Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 16-30 από 34
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Βρέθηκε η λίστα :-)
    http://www.keta.gr/docs/banks.pdf
    Centos 6.4 !

Περιοχή
    Νομός Αττικής
    Downloads
    43
    Uploads
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150 Mbps
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Arcadyan Speedport Smart
    Ωραίος.
    Προπληρωμένες κάρτες ........... 2 savings 4 safety

Τι εστί IBAN, BIC, OUR, SHA, BEN;
    "Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present."

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Πολύ ωραίος.....

Περιοχή
    Utrecht, NL
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    150/15 Mbit/s
    ISP
    Ziggo
    Router
    Cisco EPC 3925
    Θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε ένα πανεπιστήμιο στην Ολλανδία μέσω της winbank. Επειδή είχα ένα πρόβλημα με τα στοιχεία SEPA πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών όπου με μπέρδεψε για κάτι άλλο η κοπέλα. Μου είπε ότι αν δεν είναι ακριβώς σωστό το όνομα του παραλήπτη μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και να ακυρωθεί το έμβασμα. Επίσης μου είπε ότι αν πάω σε κατάστημα της Πειραιώς ενδεχομένως να μην υπάρχει πρόβλημα. Και ρωτάω τώρα:

1. Επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα στοιχεία και αν όντως υπάρξει πρόβλημα, πόσο καιρό θα κάνουν να μου επιστρέψουν τα χρήματα;
    2. Είναι αλήθεια ότι αν πάω σε φυσικό κατάστημα δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Μπορούν μέσω του IBAN να δουν το όνομα;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από doctor_667 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε ένα πανεπιστήμιο στην Ολλανδία μέσω της winbank. Επειδή είχα ένα πρόβλημα με τα στοιχεία SEPA πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών όπου με μπέρδεψε για κάτι άλλο η κοπέλα. Μου είπε ότι αν δεν είναι ακριβώς σωστό το όνομα του παραλήπτη μπορεί να υπάρξει πρόβλημα και να ακυρωθεί το έμβασμα. Επίσης μου είπε ότι αν πάω σε κατάστημα της Πειραιώς ενδεχομένως να μην υπάρχει πρόβλημα. Και ρωτάω τώρα:

1. Επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα στοιχεία και αν όντως υπάρξει πρόβλημα, πόσο καιρό θα κάνουν να μου επιστρέψουν τα χρήματα;
    2. Είναι αλήθεια ότι αν πάω σε φυσικό κατάστημα δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Μπορούν μέσω του IBAN να δουν το όνομα;
    Φυσικά και σου είπε να πας σε κατάστημα.... πως αλλιώς θα σου πάρουν την (αξιόλογη)προμήθεια που φλυτώνεις κατά πολύ όταν κάνεις το έμβασμα ηλεκτρονικά.......
    Κατά την γνώμη μου πάρε τηλέφωνο το πανεπιστήμιο και πες να σου στείλουν με email τα ακριβή στοιχεία (ακριβές όνομα, ΙΒΑΝ, BIC/SWIFT κλπ. και κάντο από ebanking.......
    Τα λαμόγια.......

Περιοχή
    Utrecht, NL
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    Cable
    Ταχύτητα
    150/15 Mbit/s
    ISP
    Ziggo
    Router
    Cisco EPC 3925
    Δηλαδή τι προμήθεια θα πρέπει να πληρώσω αν πάω σε κατάστημα; Το θέμα είναι ότι το πανεπιστήμιο αργεί να μου απαντήσει στα μέιλ και δεν μπορω να περιμένω γιατί χρειάζονται και 2 μέρες για την επεξεργασία του εμβάσματος.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    ISP
    Cyta
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από doctor_667 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή τι προμήθεια θα πρέπει να πληρώσω αν πάω σε κατάστημα; Το θέμα είναι ότι το πανεπιστήμιο αργεί να μου απαντήσει στα μέιλ και δεν μπορω να περιμένω γιατί χρειάζονται και 2 μέρες για την επεξεργασία του εμβάσματος.
    Ένας γνωστός μου έστειλε έμβασμα σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό από κατάστημα στην αγροτική. Το πανεπιστήμιο η εγγραφή ήταν 20 ευρώ και για το έμβασμα του πήραν 25. Έλεος. Δε ξέρω τη γίνετε στη Πειραιώς. Επίσης αυτό που σου είπαν για το έμβασμα. Εγώ έχω στείλει από winbank για αγορά από ebay. Δεν ήξερα το όνομα του και έβαλα το nickname του. Το έμβασμα στάλθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολούθησε τη συμβουλή του κόκαλο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hellasyoda Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένας γνωστός μου έστειλε έμβασμα σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό από κατάστημα στην αγροτική. Το πανεπιστήμιο η εγγραφή ήταν 20 ευρώ και για το έμβασμα του πήραν 25. Έλεος. Δε ξέρω τη γίνετε στη Πειραιώς. Επίσης αυτό που σου είπαν για το έμβασμα. Εγώ έχω στείλει από winbank για αγορά από ebay. Δεν ήξερα το όνομα του και έβαλα το nickname του. Το έμβασμα στάλθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολούθησε τη συμβουλή του κόκαλο.
    Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του hellasyoda.... όπως και χαρακτηριστική η τιμή του εμβάσματος......

Περιοχή
    ἐν Πάτραις
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    6Mbps / 950kbps
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ
    Router
    Netfaster IAD
    SNR / Attn
    13(dB) / 33.9(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Θάλω να στείλω ενα έμβασμα σε μια εταιρεία στη Γερμανία. Δεν εχω web banking σε κάποια τράπεζα.
    Ξέρει κανείς αν ειναι δυνατόν να πω πχ σε ενα φιλο που εχει web banking στην τραπεζα του, να στείλει αυτός το έμβασμα; Αλλά να φαίνεται κάπου βεβαια και το δικό μου όνομα

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53700/5370
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από del_ahmettt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θάλω να στείλω ενα έμβασμα σε μια εταιρεία στη Γερμανία. Δεν εχω web banking σε κάποια τράπεζα.
    Ξέρει κανείς αν ειναι δυνατόν να πω πχ σε ενα φιλο που εχει web banking στην τραπεζα του, να στείλει αυτός το έμβασμα; Αλλά να φαίνεται κάπου βεβαια και το δικό μου όνομα
    Μπορεί να φαίνεται το δικό σου όνομα στην περιγραφή μόνο του εμβάσματος.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΝΙΚΑΙΑ
    Αναγνωρίζω ότι το θέμα αυτό είναι παλιό, αλλά είναι ότι πιο σχετικό με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν μπορώ να βρω λύση.

Έχω λογαριασμό στην alpha bank με ενεργοποιημένο e-banking και πρόσφατα μου έστειλαν χρήματα με τραπεζικό έμβασμα SHA από τράπεζα Ολλανδίας (η εταιρία που έστειλε τα χρήματα διατηρεί λογαριασμό σε Βρετανικές λίρες, στην τράπεζα Ολλανδίας). Εκτός από την χρέωση 3ευρώ της alpha bank για μετατροπή νομίσματος, τα λεφτά που τελικά βλέπω μέσω του alpha e-banking είναι πολύ χαμηλότερα από τα αναμενώμενα (περίπου 2% λιγότερα).

Επίσης, μέσω του ebanking μπορώ να δω την εισερχόμενη εντολή εμβάσματος, οπότε και βλέπω ότι τα λεφτά που έστειλε η εταιρία είναι σωστά. Σε τηλεφώνημα που έκανα στην alpha πριν να φύγω από την Ελλάδα, μία όχι και τόσο ενημερωμένη κοπέλα μου απάντησε πως δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση... Παρ'όλα αυτά, η διαφορά στα χρήματα δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς παρά με κάποια κρυφή χρέωση που δεν έχω ανακαλήψει ακόμα.

Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία ή κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;; Επίσης, έστειλα σχετικό ερώτημα στην alpha με mail και περιμένω ακόμα απάντηση, καθώς δεν μπορώ πλέον να τους πάρω τηλέφωνο γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό.

Κάθε γνώμη και σχόλιο δεκτό.
    sudo apt-get remove --purge stress && sudo apt-get install hakuna-matata

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    53700/5370
    ISP
    Conn-x OTE
    Router
    AVM FRITZ!Box 7530
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kogos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναγνωρίζω ότι το θέμα αυτό είναι παλιό, αλλά είναι ότι πιο σχετικό με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν μπορώ να βρω λύση.

Έχω λογαριασμό στην alpha bank με ενεργοποιημένο e-banking και πρόσφατα μου έστειλαν χρήματα με τραπεζικό έμβασμα SHA από τράπεζα Ολλανδίας (η εταιρία που έστειλε τα χρήματα διατηρεί λογαριασμό σε Βρετανικές λίρες, στην τράπεζα Ολλανδίας). Εκτός από την χρέωση 3ευρώ της alpha bank για μετατροπή νομίσματος, τα λεφτά που τελικά βλέπω μέσω του alpha e-banking είναι πολύ χαμηλότερα από τα αναμενώμενα (περίπου 2% λιγότερα).

Επίσης, μέσω του ebanking μπορώ να δω την εισερχόμενη εντολή εμβάσματος, οπότε και βλέπω ότι τα λεφτά που έστειλε η εταιρία είναι σωστά. Σε τηλεφώνημα που έκανα στην alpha πριν να φύγω από την Ελλάδα, μία όχι και τόσο ενημερωμένη κοπέλα μου απάντησε πως δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση... Παρ'όλα αυτά, η διαφορά στα χρήματα δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς παρά με κάποια κρυφή χρέωση που δεν έχω ανακαλήψει ακόμα.

Έχει κάποιος κάποια σχετική εμπειρία ή κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;;; Επίσης, έστειλα σχετικό ερώτημα στην alpha με mail και περιμένω ακόμα απάντηση, καθώς δεν μπορώ πλέον να τους πάρω τηλέφωνο γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό.

Κάθε γνώμη και σχόλιο δεκτό.
    Ενδεχομένως η διαφορά να οφείλεται στην συναλλαγματική ισοτιμία που πιθανότατα θα είχε αλλάξει μέχρι να γίνει η εκκαθάριση του εμβάσματος.

Downloads
    10
    Uploads
    0
    DSLAM
    HOL - ΝΙΚΑΙΑ
    Το σκέφτηκα αυτό, αλλά δεν νομίζω. Παρακλολουθώ τις ισοτΙμίες απο το xe.com και ακόμα και την χειρότερη ισοτΙμία του μήνα να υπολογίσω δεν δικαιολογεί τόση διαφορά στα χρήματα. Οι χρεωσεις που βλέπω είναι της τάξης του 1.5%-2.0%, όταν η ισοτημία δεν έχει αλλάξει πάνω από 0,2%.
    sudo apt-get remove --purge stress && sudo apt-get install hakuna-matata

Περιοχή
    Ζωγράφου, Αθήνα
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1 Gbit/s
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L FTTH
    Question
    Αυτό που (μου) συμβαίνει είναι μάλλον [ελλείψει όρου που να αποδίδει με ακρίβεια την έννοια στα ελληνικά] embarrassing.
    Θέλω να κάνω μια «εκταμίευση» από λογαριασμό Στοιχηματικής Εταιρείας και χρειάζομαι τα πλήρη στοιχεία της Τράπεζας για την αποστολή του σχετικού εμβάσματος.
    Βρήκα σε ένα μόλις λεπτό τα IBAN & SWIFT (BIC) (μέσω Web Banking) και έχω «κολλήσει» -αν είναι ποτέ δυνατόν!- στο Όνομα & Διεύθυνση

Έχω φάει ήδη μισή ώρα ψάχνοντας στα επίσημα και μη sites και ακόμα ΔΕΝ μπορώ να επιβεβαιώσω την εγκυρότητα των Στοιχείων.
    Ο λόγος για την Τράπεζα Πειραιώς.
    Και επειδή όπως καλά γνωρίζετε δεν θέλει και πολύ να απορριφθεί το αίτημα και να βρεθώ απ' το πουθενά να πληρώνω επιπλέον τέλη/ποινή, απευθύνομαι στους «ειδικούς»:
    Ποιο είναι το σωστό «Όνομα» και Διεύθυνση;
    Στην πίσω όψη της Χρεωστικής/VISA, αναγράφεται "Piraeus Bank S.A." και "4 Amerikis Str., 105 64 Athens - Greece" αντίστοιχα.
    Να χρησιμοποιήσω αυτά; Και αν ναι, να τα πληκτρολογήσω ΚΕΦΑΛΑΙΑ, μικρά, με ή χωρίς σημεία στίξης;

Το ξέρω πως ακούγεται υπερβολικό, αλλά όπως όλοι γνωρίζετε ποτέ δεν προκύπτουν δυσκολίες όταν είναι να πληρώσεις. Φροντίζουν πάντα να σε διευκολύνουν - για να μην πω πως στρώνουν και κόκκινο χαλί για να υποδεχθούν τους πελάτες.
    Όταν είναι να λάβεις πληρωμή αντιθέτως, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...

Μήπως να αναρτηθεί και ένας πίνακας (ή τουλάχιστον εξωτερικό link) για τέτοιου είδους περιπτώσεις;
    Αυτό εδώ είναι έγκυρο;
    Isn't it great when things just WORK?

minus21grams [dot] net

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone - Nova
    DSLAM
    Wind - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    Vodafone Power Station
    Αν θες να είσαι απολύτως σίγουρος, θα κάνεις ένα search για BIC Code στο Swift.com, κι από εκεί θα πατήσεις στον κωδικό της τράπεζας να δεις τα πλήρη στοιχεία. Συγκεκριμένα, βγάζει
    City ATHENS
    Address 4 AMERIKIS STREET
    ZIP Code 105 64
    Country GREECE

Αλλά από προσωπική μου εμπειρία (όχι όμως σε στοιχηματικά), δεν έχει σημασία η διεύθυνση της τράπεζας, έχει το SWIFT/BIC, το IBAN και το πώς θα γράψεις το επίθετό σου στα αγγλικά, για να κάνει η τράπεζα αυτόματη διασταύρωση και να έρθουν γρήγορα τα χρήματα. Προσωπικά δίνω σε όλους διεύθυνση και τηλέφωνο του υποκαταστήματος (αν και οι ελληνικές τράπεζες δεν έχουν ξεχωριστούς SWIFT για κάθε κατάστημα όπως πολλές ξένες), για την περίπτωση που χρειαστεί κάποια διευκρινιση.
    hnesne

Σελ. 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΠΕΑΚ τί εστί?
    Από nikgr στο φόρουμ Isdn - Pstn
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-07-06, 21:40
  2. SHA-1 Hash GUI for Windows 0.1
    Από alatasst στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-05, 23:24
  3. Τι εστί πόρτα?
    Από stivakos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-05, 00:24
  4. Τι εστί delta.Otenet.gr ;
    Από Kon στο φόρουμ P2P
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-05, 15:20
  5. SHA-1 Broken......
    Από EvilHawk στο φόρουμ Γεγονότα και Απόψεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-05, 12:07

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα