Σελ. 3 από 14 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 31-45 από 200
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    με πηραν χτες τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι βρεθηκε πορτα στης θερισσου κ θελει 20 μερες απ τον οτε πλεον για την μεταφορα, μενω πατελες, οταν ειχα vivodi ημουν στο αριαδνη... τωρα στης θερισσου... πως γινεται αυτο??? ειχα βεβαια ιδιοκτητο vivodi, τωρα οτε κ περιμενω να μεταφερθω στο zisto

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από shark7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    με πηραν χτες τηλεφωνο κ μου ειπαν οτι βρεθηκε πορτα στης θερισσου κ θελει 20 μερες απ τον οτε πλεον για την μεταφορα, μενω πατελες, οταν ειχα vivodi ημουν στο αριαδνη... τωρα στης θερισσου... πως γινεται αυτο??? ειχα βεβαια ιδιοκτητο vivodi, τωρα οτε κ περιμενω να μεταφερθω στο zisto
    φιλε μην μασησεις - σε κάλεσαν απο εξωτερικο συνεργατη
    ακομα η ΤΕΛΛΑΣ και βαση σημερινης ενημερωσης δεν εχει παρει πορτες στον Θερισσο ουτε για pstn ουτε για isdn

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από the_Mask Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μην μασησεις - σε κάλεσαν απο εξωτερικο συνεργατη
    ακομα η ΤΕΛΛΑΣ και βαση σημερινης ενημερωσης δεν εχει παρει πορτες στον Θερισσο ουτε για pstn ουτε για isdn
    αν δεν ερθει μεσα στις 15 μερες που μου ειπαν να πανε να γα....., θα διακοψω κ ας περιμενω εναν μηνα στον οτε, μαζι μου θα διακοψουν κ αλλα 9 ατομα που εχουμε κανει ολοι παρεα αιτησεις.... γενικως πεφτει πολυ δισφημιση για την τελλας κ εγω θα την συνεχισω οσο παει

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    28/4.6
    ISP
    Cosmote
    Path Level
    Interleaved
    Παίδες,τι upload δίνει με την "12"άρα?

Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΜΟ
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
    Router
    ΖΤΕ H367N
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DevilCry Εμφάνιση μηνυμάτων
    1024 είναι το upload.
    Σιφούνι μου στραβόραδο παλιά καταβολάδα,
    Κρασάκι μου που σ' έπινα όλη την εβδομάδα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DevilCry Εμφάνιση μηνυμάτων
    1mbit exei

Περιοχή
    ΧΑΝΔΑΚΑΣ
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ Forthnet Full
    Ταχύτητα
    12288/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΘΕΡΙΣΣΟΣ
    Router
    SIEMENS SL2-141
    SNR / Attn
    5.9(dB) / 42(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλημερα, και εγω εχω κανει αιτηση απο τον οκτωμβριο τον ιανουαριο επρεπε να εχω ενεργοποιηθει(συμφωνα με την tellas) αλλα χθες μιλησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπαν τελος του μηνα θα εχει πορτες,μενω μεσσαμπελιες.
    παντος μια φιλη μου στον μασταμπα εχει μπει στο ιδιοκτητο της tellas περιπου 2 εβδομαδες και ειναι ολα μια χαρα,βεβαια ειναι μονο φωνη οχι internet.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Είχα κάνει αίτηση στις 15 Ιανουαρίου (DSLAM ΚΝΩΣΟΥ)
    Στις 11 Φεβρουαρίου μου έφεραν το Modem
    Στις 15 Φεβρουαρίου σταματάει να λειτουργεί η ISDN μου και γυρνάει σε απλό PSTN
    -> Μπορώ μόνο να πάρω τηλέφωνο
    -> Το modem συγχρονίζει κανονικά στα 12 Mbit αλλά δεν έχω ακόμα κωδικό
    Στις 16 Φεβρουαρίου λειτουργεί και το τηλέφωνο μου, αλλά δεν είμαι σπίτι για να τσεκάρω το internet...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Εδώ και ώρες προσπαθώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου αλλά οι servers της Tellas γ@@@@ε...

Επί 5 ώρες έβαζα τα στοιχεία μου για να ενεργοποιήσω το username & password και η σελίδα go.tellas.gr απλά δεν φόρτωνε (error 500). Εδώ και 1 ώρα η σελίδα φορτώνει και μου γράφει συνέχεια

Το Username που επιλέξατε δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο.

Παρακαλώ επιλέξτε κάποιο άλλο.

Που φυσικά δεν ισχύει γιατί δοκίμασα πάνω από 10 διαφορετικά usernames ακόμα και τα πιο άσχετα...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από amwnra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα, και εγω εχω κανει αιτηση απο τον οκτωμβριο τον ιανουαριο επρεπε να εχω ενεργοποιηθει(συμφωνα με την tellas) αλλα χθες μιλησα με το τεχνικο τμημα και μου ειπαν τελος του μηνα θα εχει πορτες,μενω μεσσαμπελιες.
    παντος μια φιλη μου στον μασταμπα εχει μπει στο ιδιοκτητο της tellas περιπου 2 εβδομαδες και ειναι ολα μια χαρα,βεβαια ειναι μονο φωνη οχι internet.
    εγω παντως θα διακοψω μαζι με την παρεα μου, παμε οτε 24, δεν εχω διαβασει τπτ καλο για την τελλας, οποτε γιατι να περιμενω?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τελικά συνδέθηκα σήμερα (24 ώρες χωρίς internet). Τελικά κατάφερα να ενεργοποιήσω το account μου και να συνδεθώ. Δοκίμασα τη γραμμή για περίπου 1 ώρα γιατί δεν προλάβαινα και τα πρώτα αποτελέσματα άκρως θετικά.

Το θέμα είναι δεν κατάφερα να εξακριβώσω ταχύτητες στο download αφού ένα αρχείο που δοκίμασα να κατεβάσω από microsoft κατέβαινε μόλις με 109 kb/sec (περίπου 1 Μβιτ). Από Yahoo Games έπιασε περίπου 150 Kbs και σε διάφορα test στο Internet μου έδειξε ταχύτητες από 512 Kbps έως και 11.5 Mbit !

Δεν πρόλαβα να τσεκάρω στα σίγουρα (και φαντάζομαι ότι δεν είναι και η ιδανική ημέρα(νύχτα) εξαιτίας και του καιρού) αλλά είδα αισθητή βελτίωση (βασικά καμία σχέση με πριν) σε streaming video που το δουλεύω στο φούλ (Joost Tv) και δεν παρουσίαζε σπασίματα παρόλο που κατέβαζε το άλλο pc.

Α, το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα προς το παρόν.

Και για να πω και του στραβού το δίκιο η διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα τελικά.

15/1 η αίτηση , 15/2 όλα λειτουργούν. (30 ημέρες συνολικά και αν αναλογιστούμε και μια καθυστέρηση σχεδόν 15 ημερών αφού υπήρχε κάποιο λάθος στο συμβόλαιο μου και το έστειλα από την αρχή, τότε νομίζω πώς η Tellas έσπασε κάθε ρεκόρ !)

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΥ
    Router
    speedtouch
    Yπάρχει κανείς μς shared από εσάς ή μόνο full είσαστε?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vaspater Εμφάνιση μηνυμάτων
    Yπάρχει κανείς μς shared από εσάς ή μόνο full είσαστε?
    pos to vlepeis? to leei sto simbolaio?

........Auto merged post: shark7 added 2 Minutes and 13 Seconds later........

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ZauZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά συνδέθηκα σήμερα (24 ώρες χωρίς internet). Τελικά κατάφερα να ενεργοποιήσω το account μου και να συνδεθώ. Δοκίμασα τη γραμμή για περίπου 1 ώρα γιατί δεν προλάβαινα και τα πρώτα αποτελέσματα άκρως θετικά.

Το θέμα είναι δεν κατάφερα να εξακριβώσω ταχύτητες στο download αφού ένα αρχείο που δοκίμασα να κατεβάσω από microsoft κατέβαινε μόλις με 109 kb/sec (περίπου 1 Μβιτ). Από Yahoo Games έπιασε περίπου 150 Kbs και σε διάφορα test στο Internet μου έδειξε ταχύτητες από 512 Kbps έως και 11.5 Mbit !

Δεν πρόλαβα να τσεκάρω στα σίγουρα (και φαντάζομαι ότι δεν είναι και η ιδανική ημέρα(νύχτα) εξαιτίας και του καιρού) αλλά είδα αισθητή βελτίωση (βασικά καμία σχέση με πριν) σε streaming video που το δουλεύω στο φούλ (Joost Tv) και δεν παρουσίαζε σπασίματα παρόλο που κατέβαζε το άλλο pc.

Α, το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα προς το παρόν.

Και για να πω και του στραβού το δίκιο η διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα τελικά.

15/1 η αίτηση , 15/2 όλα λειτουργούν. (30 ημέρες συνολικά και αν αναλογιστούμε και μια καθυστέρηση σχεδόν 15 ημερών αφού υπήρχε κάποιο λάθος στο συμβόλαιο μου και το έστειλα από την αρχή, τότε νομίζω πώς η Tellas έσπασε κάθε ρεκόρ !)

κ εμενα ειχε λαθος το συμβολαιο κ μου το ειπαν μετα απο εναν μινα κ μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω αλλον εναν.... εχω κανει αιτηση απο δεκεμβριο κ ακομα τπτ, μου ειπαν πριν 7 μερες οτι βρεθηκε πορτα κ ακομα περιμενο (dslam θερισσου), μαλλον εισαι πολυυυυυυυυυυυυυ τυχερος, αν εχεισ καν α βισματακι συστησε το μας
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark7 : 17-02-08 στις 21:15. Αιτία: auto merged post

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+ OTE
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΝΩΣΣΟΥ
    Router
    speedtouch
    δεν κατάλαβα το σχόλιό σου ρε φίλε στην ερώτησή μου.....τι εννοείς?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vaspater Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν κατάλαβα το σχόλιό σου ρε φίλε στην ερώτησή μου.....τι εννοείς?
    πως βλεπεις αν εισαι shared η full?

Σελ. 3 από 14 ΠρώτηΠρώτη 12345813 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 385
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-09, 16:53
  2. Tellas 24/1 στο Ηράκλειο Κρήτης (ΟΕΟ!)
    Από grafista στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-07-08, 17:50
  3. ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ FORTHNET ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
    Από alexxnicolas στο φόρουμ Nova ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-11-07, 14:35
  4. ιδιοκτητο HOL στο Ηρακλειο Κρητης
    Από guzel στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 19:51
  5. Μηνύματα: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-07, 12:50

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks