB) / 15.5(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikgl Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω πως η Forthnet χρεώνει τις υπεραστικές και τις διεθνείς με αυξημένο τιμολόγιο σε σχέση με αυτό της HOL όπου χρεώνονται όλα ως αστικά.
    Είναι και αυτό σημαντική διαφοροποίηση μαζί με την υπαρξη 2 γραμμών voip.

Να προσθέσω επίσης ότι όταν έχεις μεγάλη απόσταση από Α/Κ σε τηλεφωνία τύπου forthnet (δηλαδή αναλογική από A/K μέχρι το σπίτι σου) έχεις μεγάλη πιθανότητα να έχεις και παράσιτα. Ενώ με την voip μέχρι το σπίτι και απο εκεί αναλογική, έχεις μια στανταρ ικανοποιητική ποιότητα ήχου κλήσης.

και οταν δεν εχεις ρευμα τι γινεται?δεν περνεις τηλεφωνο?

Περιοχή
    Π. Φάληρο
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Net One Full
    Ταχύτητα
    9.447 / 1.023
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedTouch ST780WL
    SNR / Attn
    12.5(dB) / 25.5(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nm96027 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν πασει περιπτωσει η hol με το πακέτο αυτο εμπλουτισε το φασμα των υπηρεσιων της καλυπτοντας και αυτους που δεν θέλουν απεριοριστες αστικες υπεραστικες...
    Περιμένω την απάντηση της On, αλλιώς πρέπει να κάνουμε φορητότητες πάλι...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    Router
    Speedtouch 530
    SNR / Attn
    28(dB) / 16(dB)
    Πάντως ο ΟΤΕ με την τιμολογιακή του πολιτική διασφαλίζει ότι στις μεγαλύτερες κλάσεις πληρώνεις μεν κάτι παραπάνω, αλλά παίρνεις αυτό που πληρώνεις
    Αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ ήτανε να προσφέρει μεν κάποιες εκπτώσεις στην ομιλία, αλλά και να αυξήσει το πάγιο.

Δηλαδή για κάποιον όπως εμένα που χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή κυρίως να σε πάρουν άλλοι (ο μηνιαίες μου κλήσεις είναι αξίας γύρο στα 2 Ευρώ....), αναγνώρηση κλίσεως (ακόμα αυτή έξτρα χρεώνει....) και μόνιμη σύνδεση ιντερνετ (δηλ. ADSL - ταχύτητα δεν με ενδιαφέρει πολύ) 35 Ευρώ μόνο πάγια κατά τη γνώμη μου είναι δυσανάλογο υψηλό....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από contime Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα δε με νοιαζει πως το χρησιμοποιει ο καθενας, αλλα αναρωτιεμαι ποσο νομιμο ειναι να διαφημιζουν 24 και να δινουν πολυ λιγοτερα εν γνωσει τους και ως παγια τακτικη τους.
    Οπωσδήποτε είναι παραπλανητική διαφήμση.
    Ένα βήμα που μπορεί να παρθεί αμέσως είναι στην διαφήμση να αναφέρουν τη ταχύτητα από 0.5 - 24Mbps και την μέση ταχύτητα συγχρονισμού των συνδρομητών xx Mbps.
    Επίσης οι πωλητές μπορούν να ενημερώνουν τους υποψήφιους πελάτες (βάσει της απόστασης του πελάτη από το dslam) την εκτιμώμενη ταχύτητα συνχρονισμού (σύμφωνα με τον συντελεστή εξασθένησης του χαλκού 13.81 db/km) με μια ανοχή 10%. Εδώ θα πρέπει να επέμβει η ΕΕΤΤ να υποχρεώσει άμεσα τους παρόχους ώστε τα καλώδια που δίνονται στους πελάτες για adsl, δεν πρέπει η εξασθένηση του χαλκού να είναι χειρότερη του 10% της εκτιμώμενης (πάντα με 13.81 db/km). Διαφορετικά δεν θα δίνονται για χρήση για adsl. Η εξασθένηση αυτή αν χρειαστεί να επαληθευθεί θα μετριέται από το dslam μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας. Έτσι οι εταιρείες θα αναγκαστούν να συντηρήσουν τις υποδομές (για τον ΟΤΕ κτυπά το καμπανάκι). Γιατί εμπορικώς είναι άδικο οι πελάτες να πληρώνουν τα ίδια πάγια για υπηρεσίες (που άλλοι πελάτες θα απολαμβάνουν τις σωστές υπηρεσίες και άλλοι όχι) και οι εταιρείες να αδισφορούν λ.χ. για την κατάσταση του παλιοχαλκού.
    Τουλάχστον να γίνει άμεσα αυτή η ποιοτική μέτρηση του χαλκού και κατόπιν να συμπληρώσουν και με άλλους ποιοτικότερους δείικτες.

