Εμφάνιση 1-2 από 2
    Το avatar του μέλους Blaxocowboys
    Blaxocowboys Guest
    Ζήτησα αναβάθμιση από 2 σε 8 Mbit. Νόμιζα δεν έχω δικαίωμα για καινούργιο Modem-Modem/Router. Έχθες, χτυπάει ο ταχυδρόμος και κρατάει στα χέρια του το Wireless 1500WG. Είχε και μούσι και τον παραμοίασα με τον καθυστερημένο Άγιο Βασίλη. Στο ψητό τώρα...

Κατ'αρχήν, με την μετάβαση απ'το USB Modem σε Modem/Router, γλύτωσα τρομερό χρόνο εκκίνησης των Windows. Με το USB, καθυστερούσαν χαρακτηριστικά να το φορτώσουν και να είναι έτοιμα. Ένα ακόμη πιο σημαντικό, γλύτωσα τις αποσυνδέσεις που με την πάροδο 2+ χρόνων, είχαν γίνει αρκετές και ενοχλητικές. Προς το παρόν, βράχος το 1500. Έχει συνδεθεί με Ethernet και απενεργοποίησα το Wireless μέσω Web Interface, καλώς, διαβάζοντάς το εδώ κάπου.

Τώρα, θέλω να ρωτήσω κάποια πραματάκια.

1. Μπορείτε να μου πείτε τον γρηγορότερο τρόπο να αλλάζω διαρκώς IP; Με το 800άρι, απλά μια επανασύνδεση έκανα.

2. Το 1500 βλέπω, συνδέεται αυτόματα με την εκκίνηση των Windows. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το απλό εικονίδιο ( σύνδεση-αποσύνδεση ) και να συνδέομαι όποτε θέλω;

3. Μου παρέχει απ΄ότι βλέπω Built In firewall, Stateful packet, Nat και όλα αυτά τα ματζούνια διαρκείας. Συνεπώς, απεγκατέστησα το OutPost Pro 2008 και βρήκα την ησυχία μου. Εκτός το ότι έλεγχε τα Outbound connections ( Outpost Pro ), υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που θα ήταν καλό να το ξανά περνούσα; Συν τοις άλλοις, με το Built in βλέπω ότι είμαι ακόμη και Stealthαρισμένος. Άρα;

Συνοψίζοντας, να πω πως είδα τεράστια διαφορά στην ποιότητα, σταθερότητα, στην εκκίνηση των Windows και ιδίως στο σερφάρισμα. Στον Download, μια απ΄τα ίδια, Full και με τα δυο.

Ευχαριστώ!

[ Runtime Code Version: F@st 1500WG SP Ver. 3.0.6.c (Jun 13 2007 09:51:07) ]
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blaxocowboys : 10-01-08 στις 19:57.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    1024/256
    ISP
    Conn-x OTE/Otenet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΞΑΝΘΗ
    Router
    SAgem F@st 1540WG
    SNR / Attn
    31(dB) / 14(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Blaxocowboys Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Μπορείτε να μου πείτε τον γρηγορότερο τρόπο να αλλάζω διαρκώς IP; Με το 800άρι, απλά μια επανασύνδεση έκανα.

2. Το 1500 βλέπω, συνδέεται αυτόματα με την εκκίνηση των Windows. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το απλό εικονίδιο ( σύνδεση-αποσύνδεση ) και να συνδέομαι όποτε θέλω;

3. Μου παρέχει απ΄ότι βλέπω Built In firewall, Stateful packet, Nat και όλα αυτά τα ματζούνια διαρκείας. Συνεπώς, απεγκατέστησα το OutPost Pro 2008 και βρήκα την ησυχία μου. Εκτός το ότι έλεγχε τα Outbound connections ( Outpost Pro ), υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που θα ήταν καλό να το ξανά περνούσα; Συν τοις άλλοις, με το Built in βλέπω ότι είμαι ακόμη και Stealthαρισμένος. Άρα?
    1.reset to modem έιτε απο το web interafce είτε απευθείας ανοιγμα και κλείσιμο απο τον διακόπτη τροφοδοσίας.

2.Εφόσον έχεις ενεργοποιημένο το UPnP στο sagem θα πρέπει αν βρείς ένα εικονίδιο στα network connections που λέει "WAN connection στο 1540 WG".Από εκεί μπορείς να ανοιγοκλείσεις τη σύνδεση.

3.ΈΧεις δίκιο δεν χρειάζεται software firewall απο τη στιγμη που το router έχει ενσωματωμένα ΝΑΤ firewall κλπ.

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 71
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-07, 06:12
  2. [Sagem] Ερωτησεις για 1500WG Wireless
    Από costa στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-07, 19:29
  3. ερωτησεις αρχαριου
    Από Redbill στο φόρουμ Games και Online Gaming
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-06, 15:38
  4. Μηνύματα: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-06-05, 16:38

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα