λοιπον παιδια ετοιμαζομαι να φυγω οπου να ναι και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια σχετικα.
αυτα που με απασχολουν πιο πολυ ειναι:
1)τι γινεται με το κλεψιμο?πως μπορω να ασφαλισω οσο το δυνατον καλυτερα τα πραγματα μου?
τι βαλιτσα να παρω μαζι μου απο δω?σακ-βουγιαζ μαλακο?η καμια σκληρη βαλιτσα απο αυτες τις τετραγωνες?που αφηνεις λεφτα,κλειδια (για τα λουκετα)καρτα για το ATM και κινητο κατα την διαρκεια του υπνου οσο και κατα την διαρκεια των ασκησεων?
2)πως να μην παω ΥΕΑ & ειδικες δυναμεις?γιατι εχω ακουσει οτι μπορεις και τα δυο να τα αρνηθεις αλλα επισης εχω ακουσει οτι αν εχουν ελειψη σε περνουν με το ετσι θελω.
3)τι γινεται με την μυωπια?φοραω τοσο φακους οσο και γυαλια αλλα αυτο που δεν ξερω ειναι το βραδυ κατα τον υπνο που αφηνεις τα γυαλια σου?παιζει να στα βουτηξουν κιολας?
οποιαδηποτε επιπλεον tips ειναι ευπροσδεκτα.
Εμφάνιση 1-15 από 654
-
05-01-08, 22:08 φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #1Εφαρμογή των νόμων του Murphy στη σχέση αυτοκινήτου και βροχής.
1. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, θα βρέξει.
2. Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, δε θα βρέξει.
3. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να βρέξει, δεν θα βρέξει.
4. Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να μη βρέξει, θα βρέξει.
5. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει δεν θα βρέξει, θα βρέξει...
-
05-01-08, 22:14 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #2
Τα γυαλιά δε στα κλέβουν. Τα λεφτά ή οτιδήποτε άλλο ναι...
Πήγε ο αδερφός μου φαντάρος πριν 1 χρόνο και τα ξέρω.
Για κάρτες ΑΤΜ, λεφτά και τα λοιπά ο αδερφός μου έκανε το εξής και έπιασε:
Όσο ήταν σε λόχο και όχι σε φυλάκιο στον Έβρο είχε ΠΑΝΤΑ μαζί του κάποιο ποσό 30-50 ευρώ να κινείται. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ και την κάρτα του ΑΤΜ ώστε αν ξέμενε να πήγαινε και να έβγαζε σε κάποια έξοδο απ' το στρατόπεδο που είχε...
Πάρε κλειδαριές για να κλειδώσεις τα φερμουάρ της βαλίτσας.
Απ' ότι θυμάμαι πήρε ένα σάκο σε χακί χρώμα μαζί του και μία μαύρη...
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Άντε και καλός πολίτης....Debian 6.0.4 "Squeeze" User
Οδηγός μετατροπής CHM αρχείων σε PDF
Οδηγός εγκατάστασης MatLab σε Linux
-
05-01-08, 22:20 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #3
μπες στο www.omhroi.gr αν θυμάμαι καλά έχει αρκετά απο αύτα που λές απαντημένα.
γενικά λεφτά μην πάρεις πολλά, μέχρι τη ορκομωσία δεν σου χρειάζονται, έχει και επισκεπτήρια!!!
τα άλλα που ρωτάς είναι λεπτομέρειες, ο στρατός θα σου δώσει τα πάντα, και λογικά στο πρώτο επισκεπτήριο θα σου φέρουν οτι χρειάζεσαι.
-
05-01-08, 22:48 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #4
ναι τα ξερω ολα τα site περι στρατου που λες k_koulos και τα εχω διαβασει διεξοδικα απλα καποια απο αυτα που ρωταω δεν τα βρηκα απαντημενα και επι πλεον θα ηθελα κι αλλες αποψεις για να εχω μια σφαιρικη αποψη καθως σε τετοια θεματα δεν μπορεις να εμπιστευτεις μονο την αποψη ενος αφου ο καθενας εχει αλλες εμπειριες απο αλλους.(ασε που σε πολλα απο αυτα τα site γυριζουν την κουβεντα στην πλακα και δεν ξερεις τι να πιστεψεις στην τελικη)
ειδικα αυτη η ερωτηση : "που αφηνεις λεφτα,κλειδια (για τα λουκετα)καρτα για το ATM και κινητο κατα την διαρκεια του υπνου οσο και κατα την διαρκεια των ασκησεων?"
ειναι πολυ σημαντικη για μενα γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...
διαβασα καπου οτι λεει κοιμασαι με αυτα.αλλα και στον υπνο αν ειναι σε κλεβουν.και επισης πως να κοιμηθεις με τα κλειδια το κινητο την ατμ καρτα και τα λεφτα στις τσεπες?
