Οτι κανουν στα Ντουμπαγια και στα Αμπου Νταμπια οι respected vlogers που ειναι ελαφρως ξεβρακωτοι αλλα θιγονταιΔε λεω καλες οι low cost αλλα αμα πεσεις σε περιπτωση που γινεται χαμος θα το μετανιωσεις . 9 στις 10 δηλαδη φορες σε high season . Kαι το 20 ηταν η καλυτερη χρονια μου θυμισε κατι πτησεις αγονης γραμμης της olympic που ειμουν σε ολο το αεροπλανο μονος εγω ο πιλοτος και η αεροσυνοδος
Χειροτερες πτησεις 2 τιγκα της aegean προσφατα που εμπαιναν καπνοι στη καμπινα ....
Εμφάνιση 11.071-11.085 από 11142
-
18-05-25, 10:34 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11071
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimyok : 18-05-25 στις 10:59.
-
18-05-25, 12:58 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11072Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
18-05-25, 23:26 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11073
- Περιοχή
- Dublin, Ireland
- Downloads
- 23
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 6
- Ταχύτητα
- 204800/20480
- ISP
- WTF is in Ireland
- Router
- Draytek Vigor 2820vn
- Path Level
- Interleaved
Μπορεί να ισχύουν όλα τούτα, εγώ πάντως θα αναγνωρίζω ότι - έστω και για ιδίους επιχειρηματικούς και στρατηγικούς λόγους - όταν εν τω μέσω μια μαζικής υστερίας και παράνοιας στα λόκνταουν οι εταιρείες απλά δεν πετούσαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην πετούν, η Ryanair κράτησε τα αεροπλάνα της στον αέρα.
Και μάλιστα, προσωπικά επίσης ουκ ολίγες φορές το βίωσα, με επιβάτες λιγότερους από το προσωπικό.
Αυτό, για εμένα τουλάχιστον σε μια περίοδο που όλοι οι άλλοι κινούνταν προς το αντίθετο μου έδινε μια σχετική 'ασφάλεια' ότι μπορούσα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου εάν χρειαζόταν.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ryanair τουλάχιστον σε σύντομες πτήσεις έως 1.5 ώρα. Παραπάνω, και σε γεμάτο αεροσκάφος δεν μπαίνω παρά εάν και μόνο πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου και η Ryanair είναι ΤΙΝΑ.The Road to Hell is Paved with Good Intentions
Cause we made a promise we swore we'd always remember, no retreat, baby, no surrender
-
18-05-25, 23:38 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11074
Σε καταλαβαίνω αλλά και εγώ δυστυχώς από Θεσσαλονίκη χωρίς τη Ryanair θα είχα χάσει πολλά ταξίδια επειδή δεν έχουμε άλλες επιλογές για απευθείας πτήσεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια μας προσφέρει η Aegean, όπου δε με συμφέρει να πετάω και μέσω Αθήνας.
Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι με το αν γίνει κάποια βλακεία και ακυρωθεί η πτήση. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι μαζί τους.
-
18-05-25, 23:53 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11075
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
-
18-05-25, 23:55 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11076
Θυμαμαι ολυμπιακη που εφτανες αθηνα και αλλαζες πτηση για συνεχεια μετα απο 4-5-6 8 ! ωρες . Και air ζυμπαμπουε θα επαιρνα για να φυγω
-
19-05-25, 00:42 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11077
Δεν κατάλαβα να σου πω. Πέρα από την άνεση τί διαφορά έχει; Άσε που εμένα η άνεση μου φαίνεται ίδια σε όλες τις εντός ΕΕ πτήσεις.
- - - Updated - - -
Αυτή και η easyjet είχαν πολλά λεφτά στην άκρη. Εδώ έκαναν βόλτες για να μην χάσουν το type rating οι πιλότοι τους. Απογείωση από CLR μια βόλτα και προσγείωση.
- - - Updated - - -
Και μετά γίνεται χαμός στην Ελλάδα με ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω καιρού. Είναι να μην σου τύχει. Δεν ξέρω τι διαφορετικό έκανε η Aegean πχ ή άλλες budget.
https://www.aviation24.be/airlines/r...rt-disruption/
Το θέμα είναι ότι ακόμα και με τέτοια αρνητική δυσφήμιση, ουσιαστικά παραμένουν λεωφορείο old Greek style.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
20-05-25, 16:12 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11078
ουτε εγω.οι τιμες ειναι σουπερ και οι απευθειας πτησεις που βολευουν πολυ κοσμο,ενω διαφορετικα χρειαζεσαι ανταποκριση.Και μιλαμε για 2-3 ωρες ,κλαιν πραγματικα
- - - Updated - - -
ο λογος?
- - - Updated - - -
αν δεν μας ειχε κοψει και της αθηνας θεσσαλονικης...
- - - Updated - - -
αυτο δεν μου εχει τυχει ποτε με ryanair.Με wizzair ετυχε ομωςVAMOS ARIS
-
20-05-25, 19:29 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11079
Όλα αυτά είναι μέχρι να σου τύχουν. Αλλωστε βλέπεις πως ο κόσμος κρίνει υπηρεσίες. Η καλύτερη εταιρεία όσο δεν είχαν λόγω να πάρουν το support. Για μένα η καλή εταιρεία στα δύσκολα φαινεται. Όταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και πάνε στραβά τα πράγματα. Εκεί η Ράιαν δείχνει πολύ κακό πρόσωπο. Στο μεταξύ, επειδή έχουν πολύ προχωρημένο it για αεροπορική, δεν θα τους κόστιζε κάτι πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα από εκεί, έστω και με έξτρα πτήση. Τουλάχιστον να ξέρεις πότε θα πετάξεις. Δεν εχουν ευθύνη για το αεροδρόμιο αλλά χωρίς πολύ κόστος θα μπορούσαν να κλείνουν πολλά στόματα όταν πάει στραβά.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
21-05-25, 13:54 Re: Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11080Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
21-05-25, 14:04 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11081Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
21-05-25, 18:59 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11082
Εγώ που έχω με 2 από τις 3 δεν έχει . Ούτε σε χώρο, ούτε σε άνεση.
Υπάρχει διαφορά στην αισθητική και φασαρία λόγω ανακοινώσεων σίγουρα. Υπάρχει θεωρητικα διαφορά στην υποστήριξη αν χρειαστεί, αλλά δεν έχει χρειαστεί και δεν ξέρω.
Μέχρι εκεί όμως.
Ούτε για πλάκα στο θέμα άνεση, είτε μέσα στο αεροπλάνο ειτε στην αναμονή.
Έχω γράψει ότι επί της ουσίας ο τύπος του αεροπλάνο κάνει την διαφορά. Τα neo δεν έχουν χώρο. Παλαιοτερα ναι είχε λίγο προβάδισμα η Aegean στην άνεση.Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
-
21-05-25, 19:39 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11083
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Η Αegean στις θέσεις up-front είναι πιο άνετη.
Εννοείται και η έξοδος κινδύνου που όμως είναι άνετη σε όλους λόγω απαιτήσεων για την (χτύπα ξύλο) εκκένωση.
Στις πίσω θέσεις η Aegean είναι σαν Eurowings ή Easyjet. Συνειδητοποιώ ότι έχω να πετάξω πολύ καιρο με Ryanair και έχω ξεχάσει πως είναι.
-
21-05-25, 20:02 Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11084
Λογω της διαφορας πιεσης αυτη η πορτα δεν ανοιγει με τιποτα στον αερα και ειναι η καλυτερη θεση . Εκκενωση δεν εχω πετυχει
-
21-05-25, 21:34 Απάντηση: Re: Απάντηση: Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση #11085Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Παρόμοια Θέματα
-
World of Warcraft - Γενική συζήτηση.
Από dvm στο φόρουμ Games και Online GamingΜηνύματα: 160Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-08, 15:52 -
Συστάσεις Pc (Αγορά ή Αναβάθμιση) - Γενική Συζήτηση!!!
Από Dr-PsychoGR στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-08, 11:07 -
Γενική συζήτηση (split)-Σύνταξη κειμένου διαμαρτυρίας και συντονισμός
Από koroman στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-08, 13:18 -
Γενική συζήτηση για cable TV
Από No-Name στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 266Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-07, 15:26 -
Γενική συζήτηση υπηρεσιών Tellas
Από shaq141a στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 43Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-06, 08:54
Bookmarks