Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο αντάπτορα, γινεται;
Υπαρχει καποιος ανταπτορας που να κανει κατι τεοιο; 'Η οτι δηποτε αλλο...
Δεν το θελω για μενα που το εχω γραμμενο το θεμα iptv,
αλλα για εναν αδερφο (να μην πω, για τον Γενικο) που μπηκε στην ΟΝ χθες
και δε θελει καλωδια. Τα λεφτα δεν τον πολυνοιαζουν. Τα καλώδια ομως, ναι.
Ευχαριστω!
ΥΓ: Σε αναζητησεις δεν βρηκα κατι σχετικο, αλλα πρεπει να εχει αναφερθει. Δε μπορει...![]()
Εμφάνιση 1-15 από 28
-
24-05-07, 11:39 Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γινεται; #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος charis_k : 24-05-07 στις 11:40.
-
24-05-07, 11:59 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #2
Από ότι έχω ακούσει για την περίπτωσή σου ένα homeplug θα είναι ΟΚ... Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα....
Δες για να παρεις καποιες ιδέες εδω
http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...gory2=HOMEPLUGΤελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris73 : 24-05-07 στις 12:03.
-
24-05-07, 12:13 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #3
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε
Πηρα τηλ και μου ειπαν πως 2 λυσεις υπαρχουν αλλα δεν μπορουν μου εγγυηθουν:
αυτη που φανταζομουν και ειναι μαλλον πιο δυσκολα υλοποιησιμη, και αυτο που μου ειπες
Μου ειπαν ομως να χρησημοποιησω ftp καλωδιο και οχι utp
Να κανω μια ισως πολυ χαζη/σοβαρη ερωτηση μιας και ειμαι αδιαβαστος σε αυτο...
Μπορει ο γειτωνας, μεσω της μπριζας του να σου παρει το σημα (της iptv ή ιντερνετ γενικα...) ;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος charis_k : 24-05-07 στις 12:19.
-
24-05-07, 12:28 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #4
Όχι, γιατί το HomePlug έχει εμβέλεια 200 μέτρα, είναι κωδικοποιημένο το σήμα του και παίζει στον πίνακα ή στο ρολόι της ΔΕΗ να υπάρχει ρελέ, οπότε το κόβει... (Αυτό θα μας το επιβεβαιώσει καλύτερα κάποιος ηλεκτρολόγος του φορουμ...)
-
24-05-07, 12:42 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #5
Εγω εχω τριφασικο και δεν μπαινει αυτο
-
24-05-07, 14:43 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #6
Τα homeplug προϊόντα έχουν πολλούς περιορισμούς... Όπως (πολύ σημαντικός) θα πρέπει να συνδεθούν σε πρίζα μόνα τους και όχι σε πολύπριζο (αν πάτε στη netgear και ψάξετε το manual του homeplug προϊόντος που πουλάνε το γράφει με μεγάλα γράμματα).
Υπάρχει και η λύση του wireless to ethernet bridge, όπως η παρακάτω
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.615038
και
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.533104
υπάρχουν φυσικά και άλλα προϊόντα, απλός αυτά τα βρήκα εύκολα.no comment...
-
24-05-07, 17:15 Re: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γινεται #7
εχω δοκιμαση με bridge και τζιφος
-
24-05-07, 18:14 Απάντηση: Re: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορ #8
Έβαλες bridge και δε μπόρεσε να συνδεθεί; Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον... Ίσως γ' αυτό η αρχική προσφορά της OnTelecoms άλλαξε και ενώ είχαν πει ότι θα δίνουν και homeplug για σύνδεση του videobox με το router, τελικά το δεν δώσανε... Ίσως λοιπόν το sagem videobox να παίζει σε άλλο subnet mask ή σε άλλο VPN...
no comment...
-
24-05-07, 18:42 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #9
Παρήγγειλα 2 NETGEAR XE102 POWERLINE ETHERNET BRIDGE και ο Θεός βοηθός.
Αύριο βράδι θα έχω νέα…
Του είπα ότι είναι ρίσκο αλλά μου είπε οκ...
Το ότι δεν έπαιξε με bridge σε συνδιασμο με το ETHERNET BRIDGE στον όνομα, πλέον με ανησυχεί περισσότερο
-
24-05-07, 23:28 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #10
Εχω το USRobotics 5432a και παίζουν όλα εκτός του live προγράμματος
δηλαδή onrec, oncinema μια χαρα και με WPA2 encryption.
Όσο για την τηλεόραση την βλέπω και απο την κεραία
-
25-05-07, 09:18 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #11
-
25-05-07, 10:30 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #12
Έχω το ίδιο setup και παίζει τέλεια. Δοκίμασα και με Bridge (USR) αλλά no IPTV (δεν το εξάντλησα το θέμα αλλά με μια πρώτη δοκιμή IPTV γιοκ - έτσι το Bridge κατέληξε να παίξει το ρόλο ασύρματης κάρτα δικτύου πάνω στο HUB μου).
Το POWERLINE παίζει πάνω σε πολύμπριζο και από τις δύο μεριές. Χάνει βέβαια αρκετό bw αλλά και πάλι η λειτουργία του sagem είναι τέλεια.
-
25-05-07, 11:26 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #13
-
25-05-07, 13:45 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #14
-
25-05-07, 13:56 Απάντηση: Σύνδεση Pirelli με Sagem χωρίς καλώδιο ethrnet, αλλά με κάποιο WiFi αντάπτορα, γ #15
Παρόμοια Θέματα
-
wifi σε palmtop χωρις ενσωματωμενη κεραια(wifi) γινεται?
Από razorblade1100 στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-08, 03:00 -
usb printer χωρις καλωδιο γινεται ?
Από oGioRGos στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-08, 01:27 -
[Pirelli] Pirelli συνδεση με αλλο δικτυο γινεται ?
Από jazzfrequency στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-07, 15:34 -
[Pirelli] Pirelli και σύνδεση μέσω wifi
Από ilsak στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 12Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-07, 14:32 -
Σύνδεση Forthnet 384 χωρίς dial up γίνεται;;
Από vag_stephanou στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-06, 17:52
Bookmarks