Σελ. 739 από 743 ΠρώτηΠρώτη ... 719729734737738739740741 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.071-11.085 από 11142
    Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Οτι κανουν στα Ντουμπαγια και στα Αμπου Νταμπια οι respected vlogers που ειναι ελαφρως ξεβρακωτοι αλλα θιγονται Δε λεω καλες οι low cost αλλα αμα πεσεις σε περιπτωση που γινεται χαμος θα το μετανιωσεις . 9 στις 10 δηλαδη φορες σε high season . Kαι το 20 ηταν η καλυτερη χρονια μου θυμισε κατι πτησεις αγονης γραμμης της olympic που ειμουν σε ολο το αεροπλανο μονος εγω ο πιλοτος και η αεροσυνοδος Χειροτερες πτησεις 2 τιγκα της aegean προσφατα που εμπαιναν καπνοι στη καμπινα ....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 18-05-25 στις 10:59.

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από YAziDis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αντιπάθεια προς την Ryanair ξεκίνησε επειδή ήταν το αεροπορικό ΚΤΕΛ της Ευρώπης. Μην κοιτάς που βρήκαν αφορμή με τον κωρονοϊό και όλες οι άλλες οι εταιρίες και άρχισαν να κόβουν τις ήδη κομμένες παροχές. Κάποτε η Aegean ήταν καλύτερη και σιγά σιγά άρχισε στις πρώτες σειρές να προσφέρει λίγο παραπάνω χώρο σε σχέση με το δεύτερο μισό του αεροπλάνου, να χρεώνει θέσεις με περισσότερο legroom ή αυτές που ήταν πιο κοντά σε εξόδους, να μικραίνει τα γεύματα και με τον κορωνοϊό να τα κόβει τελείως, να διαχωρίζει και εκείνη ναύλους και να ταξιδεύεις και με backpack μόνο κτλ.

Από εκεί και πέρα και η Ryanair είχε ήδη μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που προκαλούσε για CEO, και φαίνεται πως και η ίδια η εταιρία κρατάει αυτό το προφίλ ακόμα και με το πως απαντάει και τι λέει και στο Twitter account.

Εννοείται πως και εγώ την επιλέγω, αλλά αν είχα περισσότερες επιλογές για τα ίδια δρομολόγια θα διάλεγα άλλες εταιρίες, μόνο και μόνο για το θέμα της εξυπηρέτησης σε περίπτωση στραβής και δεν γίνει κάποιο δρομολόγιο. Έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές μαλακ*ες και η Ryanair ήταν χαμένη και ταξιδιώτες έμεναν σε αεροδρόμια. Εννοείται δεν λέω πως δεν γίνεται το ίδιο και με μεγάλους αερομεταφορείς, αλλά δεν γίνεται στην ίδια συχνότητα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Θα συμφωνήσω για τον ceo και σε κάποιο βαθμό σαν καταναλωτές υποστηρίζουμε με τα λεφτά μας τους βλάκες. Όμως, απλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Από το 2012 κατεβαίνω Ελλάδα εκτός Αθήνας απευθείας για διακοπές και μόνο αυτοί έχουν πτήσεις. Άντε τα τελευταία χρόνια και η tui.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    Dublin, Ireland
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Άρθρα
    6
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    WTF is in Ireland
    Router
    Draytek Vigor 2820vn
    Path Level
    Interleaved
    Η αντιπάθεια προς την Ryanair ξεκίνησε επειδή ήταν το αεροπορικό ΚΤΕΛ της Ευρώπης. Μην κοιτάς που βρήκαν αφορμή με τον κωρονοϊό και όλες οι άλλες οι εταιρίες και άρχισαν να κόβουν τις ήδη κομμένες παροχές. Κάποτε η Aegean ήταν καλύτερη και σιγά σιγά άρχισε στις πρώτες σειρές να προσφέρει λίγο παραπάνω χώρο σε σχέση με το δεύτερο μισό του αεροπλάνου, να χρεώνει θέσεις με περισσότερο legroom ή αυτές που ήταν πιο κοντά σε εξόδους, να μικραίνει τα γεύματα και με τον κορωνοϊό να τα κόβει τελείως, να διαχωρίζει και εκείνη ναύλους και να ταξιδεύεις και με backpack μόνο κτλ.

Από εκεί και πέρα και η Ryanair είχε ήδη μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που προκαλούσε για CEO, και φαίνεται πως και η ίδια η εταιρία κρατάει αυτό το προφίλ ακόμα και με το πως απαντάει και τι λέει και στο Twitter account.

Εννοείται πως και εγώ την επιλέγω, αλλά αν είχα περισσότερες επιλογές για τα ίδια δρομολόγια θα διάλεγα άλλες εταιρίες, μόνο και μόνο για το θέμα της εξυπηρέτησης σε περίπτωση στραβής και δεν γίνει κάποιο δρομολόγιο. Έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές μαλακ*ες και η Ryanair ήταν χαμένη και ταξιδιώτες έμεναν σε αεροδρόμια. Εννοείται δεν λέω πως δεν γίνεται το ίδιο και με μεγάλους αερομεταφορείς, αλλά δεν γίνεται στην ίδια συχνότητα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Μπορεί να ισχύουν όλα τούτα, εγώ πάντως θα αναγνωρίζω ότι - έστω και για ιδίους επιχειρηματικούς και στρατηγικούς λόγους - όταν εν τω μέσω μια μαζικής υστερίας και παράνοιας στα λόκνταουν οι εταιρείες απλά δεν πετούσαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην πετούν, η Ryanair κράτησε τα αεροπλάνα της στον αέρα.

Και μάλιστα, προσωπικά επίσης ουκ ολίγες φορές το βίωσα, με επιβάτες λιγότερους από το προσωπικό.

Αυτό, για εμένα τουλάχιστον σε μια περίοδο που όλοι οι άλλοι κινούνταν προς το αντίθετο μου έδινε μια σχετική 'ασφάλεια' ότι μπορούσα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου εάν χρειαζόταν.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ryanair τουλάχιστον σε σύντομες πτήσεις έως 1.5 ώρα. Παραπάνω, και σε γεμάτο αεροσκάφος δεν μπαίνω παρά εάν και μόνο πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου και η Ryanair είναι ΤΙΝΑ.
    The Road to Hell is Paved with Good Intentions

Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Σε καταλαβαίνω αλλά και εγώ δυστυχώς από Θεσσαλονίκη χωρίς τη Ryanair θα είχα χάσει πολλά ταξίδια επειδή δεν έχουμε άλλες επιλογές για απευθείας πτήσεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια μας προσφέρει η Aegean, όπου δε με συμφέρει να πετάω και μέσω Αθήνας.
    Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι με το αν γίνει κάποια βλακεία και ακυρωθεί η πτήση. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι μαζί τους.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Σε καταλαβαίνω αλλά και εγώ δυστυχώς από Θεσσαλονίκη χωρίς τη Ryanair θα είχα χάσει πολλά ταξίδια επειδή δεν έχουμε άλλες επιλογές για απευθείας πτήσεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια μας προσφέρει η Aegean, όπου δε με συμφέρει να πετάω και μέσω Αθήνας.
    Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι με το αν γίνει κάποια βλακεία και ακυρωθεί η πτήση. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι μαζί τους.
    Kάπως έτσι όταν έμενα Γενεύη πήρε όλη την πελατεία η Easyjet γιατί η Swiss έκανε περικοπές στις πτήσεις και είχε την απαίτηση να πετάμε όλοι με ανταπόκριση από Ζυρίχη, και κάπου εκεί μπήκε δυναμικά η Easyjet και έχασε την πόλη εντελώς η Swiss.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Θυμαμαι ολυμπιακη που εφτανες αθηνα και αλλαζες πτηση για συνεχεια μετα απο 4-5-6 8 ! ωρες . Και air ζυμπαμπουε θα επαιρνα για να φυγω

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PopManiac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από εκεί και πέρα, προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ryanair τουλάχιστον σε σύντομες πτήσεις έως 1.5 ώρα. Παραπάνω, και σε γεμάτο αεροσκάφος δεν μπαίνω παρά εάν και μόνο πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου και η Ryanair είναι ΤΙΝΑ.
    Δεν κατάλαβα να σου πω. Πέρα από την άνεση τί διαφορά έχει; Άσε που εμένα η άνεση μου φαίνεται ίδια σε όλες τις εντός ΕΕ πτήσεις.

- - - Updated - - -

Μπορεί να ισχύουν όλα τούτα, εγώ πάντως θα αναγνωρίζω ότι - έστω και για ιδίους επιχειρηματικούς και στρατηγικούς λόγους - όταν εν τω μέσω μια μαζικής υστερίας και παράνοιας στα λόκνταουν οι εταιρείες απλά δεν πετούσαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην πετούν, η Ryanair κράτησε τα αεροπλάνα της στον αέρα.
    Αυτή και η easyjet είχαν πολλά λεφτά στην άκρη. Εδώ έκαναν βόλτες για να μην χάσουν το type rating οι πιλότοι τους. Απογείωση από CLR μια βόλτα και προσγείωση.

- - - Updated - - -

Και μετά γίνεται χαμός στην Ελλάδα με ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω καιρού. Είναι να μην σου τύχει. Δεν ξέρω τι διαφορετικό έκανε η Aegean πχ ή άλλες budget.

https://www.aviation24.be/airlines/r...rt-disruption/

Το θέμα είναι ότι ακόμα και με τέτοια αρνητική δυσφήμιση, ουσιαστικά παραμένουν λεωφορείο old Greek style.
    Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
    Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.

Περιοχή
    #skg
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/300M
    ISP
    Inalan
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    Router
    Tp-link C80
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chat1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν θα καταλάβω την ομαδική αντιπάθεια προς την Ryanair. Έχει τα καλά της και θα κακά της.
    ουτε εγω.οι τιμες ειναι σουπερ και οι απευθειας πτησεις που βολευουν πολυ κοσμο,ενω διαφορετικα χρειαζεσαι ανταποκριση.Και μιλαμε για 2-3 ωρες ,κλαιν πραγματικα

- - - Updated - - -

ο λογος?

- - - Updated - - -

από Θεσσαλονίκη χωρίς τη Ryanair
    αν δεν μας ειχε κοψει και της αθηνας θεσσαλονικης...

- - - Updated - - -

Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι με το αν γίνει κάποια βλακεία και ακυρωθεί η πτήση
    αυτο δεν μου εχει τυχει ποτε με ryanair.Με wizzair ετυχε ομως
    VAMOS ARIS

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από blade_ Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο δεν μου εχει τυχει ποτε με ryanair.Με wizzair ετυχε ομως
    Όλα αυτά είναι μέχρι να σου τύχουν. Αλλωστε βλέπεις πως ο κόσμος κρίνει υπηρεσίες. Η καλύτερη εταιρεία όσο δεν είχαν λόγω να πάρουν το support. Για μένα η καλή εταιρεία στα δύσκολα φαινεται. Όταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και πάνε στραβά τα πράγματα. Εκεί η Ράιαν δείχνει πολύ κακό πρόσωπο. Στο μεταξύ, επειδή έχουν πολύ προχωρημένο it για αεροπορική, δεν θα τους κόστιζε κάτι πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα από εκεί, έστω και με έξτρα πτήση. Τουλάχιστον να ξέρεις πότε θα πετάξεις. Δεν εχουν ευθύνη για το αεροδρόμιο αλλά χωρίς πολύ κόστος θα μπορούσαν να κλείνουν πολλά στόματα όταν πάει στραβά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Δεν κατάλαβα να σου πω. Πέρα από την άνεση τί διαφορά έχει; Άσε που εμένα η άνεση μου φαίνεται ίδια σε όλες τις εντός ΕΕ πτήσεις.

- - - Updated - - -

Αυτή και η easyjet είχαν πολλά λεφτά στην άκρη. Εδώ έκαναν βόλτες για να μην χάσουν το type rating οι πιλότοι τους. Απογείωση από CLR μια βόλτα και προσγείωση.

- - - Updated - - -

Και μετά γίνεται χαμός στην Ελλάδα με ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω καιρού. Είναι να μην σου τύχει. Δεν ξέρω τι διαφορετικό έκανε η Aegean πχ ή άλλες budget.

https://www.aviation24.be/airlines/r...rt-disruption/

Το θέμα είναι ότι ακόμα και με τέτοια αρνητική δυσφήμιση, ουσιαστικά παραμένουν λεωφορείο old Greek style.
    Καμιά διαφορά σε άνεση δεν υπάρχει με Aegean.

50ml νερού και ένα ούτε παιδικό γεύμα για εξαιρετικά overpriced τιμές, δεν προσφέρουν καμία άνεση.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμιά διαφορά σε άνεση δεν υπάρχει με Aegean.

50ml νερού και ένα ούτε παιδικό γεύμα για εξαιρετικά overpriced τιμές, δεν προσφέρουν καμία άνεση.
    Εννοείς μεταξύ Aegean και Wizzair/Ryanair ;
    Γιατί φυσικά και υπάρχει μεγάλη διαφορά στα καθίσματα και σε άλλα.
    Δεν μπορεί να έχεις ταξιδέψει με όλες αυτές τις εταιρείες και να μην το έχεις δει.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείς μεταξύ Aegean και Wizzair/Ryanair ;
    Γιατί φυσικά και υπάρχει μεγάλη διαφορά στα καθίσματα και σε άλλα.
    Δεν μπορεί να έχεις ταξιδέψει με όλες αυτές τις εταιρείες και να μην το έχεις δει.
    Εγώ που έχω με 2 από τις 3 δεν έχει . Ούτε σε χώρο, ούτε σε άνεση.
    Υπάρχει διαφορά στην αισθητική και φασαρία λόγω ανακοινώσεων σίγουρα. Υπάρχει θεωρητικα διαφορά στην υποστήριξη αν χρειαστεί, αλλά δεν έχει χρειαστεί και δεν ξέρω.
    Μέχρι εκεί όμως.

Ούτε για πλάκα στο θέμα άνεση, είτε μέσα στο αεροπλάνο ειτε στην αναμονή.

Έχω γράψει ότι επί της ουσίας ο τύπος του αεροπλάνο κάνει την διαφορά. Τα neo δεν έχουν χώρο. Παλαιοτερα ναι είχε λίγο προβάδισμα η Aegean στην άνεση.

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Εγώ που έχω με 2 από τις 3 δεν έχει . Ούτε σε χώρο, ούτε σε άνεση.
    Υπάρχει διαφορά στην αισθητική και φασαρία λόγω ανακοινώσεων σίγουρα. Υπάρχει θεωρητικα διαφορά στην υποστήριξη αν χρειαστεί, αλλά δεν έχει χρειαστεί και δεν ξέρω.
    Μέχρι εκεί όμως.

Ούτε για πλάκα στο θέμα άνεση, είτε μέσα στο αεροπλάνο ειτε στην αναμονή.

Έχω γράψει ότι επί της ουσίας ο τύπος του αεροπλάνο κάνει την διαφορά. Τα neo δεν έχουν χώρο. Παλαιοτερα ναι είχε λίγο προβάδισμα η Aegean στην άνεση.
    Η Αegean στις θέσεις up-front είναι πιο άνετη.
    Εννοείται και η έξοδος κινδύνου που όμως είναι άνετη σε όλους λόγω απαιτήσεων για την (χτύπα ξύλο) εκκένωση.
    Στις πίσω θέσεις η Aegean είναι σαν Eurowings ή Easyjet. Συνειδητοποιώ ότι έχω να πετάξω πολύ καιρο με Ryanair και έχω ξεχάσει πως είναι.

Περιοχή
    CRETE
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι να ναι
    ISP
    ΑΜΑΝ
    Router
    Netgear
    SNR / Attn
    ??(dB) / ??(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Λογω της διαφορας πιεσης αυτη η πορτα δεν ανοιγει με τιποτα στον αερα και ειναι η καλυτερη θεση . Εκκενωση δεν εχω πετυχει

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lewton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Αegean στις θέσεις up-front είναι πιο άνετη.
    Συγκρίνω ίδια πράγματα χωρίς αγορά έξτρα.
    Κάποτε είχε διαφορά.

Είμαι 1.92 και οι επιγονατίδες βρίσκουν γενικά. Ίδια σκατα με Lufthansa. Παλαιοτερα δεν ήταν έτσι. Δεν ήμουν πολύ άνετος αλλά έτσι να βρίσκουν δεν ήταν.

Σελ. 739 από 743 ΠρώτηΠρώτη ... 719729734737738739740741 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. World of Warcraft - Γενική συζήτηση.
    Από dvm στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-08, 15:52
  2. Συστάσεις Pc (Αγορά ή Αναβάθμιση) - Γενική Συζήτηση!!!
    Από Dr-PsychoGR στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-08, 11:07
  3. Μηνύματα: 50
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 13:18
  4. Γενική συζήτηση για cable TV
    Από No-Name στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-07, 15:26
  5. Γενική συζήτηση υπηρεσιών Tellas
    Από shaq141a στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-06, 08:54

Bookmarks

Bookmarks