Πάντως στο Μαρούσι, στο σταθμό,τα flocafe προσφέρουν την υπηρεσία!!!!!
Εμφάνιση 16-30 από 31
-
07-01-08, 18:41 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #16
-
07-01-08, 18:54 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #17
στο μαρουσι στο παλιο village ειχα δοκιμασει πριν κανα 2μηνο και πηγαινε μια χαρα
user/pass: flocafe
-
07-01-08, 18:58 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #18
Πεταξα σφαιρα να το δοκιμασω απο κοντα
-
07-01-08, 20:14 Δωρεάν Internet σε αλυσίδες καφέ #19
Στο Flocafe στα Εξάρχεια το έχω δεί από τις 26 Δεκεμβρίου.
Το πρωΐ του Σαββάτου υπήρχαν κάποια στιγμή 5 φορητά στον όροφο και παρ'όλα αυτά η ταχύτητα ήταν ικανοποιητική.
Για κάποιο λόγο όμως δεν μπορούσα να κατεβάσω e-mail από δύο διαφορετικούς mail servers. Συνδέθηκα σε κάποιο ελεύθερο ασύρματο router και τότε κατέβηκαν κανονικά.
Το username και password είναι flocafe.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα μιας τέτοιας κίνησης είναι ότι πρόκειται για αλυσίδα άρα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείς δωρεάν σε όποιο κατάστημα υπάρχει ή δημιουργηθεί στο μέλλον.
Ανάλογη υπηρεσία παρέχει και η αλυσίδα Costa Cofee η οποία προς το παρόν έχει καταστήματα στο Δέλτα Φαλήρου - Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1, στο Μαρούσι - Λεωφόρος Κηφησίας 44 και στην Χαρ.Τρικούπη 6.
Μετά από αυτή τη κίνηση πιστεύω πως θα ακολουθήσουν αναγκαστικά και τα Starbucks ειδικά εάν η Costa Coffee αναπτυχθεί με τους ρυθμούς που αναπτύχθηκαν αυτά.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος satsi : 07-01-08 στις 20:15.
-
07-01-08, 21:12 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #20
1. Ε! όχι και torrent (που κάποιος είπε παραπάνω), να δούμε κανά mail και λίγο browsing είναι αρκετό.
2. Μήπως όμως με αυτά και μ' αυτά χάνουμε το νόημα του καφέ που είναι η παρέα η κουβεντούλα και η χαλάρωση και πάλι επικεντρωθούμε σε μία οθόνη 2,8'' ή 11,1'' ή 15,4'' (δε πιστεύω να πάει κάποιος με κανά desktop replacement)
-
07-01-08, 21:18 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #21
Το βολικο σε αθτι τιν κινιση εκτος απο το browsing και τα mail θα ειναι η επικοινωνια με VOIP ή ακομη και skype
Οποιος εχει SIP τηλεφωνια και συσκευες που την υποστιριζουν (βλεπε NOKIA N95, PPC συσκευες κτλπ) θα βολευτει παρα πολυ αυτη την υπηρεσια.
Επιτελους ενα δειγμα ουσιαστικης προοδου
-
07-01-08, 21:23 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #22
Δεν θέλω να το ματιάσω, αλλά προβλέπω ότι όταν γίνει διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, θα πάψει και να είναι δωρέαν.
Μακριά από εμάς τέτοια πράγματα, αλλά είναι ελληνικό marketing
-
07-01-08, 21:44 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #23
Μπα δεν νομιζω οτι θα παψει το δωρεαν. Απο τη στιγμη που αρχισε ετσι θα μεινει. Ουτως ή αλλως κανενας δεν θα χασει
-
08-01-08, 11:42 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #24
Και στην Βεροια προσφερετε δωρεαν προσβαση στο Flocafe.
username:flocafe
pass :veroia.
Εγω παντως το ανακαλοιψα χθες και μπαινω απο απεναντι που ειναι και ο χωρος εργασιας μου....
Να ναι καλα
-
08-01-08, 12:10 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #25
Προσωπικά πιστεύω ότι τα hot spots είναι πολυ βολικά όταν είσαι εκτός σπιτιού και πρέπει άμεσα να έχεις πρόσβαση στο internet.
Η ιδέα να πηγαίνω στον Floca ή στο Starbucks για να μπω κανά 2 ώρες στο internet για να κάνω την δουλειά μου είναι λίγο τραβηγμένη. Προτιμώ να πίνω καφέ με τους φίλους μου παρά να ασχολούμε με δουλειά ή surfing σε δημόσιους χώρους.
Οι χρεώσεις για ADSL σε χαμηλές ταχύτητες είναι πολύ φθηνές (όσο 2-3 καφέδες) και το έχεις όλο τον μήνα και δεν χρειάζεται να "ξενιτεύεσαι".
Το ιδανικό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρχουν πολλά hot spots προκειμένου να μπορείς να έχεις access άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις καφέ με το τουφέκι
Αυτά τα καφέ είναι πάντως πολύ βολικά για χαλαρές επαγγελματικές συζητήσεις που το internet όλο και χρειάζεται. Το έχω δοκιμάσει και ξέρω...
-
08-01-08, 23:36 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #26
Καποιοι εδω μεσα θα ζητησουν σε λιγο και τον καφε δωρεαν....
Ειναι σαν να εχεις αγορασει αυτοκινητο, και ζητας βενζινη στην τρακα...Τελευταία επεξεργασία από το μέλος etsap : 08-01-08 στις 23:38.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Παιξτε μπαλλα...
-
09-01-08, 13:17 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #27
Οι κερδισμένοι της υπόθεσης είναι αυτοί που μένουν πολύ κοντά στα Floca. Λέτε να πάρουν αύξηση τα ενοίκια των κοντινών διαμερισμάτων και να ενοικιάζονται ως διαμερίσματα με δωρεάν Internet;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheFireman : 09-01-08 στις 13:18.
-
11-01-08, 00:26 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #28
Πάντως έχοντας σήμερα μισή ώρα κενό το βράδυ, πήγα σε ένα flocafe να πιω ένα καφεδάκι και είπα να δω τα mail μου. ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
(στα flocafe Λ. Αλεξάνδρας, στην αρχή από Κηφισίας)
Στη μισή ώρα κατάφερα να ανοίξω μόλις 2 ιστοσελίδες, ΣΕΡΝΟΤΑΝ, και ΚΑΝΕΙΣ στην εμβέλεια του ματιού μου εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάποιο φορητό ή pda να είναι μέσα.
-
11-01-08, 00:53 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #29
βρε παιδια οι καρτες wifi για να μπαινεις απο Hot spots ποσο εχει?
-
11-01-08, 10:55 Απάντηση: Αltec: Δωρεάν πρόσβαση ασύρματου internet στα Flocafe #30
Εχω δουλεψει στα starbucks και εκει ειχαμε των 6 ευρω που ηταν για δυο ωρες και των 14 ευρω που ηταν για 24 ωρες.ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
Σαν μην εφταναν οι τιμες τους αν εκανες log in με το στοιχεια που σου εδεινε η καρτα την οποια αγορασες και μετα για καποιο λογο εσβηνες το laptop η την συνδεση σου (γενικα αν εκανες disconnect) μετα δεν μπορουσες να ξαναμπεις.ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!
Μπραβο στα floca και οπως ειπε και καποιος προηγουμενως να ακολουθησουν και αλλοι.
Επισης πιστευω παρολλο που δεν προκειται να χρησιμοποιησω κατι τετοιο (δεν εχω laptop) μονο και μονο οτι ξερω οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα νιωθω πιο...ευρωπαιος.
Παρόμοια Θέματα
-
WiFi πρόσβαση στα Flocafe από την ALTEC TELECOMS
Από kiriak στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 34Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-07, 02:09 -
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε γρήγορο Internet στο Σύνταγμα
Από alexandrozz στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 64Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-06, 22:06 -
Το Σαν Φρανσίσκο στην εποχή του ασύρματου δωρεάν Internet
Από aesir στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 25Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-06, 12:17 -
Προσφορά «Smile & Web»: Μέχρι και 60 ώρες δωρεάν επιπλέον πρόσβαση στο Internet!
Από EvilHawk στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 15-06-04, 12:45
Bookmarks