Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 27
    Περιοχή
    Athens
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    Οτι βρω
    Θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας σε κατι...

Καποιος μου ειχε πει οτι ειχε βγει μια αποφαση για τις εταιριες που παρακολουθουν την χρηση που κανουν οι εργαζομενοι τους σε Internet και e-mail , επισης και οτι η εγκατασταση στους χρηστες (εργαζομενους) του VNC ειναι λιγο παρανομο απο τους Admin των δικτυων , νομιζω οτι κατι ειχε να κανει με τα στοιχεια προσωπικων δεδομενων και οτι αυτα προστατευονται ακομα και οταν μιλαμε για προσωπικο υπολογιστη καποιου εργαζομενου που του παρεχει η εταιρια του.

Επειδη κατι τετοιο θα ξεκινησει να γινεται και εδω που εργαζομαι θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι ή αν εχει καποιο link να μου το στειλει pls.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Και αν υποθέσουμε οτι έχει βγει μια τέτοια απόφαση...?

Θα πας στο αφεντικό σου να του πεις οτι του απαγορευεις να βλέπει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής σου δραστηριότητας? Του απαγορευεις δηλαδή προσβαση στον ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η/Υ? Εσυ σαν αφεντικό τί θα έκανες αν ερχόταν υπάλληλος και σου έλεγε οτι σου απαγορευει να ελέγχεις τον υπολογιστή του?

Πιστευω οτι νόμοι σε τέτοια θέματα δεν έχουν αξία. Το κάθε αφεντικό κάνει ότι θέλει, και όποιος θέλει κάθετε, όποιος θέλει φευγει.

Σιγά μην έρθει εμένα ο υπάλληλος μου να μου πει οτι μου απαγορευει να βλέπω τι κάνει στον υπολογιστή ΜΟΥ στην εταιρία ΜΟΥ.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τοτε γιατι να μην ανοιγει και τις παραγγελιες ΜΟΥ στις οποιες ομως εχω πει στο Courier να τις φερει στην διευθυνση της δoυλειας μου γιατι στο σπιτι δε θα με βρει πΟΤΕ ??? Δικο του δεν ειναι το κτιριο ???
    Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Η συζήτηση αφορά:
    τις εταιριες που παρακολουθουν την χρηση που κανουν οι εργαζομενοι τους σε Internet και e-mail
    Αυτό που λες ειναι ασχετο και φυσικά εκεί μιλάμε για απορρητο της αλληλογραφίας και φυσικά δεν έχει κανενα δικαιωμα κανεις να ανοίξει το πακέτο σου.

Το ΕΤΑΙΡΙΚΟ σου e-mail μπορεί και πρέπει να το παρακολουθει (π.χ. εσυ μπορεις να στέλνεις στοιχεία για κάποια project της εταιρίας σε ανταγωνιστές έναντι αμοιβής), ενώ το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ σου e-mail ΑΝ ΘΕΣ το βλέπεις μέσω του εταιρικού δικτύου. Εκει ειναι επιλογή σου και "παρακολουθείσαι" εις γνώση σου.
    Απλά πρέπει να διαχωριστεί το θέμα προσωπικά δεδομένα και εταιρικά δεδομένα. Ότι βρίσκεται στους υπολογιστές μιας εταιρίας είναι εταιρικά δεδομένα και διέπονται απο αντίστοιχους "νόμους". Αν εσύ φέρνεις τα mp3 σου και τις φωτογραφίες της γυναίκας σου στο PC της εταιρίας και το βλέπει ο admin δεν φταιει αυτός.. Φταις εσυ που φέρνεις προσωπικά δεδομένα στην εταιρία που εργάζεσαι.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
    Router
    Οτι βρω
    Πολυ σωστες οι παρατηρησεις σας , θελω να ξεκαθαρισω κατι ομως , δεν ειμαι κατα της εγκαταστασης του vnc γιατι ειμαι κατα του να τρεχει ο Υπευθυνος του IT dep. στον καθε χαζο/η που δεν εχει καμια γνωση απο Η/Υ για ενα απλο ''δεξι κλικ'', αλλα πιστευω οτι με το να διαβαζεις στο λιγο ελευθερο χρονο που εχεις μια σελιδα με ειδησεις ή κατι ενημερωτικο (πχ forums) δεν ειναι καλο και ωραιο να το ξερει ολη η εταιρια και ουτε σε παει πισω στην δουλεια σου

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Το ΕΤΑΙΡΙΚΟ σου e-mail μπορεί και πρέπει να το παρακολουθει(π.χ. εσυ μπορεις να στέλνεις στοιχεία για κάποια project της εταιρίας σε ανταγωνιστές έναντι αμοιβής)
    Μπαμπουλας στο κεφαλι μας δηλαδη. Δε μου λες εαν θελω να κανω ζημια γιατι να χρησιμομποιησω το εταιρικο mail μου??? Ποιο ευκολο και γρηγορο δεν θα ηταν να συνδεσω το USB HDD θα ειναι το λιγοτερο 20GB και να γινει ετσι η δουλεια ?? Πως θα το ελεγχεις αυτο ???

Εκει ειναι επιλογή σου και "παρακολουθείσαι" εις γνώση σου.
    Αυτο ποιος το λεει ??? Εμενα παντως δεν με εχει ενημερωσει κανεις.
    Did they get you to trade your heroes for ghosts ?__________________________________________________________________________

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από The_StarGazer
    Αυτο ποιος το λεει ??? Εμενα παντως δεν με εχει ενημερωσει κανεις.
    Ε σε αυτό δεν φταίω εγώ.. ρώτα τους network admins της εταιρίας σου...

Κάποιες εταιρίες βάζουν σιλικόνη στις USB για να μην μπορεις να συνδέσεις τίποτα πάνω ή/και τις απενεργοποιούν απο το BIOS. Επίσης δεν έχουν CD/DVD recorders, disk drives κτλ, επίσης π.χ. σε τράπεζες κάθε e-mail για να φύγει απο το δίκτυο πρέπει να το κάνει permit ο admin (π.χ. σε τράπεζες), και πολλά άλλα.

Φυσικά Μπαμπούλας!!! Όποιος αφηνε τα πάντα ελευθερα άν έχει ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα στα PC της εταιρίας του θα ήταν βλάκας. Καλώς ή κακώς με το που μπαίνεις σε μια εταιρία για να εργαστείς πρέπει ΕΣΥ να συμορφωθείς με τους κανόνες τις και όχι η εταιρία με τα δικές σου απόψεις.

Δεν λέω οτι όλοι δουλευουν όπως σου γράφω, αλλα εγώ έτσι δουλευω (σε μικρότερο βαθμό λόγω μεγέθους εταιρίας) και έτσι προτείνω να λειτουργούν οι εταιρίες (κυρίως οι μεγαλύτερες) στις οποίες παρέχω συμβόλαια υποστήριξης. Και φυσικά όλα αυτά δεν τα σκέφτηκα μόνος μου ή τα είδα σε κανενα έργο ΕΦ, είναι πράγματα που βλέπω καθημερινά κυρίως σε τράπεζες.
    π.χ. το admin account ειναι κλειδωμένο (ακόμα και να ξέρεις δλδ το pass δεν μπαινεις) και ξεκλειδώνει μόνο αν σταλεί fax υπογεγραμένο απο 2 υπαλλήλους τις τράπεζας (σε άλλες τράπεζες είναι υποχρεωτική και η υπογραφή του διευθυντή) προς το Help Desk της εκάστοτε τράπεζας για να κάνει enable to admin account για να δουλέψουμε και άλλα πολλά.

Anyway, όπως ειπα και παραπάνω μετράνε πολλά στο πόσο ασφαλές χρειάζεται να είναι ενα δίκτυο μιας εταιρίας και οι δύο βασικότεροι λόγοι ειναι το μέγεθος της εταιρίας καθώς και πόσο ευαίσθητα δεδομένα υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή (και φυσικά τι πρόσβαση έχουν οι χρήστες σε αυτά ανάλογα με τον βαθμο τους κλπ).

Πάντως σίγουρα αν κάποιος θέλει να δεί τα e-mail του ή να διαβάσει κάποιο forum κτλ, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εκτός αν αυτό απαγορευεται ρητά από την διευθυνση της εταιρίας.

Περιοχή
    ἐν Πάτραις
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6Mbps / 950kbps
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    13(dB) / 33.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    H κάθε εταιρεία και συγκεκριμένα οι administrators ενός εταιρικού δικτύου οφείλουν να εχουν συντάξει και δημοσιοποιήσει στους χρήστες του, έναν εσωτερικό κανόνισμό χρήσης των υπολογιστικών πόρων του εταιρικού δικτύου.

Ο εσωτερικός αυτός κανονισμός πρεπει να είναι σε κάθε περίπτωση εναρμονισμένος την κρατική Νομοθεσία, διαφορετικά ακυρώνεται.

Έτσι κανει κάθε σοβαρή εταιρεία. Απο κει και πέρα όλοι ξέρουμε ότι καποιες φορές μπροστα στο "μεροκάματο" πολλά πράματα δεν ισχύουν...

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από del_ahmettt
    H κάθε εταιρεία και συγκεκριμένα οι administrators ενός εταιρικού δικτύου οφείλουν να εχουν συντάξει και δημοσιοποιήσει στους χρήστες του, έναν εσωτερικό κανόνισμό χρήσης των υπολογιστικών πόρων του εταιρικού δικτύου.

Ο εσωτερικός αυτός κανονισμός πρεπει να είναι σε κάθε περίπτωση εναρμονισμένος την κρατική Νομοθεσία, διαφορετικά ακυρώνεται.

Έτσι κανει κάθε σοβαρή εταιρεία. Απο κει και πέρα όλοι ξέρουμε ότι καποιες φορές μπροστα στο "μεροκάματο" πολλά πράματα δεν ισχύουν...
    Συμφωνω σε όλα οσα γράφεις!

Περιοχή
    Λίγο πιο πάνω
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24MBit, στο όνομα
    ISP
    Μια τρύπα στο
    Router
    Ένα κόκκινο κ
    Wintech, δυστυχώς, δεν "στέκει" αυτό που λες. Με την ίδια, ακριβώς την ίδια λογική, θα μπορούσε να έχει και κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες, για την περίπτωση που κάποια θα δοκίμαζε να βάλει μπόμπα...

Χμμμ...
    Ιδέα που μου κατέβηκε...

Κάμερες...
    Γυναικείες τουαλέτες...
    Μπόμπες...

;-)

Φιλικά
    Παπιάρχοντας
    Good news, everyone...
    http://www.pipesmag.com: Η απόλυτη παράνοια συμπυκνωμένη σε μορφή περιοδικού
    http://www.productivity.gr: Tips, συμβουλές και μέθοδοι για να εργαζόμαστε καλύτερα και ευκολότερα
    http://www.stoopid.gr: Το μεγαλείο της ανθρώπινης ηλιθιότητας.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ε σε αυτό δεν φταίω εγώ.. ρώτα τους network admins της εταιρίας σου...
    Χε χε. οχι ρε παιδι μου. Αλλο θελω να πω.
    Εσενα εκει που δουλευεις σου εχει πει κανεις (εγγραφως)[U] οτι παρακολουθειται το network traffic μαζι με τα mails ???
    Ναι ετσι ολοι το ξερουμε οτι κατι παιζει. Επισημα ομως ???

Δεν λέω οτι όλοι δουλευουν όπως σου γράφω, αλλα εγώ έτσι δουλευω (σε μικρότερο βαθμό λόγω μεγέθους εταιρίας)
    Οκ εσυ ετσι δουλευεις μαλλον λογω μεγεθους της εταιριας σου. Ειναι ισως πιο ευκολο να ελεγξεις τα data. Πιστεψε με ομως γιατι και εγω σε αρκετα μεγαλη εταιρια δουλευω, οτι δεν ειναι παντα ετσι.

Περιοχή
    Λίγο πιο πάνω
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24MBit, στο όνομα
    ISP
    Μια τρύπα στο
    Router
    Ένα κόκκινο κ
    Και, επειδή δεν έδωσα και απάντηση στο πως πρέπει να δουλεύουν οι εταιρείες, δεν αρκεί να έχει ο άλλος πρόσβαση στο πισί σου, και ταυτόχρονα δεν ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόσβαση σε αυτό - όπως ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρόσβαση στο κινητό σου τηλέφωνο. Το Internet δεν είναι, απλά, μέσο εργασίας, μα και επικοινωνίας. Μπορεί μέσω αυτού να διαβάσεις μία ιατρική διάγνωση που περιμένεις για κάποιες εξετάσεις, να βρίσκεσαι στον τραπεζικό λογαριασμό σου κ.λπ. Δεν στέκει το "δεν έχεις δικαίωμα να τα κάνεις αυτά με τον εξοπλισμό της εταιρείας", αν τουλάχιστον η εταιρεία δεν το έχει απαγορεύσει ρητά - που, τότε, να δείτε πόσοι εργαζόμενοι θα της μείνουν.

