Εμφάνιση 1-4 από 4
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    usr -9108
    έχω 1 τηλεφωνική γραμμή και 2ΜΒ adsl από forthnet στην οποία έκανα αίτηση για το 2play από τον ιούνιο χωρίς μέχρι σήμερα να έχω συνδεθεί στο δίκτυο, εδώ και 15 ημέρες έχω κάνει αίτηση διακοπής και η forthnet μου λέει ότι πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθώ στο δίκτυό τους και μετά να προχωρήσει στη διακοπή. Επειδή η κατάσταση μαζί τους είναι απελπιστική, ήθελα να ρωτήσω,
    1- μπορώ να κάνω αίτηση στο ΟΤΕ για 2 τηλεφωνική γραμμή και να βάλω στην γραμμή κάποιο από τα προγράμματα conex;
    2- εφόσον ακόμα δεν με έχουν συνδέσει μπορώ να κάνω διακοπή της πρώτης γραμμής του τηλεφώνου μου μέσω ΟΤΕ;
    3-εν τέλει αν δεν πληρώσω το λογαριασμό της forthnet δεν θα εξαναγκασθούν να μου κόψουν και τη σύνδεση στο Ιντερνετ; αν γνωρίζει κάποιος ας ποστάρει οι άνθρωποι δεν παλεύονται.

Περιοχή
    Iλισια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    1.020 / 15932
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    Pirelli P.RG A4201G
    SNR / Attn
    5,0(dB) / 18,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    1) Ναι εφοσον απο τον κατανεμητη στο σπιτι σου πανε 2 ζευγη καλωδιων, διαφορετικα θα πρεπει να φερεις εξωτερικο καλωδιο απο τον κατανεμητη ---> σπιτι σου.
    2) αυτο ακριβως εκανα και εγω με την εν λογω εταιρια, αφου δεν ακυρωνε την αιτηση ενεργοποιησης με τιποτα
    3) θα μπλεξεις παρα πολυ, μεχρι και στα δικαστηρια μπορουν να σε τρεχουν

Αποψη μου ειναι
    α) στελνεις καταγγελια σε ΕΕΤΤ , συνηγορο Πολιτη με κοινοποιηση στη ΦΟΡΘΝΕΤ και λες επακριβως ολο το ιστορικο. Κρατας σε αυτα αντιγραφο και ονοματα
    β) κανεις αιτηση για καινουργια γραμμη σε ΟΤΕ ή αλλον παροχο ( στον οτε θα γινει γρηγορα ) και μολις ενεργοποιηθεις κοβεις το υπαρχον τηλ. Το κακο ειναι οτι θα χασεις τον αριθμο σου που ειναι σε φορητοτητα
    γ) Αν σου πουν οτιδηποτε απο την ακατανομαστη να στειλεις ΑΜΕΣΩΣ εξωδικο

εγω ετσι εκανα και μετα αο 1 χρονο ( ναι καλα διαβασες ) μου εστειλαν εγγραφο που εμμεσως μου ζητησαν συγγνωμη ( = μισο χεσιμο που λενε και στο χωριο μου )

ΥΓ η αλλη λυση αν δεν εχεις 2ο ζευγος καλωδιων, ειναι : κοβεις το υπαρχον απο τον οτε και κανεις αιτηση για καινουργιο που θα ερθει στην ιδια γραμμη.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος magnan : 08-01-08 στις 15:54.
    Οι πεισματάρηδες άνθρωποι μπορούν να διαιρεθούν στους ξεροκέφαλούς, στους αδαείς και στους ακαλλιέργητους.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    Εύκολα μπορούμε να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι.Της ζωής αληθινή τραγωδία όμως είναι άντρες να φοβούνται το φώς.
    ΠΛΑΤΩΝ
    Η ελάχιστη αρχική απόκλιση από την αλήθεια, πολλαπλασιάζεται αργότερα χιλιάκις.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL Forthnet Full
    Ταχύτητα
    2048/256
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΝΙΚΑΙΑ
    Router
    usr -9108
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από magnan Εμφάνιση μηνυμάτων
    1) Ναι εφοσον απο τον κατανεμητη στο σπιτι σου πανε 2 ζευγη καλωδιων, διαφορετικα θα πρεπει να φερεις εξωτερικο καλωδιο απο τον κατανεμητη ---> σπιτι σου.
    2) αυτο ακριβως εκανα και εγω με την εν λογω εταιρια, αφου δεν ακυρωνε την αιτηση ενεργοποιησης με τιποτα
    3) θα μπλεξεις παρα πολυ, μεχρι και στα δικαστηρια μπορουν να σε τρεχουν

Αποψη μου ειναι
    α) στελνεις καταγγελια σε ΕΕΤΤ , συνηγορο Πολιτη με κοινοποιηση στη ΦΟΡΘΝΕΤ και λες επακριβως ολο το ιστορικο. Κρατας σε αυτα αντιγραφο και ονοματα
    β) κανεις αιτηση για καινουργια γραμμη σε ΟΤΕ ή αλλον παροχο ( στον οτε θα γινει γρηγορα ) και μολις ενεργοποιηθεις κοβεις το υπαρχον τηλ. Το κακο ειναι οτι θα χασεις τον αριθμο σου που ειναι σε φορητοτητα
    γ) Αν σου πουν οτιδηποτε απο την ακατανομαστη να στειλεις ΑΜΕΣΩΣ εξωδικο

εγω ετσι εκανα και μετα αο 1 χρονο ( ναι καλα διαβασες ) μου εστειλαν εγγραφο που εμμεσως μου ζητησαν συγγνωμη ( = μισο χεσιμο που λενε και στο χωριο μου )

ΥΓ η αλλη λυση αν δεν εχεις 2ο ζευγος καλωδιων, ειναι : κοβεις το υπαρχον απο τον οτε και κανεις αιτηση για καινουργιο που θα ερθει στην ιδια γραμμη.
    Κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου

1 Δεν ξέρω, αυτό πως το βλέπεις; πάντως η πολυκατοικία είναι καινούργια (3) ετών πιστεύω να τα έχουν προβλέψει αυτά πάντως σε ένα μπριζάκι που άνοιξα έχει 4 καλωδιάκια από 2 χρώματα μπλέ και κόκινο ενώνει τα κόκινα μεταξύ τους και τα μπλέ και πάνε στο μπριζάκι δεν ξέρω αν είναι αυτό που λές.

2. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ δεν την κοινοποίησα όμως στην forthnet

3. Έκανα αίτηση στον Ο.Τ.Ε, για καινούργια γραμμή και συγχρόνως αίτηση στον ΟΤΕ για adsl

Περιοχή
    Iλισια
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Cyta Hellas
    Ταχύτητα
    1.020 / 15932
    ISP
    Cyta Hellas
    Router
    Pirelli P.RG A4201G
    SNR / Attn
    5,0(dB) / 18,7(dB)
    Path Level
    Interleaved
    1) εισαι οκ! εχεις απο 2 ζευγη και μπορεις να κανεις αυτο που εχεις στο νου σου
    2) Κακως. Επρεπε να το κοινοποιησεις. Οχι οτι θα γινει κατι πιο γρηγορα, αλλα για να μην νομιζουν οτι εισαι και χθεσινος.
    3) ευγε! Ρωτησε μονο οταν κοψεις την αλλη γραμμη, αν μπορουν να σου κανουν φορητοτητα του παλιου αριθμου στη νεα για να γλυτωσεις την ταλαιπωρια με το να ενημερωσεις τους παντες για το νεο σου αριθμο. Σιγουρα ρον αριθμο τον εχεις κατοχυρωμενο για 6 μηνες. Εγω δεν το εκανα αυτο γιατι εκανα αιτηση στην ΝετΟνε για ανενεργο βροχο , αφου ειχα κοψει γρηγορα την παλια γραμμη, διοτι μετα απο 3 μηνες απο την αιτηση ακυρωσης, και ενω η Φορθνετ με καθησυχαζε πως εχει γινει η ακυρωση, πηγαν να με ενεργοποιησουν!

Το θρασος τουw δεν ειχε ορια. Αφου λοιπον εκοψα τη γραμμη και δεν βρηκαν τιποτα να ενεργοποιησουν ...με πηραν τηλ για να δουν αν ενδιαφερομαι ακομα για ενεργοποιηση στο 2play!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος magnan : 09-01-08 στις 00:21.
    Οι πεισματάρηδες άνθρωποι μπορούν να διαιρεθούν στους ξεροκέφαλούς, στους αδαείς και στους ακαλλιέργητους.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    Εύκολα μπορούμε να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι.Της ζωής αληθινή τραγωδία όμως είναι άντρες να φοβούνται το φώς.
    ΠΛΑΤΩΝ
    Η ελάχιστη αρχική απόκλιση από την αλήθεια, πολλαπλασιάζεται αργότερα χιλιάκις.
    ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 14:08
  2. Fritz και δύο τηλεφωνικές γραμμές.
    Από giankyr στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-07, 11:51
  3. Μηνύματα: 133
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-07, 14:09
  4. Μηνύματα: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-07-07, 13:54
  5. ADSL in a box se 2 τηλεφωνικες γραμμες....
    Από planaristos στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-05, 23:17

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία