παιδες, μια βοηθεια...
Εχω οτενετ 1 μεγαμπιτ.
Ειχα ρουτερ και τα εφτυσε...
Στον δικο μου υπολογιστη εχω συνδεδεμενο πλεον το μαμα μοντεμακι της Οτενετ.
Μπορω να κανω δικτυο με το πισι του αδερφου μου με τις ενσωματωμενες καρτες δικτυου των μητρικων μας με κροσσοβερ καλωδιο που εχω σε Γουιντοους ΕΞ ΠΙ προφεσσιοναλ και παραλληλα και ο αδερφος μου να εχει ιντερνετ μεσα απο το δικτυο αυτο?
Γινεται κατι τετοιο? εφοσον πλεον δεν εχω ρουτερ να του δωσω ιντερνετ και αυτου?
Αν γινεται στα ΕΞ ΠΙ, πειτε μου λιγο σας παρακαλω τα βηματα για να κανουμε δικτυο μεταξυ μας και καποιες ρυθμισεις που ισως χρειαστουν τα εξ πι για να εχει και αυτος ιντερνετ παρακαλω...
Ευχαριστω
Δημητρης.![]()
Εμφάνιση 1-8 από 8
-
17-01-08, 23:07 Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #1
-
18-01-08, 01:09 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #2
Τρέξε τους wizards που έχουν τα XP για οικιακο δίκτυο (Internet connection sharing) και στου αδελφού σου τρέξτε τον wizard για νέα σύνδεση στο internet αλλά επιλέξτε "αυτός ο υπολογιστής θα συνδέεται μέσω ενός άλλου υπολογιστή". Επίσης καρφώστε i.p. τύπου 192.168.1.1 και 192.168.1.2. Ευκολάκι...
-
18-01-08, 01:12 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #3
Με την βασικη προυποθεση βεβαια οτι για να εχει το δευτερο pc προσβαση θα πρεπει το πρωτο να ειναι ανοιχτο και συνδεδεμενο.
-
18-01-08, 01:13 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #4
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ CROSS ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΤΕ.............ΕΝΑΡΞΗ>>>ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ>>>ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ INTERNET ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
-
18-01-08, 18:48 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #5
-
25-01-08, 10:21 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #6
Παιδιά καλημέρα.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Έχω ένα USR 9112 συνδεμένο στην ενσωματωμένη θύρα ethernet(Α) του υπολογιστή μου. Έχω βάλει μία δεύτερη κάρτα δικτύου(Β) στον ίδιο υπολογιστή για να συνδέσω ένα δεύτερο pc που θα στήσω αυτές τις μέρες. Το δεύτερο Pc θα έχει internet; Τη ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην Β για να μοιράζω το internet.
Ευχαριστώ
-
16-02-08, 13:36 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #7
Εγώ έκανα αυτά που λες και δεν μπόρεσα να μπώ στο ιντερνετ.. Μάλλον πρέπει να κάνω και κάποιες άλλες ρυθμίσεις..
........Auto merged post: arisscho added 1 Minutes and 0 Seconds later........
Τα καταφερες; Με ενδιαφέρει κι εμένα αλλα δεν μπόρεσα..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisscho : 16-02-08 στις 13:36. Αιτία: auto merged post
-
21-02-08, 02:07 Απάντηση: Networking σε 2 Υ/Η. Ο ενας συνδεμενος με ιντερνετ. Ο αλλος ιντερνετ θα εχει? #8
γιατι μπηκες στη διαδικασια να βαλεις και 2η καρτα δικτυου απο την στιγμη που με ενα hub θα μπορουσες να συνδεσεις και τα δυο pc πανω στο USR ωστε να μπορουν και τα δυο pc να χουν internet ανα πασα στιγμη.αν το κανεις ετσι οπως λες θα πρεπει το pc που συνδεεται πανω στο
USR να ειναι ανοιχτο για να μπορει να περνει ιντερνετ το αλλο pc....ξανασκεψου το
Παρόμοια Θέματα
-
Αλλος ενας με προβλημα...
Από spooksville στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 27Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-08, 01:06 -
Έχω Ιντερνετ αλλά δεν έχω Ιντερνετ !!
Από Hwoarang στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-08, 03:04 -
Δυο υπολογιστές σε LAN. Ένας έχει ADSL, ο άλλος όχι.
Από funkybomber στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-05, 16:46 -
Πάει άλλος ένας...
Από aesir στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-05, 22:47 -
Άλλος ένας...
Από Γιώργος Μπουραζάνας στο φόρουμ Εκτός θέματοςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-04, 19:57
Bookmarks