Αν δοκιμάσει κανείς, δε, να "πουλήσει μούρη" πως "στη δική του εργασία, έτσι κάνουν", ας φροντίσει επίσης να παρέχει οθόνες TFT για όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται για περισσότερες από 2 ώρες σε αυτές, καθώς και εργονομικά σχεδιασμένα γραφεία και καρέκλες - για να μη μιλήσω για σοβαρή λοιπή υποδομή. Ποιός το λέει αυτό; Όχι ο κάθε πορωμένος εργοδότης ή εργαζόμενος, μα η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως λέει πως δικαιολογείται διάλειμα 10-15 λεπτών κάθε ώρα για όποιον δουλεύει μπροστά σε οθόνη, καθώς και αποζημιώσεις αν εμφανιστεί πρόβλημα στο χέρι (ποντίκι) ή τα μάτια (οθόνη) του.

Αν, λοιπόν, ισχύουν τα παραπάνω, οκ, ας περιορίσει ο εργοδότης τους εργαζόμενούς του. Αν όχι, ας βγάλει το σκασμό του για να μην αρχίσει να μας τη βιδώνει σιγά - σιγά ομαδικώς.

Όσο, τέλος, για το αν πρέπει η εταιρεία να προσαρμοστεί στον εργαζόμενο ή το αντίθετο, γουέλ, εξαρτάται από τον εργαζόμενο. Εγώ, αφού την πάτησα μια φορά, έχω πια τη λογική "αν με θέλουν, με κρατάνε. Με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ όρους". Παιδεύομαι και καταστρέφω κομμάτια της προσωπικής ζωής μου για να είμαι άκρως ανταγωνιστικός στο χώρο μου (σε πόσες συναντήσεις μας πρόλαβα να έρθω; ), μα έχω σαν πλεονέκτημα πως κανένας δεν μπορεί να μου επιβάλει τους δικούς του όρους χωρίς να δεχτεί τους δικούς μου. Και αν δεν τους δεχτεί... Απλά τα πράγματα: αυτός θα χάσει.

Φιλικά
    Παπιάρχοντας

EDIT: Εντωμεταξύ, ούτε καν ανέφερα υπερωρίες και λοιπές υποχρεώσεις. Τι λέγαμε για επαγγελματική δεοντολογία;
    Good news, everyone...
    http://www.pipesmag.com: Η απόλυτη παράνοια συμπυκνωμένη σε μορφή περιοδικού
    http://www.productivity.gr: Tips, συμβουλές και μέθοδοι για να εργαζόμαστε καλύτερα και ευκολότερα
    http://www.stoopid.gr: Το μεγαλείο της ανθρώπινης ηλιθιότητας.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Όσο, τέλος, για το αν πρέπει η εταιρεία να προσαρμοστεί στον εργαζόμενο ή το αντίθετο, γουέλ, εξαρτάται από τον εργαζόμενο. Εγώ, αφού την πάτησα μια φορά, έχω πια τη λογική "αν με θέλουν, με κρατάνε. Με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ όρους". Παιδεύομαι και καταστρέφω κομμάτια της προσωπικής ζωής μου για να είμαι άκρως ανταγωνιστικός στο χώρο μου (σε πόσες συναντήσεις μας πρόλαβα να έρθω; ), μα έχω σαν πλεονέκτημα πως κανένας δεν μπορεί να μου επιβάλει τους δικούς του όρους χωρίς να δεχτεί τους δικούς μου. Και αν δεν τους δεχτεί... Απλά τα πράγματα: αυτός θα χάσει.

