Έψαξα σχεδόν όλο το forum και δε βρήκα κάτι παρόμοιο (αυτό μάλλον είναι κακό για εμένα). Οπότε αποφάσισα να το εγκαινιάσω
Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω login στον client του voipbuster.
Στο site μπαίνω κανονικά και στέλνω sms ακόμα και τηλέφωνο μπορώ να πάρω αλλά με τον client τίποτα.
Port forwarding έχω κάνει όπως και στο firewall είναι στης exceptions.
Εμφάνιση 1-2 από 2
-
26-11-07, 23:39 Πρόβλημα με voipbuster client #1
-
28-11-07, 00:21 Απάντηση: Πρόβλημα με voipbuster client #2
Αρχικά κλείσε εντελώς το firewall για να σαι σιγουρος. Αν και πάλι εχεις προβλημα κατεβασε ένα voip software phone που να δουλευει το sip protocol. Μπες δηλαδη στο www.download.com και κατεβασε το x-lite, είναι τσάμπα. Στις ρυθμίσεις sip θα βάλεις στο server και στον domain sip.voipbuster.com, στο user name καθώς και στο aut. UN, το UN που έχεις στο voipbuster, pass το δικό σου. Τικ στο Register with the server και στο αυτοματο.
Βεβαια με αυτό καλείς μόνο νούμερα... ελπίζω να βοηθήσει!
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με voipbuster καθυστερηση!
Από soulfreem στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 10-09-06, 21:22 -
Πρόβλημα VOIPBUSTER
Από Λουφάκης Ιωάννη στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-06, 12:40 -
Πρόβλημα με VoipBuster
Από Tarantula στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-06, 03:20 -
Πρόβλημα με VoipBuster (κλασσικά!)
Από asconan στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-06, 12:41 -
πρόβλημα με voipbuster kai adsl.
Από lancelot38 στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-05, 17:29
Bookmarks