Μητρική ASUS P5B και έχει και το F8 για Selectable Boot Device.
Εμφάνιση 61-71 από 71
-
12-06-08, 23:07 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #61
-
22-03-09, 05:08 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #62
andreas.. 8α άλλαξεις γνώμη (ενώ συμφωνείς) μονο και μόνο επειδή διαφωνείς σε κάτι άλλο?? WoW!!
Wan.. Τελικά έχεις πολύ γέλιοΈπεσα και σε κάτι άλλα posts σου και ενω μερικές φορές μπορεί να πας να πείς κάτι.. αμέσως το χαλάς. Αρχίζεις και λές ασυναρτησίες και ανακρίβειες, εναντιώνεσαι με όσους δεν συμφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου και όταν σου το τεκμηριώνουν κιόλας τότε απλώς το αγνοείς και λές κάτι άλλο άσχετο.
Και για να μην πιαστώ και 'οφτόπικ'..
Τί εννοείς με ακροβατικά κτλ?
Έχεις ιδέα απο υπολογιστές?? Και μην βιαστείς να απαντήσεις για τυχόν τυχαίες γνώσεις που έχεις. Μιλάω αν έχεις πραγματικά ιδέα απο υπολογιστές..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος orotoi : 22-03-09 στις 05:09. Αιτία: έτσι γούσταρα
-
22-03-09, 05:13 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #63
-
12-04-09, 20:12 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #64
- Περιοχή
- Amsterdam
- Downloads
- 26
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 1
- Ταχύτητα
- 100/100Mbps
- ISP
- KPN
το κανω εδω και χρονια (πατωντας F8) σε m2n-mx, m3a, m3a78-t
λογικα θα πρεπει να συμβαινει και με αλλες (πλην asus) μητρικες στις οποιες επιλεγεις το μεσο για να bootαρεις (πχ στο netbook με intel μητρικη μπορω με f12 να bootαρω σε ο,τι γουσταρω (σκληρο εχει εναν αλλα αν υπηρχε δευτερος θα bootαριζε απο εκει, bootαρει ανετα απο usb σκληρο)
στην gigabyte αυτο νομιζω οτι γινεται με τον ιδιο τροπο απλα αντι για f8 θελει το f12
στην msi θελει το f11R5 5600G / Gigabyte B550m Aorus elite / 32GB Kingston Fury Beast DDR4 @3200MHz / Sapphire Pulse RX 6600 8GB / Team Group MP33 M2 PCI EXP 3 1TB / Thermaltake Smart BM2 650W / Lian Li Lancool 205 Mesh / Acer Nitro IPS HDR 24.5" 1080p @144Hz / AOC Agon AGK700 Cherry MX Red / Logitech MX Master 3s / Fanatet CSL DD 5nM + McLaren GT V2 Wheel / Thrustmaster T-LCM
-
12-04-09, 20:37 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #65
-
12-04-09, 20:44 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #66
Μιας και το ξανασηκώσαμε το thread.
Αυτό δεν αποτελει ευκολία. Μας δένει χειροπόδαρα.
Και αν έχουμε βάλει 2 λειτουργικά στο δίσκο;
Το δε θέμα με το να βγάζουμε τους άλλους δίσκους μένει ασχολίαστο γιατί:
- γίνεται εγκατάσταση λειτουργικών σε λάθος device names
- σπάει το σύστημα
- θέλουμε να γίνονται mounted από την εγκατάσταση του λειτουργικού
- δεν θέλουμε να μπλέξουμε με αυτή την ιστορία "βάλε - βγάλε"
-
12-04-09, 21:08 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #67
Αν δεν σου κανει μπορεις να μεινεις στον πατροπαραδοτο τροπο.
Με τους boot loader.
Και να χτυπιεσε δεκα ωρες για να περασεις τα XP μετα απο μια εγκατασταση Vista.
Και οταν φορμαρεις τα Vista να μπλεκεσε με επιδιορθωσεις.
Τεσπα, σε οποιον αρεσει. Το νημα υπαρχει για ανοιγει τα ματια.
Σε οποιον δεν αρεσει μπορει να τα εχει κλειστα.
-
12-04-09, 21:12 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #68
Συνέχισε το.
Άνοιξε τα μάτια σου, και δες ότι υπάρχει το GRUB (αλήθεια, ξέρεις τι είναι; ), που μέσα από ένα απλό αρχείο, ρυθμίζεις τα πάντα.
Βγάλε τα γυαλιά σου, διάβασε τους λόγους που σου λέω, και μετά θα ανοίξουν τα μάτια σου.
Έτσι κι αλλιώς, και για το τελευταίο που αναφέρεις, είναι και πάλι μονόδρομος, μιάς και XP & Vista δεν χρειάζονται πάνω από 60GB. Έτσι κι αλλιώς θα μπουν στον ίδιο δίσκο.
Έτσι κι αλλιώς, το selectable boot device, είχε δημιουργηθεί παλαιότερα για άλλο σκοπό.
-
12-04-09, 21:12 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #69
Για να ανοίξω τα μάτια μου και εγώ που τα έχω κλειστά τόσα χρόνια:
Είμαι αρχάριος και δε ξέρω πολύ από αυτά τα linux.
Θέλω να βάλω τα ubuntu linux. Όταν το κάνω με όλους τους δίσκους πάνω θα δει τα άλλα partitions και θα τα προσθέσει στο places ή όπως το λένε.
Αν δεν έχω τους δίσκους τι θα κάνω; Μη μου πεις τώρα να ανοίγω κονσόλα και να πειράζω τίποτα αρχεία. Εγώ δε ξέρω από αυτά.
-
12-04-09, 21:18 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #70
Άσε ranger, δεν καταλαβαίνει.
Του τα λεω - και ξανα-μανα-λέω, και τίποτα.
Άστον να κάθεται να ξεχαρβαλώνει το μηχάνημα του, κάθε φορά που θέλει να στήσει ένα λειτουργικό, να χάσει τα σωστά device names, να σπάσει το σύστημα, να κλείσουν τα μάτια του και να ευχαριστηθεί.
-
12-04-09, 22:09 Απάντηση: Τέρμα στο Dual-Boot. Ευκολία Selectable Boot Device κατα το POST της μητρικης. #71
Δεν θα έλεγα τέρμa στο dual Booting, όπως δε θα έλεγα τέρμα στο GRUB επειδή είμαι κολημένος με το Virtualization.
Θα μπορούσα κι εγώ με την σειρά μου να υποστιρίξω, τι grub και πράσινα άλογα...
ή βάζοντας τον τελικό χρήστη κόντα στο BIOS μάλλον τον μπελά σου πας να βρεις, ... με το virtualization
ποτέ δεν έχεις προβλήματα με το boot sector, ..., πας από το ένα λειτουργικό στο άλλο χωρίς να κάνεις reboot
... και άλλα πολλά
.
Καλό είναι να έχουμε επίγνωση όλων αυτών των λύσεων και να τις εφαρμόζουμε εκεί που πρέπει.
Παρόμοια Θέματα
-
Το πληκτρολόγιο λειτουργεί στο BIOS, όχι όμως και στην επιλογή για Safe Mode ή Boot Device
Από hellenicsun στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-08, 14:53 -
Πρόβλημα με boot sequence SATA HDD στο BIOS από cold boot μόνο
Από manicx στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-07, 12:59 -
Πρόβλημα με boot loader σε dual boot (Xp - Vista)
Από ilpanos στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 15-12-06, 23:52 -
Πρόβλημα Boot.ini για dual boot Windows Xp και Vista
Από Gordito στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 11-10-06, 23:08
Bookmarks