Παπια ...νομιζα οτι ημουνα μονος μου. Το μπυρονι -οποτε και αν- δικο μου

Το avatar του μέλους EvilHawk
    EvilHawk Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexasso
    Καποιος μου ειχε πει οτι ειχε βγει μια αποφαση για τις εταιριες που παρακολουθουν την χρηση που κανουν οι εργαζομενοι τους σε Internet και e-mail , επισης και οτι η εγκατασταση στους χρηστες (εργαζομενους) του VNC ειναι λιγο παρανομο απο τους Admin των δικτυων , νομιζω οτι κατι ειχε να κανει με τα στοιχεια προσωπικων δεδομενων και οτι αυτα προστατευονται ακομα και οταν μιλαμε για προσωπικο υπολογιστη καποιου εργαζομενου που του παρεχει η εταιρια του.

Επειδη κατι τετοιο θα ξεκινησει να γινεται και εδω που εργαζομαι θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι ή αν εχει καποιο link να μου το στειλει pls.

Έτσι ακριβώς είναι!
    Είναι η απόφαση 61/2004 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που μπορείς να την βρείς εδώ!

Το μόνο που επιτρέπεται να κάνει ο εργοδότης λοιπόν, είναι να απαγορεύσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα sites με τεχνικά μέσα όπως ή χρήση firewall rules κλπ!

Τώρα το ποια είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα και το τί μπορεί να δεί ένας admin είναι άλλη ιστορία απο το τί επιτρέπεται!

Όπως άλλη ιστορία είναι και το τί μπορεί να πάθει ο εργοδότης αν τον καταγγείλουν για παρακολούθηση! (Εκεί να δούμε πόσος μάγκας είναι και αν αντέχει η τσέπη του τίς μαγκιές!)

Downloads
    8
    Uploads
    2
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    49998/4998
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΟΔΟΣ
    Router
    Speedport Entry 2i
    SNR / Attn
    28.1(dB) / 5.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πωπω... ρε παιδια... αρχισαν πάλι τα κομπλεξικά. Ο άνθρωπος εκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση και περίμενε μια συγκεκριμένη απάντηση, όχι ανάλυηση των δικαιωμάτων του υπαλλήλου ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, αλλα στην πράξη.

Ενας εργοδότης για να φτιάξει την εταιρία που έχει φτιάξει παίρνει κάποιες αποφάσεις και κάποια ρίσκα που δεν χρειάζεται να τα παίρνουν οι υπάλληλοι. Έχει άλλες ευθύνες που τον βαρένουν πολύ περισσότερο. Όλοι το βλέπετε το θέμα από την μεριά του υπάλληλου.. Δικαιώματα, και τφτ οθόνες.. και 15 λεπτά διάλλημα, και εργονομικά καθίσματα και ότι θέλετε.. Οκ... εγώ τα δίνω.. έλα και εσύ όμως (αναφέρομαι στον Χ υπάλληλο) να υπογράψουμε μαζί την επιταγούλα 30.000 ΕΥΡΩ, προς τον προμηθευτή και όταν λήξει η επιταγή, αμα δεν έχω να σε πληρώσω.. ε θα ξέρεις πάνω κάτω γιατι έγινε (λέξεις κλειδί: τφτ οθόνη και εργονομικό κάθισμα).

Anyway: πάντα υπάρχουν 2 απόψεις τουλάχιστον οι οποίες και φυσικό ειναι να ειναι αντίθετες. Αλλιώς δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε 25 σελίδες thread για οποιοδήποτε ζήτημα. Γι'αυτό αφήνω αυτά που έγραψα τα οποία ειναι η δική μου άποψη, σέβομαι αλλα δεν συμμερίζομαι την άποψη σας και σας αφήνω να βρείτε εσείς την χρυσή τομή.

Ακόμα και τον κώλο μου να σας πω πως σκουπίζω, κάποιος θα βρεθεί να μου πει οτι το κάνω λάθος, οτι θα έπρεπε να το κάνω αλλιως για το χ, ψ, ω λόγο...

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. νεο Νετ faster βοηθεια
    Από alt10alt10 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-08, 22:20
  2. Διαχείριση e-mails στο Mozilla
    Από JohnJohn στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-06, 01:06
  3. Σύνδεση στο νετ με το 9107
    Από afantos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-05, 14:24
  4. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-05, 15:31

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •