Ναι και από ότι μπορώ να διακρίνω είναι οι πέντε από τις έξι.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθεί ή έξοδος έστω για να κάνω ανάκτηση των δεδομένων?
Αν ναι μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο σοβαρό μαγαζί να κάνει δουλειά με υπευθυνότητα και κυρίως άμεσα λόγω δουλειάς?Όλα τα περίμενα αλλά να μου συμβεί κάτι τέτοιο και ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω back-up?
Έχω δει κρασάρισμα σκληρού έχω δει format κατά λάθος αλλά τέτοια φάση δεν μπορώ να την διανοηθώ
........Auto merged post: KYUSS21 added 5 Minutes and 33 Seconds later........
Κουτί από το εμπόριο?Ξέρεις κάπου συγκεριμένα?
Είναι όντως μέσα στην εγγύηση αλλά πως θα μπορέσω να τους πείσω ότι κύριοι ήταν ελαττωματικό από την αρχή?Μου φαίνεται χοντρή κοροιδία για 100 ευρώ να ξεφτυλιστώ έτσι
Εμφάνιση 31-34 από 34
-
15-01-08, 22:19 Απάντηση: Κανα φτηνο μαγαζι για επισκευη υπολογιστη? #31
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KYUSS21 : 15-01-08 στις 22:19. Αιτία: auto merged post
-
15-01-08, 22:22 Απάντηση: Κανα φτηνο μαγαζι για επισκευη υπολογιστη? #32
Λογικά την εγγύηση την ξεχνάς, (λόγο του σπάσμενου καλωδιου)
Κουτι απο εμπόριο, πχ http://www.plaisio.gr/ProductImages/65x65/827118.jpg
Απλά βγάζεις τον δίσκο απο το ένα και τον βάζεις στο αλλο
-
15-01-08, 22:25 Απάντηση: Κανα φτηνο μαγαζι για επισκευη υπολογιστη? #33
Αδελφέ σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου θα προσπαθήσω να βρώ λύση με αυτόν τον τρόπο.
-
16-01-08, 09:34 Απάντηση: Κανα φτηνο μαγαζι για επισκευη υπολογιστη? #34
Εχω την εντύπωση οτι το "Εχασα" λιγάκι...
Πήγες το PC στο eshop να στο φτιάξουν, και το pc ειναι Pentium II ?
Τους είπες οτι ειναι Pentium II?
Προσωπικά, επειδή και εγώ κάνω αυτή την δουλειά , σας δεύτερη, θα σου πω οτι δεν θα έμπλεκα κάν με Pentium II.
Αντε και το έφτιαξες... τι θα το κάνεις?
Παρόμοια Θέματα
-
μπυρες-κρασια (φτηνο αλκοολ) και φτηνο φαι
Από KLG στο φόρουμ The Meeting pointΜηνύματα: 65Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-12, 20:12 -
Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα για επισκευή εκτυπωτή ακίδων
Από Dark_Rex στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 25-10-07, 16:51 -
Πού μπορώ να στείλω για επισκευή APC UPS?
Από John Galt στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξηΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-06, 10:48 -
Συμβουλές για ιδία επισκευή μιας χτυπημένης TFT.
Από BlindG στο φόρουμ Κάρτες ήχου, γραφικών, ηχεία και οθόνεςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-04-06, 12:01 -
Μαγαζι για αγορά μελανιών?
Από johnyk στο φόρουμ Internet, web surfing και online υπηρεσίεςΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-06, 17:41
Bookmarks