Λεφτά ψάχνουνε ε;;; Δύσκολοι καιροί βλέπεις...![]()
Εμφάνιση 31-45 από 57
-
31-12-07, 21:50 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #31
-
31-12-07, 21:53 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #32
Η φιλοσοφια κατα βασιν δεν ειναι κακη, στα πλαισια ομως πραγματικης προστασιας
των πνευματικων δικαιωματων και αποδοσης στους δημιουργους...
Πασχει το ολο θεσμικο πλαισιο και οι διαδικασιες
με τις οποιες εισπραττει αυτα τα ποσα η ΑΕΠΙ.Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
31-12-07, 22:01 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #33
- Περιοχή
- @ Copenhagen, DK
- Downloads
- 3
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- ISP
- Οtenet
Μην φοβάσαι δεν την πέφτουν μόνο στην φτωχή πλήν τίμια επαρχία, είμαι σίγουρος οτι παντού κάνουν ελέγχους. Το πρόβλημα είναι οτι αυτοί πίστευαν οτι θα μπορούν να την σκαπουλάρουν και τώρα θα τα πληρώσουν μαζεμένα.
Πάντως έχει γραφτει και στο φόρουμ παλιότερα για ελέγχους της ΑΕΠΙ σε εμπορικά καταστήματα που παίζουν ράδιο (στην Αθήνα).
-
31-12-07, 22:33 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #34
- Downloads
- 2
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
改善 - kai zen - continuous change for the better - the Tao of Linux.
Linux χωρίς εγκατάσταση, δωρεάν ΝΟΜΙΜΟ office, browser χωρίς ιούς ,
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
ΟΔΗΓΙΕΣ εγκατάστασης Linux
-
31-12-07, 22:46 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #35
Εντυπωσιάζωμαι που μερικοί υποστηρίζετε την ΑΕΠΙ
Αν ακολουθήσετε το link που δίνει η manoulamou στην πρώτη σελίδα συτού του θέματος θα διαβάσετε το εξής:
Ερώτηση: Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;
Απάντηση: Τα μουσικά έργα που τραγουδάτε έχουν μουσική και στίχο που τα έχουν συνθέσει και συγγράψει πνευματικοί δημιουργοί οι οποίοι εκπροσωπούνται από την ΑΕΠΙ. Η Άδεια Δημοσίας Εκτέλεσης δεν εξετάζει ποιος ερμηνεύει τα μουσικά έργα, αλλά νομιμοποιεί την χρήση των έργων του ρεπερτορίου των δημιουργών / δικαιούχων μελών της ΑΕΠΙ. Συνεπώς, η έγγραφη άδεια της ΑΕΠΙ είναι απαραίτητη.
Πέρυσι ρίξανε πρόστιμο σε ένα φούρνο γιατί ο Μάστορας είχε ένα τραντζιστοράκι να ακούει μουσική όσο δουλεύει . Θεωρείται δημόσιος χώρος ο φούρνος .... λές και ο φούρναρης θα έχει έχει περισσότερους πελάτες αν έχει και μουσική
-
31-12-07, 22:57 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #36
Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό που έγραψα πριν, διαφορετικά θα είχες δει ότι αναφερόμουν* στις επαγγελματικές συνδρομές της nova από μαγαζιά! Αν αυτές οι συνδρομές δεν δίνουν δικαίωμα δημόσιας εκτέλεσης τι το δίνει; Η ΑΕΠΙ;
*http://www.adslgr.com/forum/showpost...2&postcount=18Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotos65 : 31-12-07 στις 23:00.
-
31-12-07, 22:59 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #37
Το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων είναι γενικά πολύ λεπτό. Οσον αφορά την νομιμότητα του θέματος, δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία. Το θέμα όμως του κατα πόσο είναι δίκαιος ή όχι ο νόμος είναι ένα άλλο θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση. Αν ήταν στο χέρι μου, τα μαγαζιά του τύπου, super market, ψιλικατζίδικα κλπ, δεν θα πλήρωναν. Αντίθετα, συμφωνώ ότι πρέπει να πληρώνουν όλες οι καφετέριες, μπαράκια, clubακια.
Αυτοί που προβάλλουν CL, έχουν σίγουρα NOVA. Αν έχουν το επαγγελματικό πακέτο, λογικά θα πρέπει να είναι καλυμμένοι.
-
31-12-07, 23:07 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #38
- Downloads
- 2
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
Επαγγελματικές ή όχι, δεν είναι για δημόσια εκτέλεση.
(Σε δωμάτιο ξενοδοχείου, είναι ιδιωτική, στο λόμπυ του είναι δημόσια.)
Επίσης, το αν «Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;» όσο τραβηγμένο και να ακούγετε λέει το εξής: «ρε φίλε, βγάζεις λεφτά από αυτό που κάνεις στο μαγαζί σου; ε, θέλουμε και εμείς αν περιλαμβάνει IP άλλου».
Στη τελική, θα κάθομαστε να συζητάμε αν κερδίζεις από αυτό ή το κάνεις επειδή μεράκλωσες; Τι θέλετε τώρα, να βγει καμιά κομπανία να κόβει εισητήρια και μετά να παριστάνει τους «μερακλωμένους»;
Εμένα ως «πιγκουίνο» με βολεύει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ αυτή η κατάσταση. Μάλιστα προσεύχομαι κάθε βράδυ (στον Ήφαιστο αν θέλετε να ξέρετε) να τους σκίσουν όλους με το λογισμικό, ώστε να εμπαιδώσουν την αξία των ελεύθερων αδειών κειμένων, μουσικής και λογισμικού.
Ο μεγαλύτερος εχθρός τους ελεύθερου λογισμικού, είναι το κλεμμένο λογισμικό. Ο μεγαλύτερος εχθρός της δημιουργείας νέας «ελεύθερης» μουσικής, είναι η κλεμμένη εμπορική. Όταν βάζεις το κλεμμένο λογισμικό, δεν μπορώ εγώ να βρω να δώσω το δικό μου. Όταν βάζεις μία τηλεόραση και παίζει μία κλεμμένη ξένη μπούρδα, δεν μπορώ να κάνω το δικό μου θεατρικό, όταν παίζει το ράδιο μία κλεμμένη ξένη σαχλαμάρα, δεν μπορώ εγώ να παίξω το μπουζουκάκι μου και να πω δύο τρία νέα τραγουδάκια μου.... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
δωρεάν εγκατάσταση Linux, δωρεάν raytracer, γιατί το δωρεάν είναι όλα τα λεφτά...
-
31-12-07, 23:10 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #39
Πλάκα μου κάνεις βρε ή είσαι απλά πνεύμα αντιλογίας?! Το ξέρεις ή όχι ότι επαγγελματικές συνδρομές δίνονται για καταστήματα (όπως καφετέριες και άλλα μαγαζιά αυτού του τύπου) για να μεταδίδουν αγώνες πρωταθλήματος ή CL πχ; Τα μαγαζιά αυτά που θα κάνουν τη προβολή αυτών των προγραμμάτων, στις τουαλέτες; Σαφέστατα είναι για δημόσια εκτέλεση ό,τι και να λες...
-
31-12-07, 23:14 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #40
- Downloads
- 2
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 5
Και έχει τιμολογιακά διαφορετικό καθεστώς. Όμως οι ιδιωτικές συμφωνίες δύο μερών δεν δημιουργούν παραίτηση τρίτου μέρους από τις προς αυτό υποχρεώσεις των συμβαλομένων.
Με άλλα λόγια, αν ο Μήτσος και ο Κήτσος «τα βρήκαμε τα συμφωνήσαμε» δεν σημαίνει ότι θα φάνε και τα λεφτά του Μήτρου.
Επίσης, δεν κάνω πλάκα. Δες τα καπέλα μας και θα καταλάβεις γιατί. Είναι καθαρά θέμα semantics, είσαι black hat, pirate captain και ... lamer dog. Εγώ είμαι white hat, commercial captain και fully able penguin
Όσο οι δικηγόροι σας ξεβρακώνουν έχοντας «κλειδώσει» ως ιδιοκτησία τα προϊόντα της διανόησης, τόσο θα αρχίσετε να εκτιμάτε «όλους εμάς τους μλκες» που είμαστε των ανοικτών αδειών.
Προσωπικά, είμαι 101% υπέρ της εξάντλησης κάθε αυστηρότητας στους IP νόμους. Έτσι για να εμπαιδωθεί η αξία του liberal IP.
Αν κάποιος θέλει pirate hunter, να μου γράψει, το κάνω τσάμπα, τους πιάνω όλουςΤελευταία επεξεργασία από το μέλος pelasgian : 31-12-07 στις 23:21.
... when you damp oscillations, you lose the high points as well as the low.
-
31-12-07, 23:19 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #41
Ε τι λέω δηλαδή εγώ από την αρχή (αλλά δεν κάνεις το κόπο να διαβάσεις το αρχικό μου μήνυμα, βαριέσαι!). Πληρώνουν διαφορετικά, άρα είναι τελείως παράλογο να πληρώνουν και νταβατζή (ΑΕΠΙ) επιπλέον! Παραίτηση τρίτου και άλλες σαχλαμάρες. Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει στους κινηματογράφους, αλλά θα μου φαινόταν πάρα πολύ παράξενο η ΑΕΠΙ να θέλει δικαιώματα για τις προβολές έργων που οι ιδιοκτήτες έχουν πληρώσει δικαιώματα προβολής στην εταιρία διανομής (και στους δικαιούχους δηλαδή, ή ο "Μήτρος" όπως θέλεις να τον λες)! Κάπως έτσι κι αυτό με τη nova...
ΥΓ. Βγάλε τα γυαλιά του liberal IP, βλέπουν παράξενα πράγματα! Άκου semantics από το avatar!Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotos65 : 31-12-07 στις 23:24.
-
01-01-08, 03:00 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #42
επειδη συγγενης μου εχει καφετερια-κρεπερι και εχει επαγγελματικη αδεια για μεταδοση NOVA (αθλητικα) πληρωνει 90 ευρω.
οταν το μαγαζι ειναι κλειστο επειδη δεν του επιτρεπουν να εχει την τηλεοραση ανοικτη σε καποιο απο τα επιγεια καναλια η ραδιοφωνο συμφωνησαν ολοι οι μαγαζατορες οταν εχει ΑΓΩΝΕΣ που τους δειχνει η NOVA να τις εχουν κλειστες τις τηλεορασεις αν το κανουν τι θα κερδισουν...να κλεισουν τα μαγαζια τους.
βεβαια επειδη ειναι μονοπωλιο δεν τις κανουν τιποτα οπως και την ΑΕΠΙ που λετε και ολες τις αρχες που υπαρχουν σε αυτη την χωρα.
γιατι αραγε δεν κυνηγουν καποιες τραγουδιστριες που χρωστανε χρηματα σε εταιρειες παραγωγης???? και αποφευγουν να πληρωσουν τα χρεη τους.
γιατι αραγε δεν κυνηγουν καποια καναλια της τηλεορασης που κανουν ροζ διαφημισης η εχουν ροζ προγραμμα.
οσο για καποιους που υποστηριζουν την ΑΕΠΙ (γιατι εγω ουτε αυτην υποστηριζω ουτε καποιες αλλες αρχες αυτης της χωρας) οταν τα δισκακια μουσικης πανε στα 60-100 ευρω και πανω (πολυ θα γουσταρω να σας βλεπω να τα πληρωνετε)
οι ταινιες φυσικα και δεν ειναι για δημοσια προβολη.
αλλα οχι να μην επιτρεπουν να βαλεις ενα επιγειο ελευθερο καναλι της τηλεορασης που π.χ λεει ειδησεις ημαρτον.
για αυτο κλεινουν τα μαγαζακια - μενουν ανεργοι καποιοι - τωρα που θα κλεισουν και τα μαγαζια που βγαζουν τραπεζακια εξω να δειτε την γλυκα κτλ.
δεν πειραζει ολα καλα πανε αλλα ξεχνατε ομως τους ανεργους - αλλοδαπους κτλ τους πληρωνει το κρατος αρα εμεις οι φορολογουμενοι πολιτες σας διαφευγει αυτη η μικρη και ασημαντη λεπτομερεια.
σχετικα για την NOVA που ειπατε :
Β) Για επαγγελματίες:
= Καταστήματα ΠΡΟ-ΠΟ
Κόστος συνδρομής 80,00 το μήνα (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%)
Βλέπετε όλα τα αθλητικά κανάλια και τα μεγαλύτερα ελληνικά.
= Μπαρ και καφετέριες
Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των καθισμάτων της άδειας λειτουργίας της επιχείρησής σας. Ενδεικτικά, μέχρι τα 40 καθίσματα η μηνιαία συνδρομή είναι 95,00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%).
= Πλοία
Η τιμολόγηση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το χώρο προβολής:
Κατηγορία 1η: Tο Lounge του πλοίου.
Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των καθισμάτων της άδειας λειτουργίας του πλοίου. Ενδεικτικά, μέχρι τα 40 καθίσματα η μηνιαία συνδρομή είναι 125,00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%).
Κατηγορία 2η: Οι καμπίνες του πλοίου.
Τιμή μηνιαίας συνδρομής 25,00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%).
Βλέπετε όλα τα προγράμματα της NOVA.
= Ξενοδοχεία
Η τιμολόγηση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το χώρο προβολής:
Κατηγορία 1η: Tο Lounge του ξενοδοχείου.
Η τιμολόγηση γίνεται με βάση τον αριθμό των καθισμάτων της άδειας λειτουργίας του ξενοδοχείου. Ενδεικτικά, μέχρι τα 40 καθίσματα η μηνιαία συνδρομή είναι 95,00 (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%).
Κατηγορία 2η: Τα δωμάτια του ξενοδοχείου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προβολή των προγραμμάτων της NOVA σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά. Οι επαγγελματίες που προσπαθούν με απλή συνδρομή να εκπέμπουν προγράμματα NOVA σε επαγγελματικό χώρο διώκονται ποινικά.
www.nova.gr
σχετικα με την ΑΕΠΙ που λετε
δειτε αυτα
http://www.aepi.gr/greek/rights/i_ektelestika.asp
http://www.aepi.gr/greek/rights/i_ek....asp#mixanika1
http://www.aepi.gr/greek/rights/i_ek....asp#mixanika2
http://www.aepi.gr/greek/presentatio...tiprosopoi.asp
Το ύψος των καταβαλλόμενων πνευματικών δικαιωμάτων για Δημόσια Εκτέλεση στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλότερο από τον μέσο όρο των πνευματικών δικαιωμάτων των ομόλογων οργανισμών σε διεθνές επίπεδο. Οι παράμετροι και ο καθορισμός της τιμολόγησής δεν καθορίζονται μόνο από την ΑΕΠΙ αλλά λαμβάνονται υπ' όψιν συγκριτικά στοιχεία και αποτελέσματα ερευνών που προκύπτουν από διεθνείς συνεργασίες νομικών και οικονομικών επιτροπών της CISAC αφού ληφθούν υπ' όψιν :
- η εσωτερική νομοθεσία της κάθε χώρας
- οι διεθνείς συμβάσεις
- η εσωτερική κοινωνική / οικονομική κατάσταση και το βιοτικό επίπεδο κάθε χώρας
Κριτήρια που λαμβάνονται υπ' όψιν για την τιμολόγηση των δικαιωμάτων είναι ενδεικτικά:
- το εμβαδόν του χώρου
- η περιοχή (αστικές ή μη περιοχές, παραμεθόριες, εποχικότητα κτλ.)
- Η σπουδαιότητα χρήσης της μουσικής (απαραίτητη, αναγκαία ή χρήσιμη)
- Ο τρόπος παρουσίασης της μουσικής στο κοινό (ζωντανή, αναπαραγωγή με μηχανικά μέσα κτλ.)
Τα κριτήρια αυτά αποτελούν αντικείμενο μελέτης όλων των αντίστοιχων ανά τον κόσμο ομόλογων Οργανισμών της ΑΕΠΙ, καθορίζονται δε μέσα από διεθνή συνεργασία στα πλαίσια της Επιτροπής Ταριφών της CISAC (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης για τα Εκτελεστικά Δικαιώματα).
(αληθεια που εφαρμοζεται αυτο???)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 01-01-08 στις 04:13.
-
01-01-08, 03:36 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #43Download Uproar: Record Industry Goes After Personal Use
By Marc Fisher
Washington Post Staff Writer
Sunday, December 30, 2007; Page M05
Despite more than 20,000 lawsuits filed against music fans in the years since they started finding free tunes online rather than buying CDs from record companies, the recording industry has utterly failed to halt the decline of the record album or the rise of digital music sharing.
Still, hardly a month goes by without a news release from the industry's lobby, the Recording Industry Association of America, touting a new wave of letters to college students and others demanding a settlement payment and threatening a legal battle.
Now, in an unusual case in which an Arizona recipient of an RIAA letter has fought back in court rather than write a check to avoid hefty legal fees, the industry is taking its argument against music sharing one step further: In legal documents in its federal case against Jeffrey Howell, a Scottsdale, Ariz., man who kept a collection of about 2,000 music recordings on his personal computer, the industry maintains that it is illegal for someone who has legally purchased a CD to transfer that music into his computer.
The industry's lawyer in the case, Ira Schwartz, argues in a brief filed earlier this month that the MP3 files Howell made on his computer from legally bought CDs are "unauthorized copies" of copyrighted recordings.
"I couldn't believe it when I read that," says Ray Beckerman, a New York lawyer who represents six clients who have been sued by the RIAA. "The basic principle in the law is that you have to distribute actual physical copies to be guilty of violating copyright. But recently, the industry has been going around saying that even a personal copy on your computer is a violation."
RIAA's hard-line position seems clear. Its Web site says: "If you make unauthorized copies of copyrighted music recordings, you're stealing. You're breaking the law and you could be held legally liable for thousands of dollars in damages."
They're not kidding. In October, after a trial in Minnesota -- the first time the industry has made its case before a federal jury -- Jammie Thomas was ordered to pay $220,000 to the big record companies. That's $9,250 for each of 24 songs she was accused of sharing online.
Continued:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn...l?hpid=topnews
Συνεχίστε να χειροκροτάτε..
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
-
01-01-08, 04:05 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #44
Δεν ξερω αν το λες για μενα εγω παντως με το avatar και σημαια που εχω στο σπιτι μου πιστευω να καταλαβαινεις τι υποστηριζω.
Αλλωστε οπως λενε καποιοι εδω μεσα ειμαι ο "κακος " τορρεντακιας/παιχνιδακιας κτλ ετσι γουσταρω οποιου αρεσει οποιου δεν αρεσει ειναι δικο του προβλημα κουμαντο με την τσεπη μου κανω μονο εγω κανεις αλλος.
Αυτα που πρεπει τα εχω αυθεντικα και δεν με ακουμπαει κανεις.
Οτι εχω εγκατεστημενο στους υπολογιστες που εχω στην κατοχη μου ειναι αυθεντικο και αγορασμενο. Ειμαι 100% νομιμος χρηστης windows/οffice κτλ.
Αν το παμε και στο ΑΕΠΙ κομματι οτι ακουω και βλεπω τα εχω πληρωσει και τα πληρωνω (ειμαι νομιμος πελατης της NOVA και του VIDEOCLUB της γειτονιας μου.
Ραδιοφωνο ακουω μονο απο το ιντερνετ www.e-radio.gr
αυτα συγνωμη αν σας τσαντησα η σας κουρασα δεν πειραζει ομως ετσι ειμαι "κακο παραδειγμα" προς αποφυγη δεν με λετε καποιοι.
δεν πειραζει ομως.
καλη χρονια ευτυχισμενο το 2008 με υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας.
Υ.Σ συμβουλη μερικοι αλλαξτε ιδεες οσο ειναι καιρος (εχει πισωγυρισματα και θα φωναζετε σε λιγο)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zer0c00L : 01-01-08 στις 04:08.
-
01-01-08, 05:40 Απάντηση: Πρόστιμα από ΑΕΠΙ γιατί έβλεπαν τηλεόραση #45Δεν ξερω αν το λες για μενα εγω παντως με το avatar και σημαια που εχω στο σπιτι μου πιστευω να καταλαβαινεις τι υποστηριζω.
Feel free to attack the post. Do not feel free to attack the poster.
"If someone said to me that you can have three wishes, my first would have been to get into racing, my second to be in Formula 1, my third to drive for Ferrari" - Gilles Villeneuve
Παρόμοια Θέματα
-
ΟΤΕ: Ανακοίνωση για πρόστιμα από ΕΕΤΤ
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-07, 17:41 -
Ντ. Ρόβλιας: Απλήρωτα πρόστιμα 9,2 εκατ. ευρώ από τον ΟΤΕ
Από ssonic στο φόρουμ Γεγονότα και ΑπόψειςΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-07, 15:55 -
OTE: Πρόστιμα ύψους 300 χιλ. ευρώ από ΕΕΤΤ
Από waste στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 13-05-05, 13:14 -
Γιατί...γιατί από αίτηση 24/6, ενεργοποίηση μετά τους ΟΑ? :(
Από Sovjohn στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-04, 11:02 -
Πρόστιμα σε οτε, Cosmοτε, Vodafone από την ΕΕΤΤ
Από PhoiNiX στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-03, 10:40
Bookmarks