και καλα ο υπνος στις ασκησεις τι γινεται?θα τρεχει με τα φραγκοδυφραγκα στις τσεπες να κοπανανε? υπαρχει κινδυνος και η ατμ να σπασει...
οποτε οποιος εχει αντιμετωπισει τα παραπανω με επιτυχια ας βοηθησει γιατι με εχει πιασει απογνωση με ολα αυτα που πρεπει να εχω στο κεφαλι μουΤελευταία επεξεργασία από το μέλος hulkmania : 05-01-08 στις 22:50.
Εφαρμογή των νόμων του Murphy στη σχέση αυτοκινήτου και βροχής.
5. Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει δεν θα βρέξει, θα βρέξει...
-
05-01-08, 22:59 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #5
Μην αγχωνεσαι για τα λεφτα.
Θα κλειδωσεις τα φερμουαρ των βαλιτσων με λουκετα. Υπαρχει και θαλαμοφυλακας 24/7 οποτε δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο αγχος.
-
05-01-08, 22:59 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #6
το πορτοφολι με τις καρτες και τα χαρτονομισματα θα τα εχεις επανω σου
τα υπολοιπα αν σου κλεψουν τα κλειδια θα εχεις χρονο να κανεις κατιΤελευταία επεξεργασία από το μέλος jefferson : 05-01-08 στις 23:00.
-
05-01-08, 23:07 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #7
πορτοφόλι έχεις; αν όχι πάρε!! μικρό να χωράει την κάρτα, λίγα χαρτονομίσματα και μια εικόνα/φωτογραφία αγαπημένου προσώπου για να σε στηρίζει τις δύσκολες στιγμες!!
το πορτοφόλι πάντα πάνω σου [και όταν κοιμάσαι μέσα στο μαξιλάρι, όχι απλά κάτω αλλά μέσα]
οπότε μόνο όταν πηγαίνεις για μπάνιο παίζει να έχεις πρόβλημα, συνήθως όμως βρίσκεις κάποιον να εμπιστεύεσαι μέσα στο θάλαμο για την ώρα που θα κάνεις μπάνιο να σου προσέχει τα πράγματα!!!
για το κινητό πάρε παλία συσκευή, και δεν θα στεναχωρηθείς αμα στην κλέψουν, και δεν θα στεναχωρηθείς αν γρατζουνιστεί χαλάσει σε καμια αγγαρεία!!!
για τα λουκέτα φτιάχνεις ένα ματσάκι με 5 κλειδιά [ή όσα λουκέτα θα έχεις] και τι κρεμάς με κορδόνι στο λαιμό, άλλο ένα ματσάκι μέσα στο πορτοφόλι και ένα τρίτο κάπου άλλου [ασφαλές σημείο], εξάλλου τι πολύτιμα θα έχεις μαζί; δεν χρειάζονται πολλά, μην τρελαίνεσαι!!!
άρα έχουμε και λέμε πορτοφόλι , 5 κλειδιά σε κλειδέρα και 2-3 ευρώ σε ψιλά, κάθε στιγμή πάνω σου, δεν είναι και τόσο δύσκολο, η παραλλαγή έχει αρκετές τσέπες βολεύονται, και αν δεν είσαι και εντελώς "γεία σου" δεν στα κλέβουν εύκολα!!!
στον υπνο στο μαξιλάρι μέσα πορτοφόλι και κλειδιά κινητό,
ε μετά θα δείς τον κόσμο στην μονάδα, αν δεν είναι κανας περιέργος τότε είσαι τυχερός!!
α και το νού σου, τα περισσότερα θα κλαπούν την νύχτα πριν το επισκεπτήριο-ορκωμοσία, για να τα διώξουν αμέσως και να μην τα έχουν πάνω τους!!!!!
-
05-01-08, 23:09 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #8
Μην τρελένεσαι. Κάρτα για ATM δεν χρειάζεσαι.
Τις πρώτες εβδομάδες μέχρι την ορκωμοσία χρειάζεσαι μόνο ψιλά για τα αυτόματα μηχανήματα. Αυτά μπορείς να τα φυλάς το βράδυ στο λουκάνικο, δεν πρόκεται κανείς να στο ανοίξει για να πάρει 5 ευρώ σε 50λεπτά. Το βράδυ υπάρχει ο θαλαμοφύλακας, θεωρητικά είναι υπεύθυνος για ότι κλοπή προκύψει στη βάρδια του.
Τα κλειδιά αν αγχώνεσαι μπορείς να τα βάζεις κάθε βράδυ κάτω από το μαξιλάρι/φάκελο σου. Δεν πρόκειται κανείς να σηκώσει το κεφάλι σου να τα πάρει!
Γενικά μην ανησυχείς, κλεψιές υπάρχουν, αλλά αν προσέχεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Κυρίως κινητά κάνουν φτερά.
Για ασκήσεις τα κλειδιά μπορείς να τα έχεις πάνω σου (αρκεί να μην είναι καμιά 50αριά). Θα δείς ότι η παραλλαγή έχει άπειρες τσέπες.
Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι δεν υπάρχει λουκέτο ασφαλείας. Θα διαπιστώσεις ότι το 80% των λουκέτων ανοίγουν με οτιδήποτε κλειδί. Το άλλο 20% σπάει πανεύκολα με τη ξιφολόγχη.
-
05-01-08, 23:10 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #9
Yπερβολες ειναι να εχεις τα λεφτα στο μαξιλαρι. Σε Χαιδαρι, Αελξ/πολη και Λαρισα που πηγε δεν περιμενανε και ποτε θα πας τουαλετα να σε κλεψουνε.
Τα κλειδια πανω σου και λουκετακι ειναι η καλυτερη λυση. Αλλιως θα πεθανεις απο το αγχος .......
-
05-01-08, 23:16 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #10
Να ρωτήσω αυτους που λενε οτι μπορει να του κλεψουν τα λεφτα εχετε εμπειρια ? σας εχουν κλεψει λεφτα στον στρατο?
Μπορω να σου πω χωρις να σε αγχωνω
Στην αρχη δεν χρειαζεσε πολλα
Μετα την ορκομωσια και λογικα οταν θα παρεις μεταθεση για την μοναδα θα θες
Ομως μην νομιζεις οτι πας καπου που ολη κλεβουν γιατι εκει η περισοτερη θα ειναι σαν και εσενα
Αντε καλη θητεια
Ετσι και αλλιως μεχρι να πας και να σε μαθουν θα εχεις τελειωσει
........Auto merged post: i_lpt added 1 Minutes and 5 Seconds later........
Για τις ειδικες δυναμεις ειναι καλο σχολειο αλλα μονο αν θες να δεις να ορια σουΤελευταία επεξεργασία από το μέλος i_lpt : 05-01-08 στις 23:17. Αιτία: auto merged post
-
05-01-08, 23:19 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #11
Γενικά όλα εξαρτώνται από τι άτομα θα έχεις στον ίδιο λόχο.
Εγώ είχα τύχει σε λόχο στο μεσολόγγι (στο κέντρο), όπου και τα κινητά αφήναμε κανονικά και φορτίζανε όλο το βράδυ χωρίς παραμικρό κρούσμα. Μετά στις μονάδες δεν υπάρχει πρόβλημα... είναι συνήθως τόσο λίγα τα άτομα και γνωρίζεσαι με όλους που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Και να γίνει ξέρεις αμέσως ποιος το έκανε.
Η μόνη περίπτωση να γίνει κλοπή είναι όταν παίρνει μετάθεση η προηγούμενη σειρά. Και τότε γίνεται σε κάνα κράνος/εξάρτηση κτλ, ότι του λείπει καθενός για να ξεχρεώσει.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hik : 05-01-08 στις 23:23.
-
05-01-08, 23:48 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #12
1.για ΚΕΝΤΡΟ παρε ΜΟΝΟ ΕΝΑ σακ βουαγιαζ λιγο μεγαλο,γιατι θα κουβαλησεις ακρετα πραγματα μαζι με το λουκανικο πρωτη μερα..παρε ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ πρωτη μερα..Επισης παρε καμια 10ρια λυκετα ολων των μεγεθων..Συνηθως δεν τα σπανε,εγω τα ειχα μεσασ το λουκανικο τα βασικα
2.δεν θα σε πανε αν δεν θες..για ΥΕΑ θα σε προπαγανδισουν αλλα μην μασησεις.
3.τα γυαλια θα τα βαζεις πανω απο το λουκανικο,διπλα σου,στην θηκη τους αστα κατω απο το μαξιλαρι,θα βρεις..το πολυ πολι βαλτα στον μικρο σακο που θα σου δωσουν(εξτρατειας)σε μια απο τις 2 θεσεις του..
-
05-01-08, 23:54 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #13
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Το www.thiteia.gr είναι πολύ καλό αν θες να μαθεις τι γίνεται εκεί ( πριν , τότε και μετά )
For those who come after.
-
06-01-08, 00:30 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #14
αν βαλω τα λεφτα που θα παρω αρχικα (κανα εικοσαυερο σε ψιλα και πεντοευρα) στον πατο του λουκανικου και το κλειδωσω με λουκετο θα εχω προβλημα?(κυριως κατα τον υπνο με νιαζει την μερα θα τα χω πανω μου)
Εφαρμογή των νόμων του Murphy στη σχέση αυτοκινήτου και βροχής.
-
06-01-08, 00:36 Απάντηση: φευγω φανταρος :tips & συμβουλες #15
Bookmarks