Downloads
    65
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΛΛΗΝΗ
    ετσι!!οτε στην παντα!!περνανε τα χολ-κομαντα!!

Περιοχή
    Στη δικτατορία των ηλιθίων...
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Οπωσδήποτε είναι παραπλανητική διαφήμση.
    Ένα βήμα που μπορεί να παρθεί αμέσως είναι στην διαφήμση να αναφέρουν τη ταχύτητα από 0.5 - 24Mbps και την μέση ταχύτητα συγχρονισμού των συνδρομητών xx Mbps.
    Επίσης οι πωλητές μπορούν να ενημερώνουν τους υποψήφιους πελάτες (βάσει της απόστασης του πελάτη από το dslam) την εκτιμώμενη ταχύτητα συνχρονισμού (σύμφωνα με τον συντελεστή εξασθένησης του χαλκού 13.81 db/km) με μια ανοχή 10%. Εδώ θα πρέπει να επέμβει η ΕΕΤΤ να υποχρεώσει άμεσα τους παρόχους ώστε τα καλώδια που δίνονται στους πελάτες για adsl, δεν πρέπει η εξασθένηση του χαλκού να είναι χειρότερη του 10% της εκτιμώμενης (πάντα με 13.81 db/km). Διαφορετικά δεν θα δίνονται για χρήση για adsl. Η εξασθένηση αυτή αν χρειαστεί να επαληθευθεί θα μετριέται από το dslam μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας. Έτσι οι εταιρείες θα αναγκαστούν να συντηρήσουν τις υποδομές (για τον ΟΤΕ κτυπά το καμπανάκι). Γιατί εμπορικώς είναι άδικο οι πελάτες να πληρώνουν τα ίδια πάγια για υπηρεσίες (που άλλοι πελάτες θα απολαμβάνουν τις σωστές υπηρεσίες και άλλοι όχι) και οι εταιρείες να αδισφορούν λ.χ. για την κατάσταση του παλιοχαλκού.
    Τουλάχστον να γίνει άμεσα αυτή η ποιοτική μέτρηση του χαλκού και κατόπιν να συμπληρώσουν και με άλλους ποιοτικότερους δείικτες.
    Πολυ σωστα αυτα που λες, αλλα η χολ ειναι αλλη περιπτωση...
    Προκειμενου οι χρηστες να μην εχουν αποσυνδεσεις, τους κλειδωνει ολους γυρω στα 14 ακομα κι αν η γραμμη τους σηκωνει παραπανω...
    - Oι ανθρωποι που προτιθενται, να ανταλλαξουν την ελευθερια τους με την προσωρινη ασφαλεια, δεν αξιζουν κανενα απο τα δύο και θα χασουν και τα δύο...

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    139
    Uploads
    7
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    5248/999
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    ΖΤΕ
    SNR / Attn
    11(dB) / 42(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλά πακέτα είναι, θεωρητικά.

Να συνέδεε και κανέναν, καλά θα ήταν...
    ...But regardless of what weapons they try to use to effect silence, words will always retain their power. Words are the means to meaning, and for some, the annunciation of truth. And the truth is, there is something terribly wrong with this country.
    V

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
    Router
    Speedport Plus 2
    Path Level
    Interleaved
    Ξαναδιάβασε καλύτερα. Τι σχέση έχει το 2play με το νέο πακέτο.
    Το νέο πακέτο δεν έχει απεριόριστες εθνικές κλήσεις.
    Να είσαι πιο ήπιος στις εκφράσεις σου.
    Οκ sorry νομιζα οτι ειναι και στα απεριοριστα. Αλλα συνεχιζει να ειναι πιο φτηνο απο την αντιστοιχη της 4νετ.

Οσο για το bold νομιζω μια χαρα ηπιος ημουν, εξ'ου και το emoticon, δεν καταλαβαινω που θιχτηκες...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ardi21 : 27-11-07 στις 00:57.
    No Justice - No Peace

Σελ. 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 100
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-08, 18:22

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα